נדבר גם על הצבתם של שחקנים בהרכב, וכן גם שילוב הצעירים קשור לטקטיקה ולהרכב

דיון מהנה

!!!! כל כך מסכים ורואים את זה במשחקים-ברדה אומנם איבד מהמהירות שהייתה לו(היה סילון וטכני) אבל נשאר טכני ובגלל זה שינה סגנון משחק לחלוץ מקשר שמשתתף יותר בהנעת הכדור,מסירות עומקשלומי12 כתב:ברדה סוחב עליו שחקנים,גם במשחק אתמול ראו שכל נגיעה שלו בכדור שחקני היריבה ביצעו עליו עבירה
הוא מושך עליו את הבלמים ובכך מפנה שטח לגבאי,ברדה הוא סוג של פריצה ממכבי ת"א,חייב לידו חלוץ שיפיק את העבודה שברדה עושה.
תצאו מהסרט תצאווו!!shovalb9 כתב: קשר התקפי? במקום מי?,וילך להרכב?
בלם מחליף חובה כי סוארס לא בלם
ממש לא, היה עושה המון טעיות בקו האחורי שעלו לנו בהרבה שערים וגם במשחקי ידידות, שחקנים כמעט חטפו לו את הכדור כשהוא משחק איתו על הרחבה, זה לשחק עם המזל-יעלה לנו עם שערים, וגם כשהוא בלם, אנחנו מפספסים את השליטה באמצע ועכשיו שיש את דג'אני שמשחק מאוד קרוב להגנה ולקשר שמתפקד איתו, סוארס יכול למסור לו במקום ל*** את הכדורשי האדום כתב:
תצאו מהסרט תצאווו!!
סוארס בלם לגיטימי מאוד לליגת העל!!
וכן נאסר ופלצ'וק לדעתי לא מספיק טובים.
על מה אתה מדבר?שמעון א כתב:סוארס בלם! לא קשר ולא נעליים. שנתיים הוא משחק בקישור ובגלל זה כמעט ירדנו ליגה. לא יודע לתת פס.
אני הייתי מביא בלם ישראלי(מה נסגר עם גוטליב?) בנוסף למרקוביץ(לא מור שושן-שחקן יותר מדי מוערך שדבר היחידי שעשה זה הגול שלו מולנו/חצי גול עצמי של גליל בן שאנןדר אדום בנשמה כתב: על מה אתה מדבר?
להזכיר לך את 6 המחזורים הראשונים איתו בתור בלם ועם מרצ'ין צ'באיי השוער המעולל?
אני מעדיף לתת לבן אלגרבלי את העמדה ולא לסוארס.
סוארס צריך להיות בקישור, נקודה...
צריך להביא בלם זר במקום מרקוביץ' במידה וניתן ובלם ישראלי... (מור שושן?)
בנוסף צריך להביא קשר עושה משחק ואולי אבל רק אולי קשר התקפי ובקיצור הנה ההרכב שלי:
אג'ידה
דוידזאדה, פאיוביץ', בלם זר/מרקוביץ'/בלם ישראלי, אילוז
נסאר/קשר אחר, קשר זר איכותי, דג'אני/סוארס, בוזגלו
ברדה, דובב גבאי/סוויסה
"מחלץ כדור אחד ומאבד 3"שמעון א כתב:סוארס רק בלם. אם לא, שילך הביתה. מחלץ כדור אחד ומאבד שלוש.
חחח רשמנו את אותו הדבר, באותו זמןדר אדום בנשמה כתב: "מחלץ כדור אחד ומאבד 3"
בדיוק זאת הסיבה למה בתור בלם אנחנו נסבול ממנו יותר...
שהוא מאבד בקישור יש לידו עוד 3-4 שחקנים שיכולים לתקן, שהוא מאבד כבלם רק שחקן אחד גג שניים (כולל השוער) יכולים לעזור לו במידה והוא מאבד כדור...
אני שמח שמישהו מסכים איתי לגביי סוארס.shovalb9 כתב:![]()
חחח רשמנו את אותו הדבר, באותו זמן