משה ניר כמשל לטמטום
משה ניר כמשל לטמטום
בעודי נוסע ברכב ומזפזפ לי בין ערוצי הרדיו השונים,שומע 102 ושם מדברים על הבאז הגדול בעיר סביב הקבוצה וכמות האוהגים הגדלה משבת לשבת וסיפורים על אוהדים רדומים שהתעוררו לאור הצלחת הקבוצה,אני עובר לתחנה השנייה 103 ושם החליט שאוהדי ב"ש מפונקים ואינם מגיעים לעודד את הקבוצה, ואת מי מעלים לשידור??? את הממורמר באדם משה ניר והוא כהרגלו מלכלך על הקבוצה,אומר שנרדם ומדבר על קניונים ותיאטרון ואנשים שלא רוצים לראות את הקבוצה ושאין שחקני בית וכולם תל אביביים וכרגיל נותן דם לצמאי הדם,במקום לשווק את הקבוצה ואת העיר.
הדבר הנכון היחיד שאמר שם הוא שמחלקת השיווק לא טובה בהפועל ב"ש
אבל למה שלא תגיד שפעם ראשונה במשחק תחילת עונה נגד קבוצה במו בני יהודה,בשידור ישיר בטלביזיה מגיעים 8,000 איש,למה שלא תגיד שהקהל של הפועל באר שבע התבגר ובזכותו כן בזכותו!! קרה המהפך,.
למה בעצם שיגיד? כל החיים ממורמר,אךךךךך כמה נזק עושה אדם ועוד מהבית.
לך לעזאזל!!!
הדבר הנכון היחיד שאמר שם הוא שמחלקת השיווק לא טובה בהפועל ב"ש
אבל למה שלא תגיד שפעם ראשונה במשחק תחילת עונה נגד קבוצה במו בני יהודה,בשידור ישיר בטלביזיה מגיעים 8,000 איש,למה שלא תגיד שהקהל של הפועל באר שבע התבגר ובזכותו כן בזכותו!! קרה המהפך,.
למה בעצם שיגיד? כל החיים ממורמר,אךךךךך כמה נזק עושה אדם ועוד מהבית.
לך לעזאזל!!!
Re: משה ניר כמשל לטמטום
מי מתייחס לטמבל הזה??
המקום היחידי שאני יכול לשמוע אותו זה שהוא אומר
״חלילוביץ ליד כדור הקרן.....״
המקום היחידי שאני יכול לשמוע אותו זה שהוא אומר
״חלילוביץ ליד כדור הקרן.....״
עוד אחד מהפנינים של המאמן/"העיתונאי" משה פרימו :
" מיזה בן ביטון ? אז הוא הרים הרמה אחת טובה , למה שחקן כזה צריך להוציא את אילוז הבאר שבעי מההרכב"
נו באמת.
" מיזה בן ביטון ? אז הוא הרים הרמה אחת טובה , למה שחקן כזה צריך להוציא את אילוז הבאר שבעי מההרכב"
נו באמת.
משה ניר עכשיו ביציע העיתונות.לא יאמן
בנאדם קטן. לא מבין למה נותנים לו במה בכלל
דווקא די מתאים להם ולוCrazyRed7 כתב:משה ניר עכשיו ביציע העיתונות.לא יאמן
- clark kent
- Title: גם אני רוצה איצטדיון חדש!
- יצירת קשר:
זה היה פשוט גרוע. כרגיל החוסר אייקיו של אוחנה מתפרץ מהקשקשים שלו ופנחס גרשון עם הצהבת שלו הופכים דיון רציני וחשוב לאוסף של דבילים שמקבלים במה במקום מקבלי החלטות מלומדים שצריכים להשפיע באמת
משה ניר בהופעה ביציע העיתונות. למען האמת ? דיבר דווקא לטובת האוהדים.
אבל שוב לא אוהב את הדרך הקבועה שלו להציג את העיר ב"ש באור שלילי.
אבל שוב לא אוהב את הדרך הקבועה שלו להציג את העיר ב"ש באור שלילי.

- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
דווקא משה ניר הציג את באר שבע באור חיובי, הוא פשוט אמר שצריך להוריד את המחירים לילדים נשים וכו' ל10 שקל, למבוגרים הוא לא אמר כלום והוא צודק לגביי מחירי הכרטיסים, הדבר היחידי שהוא צודק לגביו ושאני מסכים איתו מאז שהוא חזק לקדמת הבמה בעיתונאות המקומית באינטרנט...
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
אני חושב שיש משהו במה שהוא אומר למרות שלפעמיים ניראה שרק רע יש לו להציג ולומר מחיר של ילדים עם חולצה אדום ב15 20 שקל מתבקש יגדיל את כמות האוהדים העתידית של המועדון בתוספת נשים חינם אני לא מבין למה הפסיקו עם זה אני זוכר בתור ילד שהיה חינם והיו באות המון נשים למגרש ונשים שווה גברים סה נוסחה פשוטה ,זה שי !

הנושא כשלעצמו הוא נושא נכון וחשוב מאין כמותו וכל מילה בסלע,אבל בחייאת דינאק,מביאים אותך,נותנים לך במה באחת התוכניות היותר פופולאריות למה שוב פעם חוזר הניגון הזה על קשיים בפריפריה ונתונים הזויים על 300,000 תושבים בב"ש??זה שי ! כתב:אני חושב שיש משהו במה שהוא אומר למרות שלפעמיים ניראה שרק רע יש לו להציג ולומר מחיר של ילדים עם חולצה אדום ב15 20 שקל מתבקש יגדיל את כמות האוהדים העתידית של המועדון בתוספת נשים חינם אני לא מבין למה הפסיקו עם זה אני זוכר בתור ילד שהיה חינם והיו באות המון נשים למגרש ונשים שווה גברים סה נוסחה פשוטה ,זה שי !
תהיה עינייני,דבר דברים שאנשים ייתייחסו אליך ברצינות ולא להגיד למכור ב10 או 20 שקל כרטיס.
אם אני הבעלים של ב"ש מעיף לו איזה פצצה, אני אשקיע מיליונים ואתה רוצה שנמכור כרטיס ב10 שקל נו באמת??
אז איך אתם רוצים שייתייחסו אליו ברצינות??,באותה שנייה שהוא אמר את זה הפסיקו להתייחס אליו ברצינות,ושוב דיבורים על פריפרייה ושוב דיבורים על מצוקת תושבי הדרום,יאללה מספיק!
ובנוסף לכל זה בשביל לחזק את הסטיגמות רושמים למטה שהוא עובד קבלן ופוטר מעבודתו,אז אתם מבינים,נתן בסה"כ לתקשורת מה שהם רצו להציג את הבאר שבעיים כמסכנים.
משה ניר עשה את תושבי ב"ש עניים, שחיים עדיין בשנות ה-80.
טמבל.
טמבל.
- oriel kamer
אני לא יכול להיות רגוע אחרי שראיתי אתמול יציע העיתונות..
מי זה הבן זונה הזה שעשה אותנו עניים ללחם? וגם פיני גרשון המסריח הזה שאומר שאין מה לעשות בבאר שבע.. אני לא מבין מאיפה ערוץ הספורט מביא את האנשים ההזויים האלה?
היו מתים להרוויח במרכז משכורת של ברום כל סוף חודש! חיים בסרט
מי זה הבן זונה הזה שעשה אותנו עניים ללחם? וגם פיני גרשון המסריח הזה שאומר שאין מה לעשות בבאר שבע.. אני לא מבין מאיפה ערוץ הספורט מביא את האנשים ההזויים האלה?
היו מתים להרוויח במרכז משכורת של ברום כל סוף חודש! חיים בסרט
השם שלו מעלה בי חלחלה.
צריך להוציא נגדו צו איסור כניסה לבאר שבע.
שילך מפה. לא רצוי פה. איזה דבק הבנאדם הזה זה לא יאומן!!!!
צריך להוציא נגדו צו איסור כניסה לבאר שבע.
שילך מפה. לא רצוי פה. איזה דבק הבנאדם הזה זה לא יאומן!!!!