לכל אחד מהנהלת הקבוצה שקורא פה, חובה להשאיר את אוסיאקו!
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
לכל אחד מהנהלת הקבוצה שקורא פה, חובה להשאיר את אוסיאקו!
אוסיאקו אומנם בישל שער אחד העונה (תראו את מצבו של נסאר, של פלצ'וק ושל ברוכיאן ותגידו לי אם המצב של אוסיאקו כזה גרוע בעמדת הבישולים) ואומנם הוא לא כבש, אבל רואים שהוא שחקן איכותי, שחקן שמנווט את המשחק, אלונה, כל גורם שקורא כאן הודעות שקשור להנהלת הקבוצה או לאלונה באופן ישיר או עקיף, אל תשחררו אותו, אסור לוותר עליו, הוא שחקן טוב שאם משחק התקפה יותר טוב מהעונה המשמיממה שהייתה לנו הוא יכול לפרוח, רק תנו לו עוד צ'אנס, ממילא סוארס יעזוב כנראה, למה לא להשאיר את הקשר האחורי הכי טוב שנחת אחריי סוארס (אוסיאקו).
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
Re: לכל אחד מהנהלת הקבוצה שקורא פה, חובה להשאיר את אוסיאקו!
בשתי מילים :
[glow=red]אוסיאקו הביתה ![/glow]
[glow=red]אוסיאקו הביתה ![/glow]

- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
הביתה?גיל שגיב כתב:בשתי מילים :
אוסיאקו הביתה !
למה מה ציפית שהוא יבקיע ויבשל לבדו?
הוא קשר שמניע מהאמצע את ההתקפות, אם אתה מוכר את סוארס אתה חייב להשאיר את אוסיאקו אתה לא יכול להחליף קישור מרכזי שלם שהוא לא היה הבעיה של הקבוצה העונה...
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
לדריו פרננדס יש 0 בישולים ו-0 שערים, ואף אחד לא חושב שהוא שחקן גרוע.
אוסיאקו זה בדיוק מסוג השחקנים שיש הרבה מעבר לסטטיסטיקה.
לגבי שערים, הוא לא הגיע לפה להבקיע. הוא הבקיע בערך 2 שערים בכל הקריירה וזה ידוע.
לגבי בישולים, תשאלו את החלוצים שלנו. לדוגמ, רק במשחק אחד מול הפועל חיפה בסיבוב השני הוא שלח את גבאי ואקסברד שלוש פעמים לבד מול שוער (ופעם אחת גם בלי שוער). הוא מניע את ההתקפה ויש לו כדורים מאוד חכמים ואני בטוח שעם חוד נורמלי גם טור הבישולים שלו היה עולה.
לסיכום - לא מדובר בזאוטוטאס או אפילו בשי אבוטבול (של לפני שנתיים). אבל מאחר וגם מי שיגיע להחליף אותו לא יהיה ברמה הזאת (וגם אם כן - זה יהיה המחליף של סוארס), אין שום הגיון בלוותר עליו.
אוסיאקו זה בדיוק מסוג השחקנים שיש הרבה מעבר לסטטיסטיקה.
לגבי שערים, הוא לא הגיע לפה להבקיע. הוא הבקיע בערך 2 שערים בכל הקריירה וזה ידוע.
לגבי בישולים, תשאלו את החלוצים שלנו. לדוגמ, רק במשחק אחד מול הפועל חיפה בסיבוב השני הוא שלח את גבאי ואקסברד שלוש פעמים לבד מול שוער (ופעם אחת גם בלי שוער). הוא מניע את ההתקפה ויש לו כדורים מאוד חכמים ואני בטוח שעם חוד נורמלי גם טור הבישולים שלו היה עולה.
לסיכום - לא מדובר בזאוטוטאס או אפילו בשי אבוטבול (של לפני שנתיים). אבל מאחר וגם מי שיגיע להחליף אותו לא יהיה ברמה הזאת (וגם אם כן - זה יהיה המחליף של סוארס), אין שום הגיון בלוותר עליו.
תבינו אחת ולתמיד - אם לא יהיה שינוי מהותי ושורשי בבחירת הזרים = לא נגיע לשום מקום !
למה ?
כי ישראלים ברמה של תמוז,זהבי,עמאשה,טל בן חיים וכו' לא יגיעו לכאן.
מקומיים כשרוניים אין בשלב זה וגם אם יתגלו בעתיד יצטרכו זמן להבשיל...
אז מי יקח את הקבוצה קדימה ? אוסיאקו ??????????
בהעדר חלופה ישראלית ברמה גבוהה יש לחפש במגזר הזרים, אוסיאקו הוא זר בינוני לא יותר.
די כבר - תחליפו דיסקט.
למה ?
בהעדר חלופה ישראלית ברמה גבוהה יש לחפש במגזר הזרים, אוסיאקו הוא זר בינוני לא יותר.
די כבר - תחליפו דיסקט.
אנחנו נחליף, לאט לאט.גיל שגיב כתב:תבינו אחת ולתמיד - אם לא יהיה שינוי מהותי ושורשי בבחירת הזרים = לא נגיע לשום מקום !
למה ?
די כבר - תחליפו דיסקט.
אחרי שיחתימו חלוץ 9 תותח, ומגן ימני תותח, וקשר אחורי תותח (במקום סוארס שכנראה יעזוב), אז אם יישאר כסף להביא עוד תותח אני מסכים שנחליף את אוסיאקו.
עד אז? סדרי עדיפויות.
אוסיאקו שחקן מצויין יהיה טעות לשחרר אותו,שחקן אמצע טוב מאוד שמניע את המשחק שלנו וגם משחק פיזי, זה השחקן שהיה חסר לנו באמצע
זה לא אשמתו שהחלוצים שלנו חלשים,הוא כבר הגיע למצב שהוא שלח 5-6 כדורים לחלוצים שהשאיר אותם במצב של אחד על אחד אבל החלוצים לא שמו את זה בפנים
יהיה טעות ענקית לשחרר אותו
זה לא אשמתו שהחלוצים שלנו חלשים,הוא כבר הגיע למצב שהוא שלח 5-6 כדורים לחלוצים שהשאיר אותם במצב של אחד על אחד אבל החלוצים לא שמו את זה בפנים
יהיה טעות ענקית לשחרר אותו
טעות גדולה לשחרר אותו. שחקן מצוין, להערכתי בעונה השניה שלו כאן הוא היה יכול להשתדרג עוד יותר.
אל דאגה, יביאו עוד איזה טאצ'י אחד במקומו..
אל דאגה, יביאו עוד איזה טאצ'י אחד במקומו..
אוסיאקו השחקן הראשון ששוחרר לא מבין את זה בחיי שלא מבין דווקא הוא הפחות רגוע מכולם
אין לנו צורך בשחקן זר שלא באמת רמה מעל הקבוצה ושלא משדרג את הקבוצה - ואולי היכולת במשחקים האחרונים קצת סינוורה אתכם אבל בהנחה שאולי סופסוף מישהו יבין שעדיף 3 זרים איכותיים מאשר 5 פרווה ומטה, אוסיאקו וגם אג'ידה צריכים לפנות את מקומם.
הפועל אני כבר משתגע
בחיי שלא מבין את הקבוצה הזו. קודם כל משחררים את שני הזרים הכי טובים שהיו לו בשנים האחרונות- אוסיאקו ומרקוביץ'.
נפלו על הראש. במקום שישחררו מיידית את ברוכיאן, סבן, קהת, אקסבארד, סוארס. ויחפשו שחקנים בעמדות הכי קריטיות שלנו- חלוץ, קשר עושה משחק ומגן ימני, זה מה שהם מוצאים לנכון לעשות...
מה הם ראו כל השנה שאנחנו לא ראינו???
בכל מקרה, תודה רבה לך פטריק, אני מקווה מאוד שעוד תחזור
נפלו על הראש. במקום שישחררו מיידית את ברוכיאן, סבן, קהת, אקסבארד, סוארס. ויחפשו שחקנים בעמדות הכי קריטיות שלנו- חלוץ, קשר עושה משחק ומגן ימני, זה מה שהם מוצאים לנכון לעשות...
מה הם ראו כל השנה שאנחנו לא ראינו???
בכל מקרה, תודה רבה לך פטריק, אני מקווה מאוד שעוד תחזור
השחקן הכי יציב שלנו העונה,טעות היה לשחרר אותו
תודה לך אוסיאקו
תודה לך אוסיאקו
טמטום , טיפשות , לא יודע מה להגיד כבר.
תודה לך פטריק!!
תודה לך פטריק!!
אכן שברו שיא בכמה מהר עושים את הטעות הראשונה של הקיץ.
למרות זאת, אני מניח שפשוט לא מימשו את האופציה עליו, מה שאומר שכל עוד הוא לא חתם בקבוצה אחרת עוד אפשר להתחרט...
למרות זאת, אני מניח שפשוט לא מימשו את האופציה עליו, מה שאומר שכל עוד הוא לא חתם בקבוצה אחרת עוד אפשר להתחרט...