יש כבשה שחורה לשחוט בשבת!

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
שלח תגובה
סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה
Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי

יש כבשה שחורה לשחוט בשבת!

שליחה על ידי אורי אדום בנשמה »

על מאזן האימה מול הפועל ת״א (בליגה ובגביע) בשנים האחרונות, מיותר להכביר את המילים... עם רוח גבית של רבבת אדומים, חייבים לשים לזה סוף! :יריות:
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר

סמל אישי של משתמש
שי האדום

Re: יש כבשה שחורה לשחוט בשבת!

שליחה על ידי שי האדום »

מצטרף ואוסיף כי הגיע הזמן לסתום לאייל ברקוביץ וכל המספידים את הפה אחת ולתמיד.
למי שלא ראה את התוכנית האחרונה של 'יציע העיתונות' ברקוביץ הנכבד התערב עם שלמה שרף כי אנחנו הולכים להפסיד.
תמונה

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

שי האדום כתב:מצטרף ואוסיף כי הגיע הזמן לסתום לאייל ברקוביץ וכל המספידים את הפה אחת ולתמיד.
למי שלא ראה את התוכנית האחרונה של 'יציע העיתונות' ברקוביץ הנכבד התערב עם שלמה שרף כי אנחנו הולכים להפסיד.
אחד הקטעים החזקים, סוף סוף אנחנו קצת בכותרות.
לגבי המשחק, לאנשים יש נטייה לזלזל קצת בהפועל ת"א. נגד סכנין הם לא הציגו משחק גדול אבל עדיין הגיעו למספיק הזדמנויות
בשביל לנצח בהפרש של כמה שערים ושלטו במגרש ללא עוררין. רק חוסר מזל מנע מהם ניצחון וזה רק מוכיח כמה הכדורגל הפכפך ואכזרי.
אז כן, הם יבואו לחוצים ואנחנו חייבים לעלות למגרש במטרה לנצח, אבל הם עדיין קבוצה מאוד חזקה שתעשה לנו חיים קשים ואסור לשכוח את זה.

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

העניין המשעשע הוא שהעונה האחרונה שבה ניצחנו אותם הייתה גם העונה שבה ירדנו ליגה...
ואז זה לא היה באמני טיים :|
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

זה שי !

שליחה על ידי זה שי ! »

1 0 יניב אברגיל דקה 90 חחח אלי כהן על הקווים ,ולנושא נמאס להפסיד מולם בגלל שטויות או גולים בפוקס בלי קשר למשחק ,זה שי !
תמונה

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

זה שי ! כתב:1 0 יניב אברגיל דקה 90 חחח אלי כהן על הקווים ,ולנושא נמאס להפסיד מולם בגלל שטויות או גולים בפוקס בלי קשר למשחק ,זה שי !
יש להם מזל מולנו כמו אני לא יודע מה...
אבל יש לנו כבשה שחורה קצת יותר שחורה מהם והם מכבי חיפה בכלל...
אבל טוב בואו נראה, הפועל תל אביב זאת אולי הקבוצה היחידה שמעצבנת אותי יותר ממכבי חיפה, שני המשחקים האחרונים שלנו מולם בגביע המדינה היו אכזריים ברמות מטורפות, אנחנו שולטים פעם אחת בתחתית ועפם אחת בלאומית, והם נראים לא הכי טוב ובזכות שוער ביכולת הזויה מצליחים לשמור על התוצאה ואז משום מקום יש להם איזה שער הזוי שמנצח להם את המשחק בהערכה, ואי אפשר יותר לתת להם לנצח ככה או להשפיל אותנו, צריך להראות להם מאיפה משתין הגמל או הדג או טוב אין לי עוד דוגמאות אבל הבנתם אותי.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

צריך להזהר עם האמירות האילו,לא צריך לזלזל באף אחד בטח לא בהפועל ת"א,הדיבורים האלה על שחיטה וכבשים לא תביא ניצחון.
אנחנו צריכים לבוא צנועים,מרוכזים ובמוכנות שיא ואז אולי יהיה אפשר להצליח,להזכירכם הפועל ת"א היא נכון לרגע אריה פצוע,ואריה פצוע זה הכי מסוכן
צריך לשחק בזהירות ובחדות
אההה והכי חשוב ניצול מצבים כי הרבה לא יהיו לנו

סמל אישי של משתמש
דניב

שליחה על ידי דניב »

הדבר המצחיק הוא כשהיא מנצחת ברוב הפעמים היא באה בתקופה רעה וכידוע בשנים האחרונות יש לנו מסורת להחזיר קבוצות ממשבר, אחד הדברים שהכי ירשימו אותי מהסגל הנוכחי הוא היכולת לקחת נקודות גם מהקבוצות הגדולות כמו בעבר, בטח בבית בוסרמיל שעד לפני עשור היה לאימת האיצטדיונים בארץ וכל קבוצה היתה מעדיפה להימנע ממפגש מול ב"ש בבית.

סמל אישי של משתמש
אלדר

שליחה על ידי אלדר »

עזבו סטטיסטיקות. הינו קבוצה פח בשנים האחרונות
כל קבוצה שתגיע לכאן יש לנו מאזן שלילי או שהוצאנו אותה ממשבר.
קבוצה שמתיימרת להיות גדולה מבינה ששום משחק לא קל
אבל מסתכלת אך ורק על עצמה
נכון, עם הפרנואידיות שפיתחנו בשנים האחרונות זה קשה.
אבל כמו שאלונה אמרה ״לשבור את תקרת הזכוכית״ ככה גם זה צריך לקרות על הדשא.
הכל תלוי בשחקנים שצריכים לסחוב על גבם מנטליות שלילית שנוצרה לאורך שנים, הלחץ מהיציע שאנחנו לא סומכים על הקבוצה מקרין לשחקנים. צריך להפסיק עם זה ולהאמין 90 דקות.
רק ככה יבוא השינוי

שלח תגובה