שאלה על רפי עמוס

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
שלח תגובה
סמל אישי של משתמש
yonatan9

שאלה על רפי עמוס

שליחה על ידי yonatan9 »

לפי מה שזכור לי אז רפי עמוס היה חלוץ בנוער ומאז זהוא משחק בהפועל והוא היה חלוץ מצוין?
אז למה גיא לוי שם אותו מגן ולא נותן לו הזדמנו בתור חלץ?
ועם מישהו יודע מה רפי חושב על זה?

סמל אישי של משתמש
yedidel
Title: קרייזי-רד

Re: שאלה על רפי עמוס

שליחה על ידי yedidel »

yonatan9 כתב:לפי מה שזכור לי אז רפי עמוס היה חלוץ בנוער ומאז זהוא משחק בהפועל והוא היה חלוץ מצוין?
אז למה גיא לוי שם אותו מגן ולא נותן לו הזדמנו בתור חלץ?
ועם מישהו יודע מה רפי חושב על זה?
חלוץ מצויין חלוץ מצויין אבל עד העונה הוא לא קיבל דקה בבוגרים. לא אצל לנדאו, לא אצל בלבול ולא אצל כל השאר שעברו פה.

בסגל הנוכחי (עם קדוסי, סמיוני, פדידה, ניסים ואופיר חיים שחוזר עכשיו) רפי עמוס צריך להיות חלוץ ברמה מאוד גבוהה כדי לקבל דקות משחק - כנראה שהוא לא כזה. לכן כדאי שהוא ישמח על ההזדמנות שגיא לוי נותן לו, ויזכור שגם גדולים ממנו (אלון חרזי, דדי בן-דיין, יואב זיו) עברו שינוי תפקיד במהלך הקריירה שהזניק אותם קדימה.

בכלל, כל שחקן באר שבעי שמסיים גיל נוער זוכה לקומפלימנטים מוגזמים מכל כלי תקשורת/מאמן מקומי. לאלירן אפריאט שכבר ארבע שנים בבוגרים ומתלונן כדאי להסתכל איך יוסי אלקיים לוקח כל הזדמנות בשתי ידיים במקום לבכות שהוא לא מקבל הזדמנות.

סמל אישי של משתמש
RedRock
Title: רקקקקקק ברדה זה מרגש
יצירת קשר:

שליחה על ידי RedRock »

yedidel כתב:
איך יוסי אלקיים לוקח כל הזדמנות בשתי ידיים במקום לבכות שהוא לא מקבל הזדמנות.
טפו טפו טפו. חמסה חמסה חמסה.

סמל אישי של משתמש
המאירי

שליחה על ידי המאירי »

רפי מרוצה שהוא תפס מקום בהרכב, כחלוץ העמדה שלו תפוסה וכמגן לפחות הוא מקבל דקות משחק ועושה עבודה לא רעה בכלל, גם בנס-ציונה היה בסדר גמור.
אחרי המשחק אמרתי לרפי "יופי רפי עבודה טובה" והוא נראה מחייך מאוזן לאוזן ואמר "תודה תודה אני שמח".

סמל אישי של משתמש
הסניגור האדום

שליחה על ידי הסניגור האדום »

yedidel כתב:
חלוץ מצויין חלוץ מצויין אבל עד העונה הוא לא קיבל דקה בבוגרים. לא אצל לנדאו, לא אצל בלבול ולא אצל כל השאר שעברו פה.

בסגל הנוכחי (עם קדוסי, סמיוני, פדידה, ניסים ואופיר חיים שחוזר עכשיו) רפי עמוס צריך להיות חלוץ ברמה מאוד גבוהה כדי לקבל דקות משחק - כנראה שהוא לא כזה. לכן כדאי שהוא ישמח על ההזדמנות שגיא לוי נותן לו, ויזכור שגם גדולים ממנו (אלון חרזי, דדי בן-דיין, יואב זיו) עברו שינוי תפקיד במהלך הקריירה שהזניק אותם קדימה.

בכלל, כל שחקן באר שבעי שמסיים גיל נוער זוכה לקומפלימנטים מוגזמים מכל כלי תקשורת/מאמן מקומי. לאלירן אפריאט שכבר ארבע שנים בבוגרים ומתלונן כדאי להסתכל איך יוסי אלקיים לוקח כל הזדמנות בשתי ידיים במקום לבכות שהוא לא מקבל הזדמנות.
מצטער ידידי אלירן לא בוכה ולא התלונן אף פעם.פשוט לא הלך לא .למרות כול הכישרון שטמון ברגליו הצנומות.
אלירן בחור טוב.
אני רק מאחל לו כול טוב.

סמל אישי של משתמש
המאירי

שליחה על ידי המאירי »

הסניגור האדום כתב: מצטער ידידי אלירן לא בוכה ולא התלונן אף פעם.פשוט לא הלך לא .למרות כול הכישרון שטמון ברגליו הצנומות.
אלירן בחור טוב.
אני רק מאחל לו כול טוב.
מסכים מאד.

סמל אישי של משתמש
ניב

שליחה על ידי ניב »

הסניגור האדום כתב: מצטער ידידי אלירן לא בוכה ולא התלונן אף פעם.פשוט לא הלך לא .למרות כול הכישרון שטמון ברגליו הצנומות.
אלירן בחור טוב.
אני רק מאחל לו כול טוב.
זוהר חוגג חזר אחרת מראשון לציון.
נקווה שיהיה אותו דבר גם עם אלירן.
"...לא מחפש לשמוח, לא חושב על תארים,
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."

שלח תגובה