מסתמן: אלישע לוי ימשיך בהפועל באר שבע
- אביאל
- Title: ברקת - היהלום של הנגב
- יצירת קשר:
מסתמן: אלישע לוי ימשיך בהפועל באר שבע
https://www.ynet.co.il/articles/0,7340, ... 95,00.html" onclick="window.open(this.href);return false;
נערך לאחרונה על ידי אביאל ב 09 מאי 2013, 10:05, נערך פעם 1 בסך הכל.
סיבה: כותרת שונתה מ"רשמית" ל"מסתמן"
סיבה: כותרת שונתה מ"רשמית" ל"מסתמן"
Re: רשמית: אלישע לוי ימשיך בהפועל באר שבע
אלישע לוי בראיון לאחר המשחק בנתניה:
"העונה הזאת לא כישלון"
"בסופו של דבר סיימנו את העונה באמצע הטבלה"
חבל. באמת חבל אלונה, שאת נותנת צ'אנס לשקרן הזה. אולי הפעם הוא יצליח להוריד אותנו ליגה.
בכל מקרה, שיהיה בהצלחה !
"העונה הזאת לא כישלון"
"בסופו של דבר סיימנו את העונה באמצע הטבלה"
חבל. באמת חבל אלונה, שאת נותנת צ'אנס לשקרן הזה. אולי הפעם הוא יצליח להוריד אותנו ליגה.
בכל מקרה, שיהיה בהצלחה !
החלטה רואיה.
מקווה בשבילנו שיצליח.
מקווה בשבילנו שיצליח.
"...לא מחפש לשמוח, לא חושב על תארים,
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."
טוב מאוד.
מאמין שלמד לקחים מהעונה ושנה הבאה תראה אחרת
מאמין שלמד לקחים מהעונה ושנה הבאה תראה אחרת
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
- dardasmiley
נראה כמה מנויים יהיו לה השנה עם הלוזר הזה....
כנראה שהפקת לקחים זה לא התחום החזק שלה, וכל עוד היא פה אנחנו נלחם על חיינו במקרה הטוב ובמקרה הרע נחזור לסוע ללוד, עילוט וכפר קאסם!
אלישע מאמן רע! הוא אחד האשמים במצב שהגענו אליו בפחדנות שלו! הוא לא מסוגל להפיק את הלקחים הדרושים מהעונה הזו! והכי גרוע שהוא חושב שבסופו שך דבר הייתה עונה סבירה וזה המקום הראוי לנו!
כנראה שהפקת לקחים זה לא התחום החזק שלה, וכל עוד היא פה אנחנו נלחם על חיינו במקרה הטוב ובמקרה הרע נחזור לסוע ללוד, עילוט וכפר קאסם!
אלישע מאמן רע! הוא אחד האשמים במצב שהגענו אליו בפחדנות שלו! הוא לא מסוגל להפיק את הלקחים הדרושים מהעונה הזו! והכי גרוע שהוא חושב שבסופו שך דבר הייתה עונה סבירה וזה המקום הראוי לנו!
נערך לאחרונה על ידי אביאל ב 07 מאי 2013, 19:52, נערך פעם 1 בסך הכל.
סיבה: נא לכבד את יושבי הפורום.
סיבה: נא לכבד את יושבי הפורום.
הופך את הפרידה מגיא לוי בעונה שעברה לעוד יותר הזויה.
אבל צעד הגיוני לאור ההיצע בשוק.
אבל צעד הגיוני לאור ההיצע בשוק.
ומה שבאמת חשוב, ומקווה שנכון:
"הצדדים הסכימו ביניהם שהמדיניות בשנה הבאה לא צריכה להיות פירוק והרכבה של סגל הקיים, אלא חיזוק נקודתי במספר עמדות, כשהקבוצה תחפש בלם, קשר וחלוץ"
"הצדדים הסכימו ביניהם שהמדיניות בשנה הבאה לא צריכה להיות פירוק והרכבה של סגל הקיים, אלא חיזוק נקודתי במספר עמדות, כשהקבוצה תחפש בלם, קשר וחלוץ"
כן רק שאוסיאקו כבר שוחרר, אני מניח שגם מרקוביץ' בדרך וכנ"ל סוארז. שוב מחליפים את כל הזרים חוץ מאג'ידה.yedidel כתב:ומה שבאמת חשוב, ומקווה שנכון:
אני הייתי מעדיף שישאירו את אוסיאקו ומרקוביץ'.
בסדר, לא יותר ולא פחות.
שנת מבחן אמיתית.....לא יקבל הנחות.
שנת מבחן אמיתית.....לא יקבל הנחות.
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
אלישע עדין לא חתם. הפגישה איתו תתקיים רק ביום חמישי.
הפגישה שנערכה ביום שלישי הייתה רק בין אסי רחמים לאלונה ברקת...
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
אני לא מבין משהו מכל מיני כאלו שרוצים שימשיך.
הבנאדם קיבל פה עצמאות מוחלטת (אפילו מוגזמת מידי) - הביא את מי שרצה, זרק את כל מי שלא בא לו טוב, עשה כל מה שהוא רק רוצה מבלי שעמדו לו על הראש בשום נושא ועדיין לא השיג את המטרה הבסיסית והצנועה שלשמה הוא הובא - פלייאוף עליון. לא ביקשו ממנו קידום צעירים, לא ביקשו ממנו שיציג חזון למועדון או תוכנית חומש, פאק אני לא יודע אם אפילו ביקשו ממנו תכנית עבודה שנתית...
אז יואילו כל החכמים פה לומר על מה מגיע לו לקבל חוזה לעוד שנה?
רק במקום אחד בעולם בנאדם שנכשל אחרי שקיבל כל מה שרק רצה מקבל פרס במקום לעוף בבושת פנים הביתה. הפועל ב"ש של המעסיקה הנוחה (והפראיירית) בעולם - אלונה ברקת.
הבנאדם קיבל פה עצמאות מוחלטת (אפילו מוגזמת מידי) - הביא את מי שרצה, זרק את כל מי שלא בא לו טוב, עשה כל מה שהוא רק רוצה מבלי שעמדו לו על הראש בשום נושא ועדיין לא השיג את המטרה הבסיסית והצנועה שלשמה הוא הובא - פלייאוף עליון. לא ביקשו ממנו קידום צעירים, לא ביקשו ממנו שיציג חזון למועדון או תוכנית חומש, פאק אני לא יודע אם אפילו ביקשו ממנו תכנית עבודה שנתית...
רק במקום אחד בעולם בנאדם שנכשל אחרי שקיבל כל מה שרק רצה מקבל פרס במקום לעוף בבושת פנים הביתה. הפועל ב"ש של המעסיקה הנוחה (והפראיירית) בעולם - אלונה ברקת.
הפועל אני כבר משתגע
- אביאל
- Title: ברקת - היהלום של הנגב
- יצירת קשר:
צודק. הכותרת המוטעית מגיעה מהכתבה שפורסמה ב-ynet. תוקן.משה אוחיון כתב:אלישע עדין לא חתם. הפגישה איתו תתקיים רק ביום חמישי.
גם אם היא הייתה מביאה את מוריניו הייתה מוצא מה להגיד.. זה לא משנה מה היא תעשה אתה תתלונן...8red כתב:אני לא מבין משהו מכל מיני כאלו שרוצים שימשיך.
תראה איך קבוצות שהבעלים עוזבים נראות היום!
Re: מסתמן: אלישע לוי ימשיך בהפועל באר שבע
בסדר בסדר תמשיך לא להתייחס לתוכן של הדברים.
ואגב כתבתי שגם מורניו לא היה מצליח פה בגלל שצורת הניהול פה עקומה מהיסוד.
ואגב כתבתי שגם מורניו לא היה מצליח פה בגלל שצורת הניהול פה עקומה מהיסוד.
הפועל אני כבר משתגע