בני סכנין נלחמים בכל הכוח בהחלטת ההתאחדות - ומה איתנו?

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
שלח תגובה
סמל אישי של משתמש
8red

בני סכנין נלחמים בכל הכוח בהחלטת ההתאחדות - ומה איתנו?

שליחה על ידי 8red »

בבני סכנין מתכוונים להאבק בהחלטת ההתאחדות להעביר את משחקי הקבוצה לאזור המרכז.
עו"ד ארי שמאי, שמייצג את בני סכנין:
"הנכם נדרשים בזאת לבטל את החלטתכם השגויה לאלתר. מובן כי מרשתי שומרת לעצמה את הזכות להשתמש בכל סעד משפטי ראוי על מנת לבטל את ההחלטה, לרבות עתירה לבית הדין העליון של ההתאחדות לכדורגל בישראל ולכל ערכאה משפטית אזרחית אחרת".
הכתבה המלאה באתר ONE:
https://www.one.co.il/Article/130378.html" onclick="window.open(this.href);return false;

השאלה מה קורה אצלנו? כי חוץ משקט תקשורתי - לא ידוע על פעילות מחאתית ומשפטית נגד ההחלטה המטופשת הזאת של ההתאחדות...
אני מקווה שמאחורי הקלעים יש פעילות שתביא לדחיית מחזור הליגה הקרוב או לפחות קיומו במגרש יחסית קרוב כמו ראשון ובמועד נוח לכולם - קרי מוצ"ש בשעה סבירה כמו 19:30 בערב.
הפועל אני כבר משתגע

סמל אישי של משתמש
Amit M
Title: South Side

Re: בני סכנין נלחמים בכל הכוח בהחלטת ההתאחדות - ומה איתנו?

שליחה על ידי Amit M »

לא שאני לא מסכים איתך שגם אנחנו צריכים לפעול נגד ההחלטה, אך אין שום מקום להשוות בין המקרה של סכנין לזה של ב"ש.

במקרה של ב"ש מדובר בעובדה שלא ניתן לקיים משחק בוסרמיל עקב המצב הבטחוני באיזור, ירי הרקטות על העיר, וחשש לחיי השחקנים והאוהדים במקרה של אזעקה.
המשטרה ופיקוד העורף אינן מאשרות את וסרמיל לאירוח המשחק.

המקרה של סכנין שונה.
המשחק בעיקרון יכול להערך בדוחא.. הסיבה שבהתאחדות מעוניינים להעביר את המשחק הוא מכיוון שמדובר בקבוצה ערבית ויש חשש מאוד גדול לאותם אוהדי הכח ר"ג ושחקני הקבוצה שיגיעו לעיר. מצד אחד יש הצדקה לחשש הזה, אך מצד שני הוא יכול מהר מאוד להתבדות. עם אבטחה נכונה ניתן לקיים את המשחק הזה.
מלבד זאת, מבחינת המשטרה היא לא פסלה את המגרש ובינתיים כן מאשרת את קיום המשחק.
ההחלטה לגבי סכנין הרבה פחות צודקת מאשר ההחלטה לגבי ב"ש שאצל כל אוהד אובייקטיבי נראת כמוצדקת, או לפחות הגיונית.
:דופק את הראש בקיר:

סמל אישי של משתמש
ניב

שליחה על ידי ניב »

מסכים עם עמית, שני המקרים שונים, אי אפשר להשוות.

מה שכן תהיה סמוך ובטוח שההנהלה לא מתכוונת לוותר על הבתיות כל-כך מהר והיא העבירה הנושא לטיפולם של עורכי דין.
"...לא מחפש לשמוח, לא חושב על תארים,
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."

סמל אישי של משתמש
8red

שליחה על ידי 8red »

אוקיי, ובקריית שמונה (שזה עתה הותקפה) ובקריית אליעזר (שכזכור לכולם נמצאת בטווח הקטיושות) - אפשר לשחק כדורגל? ומה לגבי עכו? נצרת? ובקריית אתא זה בטוח לשחק בתקופה כזאת של נפילת טילים בצפון?
כרגע אנחנו נמצאים במצב חירום לאומי (דגש על לאומי!!!) וזה שבמדינת גוש דן עדיין לא נפלו טילים זה לא אומר כלום.
זה כמו שהיינו אומרים שאנחנו לא רוצים לשחק בת"א או בנתניה בתקופה שהיו שם פיגועי התאבדות.
ההתאחדות עושה לנו משהו שUEFA עשתה לה. בקצב הזה עוד נעבור לשחק באצטדיון GSP בניקוסיה, קפריסין!!
הפועל אני כבר משתגע

סמל אישי של משתמש
Amit M

שליחה על ידי Amit M »

8red כתב:אוקיי, ובקריית שמונה (שזה עתה הותקפה) ובקריית אליעזר (שכזכור לכולם נמצאת בטווח הקטיושות) - אפשר לשחק כדורגל? ומה לגבי עכו? נצרת? ובקריית אתא זה בטוח לשחק בתקופה כזאת של נפילת טילים בצפון?
כרגע אנחנו נמצאים במצב חירום לאומי (דגש על לאומי!!!) וזה שבמדינת גוש דן עדיין לא נפלו טילים זה לא אומר כלום.
זה כמו שהיינו אומרים שאנחנו לא רוצים לשחק בת"א או בנתניה בתקופה שהיו שם פיגועי התאבדות.
ההתאחדות עושה לנו משהו שUEFA עשתה לה. בקצב הזה עוד נעבור לשחק באצטדיון GSP בניקוסיה, קפריסין!!
מכבי חיפה מתארחת בפתח תקווה
קריית שמונה מתארחת בירושלים

לפחות במחזור הקרוב...

זה לא שאני לא מסכים איתך..
אני רק אומר שענייננו ועניין סכנין לא זהה כלל, להם יש סיבה הרבה יותר מוצדקת להרגיש מקופחים מאשר אנחנו.

סמל אישי של משתמש
רווית (:

שליחה על ידי רווית (: »

זה לא זהה , אבל לא צריך בכלל לקיים את הליגה השבוע,
ובכלל, עד שהמלחמה תסתיים .
זה לא הוגן כלפי הקבוצות והאוהדים מהדרום, וגם עכשיו יש איום על הצפון אז בכלל ..
[font=Arial]עד מתי יוני 06 ?!
ג. שליט .
[/font]

הקהל לא מקלל , אני אוהב את הפועל .

רוביק, הפועל = באר שבע, באר שבע = הפועל !!
גם כדורגל זו תרבות !!

סמל אישי של משתמש
נאור סייס
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי נאור סייס »

עם לוזון בסופו של דבר לא דוחה את המחזור הזה יש דרך אחת פשוט לא להופיע למשחק כמו שסכנין אמרו שהם יעשו וניראה אותו מוריד אותנו ליגה לליגה א'.
סכנין כבר עירבו את אופ"א כי אצלהם זה באמת שערוריה גם אנחנו יכולים לערב את אופ"א ואני מאמין שהם ילכו עם הצדק ולא עם חברות המושחתים האלה !
Youll never walk alone, Hapoel beer sheva

רק הפועל !

סמל אישי של משתמש
Amit M

שליחה על ידי Amit M »

נאור סייס כתב:עם לוזון בסופו של דבר לא דוחה את המחזור הזה יש דרך אחת פשוט לא להופיע למשחק כמו שסכנין אמרו שהם יעשו וניראה אותו מוריד אותנו ליגה לליגה א'.
סכנין כבר עירבו את אופ"א כי אצלהם זה באמת שערוריה גם אנחנו יכולים לערב את אופ"א ואני מאמין שהם ילכו עם הצדק ולא עם חברות המושחתים האלה !
א. הקבוצה תופיע למשחק, אין לך מה לדאוג.

ב. ב"ש לא יפנו לאופ"א.

ג. גם אם כן תיהיה פנייה הרי שהיא חסרת כל תכלית.
מדובר בסה"כ במשחק אחד בו מוחפלת הבייתיות עקב מצב בטחוני. ועל כן הסיבה של "זה לא הוגן" היא חסרת כל בסיס. אמנם אנחנו חשים מקופחים, אך לעין אובייקטיבית הדבר נראה צודק לחלוטין.
כבר קרה בעבר ועוד יקרה בעתיד שקבוצות (ולא רק בארץ) יחליפו בייתיות וישחקו במגרש שלא שלהן אל עף שמדובר במשחק בית בגלל סיבה כזו או אחרת.

סמל אישי של משתמש
אימפריה באדום
Title: crazyred

שליחה על ידי אימפריה באדום »

אם כבר הם החליטו להעביר את המשחק אז שיעשו את זה במקום קרוב: ערד,דימונה , פחות משעה נסיעה למה לטרטר את האוהדים במשחק בית עד לראשון או רמת גן (ועוד שהקבוצה האורחת היא מרמת-גן )

סמל אישי של משתמש
נאור סייס
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי נאור סייס »

Amit M כתב:
א. הקבוצה תופיע למשחק, אין לך מה לדאוג.

ב. ב"ש לא יפנו לאופ"א.

ג. גם אם כן תיהיה פנייה הרי שהיא חסרת כל תכלית.
מדובר בסה"כ במשחק אחד בו מוחפלת הבייתיות עקב מצב בטחוני. ועל כן הסיבה של "זה לא הוגן" היא חסרת כל בסיס. אמנם אנחנו חשים מקופחים, אך לעין אובייקטיבית הדבר נראה צודק לחלוטין.
כבר קרה בעבר ועוד יקרה בעתיד שקבוצות (ולא רק בארץ) יחליפו בייתיות וישחקו במגרש שלא שלהן אל עף שמדובר במשחק בית בגלל סיבה כזו או אחרת.
אני לא מבין מה הבעיה לדחות את המשחקים ?
אז למה דחו שבוע שעבר את המשחקים סתם לתת לנו מוטיבציה למה זה היה ?
אז אתה חושב שאין לנו סיבה להגיד שזה לא הוגן אני חושב שכן כי אני אומר לא בוודאות שעם הגראדים יפלו על ת"א אז לא יעבירו את המשחקים לשום מקום אותו יום יפסיקו את כול פעילויות הספורט בארץ !
לגבי זה שלא נופיע למשחק טוב צודק, הלכתי רחוק מדי.
Youll never walk alone, Hapoel beer sheva

רק הפועל !

סמל אישי של משתמש
Amit M

שליחה על ידי Amit M »

נאור סייס כתב: אני לא מבין מה הבעיה לדחות את המשחקים ?
אז למה דחו שבוע שעבר את המשחקים סתם לתת לנו מוטיבציה למה זה היה ?
אז אתה חושב שאין לנו סיבה להגיד שזה לא הוגן אני חושב שכן כי אני אומר לא בוודאות שעם הגראדים יפלו על ת"א אז לא יעבירו את המשחקים לשום מקום אותו יום יפסיקו את כול פעילויות הספורט בארץ !
לגבי זה שלא נופיע למשחק טוב צודק, הלכתי רחוק מדי.
לא אמרתי שאי אפשר לדחות את המשחקים.
וודאי שאפשר. אפשר גם למצא פתרון אחר כמו העתקת המשחק לאצטדיון פה בדרום ולהגביל את כמות הצופים.

שאני אומר שלסיבה הזו אין בסיס אני מתכוון מצידה של אופ"א.
מבחינתם זו אכן לא סיבה.
אתה אומר שאם היה נופל בת"א היו דוחים את כל המשחקים ואתה צודק.. אבל מה לעשות שהתרגלנו לזה שת":א זו בעצם ישראל?! עד כמה שהדבר עצוב.
ולמה שנופל 8 שנים בשדרות לא דוחים את הכדורגל ב-8 שנים? מה ב"ש שונה משדרות?

ואני רק רוצה להדגיש..
מה שכתבתי זו לא בהכרח דעתי בנושא, אני רק מנסה להציג לכם את הנושא בצורה בה מסתכלים עליו אנשים אובייקטיבים. ואם אני כאוהד ב"ש מסוגל לרשום כאלו דברים על אחת כמה וכמה שגופים נייטרלים יכולים לומר זאת.

סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה
Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי

שליחה על ידי אורי אדום בנשמה »

Amit M כתב:לא שאני לא מסכים איתך שגם אנחנו צריכים לפעול נגד ההחלטה, אך אין שום מקום להשוות בין המקרה של סכנין לזה של ב"ש.

במקרה של ב"ש מדובר בעובדה שלא ניתן לקיים משחק בוסרמיל עקב המצב הבטחוני באיזור, ירי הרקטות על העיר, וחשש לחיי השחקנים והאוהדים במקרה של אזעקה.
המשטרה ופיקוד העורף אינן מאשרות את וסרמיל לאירוח המשחק.

המקרה של סכנין שונה.
המשחק בעיקרון יכול להערך בדוחא.. הסיבה שבהתאחדות מעוניינים להעביר את המשחק הוא מכיוון שמדובר בקבוצה ערבית ויש חשש מאוד גדול לאותם אוהדי הכח ר"ג ושחקני הקבוצה שיגיעו לעיר. מצד אחד יש הצדקה לחשש הזה, אך מצד שני הוא יכול מהר מאוד להתבדות. עם אבטחה נכונה ניתן לקיים את המשחק הזה.
מלבד זאת, מבחינת המשטרה היא לא פסלה את המגרש ובינתיים כן מאשרת את קיום המשחק.
ההחלטה לגבי סכנין הרבה פחות צודקת מאשר ההחלטה לגבי ב"ש שאצל כל אוהד אובייקטיבי נראת כמוצדקת, או לפחות הגיונית.

צודק במאה אחוז, עמית.
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר

סמל אישי של משתמש
אימפריה באדום
Title: crazyred

שליחה על ידי אימפריה באדום »

הערכה בסכנין: יקבלו אישור לארח באיצטדיון דוחא בשבת :

https://www.sport5.co.il/HTML/Articles/ ... 52591.html" onclick="window.open(this.href);return false;

שלח תגובה