"אני נמצא בשלב קריטי בקריירה"
"אני נמצא בשלב קריטי בקריירה"
15 דקות עם מאור בוזגלו בערוץ הספורט.
https://www.sport5.co.il/HTML/articles/ ... 50253.html" onclick="window.open(this.href);return false;
תבלו.
https://www.sport5.co.il/HTML/articles/ ... 50253.html" onclick="window.open(this.href);return false;
תבלו.
"...לא מחפש לשמוח, לא חושב על תארים,
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."
Re: "אני נמצא בשלב קריטי בקריירה"
הוא מתראיין המון. אולי אפילו יותר מדי...
אתה יכול להגיד אותו דבר על ברדה...bs war כתב:הוא מתראיין המון. אולי אפילו יותר מדי...
"...לא מחפש לשמוח, לא חושב על תארים,
ההבדל הוא שאצל בוזגלו אלה ראיונות עומק על הקריירה שצריכה להשתקם וכו' וכו'. אצל ברדה ראיתי אולי אחת כזו, השאר זה בעיקר תגובות לפני ואחרי משחקים.ניב כתב:
אתה יכול להגיד אותו דבר על ברדה...
עד עכשיו אם להגיד את האמת ..היכולת שלו די חלשה,חייב לחזור לעצמו.. ויש לי הרגשה שהוא סוחב פציעה
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
לדעתי האישית זה לא מעניין כמה ראיונות הוא עושה, אם הוא יחזור לכושר המשחק שהיה לו במכבי תל אביב מצידי שיתראיים כל יום גם...
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
מה אתם רוצים הבאנו שחקן ענק במונחי הכדורגל הישראלי, טבעי שהתקשורת תחפש לראיין אותו כל דקה.
פשוט לנו זה לא נראה טבעי, אבל זה בסדר גמור.
לגופו של עניין, סוף סוף אני מסכים עם פרימו..אם השחקנים שלנו ייתנו שטחים להפועל שכטר ודמארי ידעו לנצל את זה הכי טוב שיש.
הפועל לא יבואו להסתגר ולדעתי ההגנה שלהם תהיה חשופה לכן נצטרך לדעת לנצל את זה, אראל ודג'אני יהיו האחראים העיקריים לנטרל את דמארי ושכטר ולצמצם להם שטחים פתוחים.
לא יכול לחכות יאללה בוזגלו יאללה הפועל !!!!
פשוט לנו זה לא נראה טבעי, אבל זה בסדר גמור.
לגופו של עניין, סוף סוף אני מסכים עם פרימו..אם השחקנים שלנו ייתנו שטחים להפועל שכטר ודמארי ידעו לנצל את זה הכי טוב שיש.
הפועל לא יבואו להסתגר ולדעתי ההגנה שלהם תהיה חשופה לכן נצטרך לדעת לנצל את זה, אראל ודג'אני יהיו האחראים העיקריים לנטרל את דמארי ושכטר ולצמצם להם שטחים פתוחים.
לא יכול לחכות יאללה בוזגלו יאללה הפועל !!!!

ביום ששחקנים ישראלים יפסיקו להגיד כל כך הרבה פעמים "יש הרבה דברים שלא תלויים בשחקן" אולי הם יצליחו להגיע לאנשהו.
* נ.ב. עצוב לראות איך גיא לוי לאט לאט נהיה יותר ויותר דומה למשה פרימו בגישה.
* נ.ב. עצוב לראות איך גיא לוי לאט לאט נהיה יותר ויותר דומה למשה פרימו בגישה.
מסכים מאוד עם פרימו וגיא לוי לגבי המערך, זה בלט נגד בית"ר שיש בור גדול מאוד (הגנתית והתקפית) בין דג'אני ואראל לבין ההתקפה. ה- 4-4-2 הקלאסי זה מערך כמעט מת, מעטות הקבוצות בעולם שעדיין משתמשות בו, אצלנו זה בכלל לא מתאים כי נאסר ובוזגלו מתרכזים בהתקפה נטו. בהרכב הקיים לדעתי בוזגלו צריך לעבור לאמצע ואחד החלוצים צריך למשוך יותר לאגף למערך שדומה יותר ל- 4-5-1/4-3-3.
אם לא, אנחנו נהיה מאוד חשופים בהגנה ולא מסודרים בהתקפה וזה פשוט יהפוך למשחק של מי תכבוש יותר, ועל זה לא כדאי לסמוך.
וגיא לוי דווקא מאבחן מצוין את הבעיות שלנו ושל בוזגלו...
אם לא, אנחנו נהיה מאוד חשופים בהגנה ולא מסודרים בהתקפה וזה פשוט יהפוך למשחק של מי תכבוש יותר, ועל זה לא כדאי לסמוך.
וגיא לוי דווקא מאבחן מצוין את הבעיות שלנו ושל בוזגלו...
צריך לשחק עם 3 קשרים אחורים,דג'אני,הראל,וז'ינו.. שז'ינו יחפה את מקומו של הראל ברגע שהאחרון יעלה למעלה..
הייתי משחק במערך 4-3-3
הייתי משחק במערך 4-3-3
זה מרכז שדה לא מספיק טכני, יותר מדי מוגבל התקפית.שלומי12 כתב:צריך לשחק עם 3 קשרים אחורים,דג'אני,הראל,וז'ינו.. שז'ינו יחפה את מקומו של הראל ברגע שהאחרון יעלה למעלה..
הייתי משחק במערך 4-3-3
חסר קשר יצירתי וזה זועק לשמיים, אפשר לנסות את בוזגלו בתפקיד הזה אבל זה מחייב להעביר אותו לאמצע.
בוזגלו יהיה מצויין לדעתי באמצע ( וככה הוא ישחק מחר).bs war כתב:
זה מרכז שדה לא מספיק טכני, יותר מדי מוגבל התקפית.
חסר קשר יצירתי וזה זועק לשמיים, אפשר לנסות את בוזגלו בתפקיד הזה אבל זה מחייב להעביר אותו לאמצע.
בכל אופן בנוגע לראיון איתו , פרימו מנסה ללכלך ולעקוץ ולהוציא מבוזי דברים שהוא לא רוצה
ובוזגלו יצא מכל השאלות שהוא שאל , בצורה הכי אלגנטית שיש.
עכשיו רק נותר שיוכיח על המגרש.
נערך לאחרונה על ידי גיא חניה ב 30 אוגוסט 2013, 14:14, נערך פעם 1 בסך הכל.
על מה אתה מדבר, בוזגלו הוא אולי שחקן מוכשר ויכול להיות "עוד" שחקן מוכשר עד שיוכח אחרת, לא קרע זוג נעליים, את מבייש את הקריירה של ברדה שאתה קורא לבוזגלו ענק, מלבד עונה מוצלחת בסכנין וגביע שוקו עם מכבי ת"א הוא לא זכה בשום תואר בשום קבוצה, הוא ראה יותר בתי משפט מאשר דשא.שי האדום כתב:מה אתם רוצים הבאנו שחקן ענק במונחי הכדורגל הישראלי
החתימה בב"ש הוא סוג של מבחן עבור בוזגלו להוכיח "שהוא עדין כאן" וכולי תקוה שיצליח ויתרום להפועל ב"ש, כי יש לו את כל הכלים בכדי להפוך למליקסון הבא.
מספיק לשמוע את דבריו של גיא לוי (בזמנו מאמן של מאור באולימפית) ולהבין את כוונתי.דניב כתב: על מה אתה מדבר, בוזגלו הוא אולי שחקן מוכשר ויכול להיות "עוד" שחקן מוכשר עד שיוכח אחרת, לא קרע זוג נעליים, את מבייש את הקריירה של ברדה שאתה קורא לבוזגלו ענק, מלבד עונה מוצלחת בסכנין וגביע שוקו עם מכבי ת"א הוא לא זכה בשום תואר בשום קבוצה, הוא ראה יותר בתי משפט מאשר דשא.
החתימה בב"ש הוא סוג של מבחן עבור בוזגלו להוכיח "שהוא עדין כאן" וכולי תקוה שיצליח ויתרום להפועל ב"ש, כי יש לו את כל הכלים בכדי להפוך למליקסון הבא.
אחד השחקנים הכי כישרוניים שצמחו בכדורגל הישראלי, וכך גם התקשורת נכון להיום מתייחסת אליו. רק שימשיך להצדיק את הקרדיט.

- ForeverRed
תבדוק את השורה הסטטיסטית שלו בשנים ששיחק בארץ ותראה שבכל עונה פרט לאחת בה היה פצוע, העמיד מאורדניב כתב: על מה אתה מדבר, בוזגלו הוא אולי שחקן מוכשר ויכול להיות "עוד" שחקן מוכשר עד שיוכח אחרת, לא קרע זוג נעליים, את מבייש את הקריירה של ברדה שאתה קורא לבוזגלו ענק, מלבד עונה מוצלחת בסכנין וגביע שוקו עם מכבי ת"א הוא לא זכה בשום תואר בשום קבוצה, הוא ראה יותר בתי משפט מאשר דשא.
ממוצעים של 15-20 בשערים ובישולים. כמה שחקנים אתה מכיר שעשו את זה בגיל כל כך צעיר?
אין ספק שמדובר בעונת מבחן עבורו, אבל להגיד שהוא לא קרע זוג נעליים זה רחוק מהמציאות.