החלטה מהדקות האחרונות - יש מחזור בסוף השבוע

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
RedRock
Title: רקקקקקק ברדה זה מרגש
יצירת קשר:

החלטה מהדקות האחרונות - יש מחזור בסוף השבוע

שליחה על ידי RedRock »

https://www.one.co.il/Article/130342.html" onclick="window.open(this.href);return false;

לא ברור מה קורה ספציפית עם המשחק שלנו, לפחות נכון לעכשיו.

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

הליגה ממשיכה...

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

ככה החליטה הנהלת ההתאחדות לכדורגל של מדינת מרכז ישראל.
התירוץ הוא שבחלק מהמקומות בדרום הלימודים מתקיימים. האם גם לאוהדי הכדורגל, כמו אותם תלמידי בית ספר, יהיה אפשרות לבוא ובשעת אזעקה למצוא מקום מוגן בזמן? כניראה שלא, מה שיאלץ את באר שבע לקיים משחקים מחוץ לביתה. חבל שבהתאחדות לא התייחסו לעובדה שבבתי הספר הלא מוגנים בבאר שבע, בדומה לוסרמיל הלא מוגן, לא מתקיימים לימודים.
לצערי משחק גביע הטוטו שיתקיים עוד מספר שעות יהווה תקדים להתאחדות שבאר שבע יכולה להשתתף במחזור הקרוב, רק שזה יתבצע מחוץ לביתה.
מקומם, מרגיז, הכל נכון. רק אל תשכחו להכין את הדרכונים לשבועות הקרובים, אנחנו הולכים לשחק במדינת המרכז.
אני מקווה שהקבוצה תעמוד על רגליה האחוריות ולא תאשר קיום משחק בית בנסיבות הקיימות מחוץ לוסרמיל. אני, בכל מקרה, אם כל הכאב והצער, למרות המנוי, לא יגיע לשום משחק שיעבור לעיר אחרת. האהבה שלי לקבוצה היא גדולה, ואין ספק שהאשמה כאן היא לא של הקבוצה אלא של ההתאחדות שכמו כל המדינה אינה סופרת את תושבי הדרום. אבל אני אישית לא יכול מבחינה עקרונית ומהותית לתת יד להחלטה לחייב את באר שבע לשחק מחוץ לביתה בזמן שנגד תושבי באר שבע מתנהלת מלחמה ישירה בגזרת הטילים. לא היה קורה כלום אם הליגה הייתה נדחת בעוד שבוע או שבועיים ולאחר מכן הייתה מתנהלת הערכת מצב.
אחרי המלחמה מבחוץ בהחלט יתכן שמסוף השבוע תתחיל גם המלחמה מבפנים.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!

סמל אישי של משתמש
RedRock
יצירת קשר:

Re: החלטה מהדקות האחרונות - יש מחזור בסוף השבוע

שליחה על ידי RedRock »

"בנוסף קבעה ההתאחדות שבני סכנין, שאמורה היתה לשחק בדוחא מול הכח עמידר ר"ג תארח במקום זאת באצטדיון ר"ג.

משחקיהן של מכבי אחי נצרת ובני לוד ייערכו בכפוף להחלטת המשטרה. משחקה אום אל פאחם מהליגה הארצית בוטל. "

אם המשחק של אום אל פאחם בוטל, גם שלנו יכול להיות להידחות.

ספורט 5: "בני סכנין התבקשה למצוא מגרש למשחק מול הכח עמידר, כנ"ל באר שבע מהלאומית"

סכנין כבר הודיעה שלא תוותר על הביתיות...

סמל אישי של משתמש
yedidel
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי yedidel »

ואבי לוזון כבר הודיע שיש תקנון ואם סכנין רוצה לרדת ליגה ולהציל את הכח אז שלא תופיע למשחק.

פשוט ביזיון, אלונה צריכה להפעיל את כל כובד משקלה.

דרך אגב - קבוצות הלאומית בכלל מיוצגות במושב הלצים הזה של ההתאחדות?

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

מישל ויתר החברים, אני מקווה שעכשיו אתם מבינים מה היו הדאגות שלי.
כמו שחשבתי, בין הדרום למרכז יש גבול. אומנם לא צריך להחתים בו דרכונים ואין הוא גבול פיזי, אבל הוא קיים.
הדרום, כפי שהוכח בשנים עברו, הוא ההפקר של המדינה.
בזמן שאנחנו חוטפים טילים וחילי צה"ל נלחמים בעזה, ההתאחדות לכדורגל עם החלטה שערוריתית מפגיזה את תושבי הדרום במובן נוסף.
לוקחים מאיתנו את הכדורגל. במקום לתמוך בנו ברגעים אלה, לגלות הבנה, הם מגלים אותנו, הם כופים עלינו לשחק מחוץ לביתנו. ביזיון.
אני בעד להגיע לראשון או לכל מקום אחר ולא להיכנס למגרש! להפגין בחוץ נגד ההתאחדות שאמרה היום שתושבי הדרום הם לא חלק ממדינת ישראל.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!

סמל אישי של משתמש
Amit M
Title: South Side

שליחה על ידי Amit M »

אליק כתב: לא ברור מה קורה ספציפית עם המשחק שלנו, לפחות נכון לעכשיו.
מתוך ההודעה הרשמית שפרסמה ההתאחדות
" יש להדגיש כי החלטתנו זו כפופה כמובן להנחיות פיקוד העורף ומשטרת ישראל, אשר עדיין אוסרת על קיומם של משחקים בין קבוצות מעורבות במחוז הצפוני של המשטרה, ואוסרת על קיום כל משחק בטווח של 40 ק"מ מעזה.

קבוצות ליגות המקצועניות אשר המשטרה ופיקוד העורף לא מאשרים קיום משחק במגרשן הביתי יצטרכו להמציא חלופה או שההתאחדות לכדורגל תקבע מגרש חלופי כמגרשן הביתי ותממן מכיסה מגרש זה "

גם אני תחילה חשבתי שאמורים לעשות הערכת מצב נוספת לקראת המשחק של ב"ש (כשקראתי את הפרסומים של וואן וערוץ הספורט) אך אחרי שקראתי את ההודעה באתר ההתאחדות הבנתי שכבר קיבלו החלטה.

מה שכן, צריך לראות איך יגיבו בהנהלת הקבוצה על כך.
אני אישית משתקשה להאמין שהם יתנגדו בכל תוקף לקיים משחק שלא בבית ואני לא רואה מצב בו דוחים את המשחק... הסיכוי לכך דיי נמוך.
לפחות ע"פ מה שאני רואה, אין בקבוצה עמדה מגובשת ורצינית בנושא, הרי שכבר היינו שומעים על כך כשהוחלט להעביר את משחק גביע הטוטו לראשל"צ.
:דופק את הראש בקיר:

סמל אישי של משתמש
RedRock
יצירת קשר:

שליחה על ידי RedRock »

Amit M כתב:
מתוך ההודעה הרשמית שפרסמה ההתאחדות
" יש להדגיש כי החלטתנו זו כפופה כמובן להנחיות פיקוד העורף ומשטרת ישראל, אשר עדיין אוסרת על קיומם של משחקים בין קבוצות מעורבות במחוז הצפוני של המשטרה, ואוסרת על קיום כל משחק בטווח של 40 ק"מ מעזה.

קבוצות ליגות המקצועניות אשר המשטרה ופיקוד העורף לא מאשרים קיום משחק במגרשן הביתי יצטרכו להמציא חלופה או שההתאחדות לכדורגל תקבע מגרש חלופי כמגרשן הביתי ותממן מכיסה מגרש זה "

גם אני תחילה חשבתי שאמורים לעשות הערכת מצב נוספת לקראת המשחק של ב"ש (כשקראתי את הפרסומים של וואן וערוץ הספורט) אך אחרי שקראתי את ההודעה באתר ההתאחדות הבנתי שכבר קיבלו החלטה.

מה שכן, צריך לראות איך יגיבו בהנהלת הקבוצה על כך.
אני אישית משתקשה להאמין שהם יתנגדו בכל תוקף לקיים משחק שלא בבית ואני לא רואה מצב בו דוחים את המשחק... הסיכוי לכך דיי נמוך.
לפחות ע"פ מה שאני רואה, אין בקבוצה עמדה מגובשת ורצינית בנושא, הרי שכבר היינו שומעים על כך כשהוחלט להעביר את משחק גביע הטוטו לראשל"צ.
אסור להיכנע לתכתיב הזה.
נכון, התקדים המסוכן של המשחק היום עשוי לגרום לנו לבעיות. אבל אנחנו חייבים לעשות הכל כדי לשחק בבית.
איך אמר לי עכשיו אריק בטלפון? לוזון מאיים על סכנין בירידה? שיאיים גם עלינו, נראה אותו מוריד גם אותנו ליגה...

סמל אישי של משתמש
8red

שליחה על ידי 8red »

משה אתה צודק ובמשחק היום אנחנו נידאג להזכיר לכל מי שרוצה לשמוע וגם למי שלא - שאנחנו לא מוכנים לשמוע על להזיז את משחקי הבית בליגה לשום מקום!

ניב כהן - אני קורא אותך מעל במה זו: אתה עו"ד - הגיע הזמן שתחזיר במשהו לאוהדי הכדורגל על אותם שנים בהם ייצגת את ההוא מהאולמות- תגיש בקשה לבית משפט להוציא צו מניעה על קיום המשחק מחוץ ל"וסרמיל"!

יש גבול לכל תעלול - ויש הבדל בין משחק זניח בגביע הטוטו לבין משחקי הבית שלנו ובמיוחד אלו שיערכו מול קבוצות הצמרת!
הפועל אני כבר משתגע

סמל אישי של משתמש
ניב

שליחה על ידי ניב »

אולי הם יודעים דברים שאנחנו לא....
"...לא מחפש לשמוח, לא חושב על תארים,
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."

סמל אישי של משתמש
ג'וני
Title: אלונה חייבת להישאר

שליחה על ידי ג'וני »

גוף רקוב של אנשים חסרי עמוד שידרה שכל החלטותיהם לפי נקבעות לפי דעת הקהל.
דאגתם היחידה היא לטוטו ולכסף, הם יעינישו אותנו תושבי הדרום על כך שהסכמנו לגור פה באיזור המסוכן הזה ואיפשרנו לחמאס להתחמש בטילים ארוכי טווח.

אלונה צריכה להודיע שב"ש לא תופיע למשחק מחוץ לב"ש ולדאוג לפרסם את העוול הזה בכל כלי תקשורת, נראה אותם עונים לדעת הקהל הרי ביקורת עליהם ב 4 דקות של יציע העיתונות יכולה לשנות את דעתם.

סמל אישי של משתמש
yedidel
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי yedidel »

זה הזמן להשמיע את קולנו.

הפגנה מול משרדי ההתאחדות?

סמל אישי של משתמש
Amit M
Title: South Side

שליחה על ידי Amit M »

סתם מעניין אותי לדעת...

אם יוחלט על קיום משחק בוסרמיל אך ללא קהל זה יהיה מקובל על מישהו?
או משחק במגרש אחר באיזור הדרום אך עם כמות מוגבלת של צופים? (תלוי כאמור בכמות בו אותו מגרש יהיה מאושר להכיל)

(לא שאני תומך בזה, סתם מעניין לדעת מה העמדה של אנשים פה לגבי המצב).

אגב - אם זה מעניין משהו, יצאו בסוף 4 אוטובוסים לראשל"צ
:דופק את הראש בקיר:

סמל אישי של משתמש
ג'וני
Title: אלונה חייבת להישאר

שליחה על ידי ג'וני »

מישהו מתאר לעצמו מצב שמחליפים לת"א את הבתיות במשחק צמרת????????????????????????????????

גועל נפש התאחדות רקובה חבורה של אדיוטים.
אבי לוזון "אנחנו מחזקים את תושבי הדרום ונעשה הכל כדי לעזור להם" - בפועל "על הז** שלי אוהדי הקבוצות בדרום חייבים להחזיר את המשחקים יש הפסדים לטוטו, לא נורא שבאר שבע תשחק בחוץ מי בכלל איכפת לא מבאר שבע, איזה מזל שאין טילים במרכז"

זה העם שלנו צבוע וגועלי, הצהרות של תמיכה תקבלו עד לשמיים אבל שצריך עזרה בפועל רק אינטרסים אישיים קובעים.

סמל אישי של משתמש
ניב

שליחה על ידי ניב »

Amit M כתב:סתם מעניין אותי לדעת...

אם יוחלט על קיום משחק בוסרמיל אך ללא קהל זה יהיה מקובל על מישהו?
או משחק במגרש אחר באיזור הדרום אך עם כמות מוגבלת של צופים? (תלוי כאמור בכמות בו אותו מגרש יהיה מאושר להכיל)

(לא שאני תומך בזה, סתם מעניין לדעת מה העמדה של אנשים פה לגבי המצב).

אגב - אם זה מעניין משהו, יצאו בסוף 4 אוטובוסים לראשל"צ
4 אוטובוסים?
כלומר 200 אוהדים ? מכובד.
"...לא מחפש לשמוח, לא חושב על תארים,
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."

שלח תגובה