עמוס לוזון: לאלונה ברקת אין מושג בניהול ובכדורגל

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
דניב

עמוס לוזון: לאלונה ברקת אין מושג בניהול ובכדורגל

שליחה על ידי דניב »

מה דעתך על אלונה ברקת שמוציאה מיליונים בבאר שבע?
"כנראה שהיא לא בדיוק יודעת לנהל, גם כדורגל וגם בדברים אחרים. אם היא שופכת כל שנה מיליונים ונאבקת על הירידה כנראה שהיא לא יודעת לנהל. בשנה שעברה ב"ש נשארה לא על כר הדשא".

אפשר להגיד המון דברים על עמוס לוזון ומשפחתו, אי אפשר להגיע שהוא טועה.

סמל אישי של משתמש
גיא חניה

Re: עמוס לוזון: לאלונה ברקת אין מושג בניהול ובכדורגל

שליחה על ידי גיא חניה »

וואלה אם כמה שהמשפחה הזאת משפחה של זבלים , מושחתים והורסים תכדורגל
הוא צודק אלונה לא יודעת לנהל , וזה לא חדש.

סמל אישי של משתמש
dardasmiley

שליחה על ידי dardasmiley »

צודק באלף אחוז במה שאמר. אגב, זה לא צריך להפריע לנו להכנס ברבאק שלו כשהקבוצה המגעילה שלו תגיע אלינו....

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

הדברים של עמוס לוזון אכן היו נכונים. משפט נוסף שהוא אמר ואהבתי מאוד, כשברקוביץ' אמר שבלי אלונה הפועל באר שבע תתפרק ותעלם מהמפה:
" הפועל באר שבע הוא מועדון גדול עם הרבה אוהדים. הפועל באר שבע היה לפני אלונה ברקת ויהיה גם אחריה".
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

עמוס לוזון הוא אדם קטן ועלוב כמו רוב המשפחה שלו.

אגב המשפט שבלי אלונה הקבוצה תתקיים, בואו נראה, אם אלונה עוזבת מי יעמוד בתור לקנות אותה?
עמותת אוה"ב נכשלה כישלון חרוץ, אין איזה גיאדמק שיבוא לקנות את הקבוצה אז מי בדיוק יבוא, מי?
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

סמל אישי של משתמש
גיל שגיב

שליחה על ידי גיל שגיב »

עמוס לוזון ???

חחחחחחחחח......

עמוס לוזון אמר ? וואו !!!!!

הפועל באר שבע תשאר אחרי אלונה.

אכן כן, תשאר.

גם נתניה נשארה אחרי יאמר......גם הפועל פ"ת נשארה אחרי שמיר.....גם הפועל כ"ס נשארה אחרי טביב.....
נשארו. באיזה מצב ? זה כבר לא מעניין את לוזון וכמה מהגולשים שמעלי....

סמל אישי של משתמש
8red

שליחה על ידי 8red »

נגעל מאנשים שמתהפכים כמו חביתות, שרואים שמישהו אחר אומר דברים דוגרי והם זועקים "גוועאלד", רק בשביל שאחרי שתי שניות הם יגידו את אותם הדברים בצורה חנפנית ומלקקת.
הפועל אני כבר משתגע

סמל אישי של משתמש
אביאל
Title: ברקת - היהלום של הנגב
יצירת קשר:

שליחה על ידי אביאל »

8red כתב:נגעל מאנשים שמתהפכים כמו חביתות, שרואים שמישהו אחר אומר דברים דוגרי והם זועקים "גוועאלד", רק בשביל שאחרי שתי שניות הם יגידו את אותם הדברים בצורה חנפנית ומלקקת.
בלי להכנס לנכונות דבריו של האדון לוזון, האם דבריו הכללים(לא בנושא זה) נתפסים בעינייך כדברי טעם בדרך כלל?

סמל אישי של משתמש
8red

שליחה על ידי 8red »

אני חושב שהוא מבין "קצת" יותר בכדורגל, פחות ביחסי ציבור.
אצלנו המצב הפוך.
הפועל אני כבר משתגע

סמל אישי של משתמש
ג'וני
Title: אלונה חייבת להישאר

שליחה על ידי ג'וני »

מדובר באדם/משפחה שמתנהגת ומדברת כמו המאפיה.

לגבי אלונה נכון שעד עכשיו אין הצלחה גדולה אבל לפחות יש מישהו שרוצה ומנסה שיהיה לנו טוב.

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

ניר אני לא מתהפך כמו חביתה אני מודע לכך שאלונה ברקת לא מנהלת את הקבוצה בצורה טובה ושהיא צריכה לידה איש מקצוע אמיתי, אבל ראבק בלי אלונה איפה היינו היום ואל תגיד לי שהיינו קונים את הקבוצה כי אתה יודע שזה בולשיט טהור, עמותת אוה"ב יכלה ב4 מיליון לקנות את הקבוצה מאלי ז'ינו או להכנס שותפה אם רק 20,000 האוהדים שהגיעו לגמר הגביע ההוא היו טורחים לשלם או רובם הגדול היה טורח אפילו 100 שקל, אני רציתי לשלם ברגע שהדבר היה נראה לי אמין ובעל סיכוים כלשהם להצלחה אבל אני ראיתי את הכישלון של העמותה הזאת ולכן לא שילמתי מה גם שהייתי קטן ב6-7 אפילו 8 שנים ממה שאני היום אבל דבר אחד ברור לי, בלי אלונה הקבוצה הזאת הייתה במקסימום בליגה הלאומית אולי בליגה נמוכה יותר ובימנימום לא על המפה, אז אם אתה שואל אותי אם אני מעדיף בעלת בית שעושה טעויות משום דבר אני מעדיף בעלת בית שעושה טעויות ושאולי היא תלמד מהטעויות הללו ותתקן אותם ואני ממש לא צריך שאחד מבעלי הבית המושחטים שהיו בכדורגל הישראלי יגיע לאותה אחת שהיא לא יודעת לנהל אבל אני גם לא חושב שזה מעיניינו בכלל, שיתעסק בעיניינים שלו.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

סמל אישי של משתמש
8red

שליחה על ידי 8red »

דר, לא הכל בחיים זה שחור או לבן.
לא הכל בחיים זה אלונה או זינו, אלונה או פירוק.
רק אומר שבשביל להגיע לתוצאות כמו אלו שקיבלנו בארבע שנים האחרונות לא צריך אחת כמו אלונה.
ואולי הגיע הזמן שמישהו שיש לו נגישות לחומרים יבדוק כמה מהתקציב לא בא מהכיס של אלונה.
הקצבה מהטוטו, חסויות, טלוויזיה, עירייה, מנויים, כרטיסים - סתם מעניין לדעת כמה זה יוצא.
ועוד משהו - אולי מישהו כן ירצה לקחת את הקבוצה מאלונה? הרי זה בכלל לא דומה למצב שהיה בתקופת זינו.
לזכותה ייאמר שהמועדון נקי כלכלית, ועכשיו רק חסר מישהו שמבין קצת יותר ממנה בעסקים ויכול באמת לממש את הפוטנציאל הענק שלו.
נכון זה קל לדבר על רוכש חדש אבל עד שבאמת זה לא יהיה על הפרק - לא נדע אם באמת יש אדם כזה.

בנוגע לעמותת אוה"ב - אני יכול להראות לך את הקבלה שלי על הצטרפות לעמותה וזה עוד בימים שנדרתי שכל עוד זינו מנהל את המועדון, מבחינתי המועדון הזה מת וכף רגלי לא תדרך במשחק של הקבוצה. אם היו אנשים בעיר הזאת שהיה להם קצת יותר מעוף - זה יכל לקרות ולדעתי זה המודל האוטופי.
הפועל אני כבר משתגע

סמל אישי של משתמש
crazyred
Title: קרייזי רד

שליחה על ידי crazyred »

8red כתב:דר, לא הכל בחיים זה שחור או לבן.
לא הכל בחיים זה אלונה או זינו, אלונה או פירוק.
רק אומר שבשביל להגיע לתוצאות כמו אלו שקיבלנו בארבע שנים האחרונות לא צריך אחת כמו אלונה.
ואולי הגיע הזמן שמישהו שיש לו נגישות לחומרים יבדוק כמה מהתקציב לא בא מהכיס של אלונה.
הקצבה מהטוטו, חסויות, טלוויזיה, עירייה, מנויים, כרטיסים - סתם מעניין לדעת כמה זה יוצא.
ועוד משהו - אולי מישהו כן ירצה לקחת את הקבוצה מאלונה? הרי זה בכלל לא דומה למצב שהיה בתקופת זינו.
לזכותה ייאמר שהמועדון נקי כלכלית, ועכשיו רק חסר מישהו שמבין קצת יותר ממנה בעסקים ויכול באמת לממש את הפוטנציאל הענק שלו.
נכון זה קל לדבר על רוכש חדש אבל עד שבאמת זה לא יהיה על הפרק - לא נדע אם באמת יש אדם כזה.

בנוגע לעמותת אוה"ב - אני יכול להראות לך את הקבלה שלי על הצטרפות לעמותה וזה עוד בימים שנדרתי שכל עוד זינו מנהל את המועדון, מבחינתי המועדון הזה מת וכף רגלי לא תדרך במשחק של הקבוצה. אם היו אנשים בעיר הזאת שהיה להם קצת יותר מעוף - זה יכל לקרות ולדעתי זה המודל האוטופי.
הרעיון ההוא זה חלום.
ככה צריך להתנהל מועדון כדורגל. כי האוהדים זה הכל וככה הקבוצה היא באמת אנחנו.
אבל (וזה אבל גדול) לא סתם המקומות היחידים שהצליחו לעשות את זה בארץ זה מועדוני שהלכו לפירוק ונבנו מאפס (קטמון, יפו, הפועל ת"א כדורסל).
במובן הפרקטי גם אם העמותה הייתה מצליחה לגייס בזמנו את הכסף הנדרש בשביל לקנות א הקבוצה לא היה כסף לניהול הקבוצה. כי ברור שחלק בא מהטוטו, מכרטיסים וכו', אבל בעל מניה לא יקבל כרטיס חינם (במודל ההוא, לפחות הוא קיבל)? וברור שלפחות חלק מהכסף מגיע מהבית! אנחנו לא במקום שבו היינו עם ז'ינו (אולי זוכרים כאן שהייתה תאוריה שהוא לא מביא שקל מהבית) וניהול נקי דורש כסף.
כך או כך, יבוא קונה אחלה. לא יבוא קונה - ישלנו יותר מליתר הקבוצות בליגה. לוקח יותר זמן ממה שציפינו. אבל בסוף יהיה בסדר.
הקהל לא מקלל אני אוהב את הפועל

נגד אלימות, לא בשביל אלונה, בשביל עצמנו

"המתגדרים בבקעת הריאליזם, סופם לשקוע בה עד צוואר" (יגאל אלון)

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

ניר, בשבילך:
https://www.guidestar.org.il/organization/513997569" onclick="window.open(this.href);return false;
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!

סמל אישי של משתמש
yedidel
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי yedidel »

Sir Alex Ferguson כתב:ניר, בשבילך:
https://www.guidestar.org.il/organization/513997569" onclick="window.open(this.href);return false;
בקריאה ראשונית לפי המסמך הזה, יש השקעת בעלים של 13,000,000 ש"ח ב2011. מרשים.

שלח תגובה