article_detail.php?aid=96" onclick="window.open(this.href);return false;
עם חזרת הכדורגל חוזר גם החשק לכתוב.
הטוב, הרע והמכוער
- אימפריה באדום
- Title: crazyred
Re: הטוב, הרע והמכוער
טור יפה בהחלט מסכים איתך .
הקהל -היה צריך רק לעסוק בעידוד ולא בקללות
ההתאחדות- זה פשוט שכונה מה שקורה בישראל ב"ההאחדות לכדורגל" הכול אצלם מתנהל כמו בשכונה פשוט בושה!! בושה!! בושה!!
יובל נעים-מי זה ביכלל שאנחנו צריכים לשים לב עליו?! הוא הקבוצה שלו יחזור למקום מיועד להם: ליגה א'.
על התקנון - כמו שאמרתי בושה!! בושה!! בושה!!
הקהל -היה צריך רק לעסוק בעידוד ולא בקללות
ההתאחדות- זה פשוט שכונה מה שקורה בישראל ב"ההאחדות לכדורגל" הכול אצלם מתנהל כמו בשכונה פשוט בושה!! בושה!! בושה!!
יובל נעים-מי זה ביכלל שאנחנו צריכים לשים לב עליו?! הוא הקבוצה שלו יחזור למקום מיועד להם: ליגה א'.
על התקנון - כמו שאמרתי בושה!! בושה!! בושה!!
http://up201.נא להחליף שרת לתמונה- שרת זה מכיל וירוסים/up2/zjqnmkj2wrjy.gif" onclick="window.open(this.href);return false;
מסכים שהינו צריכים להתעסק בעידוד ולא בקללות
לא מסכים עם התפקוד של לירון זרקו
המשחק נדחה ליום שני, לא חושב שצריך להיות הפסקת אש כי זה רק יעזור לחמאס חח אבל מצד שני זה פוגע בנו ולא נוכל לארח בבית
נקווה שנוכל לארח בבית ואם לא בבית לפחות במקום קרוב ובזמן נוח שנוכל להגיע
לא מסכים עם התפקוד של לירון זרקו
המשחק נדחה ליום שני, לא חושב שצריך להיות הפסקת אש כי זה רק יעזור לחמאס חח אבל מצד שני זה פוגע בנו ולא נוכל לארח בבית
נקווה שנוכל לארח בבית ואם לא בבית לפחות במקום קרוב ובזמן נוח שנוכל להגיע

עם כל הכבוד להפועל ב"ש אני לא חושב שכשיושבים וחושבים על הפסקת אש זה מעניין מישהו.
דחו ליום שני אם לא תהיה הפסקת אש אז נארח במרכז אנחנו במלחמה ולא במצב נורמלי.
דחו ליום שני אם לא תהיה הפסקת אש אז נארח במרכז אנחנו במלחמה ולא במצב נורמלי.
מנוי כבר יש לך?
http://www.facebook.com/events/371064749626148/" onclick="window.open(this.href);return false;
[pre]הקהל לא מקלל, אני אוהב את הפועל[/pre][font=Arial][/font]
http://www.facebook.com/events/371064749626148/" onclick="window.open(this.href);return false;
[pre]הקהל לא מקלל, אני אוהב את הפועל[/pre][font=Arial][/font]
לא שציפיתי למשהו מההתאחדות הזו אבל זה נראה כאילו סרט התל אביבי חי ובועט. לא שאני חיה את המלחמה יום יום, אני לא משרתת קרוב לכאן בשום צורה. אני לא חווה את באר שבע כעיר נגועת קסאמים. ועדיין איך אפשר לא לראות את כל העיניין כמלחמה?
במלחמה, כמקובל, אין כדורגל, לא שאני נהנית מזה, לא שאני לא רוצה לראות כדורגל, אבל אם אי אפשר לשחק בבאר שבע, אתה לא יכול להכריח קבוצה לארח במקום אחר. זה לא שהקבוצה לא דואגת למתקן. זה לא משהו שהקבוצה אשמה בו. מה קורה פה? האם שיחקו כדורגל במלחמת יום כיפור? במלחמת המפרץ (הרי לא היו באמת טילים בבאר שבע רק בתל אביב. למה אז הפועל ומכבי תל אביב לא יכלו לארח בוסרמיל?)?
אולי הגיע הזמן שבהתאחדות שם יתעוררו ויבינו שהם משליכים על התנהלותה של מדינה. אולי הגיע הזמן שמישהו שבאמת יש לו כוח ישתיק את לוזון. הוא עשה הרבה שטויות, ובאמת שלא הייתה לי בעיה איתו אבלברגע הוא הפף, כנציג הכדורגל הישראלי באופן כללי, כלומר נציג ישראל כמדינה, את המדינה שלנו למשהו מאוד עצוב. משהו מאוד מנוכר.
לוזון תתעורר.
במלחמה, כמקובל, אין כדורגל, לא שאני נהנית מזה, לא שאני לא רוצה לראות כדורגל, אבל אם אי אפשר לשחק בבאר שבע, אתה לא יכול להכריח קבוצה לארח במקום אחר. זה לא שהקבוצה לא דואגת למתקן. זה לא משהו שהקבוצה אשמה בו. מה קורה פה? האם שיחקו כדורגל במלחמת יום כיפור? במלחמת המפרץ (הרי לא היו באמת טילים בבאר שבע רק בתל אביב. למה אז הפועל ומכבי תל אביב לא יכלו לארח בוסרמיל?)?
אולי הגיע הזמן שבהתאחדות שם יתעוררו ויבינו שהם משליכים על התנהלותה של מדינה. אולי הגיע הזמן שמישהו שבאמת יש לו כוח ישתיק את לוזון. הוא עשה הרבה שטויות, ובאמת שלא הייתה לי בעיה איתו אבלברגע הוא הפף, כנציג הכדורגל הישראלי באופן כללי, כלומר נציג ישראל כמדינה, את המדינה שלנו למשהו מאוד עצוב. משהו מאוד מנוכר.
לוזון תתעורר.
הקהל לא מקלל אני אוהב את הפועל
נגד אלימות, לא בשביל אלונה, בשביל עצמנו
"המתגדרים בבקעת הריאליזם, סופם לשקוע בה עד צוואר" (יגאל אלון)
נגד אלימות, לא בשביל אלונה, בשביל עצמנו
"המתגדרים בבקעת הריאליזם, סופם לשקוע בה עד צוואר" (יגאל אלון)