לקחים מהמשחק חיפה-ת"א

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
sumsum

לקחים מהמשחק חיפה-ת"א

שליחה על ידי sumsum »

כמי שתשחק נגד מכבי חיפה בקרוב וגם נגד מכבי ת"א הלקח היחידי שניתן לקחת מהמשמחק הזה הוא שללא מרכז שדה חזק ועוצמתי לא ניתן לנצח את השתיים.
בנאדו שיחק עם קשר אחורי אחד ועם ראיוס בעמדת ה50-50 והוכה שוק על ירך.
הלקח שאני לוקח ממשחק אמש (שהיה בקצב מהיר ) הוא שעלינו לשחק 4-5-1/4-3-3
בשביל ליצור לחץ בלתי פוסק על בוקולי וליצור יתרון פיזי במרכז השדה
ובמקרה כזה הייתי שוקל לשחק עם וויליאם כקשר אחורי שמצדדיו אראל ודג'אני כאשר גולת הכותרת במערך כזה היא הצבתו של ברדה באגף שמאל (באותה מתכונת שבה יצחקי שיחק אמש, החלוץ המצטרף מן הצד) ועל ידי כך "לרתק" את חן עזרא לעבודות ההגנה ואם לא יעזור משומר יקרוס באגף לבדו.

סמל אישי של משתמש
yakar

Re: לקחים מהמשחק חיפה-ת"א

שליחה על ידי yakar »

ואתה כבר בטוח שפלט שווה הרכב?
יש עוד זמן עד המשחק
אבל באמת נראה שהאמצע שלנו קצת עדין

סמל אישי של משתמש
yedidel
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי yedidel »

אני בעד לחשוב על בני יהודה

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

מול מכבי חיפה לא צריך לשחק עם אלף ואחת קשרים, צריך לשחק את הכדורגל הרגיל, כך גם מול מכבי תל אביב, ראינו איך מכבי תל אביב של אוסקר ששיחקה עם קישור אחורי הכי טוב בליגה הפסידה לקבוצה שלנו שאז היא הייתה קבוצה טובה יחסית אבל באופן כללי הייתה קבוצה בינונית מאוד ביחסל מכבי תל אביב של אז ובכל זאת ניצחנו 3-1, הבעיה יותר בעייתית זה מה יקרה עם אראל או דג'אני או שניהם יורחקו, חסר לנו עוד קשר שיוכל להליף אותם או במקרה הצורך לשחק במערך של 4-3-3.

אם נעלה היום מול מכבי תל אביב אני לא בטוח שמכבי תל אביב תנצח ושאנחנו נפסיד, עם נעלה בלי אראל או בלי דג'אני תבוסה לא תהיה מילה גסה...
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

סמל אישי של משתמש
shovalb9
Title: עמה יעמיק

שליחה על ידי shovalb9 »

אני גם בעד לחשוב על בני יהודה, קבוצה לא פחות קשה מהמותגים מכבי חיפה וממכבי תל אביב.

לגבי מכבי תא, היא קבוצה חזקה ואימתנית מהאמצע, צריך ללכת עליה כמו שהלכנו נגד הפועל תל אביב-מהאגפים.

מכבי חיפה היא שבמתפרצות אפשר להכות אותה חזק, כאשר כל הזמן המגנים שלה מפקירים את ההגנה, וגם הבלמים שלה לא משהו לעומת מכבי (צוצאליץ איטי,קינן טיפש לעומת טיבי שהוא באנקר בהגנה של הנבחרת וקרלוס המנוסה שהוא פחות טוב)

לא בטוח שאם נשחק עם יותר קשרים זה יעזור לנו, אם כבר צריכים לשחק את המשחק הרגיל שלנו ולתת להם להתרגל אלינו :חיוך גדול:
" תחזיקו עוד כמה דקות בלקרוא מה רשמתי, זה לא הזמן להישבר......"

סמל אישי של משתמש
yakar

שליחה על ידי yakar »

אני לא מסכים איתך.
אם סוארז מחליף את דגאני או אראל, אנחנו לא נפגעים כלל מבחינה הגנתית. אפילו משתפרים.
דר אדום בנשמה כתב:מול מכבי חיפה לא צריך לשחק עם אלף ואחת קשרים, צריך לשחק את הכדורגל הרגיל, כך גם מול מכבי תל אביב, ראינו איך מכבי תל אביב של אוסקר ששיחקה עם קישור אחורי הכי טוב בליגה הפסידה לקבוצה שלנו שאז היא הייתה קבוצה טובה יחסית אבל באופן כללי הייתה קבוצה בינונית מאוד ביחסל מכבי תל אביב של אז ובכל זאת ניצחנו 3-1, הבעיה יותר בעייתית זה מה יקרה עם אראל או דג'אני או שניהם יורחקו, חסר לנו עוד קשר שיוכל להליף אותם או במקרה הצורך לשחק במערך של 4-3-3.

אם נעלה היום מול מכבי תל אביב אני לא בטוח שמכבי תל אביב תנצח ושאנחנו נפסיד, עם נעלה בלי אראל או בלי דג'אני תבוסה לא תהיה מילה גסה...

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה

ולכל אלא שיבואו לי עם 'לוטם זינו' השחקן הזה עדיין לא הוכיח את עצמו כקשר אחורי טוב, הוא אולי קשר התקפי סבבה, קשר אחורי הוא לא...
הוא יוכל לשחק במערך של 4-3-3 כקשר הקדמי מבין הקשרים האחוריים אבל קשר אחורי הוא לא ואני אומר את זה בצער רב, כי חסר לקבוצה קשר אחורי מחליף טוב.

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה

ולגביי השמירה על חן עזרא, במידה ונסאר פותח לצידו של אילוז אז לא צריך להכנס ללחץ, נסאר ואילוז או בן ביטון באגפים ישמרו על חן עזרא (נסאר מהבחינה ההגנתית הוא שחקן טוב יחסית לקשר), כאשר באגף שמאל יש את אופיר ואת בוזגלו שאופיר שהוא יותר טוב הגנתית מהמגנים בצד ימין שלנו ייתן לבוזגלו לשחק את המשחק הרגיל שלו אבל במקביל בוזגלו ישמור על ראיוס האיטי (הוא איטי ורואים את זה).

הקישור האחורי שלנו אם לא יקרה משהו בלתי צפוי וגל אראל ודג'אני ישחקו מול מכבי חיפה, הקישור האחורי שלנו יכול להתמודד עם ידין ובוקולי, או עם קטן ובוקולי, מה שמשאיר אותנו עם ההגנה החזקה בליגה אבל הגנה איטית, ברדה ודובב צריכים לפתוח כי הם מהירים, פלט צריך לעלות כמו פריצה מהספסל.

סמל אישי של משתמש
המשוגע האדום

שליחה על ידי המשוגע האדום »

גם אני רק עם הראש על בני יהודה
לגבי מכבי תל אביב נצטרך לשחק על ההאגפים.יש לנו יתרון מסויים עליהם בעמדה של נאסר ודודזאדה ששתיהם מהירים והמגן שלהם זה ייני שהוא איטי.נצטרך להפעיל אותם הרבה
ולגבי חיפה לא מאמין שצריך להחליף שיטה.השיטה הזאת עבדה גם נגד הפועל תל אביב שהיתה עם 3 או 4 קשרים אחוריים במרכז השדה ועדיין שלטנו במשחק

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

בואו נעבור את המשחק מול בני יהודה בשלום מבחינת צבירת הנקודות ומבחינת פציעות והרחקות ואז נהיה חכמים יותר...
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!

סמל אישי של משתמש
סתיו אלימלך

שליחה על ידי סתיו אלימלך »

בואו נתכונן לבני יהודה,ואז נדבר על יריבות אחרות. המשחק נגד בני יהודה הולך להיות קשה מאוד וצריך יהיה הרבה סבלנות ובעיטות מרחוק כדי לפצח את הבונקר שיבנה קשטן.
לדעתי, צריך לעלות עם אותו הרכב שכולל באמצע את דג'אני ואראל ובאגפים בוזגלו ונאסר חייבים לקבל עזרה מהמגינים.

סמל אישי של משתמש
gate5

שליחה על ידי gate5 »

להתרכז אך ורק במשחק נגד בני יהודה.
משוכה קשה מאד.

שיגיע הזמן לחשוב על חיפה או ת"א אני סומך על אלישע.

סמל אישי של משתמש
zivmay

שליחה על ידי zivmay »

נראה לי שאנשים חיים פה בסרט.
הבעיה במשחק מול תל אביב ( פחות מול חיפה), זה אך ורק קצב המשחק ורמת האיטנסיביות!
אנחנו לא קרובים לרמה הזו. אני לא אומר שאנחנו לא יכולים להגיע לשם, עם אימונים מקצועיים אנחנו בהחלט יכולים להיות שם כי יש לנו את הפוטנציאל.
אבל בשביל זה צריך צוות אימון מקצועני ולא חובבני.

מול מכבי חיפה יהיה לנו הרבה יותר קל (יחסית לתל אביב), אבל עדיין ברמת הכושר אנחנו קצת רחוקים מהם. הם גם סוגרים יותר טוב מאיתנו.
אלישע חייב לחשוב על דברים חדשים, אם הוא רוצה לחשוב לאיים על השתיים.

ד"א , אם כבר אלונה משקיעה ברכש מטורף, אפשר גם להשקיע בהרחבת צוות האימון ( סטטיסטיקאי, עוד מאמן כושר בעל תואר, תזונאי\ת) הגיע הזמן להתחיל להתנהל כמו קבוצה מקצוענית, אם אנחנו רוצים להתקרב לרמה של מכבי תל אביב.

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה

zivmay כתב:נראה לי שאנשים חיים פה בסרט.
הבעיה במשחק מול תל אביב ( פחות מול חיפה), זה אך ורק קצב המשחק ורמת האיטנסיביות!
אנחנו לא קרובים לרמה הזו. אני לא אומר שאנחנו לא יכולים להגיע לשם, עם אימונים מקצועיים אנחנו בהחלט יכולים להיות שם כי יש לנו את הפוטנציאל.
אבל בשביל זה צריך צוות אימון מקצועני ולא חובבני.

מול מכבי חיפה יהיה לנו הרבה יותר קל (יחסית לתל אביב), אבל עדיין ברמת הכושר אנחנו קצת רחוקים מהם. הם גם סוגרים יותר טוב מאיתנו.
אלישע חייב לחשוב על דברים חדשים, אם הוא רוצה לחשוב לאיים על השתיים.

ד"א , אם כבר אלונה משקיעה ברכש מטורף, אפשר גם להשקיע בהרחבת צוות האימון ( סטטיסטיקאי, עוד מאמן כושר בעל תואר, תזונאי\ת) הגיע הזמן להתחיל להתנהל כמו קבוצה מקצוענית, אם אנחנו רוצים להתקרב לרמה של מכבי תל אביב.
דווקא תזונאי הביאו העונה...
הדבר היחידי שחסר לקבוצה זה עוד מאמן כושר ויועץ שיווקי...

סמל אישי של משתמש
bs war

שליחה על ידי bs war »

דר אדום בנשמה כתב: הדבר היחידי שחסר לקבוצה זה עוד מאמן כושר ויועץ שיווקי...
הצחקת אותי...

שלח תגובה