פניה אישית מאלונה ברקת

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
שלח תגובה
סמל אישי של משתמש
8red

פניה אישית מאלונה ברקת

שליחה על ידי 8red »

אי מייל שהועבר היום בשעה 16:33 לרשימת התפוצה של הנירשמים לאתר הרשמי:

"אוהדים יקרים,
היינו אתמול בראשון-לציון במשחק גביע הטוטו נגד הפועל רמת-גן, שמחנו מאוד על הניצחון הדרמטי וכולנו יצאנו מהמגרש בתחושה של גאוות יחידה והתרוממות רוח.
ובכל זאת, במהלך הערב היו גם לא מעט קולות צורמים שבאו לידי ביטוי בקללות לאורך המשחק כולו כנגד מאמן הפועל רמת-גן, יובל נעים.
חברים, אין לי כוונה להטיף מוסר לאיש. רק דבר אחד לי אליכם, משהו שמכוון לרגש של כל אחד מכם: די לקללות. די לנאצות.
העיר באר-שבע ואזור הדרום כולו עוברים ימים לא קלים ובעת הזו, דווקא עכשיו, אני מצפה שתשימו את הקללות בצד ותגלו איפוק. הפועל רמת-גן אינה אויב שלנו, יובל נעים הוא לא מישהו שאנו צריכים להפנות אליו את הזעם.
מעבר לכך, לו הייתם יודעים כמה העידוד שלכם משפיע לחיוב על הקבוצה והשחקנים, כמה הוא מחבר את כולנו ביציע ועל המגרש, אני בטוחה שלא הייתם נוהגים כך. כשאתם שרים ומעודדים את האדומים-לבנים על המגרש - אנחנו חזקים. כשהקולות מהיציע הם בעיקר קללות - אנחנו מתגלים בחולשתנו.
במחזור הליגה הקרוב נפגוש שוב את הפועל רמת-גן וכולי תקוה שנדע לשים את משקעי העבר בצד ולהתרכז בעידוד נטו. לפנינו עוד כמה משוכות חשובות בחצי השני של העונה, וכדי לחזור להיות מועדון חזק, מנצח ומוביל אנחנו חייבים להיות ביחד. כי רק ביחד ננצח.
בברכה,
אלונה ברקת"
הפועל אני כבר משתגע

סמל אישי של משתמש
ניב

Re: פניה אישית מאלונה ברקת

שליחה על ידי ניב »

"מעבר לכך, לו הייתם יודעים כמה העידוד שלכם משפיע לחיוב על הקבוצה והשחקנים, כמה הוא מחבר את כולנו ביציע ועל המגרש, אני בטוחה שלא הייתם נוהגים כך"

אני אומר את זה כבר שנה, לקהל הגדול הזה יש כוח ענק שהוא דוחף את הקבוצה ומועדד אותה, חשוב להתרכז בזה.
"...לא מחפש לשמוח, לא חושב על תארים,
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."

סמל אישי של משתמש
רווית (:

שליחה על ידי רווית (: »

מלכה.
[font=Arial]עד מתי יוני 06 ?!
ג. שליט .
[/font]

הקהל לא מקלל , אני אוהב את הפועל .

רוביק, הפועל = באר שבע, באר שבע = הפועל !!
גם כדורגל זו תרבות !!

סמל אישי של משתמש
אימפריה באדום
Title: crazyred

שליחה על ידי אימפריה באדום »

מלכה יש רק אחת והיא אלונה ברקת!!

סמל אישי של משתמש
נאור סייס
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי נאור סייס »

היא פשוט מדהימה, היא רוצה רק לטובת הקבוצה.
Youll never walk alone, Hapoel beer sheva

רק הפועל !

סמל אישי של משתמש
משוגע אדום

שליחה על ידי משוגע אדום »

מסכים....
אבל הטמבל הזה דיבר יותר מדי מלוכלך.... והדיבור בו הוא שתמש כנגדנו ונגד אולנה בלתי ניתן לסליחה..

סמל אישי של משתמש
אדומה דרומית

שליחה על ידי אדומה דרומית »

מישהו יכול להגיד לי מה עשה המאמן של רמת גן לאוהדי באר שבע? באמת שאין לי מושג. כמוהו גם אני הייתי בהלם מהתקיפה המאסיבית והמתמידה של האוהדים לעברו.

הייתי על הדשא וראיתי את התגובות של הספסל שלהם ושל המאמן והם היו בהלם ולא הבינו מה האוהדים רוצים.

אם מישהו יכול לעדכן אות אני אשמח, רק כדי לדעת.

בקשר למסר מאלונה: האמת שזה היה מתבקש, כולם יודעים שהבן אדם היחיד שהאוהדים מקשיבים לו זו אלונה ברקת והגיע הזמן שהיא תנצל את הכוח האדיר שיש לה ואת ההשפעה שלה על הקהל. אם הייתם יודעים עד כמה העידוד משפיע על השחקנים תאמינו לי שלא הייתם מעיזים לבזבז את גרונותיכם על קללות.

* אני כותבת "אתם\לכם" כסגנון כתיבה אני לא באמת מאשימה את הפורום על חבריו בקילול, רק צורת דיבור.

שלח תגובה