אין ספק שהקהל תומך בקבוצה בכל משחק מתחילת העונה וזה תקף גם ברגעים של פיגור ושהיכולת לא גבוה, כמו במשחק נגד בני יהודה.
הכמות שהגיעה עד כה לשני משחקי החוץ מרשימים מאוד ובהחלט מתמודדים בכבוד עם הכמויות הקהל שהקבוצות הגדולות מביאות למשחקי החוץ שלהן.
אולם, במשחקי הבית עדיין יש תחושה של החמצה עם הכמויות שמגיעות, שלפי הפרסומים מדובר על 8 אלפים צופים בכל אחד מהמשחקים.
היום יצא לי לשמוע את תוכנית הספורט של 103fm והיה דיון קצר על מדוע הקהל לא מגיע בכמויות יותר גדולות והצפייה הייתה שיבואו לפחות 10 אלפים למשחק בית כאשר הקבוצה מצליחה מאוד.
אפשר למצוא תירוצים רבים למדוע לא מגיעה כמות גדולה יותר של קהל, אצטדיון מיושן? כרטיסים יקרים? שידור בטלויזיה? שעה מאוחרת? לא נשארו כרטיסים לשערים "הנורמלים"?
מה אתם חושבים על הנושא? גם לכם יש תחושת החמצה עם הכמות שמגיע? מה המועדון (אולי ביחד עם הקהל) צריך לעשות בכדי שכמות הצופים במשחקי הבית תגדל בעתיד?
סוגיית הקהל
סוגיית הקהל
30/01 - היום שהבנו שהכל זה שקרים
- סתיו רווח!.!
- Title: למסגרת במספרת הללויה!
- יצירת קשר:
Re: סוגיית הקהל
אני הייתי אמור לבוא למשחק מכייוון שכל הכרטיסים לשערים הנורמליים ניגמרו העדפתי לראות בטלווזיה מאשר לשבת בשער 3 ולא לראות כלום.
לפי דעתי אם יהיה איצטדיון נורמלי יהיה בהרבה יותר אוהדים ואווירה שונה.
לפי דעתי אם יהיה איצטדיון נורמלי יהיה בהרבה יותר אוהדים ואווירה שונה.
ברחובות, הולך שואל האם ישנם עוד מכורים להפועל 
לכל מקום הולך איתך הפסד או ניצחון אני נשאר שלך
תקראו לי מטומטם אוו אווו
תקראו לי משוגע אהה אההה
באר שבע גם בטוב אווו אווו
באר שבע גם ברע להלהלהלהלהל.....!
לכל מקום הולך איתך הפסד או ניצחון אני נשאר שלך
תקראו לי מטומטם אוו אווו
תקראו לי משוגע אהה אההה

באר שבע גם בטוב אווו אווו

באר שבע גם ברע להלהלהלהלהל.....!
תשובה אחת : באצטדיון החדש מומנטום של 3 ניצחונות ואז משחק בית ולא משנה נגד איזה קבוצה יביא 16,000 אדומים.
אין לכם מושג כמה קהל נשאר בבית בגלל הביזיון שנקרא וסרמיל.
הכל מיושן מדי באצטדיון הזה.. ואנשים מאסו בו.
אני בטוח שאם בש הייתה תוקפת מחצית שניה עם הפנים לשער 7 במשחק נגד בני יהודה אז הייתה דחיפה כזאת גדולה של הקהל כי בקושי רואים מה קורה שם.
אין לכם מושג כמה קהל נשאר בבית בגלל הביזיון שנקרא וסרמיל.
הכל מיושן מדי באצטדיון הזה.. ואנשים מאסו בו.
אני בטוח שאם בש הייתה תוקפת מחצית שניה עם הפנים לשער 7 במשחק נגד בני יהודה אז הייתה דחיפה כזאת גדולה של הקהל כי בקושי רואים מה קורה שם.
בס״ד
כמו שכתבתי בנושא אחר, רוב האנשים מעדיפים לשבת בבית ולא לבוא לשער 3.
אם שער 9 יוקצה לאוהדים שלנו אין לי ספק שמול ק״ש נקבל ארבעה יציעים מלאים.
שער 3 צריך להפתח כאופציה אחרונה, שער 9 חייב להיות שלנו.
בטח במשחקים בהם היריבה מביאה לא יותר מכמה מאות בודדות (שזה בעצם רוב של המשחקים).
כמו שכתבתי בנושא אחר, רוב האנשים מעדיפים לשבת בבית ולא לבוא לשער 3.
אם שער 9 יוקצה לאוהדים שלנו אין לי ספק שמול ק״ש נקבל ארבעה יציעים מלאים.
שער 3 צריך להפתח כאופציה אחרונה, שער 9 חייב להיות שלנו.
בטח במשחקים בהם היריבה מביאה לא יותר מכמה מאות בודדות (שזה בעצם רוב של המשחקים).
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
נכון שוסרמיל מיושן וששער 3 הוא פחות אטרקטיבי משערים 2/5/6, אבל להעדיף להישאר בבית מאשר להגיע לשער 3? לדעתי מדובר בהחלטה לא נכונה.
חלק מהרגעים הכי קסומים שלי כאוהד הקבוצה (כמו הניצחון בגביע על בית"ר עם השער של בלאיץ) היו כשישבתי בשער 3.
מבטיח לכם שמי שישב בשער 3 נהנה מהניצחון על בני יהודה הרבה יותר מאשר אלה שראו את המשחק בטלוויזיה...
חלק מהרגעים הכי קסומים שלי כאוהד הקבוצה (כמו הניצחון בגביע על בית"ר עם השער של בלאיץ) היו כשישבתי בשער 3.
מבטיח לכם שמי שישב בשער 3 נהנה מהניצחון על בני יהודה הרבה יותר מאשר אלה שראו את המשחק בטלוויזיה...
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
בתמציתיות - שילוב של שידור בערוץ פתוח, מחירי כרטיסים ויציעים גרועים. שווה לפחות 1,500 איש פחות.
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
יש משהו לא מובן קבוצה שמביאה לרמת גן 4000 לעכו 2000 יש פה כנראה משהו יותר עמוק !!!
יש לי רק שאלה אחת איך בליגה לאומית לכל דרבי עם ביתר באר שבע (ז"ל ) היו באיצטדיון לפחות 10000 צופים ?????
מה אז המגרש לא היה מיושן ?????
יש לי רק שאלה אחת איך בליגה לאומית לכל דרבי עם ביתר באר שבע (ז"ל ) היו באיצטדיון לפחות 10000 צופים ?????
מה אז המגרש לא היה מיושן ?????
רובנו התרגלו לוסרמיל וזה לא התירוץ
אין מה לעשות החוסר הצלחה בשנים האחרונות עדין משאירה אנשים פסימיים וגם מצב כלכלי לא פשוט
המחלה לכדורגל היא לא כמו בעבר ואנשים התרגלו ופיתחו את תרבות ה״ספה״
עם ההצלחות, מספיק שאוהד כורסא יבוא פעם אחת ויבין את ההתרגשות שאין בספה הוא ירצה לבוא שוב
זה תהליך שאמור לקחת לפחות עונה אחת מוצלחת
אין מה לעשות החוסר הצלחה בשנים האחרונות עדין משאירה אנשים פסימיים וגם מצב כלכלי לא פשוט
המחלה לכדורגל היא לא כמו בעבר ואנשים התרגלו ופיתחו את תרבות ה״ספה״
עם ההצלחות, מספיק שאוהד כורסא יבוא פעם אחת ויבין את ההתרגשות שאין בספה הוא ירצה לבוא שוב
זה תהליך שאמור לקחת לפחות עונה אחת מוצלחת
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
כפיר - לשום דרבי לא הגיעו יותר מ 8-9 אלף. היו גם דרבי עם 1,000 איש. ואז המחירים היו חצי מהיום.
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
חשוב לזכור שבליגה הלאומית כרטיס עלה 40 שקל והיה הרבה יותר קל למלא מגרש, היום המחיר כפול.
בכל מקרה בנאדם מן השורה יעדיף לראות בבית במזגן, עם גרענים, בקבוק ערק והילוכים חוזרים מאשר לצאת בנזק של מעל 100 שקל ולראות את המשחק עם טלסקופ.
האצטדיון הוא בערך 70 אחוז מכלל הסיבות שבגללם אנחנו לא מביאים יותר קהל ממה שיש עכשיו.
בכל מקרה בנאדם מן השורה יעדיף לראות בבית במזגן, עם גרענים, בקבוק ערק והילוכים חוזרים מאשר לצאת בנזק של מעל 100 שקל ולראות את המשחק עם טלסקופ.
האצטדיון הוא בערך 70 אחוז מכלל הסיבות שבגללם אנחנו לא מביאים יותר קהל ממה שיש עכשיו.
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
פשוט מאוד בעבר לפניי 10 שנים לא היה בכלל ערוץ בתשלום ושידרו סיכום מחזור ומשחק מרכזי, ככה שאנשים היו באים כדיי לראות כדורגל כי זה היה הדרך היחידה, היום יש את השידורים בתשלום שבחודש זה עולה כמו משחק כדורגל אחד, בבית עם מזגן ותנאים נוחים.
ברגע שיפתחו את האצטדיון החדש יבואו יותר מהסיבה הפשוטה שזה יהיה אצטדיון עם צפייה איכותית שלא יצטרכו משקפת או שלא יהיה עמוד תאורה שמסתיר, והתנאים יהיו ברמה של אירופה ולכן יבואו יותר אנשים, כי יהיה יותר כיף לבוא, וכן אפשר לומר שאנשים נהיו יותר עדינים ורכים וכורסתאים אבל אפשר להאשים אותם שהם מקלבים את אותו מוצר בשווי מצחיק ועם כל הטוב שיש בבית?
שלא לדבר על זה שאין בבית של חלק מהאנשים סיגריות ככה שלא צריך גם לסבול מעשן מחניק של סיגריות.
ואם כל זאת למרות השידור הישיר בערוץ פתוח הגיעו 8,000 צופים וזה יפה מאוד, ומול בני יהודה לא מול קבוצה גדולה או בגלל שהקבוצה נלחמת נגד הירידה...
ברגע שיפתחו את האצטדיון החדש יבואו יותר מהסיבה הפשוטה שזה יהיה אצטדיון עם צפייה איכותית שלא יצטרכו משקפת או שלא יהיה עמוד תאורה שמסתיר, והתנאים יהיו ברמה של אירופה ולכן יבואו יותר אנשים, כי יהיה יותר כיף לבוא, וכן אפשר לומר שאנשים נהיו יותר עדינים ורכים וכורסתאים אבל אפשר להאשים אותם שהם מקלבים את אותו מוצר בשווי מצחיק ועם כל הטוב שיש בבית?
שלא לדבר על זה שאין בבית של חלק מהאנשים סיגריות ככה שלא צריך גם לסבול מעשן מחניק של סיגריות.
ואם כל זאת למרות השידור הישיר בערוץ פתוח הגיעו 8,000 צופים וזה יפה מאוד, ומול בני יהודה לא מול קבוצה גדולה או בגלל שהקבוצה נלחמת נגד הירידה...
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!