מכבי ת"א בוסרמיל, שני 21:00
מכבי ת"א בוסרמיל, שני 21:00
האלופה, שברגעים אלה ממש מפרקת את בני סכנין ומשאירה אותנו במקום השני, מגיעה לביקור בוסרמיל.
בדרך כלל זה לא קורה, אבל אני לגמרי חותם על תיקו במשחק הזה.
שיהיה בהצלחה.
בדרך כלל זה לא קורה, אבל אני לגמרי חותם על תיקו במשחק הזה.
שיהיה בהצלחה.
- dardasmiley
Re: מכבי ת"א בוסרמיל, שני 21:00
אחת הקבוצות היחידות שאני באמת חושש מהן, מסתכל על המשחק ולא מצליח להבין איך עוצרים את הקבוצה הזאת.
חותם על תיקו.
חותם על תיקו.
מצד שני, גם בשנה שעברה מכבי הגיעה אלינו מושלמת, והפסידה לראשונה בוסרמיל.
מצד שלישי, קונה תיקו
מצד שלישי, קונה תיקו

אל תהיו לוזרים ... זה משחק בית שלנו עם הקהל שיתן אווירה מיוחדת אפשר לנצח עשיתם אותם ברצלונה , סכנין נתנו להם לשחק מה ציפיתם שלא יקחו ? מלחמה ודחיפה של הקהל והנקודות ישארו בבית
מבחינה מקצועית, לדעתי סוארז צריך לשחק קשר במשחק הזה, אם לא יהיה לנו עוצמות במרכז לא יהיה לנו מה למכור.
לשחק עם התקפה מהירה, שנוכל להגיע למצבים במהלכים מהירים.
והכי חשוב זה, שהשחקנים יהיה קרובים אחד לשני, על מנת שנוכל להתמודד עם הלחץ שהם מפעילים על כל המגרש ( ואז למצוא את נאסר או בוזגלו להתקפה מתפרצת עם יתרון מספרי)
לשחק עם התקפה מהירה, שנוכל להגיע למצבים במהלכים מהירים.
והכי חשוב זה, שהשחקנים יהיה קרובים אחד לשני, על מנת שנוכל להתמודד עם הלחץ שהם מפעילים על כל המגרש ( ואז למצוא את נאסר או בוזגלו להתקפה מתפרצת עם יתרון מספרי)
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
המשחק היחידי שאם נסיים בתיקו אני אשמח, אבל וזה אבל גדול בשנה שעברה הגיעה אותה מכבי והפסידה לנו בפעם הראשונה, הבעיה שעונה שעברה מרכז השדה של הקבוצה היה יותר טוב... (אוסיאקו וסוארס היו פשוט נהדרים באותו משחק)
הקבוצה צריכה לשחק עם מרכז שדה חזק במשחק כזה, ושוב הייתי הולך על מרכז שדה של אראל זינו ואילוז או סוארס, ואז במקרה כזה אלגרבלי ישחק כבלם לצידו של מרקוביץ', במצב בו אילוז ישחק כקשר השלישי יהיה אפשר לשנות מערך מ4-3-3 ל4-5-1 ול4-4-2.
אסור לעלות באותו מערך מול מכבי תל אביב וחייבים לצופף את מרכז השדה אבל לא לזנוח את ההתקפה ואם צריך אז זינו ישחק כמעין שחקן קישור התקפי והוא עשה את זה לא רע מול עכו, זאת במקרה שאילוז ישחק כמגן או שהוא לא ישחק.
אגב במשחק כזה הייתי עושה מאמצים להכשיר את פאיובץ' שלדעתי יכול לשחק כמו שצריך מול מכבי תל אביב שיש להם חלק קדמי מהיר מאוד...
הקבוצה צריכה לשחק עם מרכז שדה חזק במשחק כזה, ושוב הייתי הולך על מרכז שדה של אראל זינו ואילוז או סוארס, ואז במקרה כזה אלגרבלי ישחק כבלם לצידו של מרקוביץ', במצב בו אילוז ישחק כקשר השלישי יהיה אפשר לשנות מערך מ4-3-3 ל4-5-1 ול4-4-2.
אסור לעלות באותו מערך מול מכבי תל אביב וחייבים לצופף את מרכז השדה אבל לא לזנוח את ההתקפה ואם צריך אז זינו ישחק כמעין שחקן קישור התקפי והוא עשה את זה לא רע מול עכו, זאת במקרה שאילוז ישחק כמגן או שהוא לא ישחק.
אגב במשחק כזה הייתי עושה מאמצים להכשיר את פאיובץ' שלדעתי יכול לשחק כמו שצריך מול מכבי תל אביב שיש להם חלק קדמי מהיר מאוד...
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
פאיוביץ ערך אימון מלא היום נקווה שיהיה כשיר שככה סוארס יעלה לקישור וישחק יחד עם גל אראל ולוטםדר אדום בנשמה כתב:המשחק היחידי שאם נסיים בתיקו אני אשמח, אבל וזה אבל גדול בשנה שעברה הגיעה אותה מכבי והפסידה לנו בפעם הראשונה, הבעיה שעונה שעברה מרכז השדה של הקבוצה היה יותר טוב... (אוסיאקו וסוארס היו פשוט נהדרים באותו משחק)
הדיבורים על "חותם על תיקו" מזכירים לי דדוקא את הסיבוב הדני בעונה שעברה. אז זה נגמר 5-0 לצהובים.
מבין את החשש. אבל לבוא לשחק על תיקו יעול להיות האסון הכי גדול שלנו. זה אף פעם לא נגמר טוב
מבין את החשש. אבל לבוא לשחק על תיקו יעול להיות האסון הכי גדול שלנו. זה אף פעם לא נגמר טוב
"...לא מחפש לשמוח, לא חושב על תארים,
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."
- המשוגע האדום
לדעתכם אם פאיוביץ' יהיה כשיר,יהיה נכון להסיט את סוארס לקישור?
מצד אחד הגנה חדשה וגם סוארס התרגל להיות בלם מצד שני סוארס בקישור האחורי זה האופציה הכי טובה שלנו לעצור את שחקני מכבי.שחקן שבאמת מתאים לרמות האלה(ואני לא מגזים)
מצד אחד הגנה חדשה וגם סוארס התרגל להיות בלם מצד שני סוארס בקישור האחורי זה האופציה הכי טובה שלנו לעצור את שחקני מכבי.שחקן שבאמת מתאים לרמות האלה(ואני לא מגזים)
- red ultras
הייתי פותח עם מרקוביץ ופאיוביץ בהגנה..
שם את סוארז בקישור יחד עם אראל...
בוזגלו באמצע מהסיבה הפשוטה שהוא לא עוזר מספיק בהגנה.
נאסר בכנף שמאל והייתי שם גם את ברדה בכנף ימין כהפתעה.. פיגורה כמו ברדה בכנף תיאלץ את מכבי לא להפקיר את האגף שבו הוא ישחק..חלוץ פלט למרות שהוא לא פוגע.. במשחק הזה נתבסס הרבה על מצבים נייחים ונצטרך מישהו שיכול להוות איום על טיבי וקרלוס. והכי חשוב לא לקבל גול מהיר. לבוא לצופף תאמצע ולצאת למתפרצות מהירות כמו נגד הפועל תל אביב.. אפשר לעשות את זה!!
נאסר בכנף שמאל והייתי שם גם את ברדה בכנף ימין כהפתעה.. פיגורה כמו ברדה בכנף תיאלץ את מכבי לא להפקיר את האגף שבו הוא ישחק..חלוץ פלט למרות שהוא לא פוגע.. במשחק הזה נתבסס הרבה על מצבים נייחים ונצטרך מישהו שיכול להוות איום על טיבי וקרלוס. והכי חשוב לא לקבל גול מהיר. לבוא לצופף תאמצע ולצאת למתפרצות מהירות כמו נגד הפועל תל אביב.. אפשר לעשות את זה!!
- ForeverRed
לעלות עם שני בלמים לא מתואמים שעוד לא שיחקו אחד עם השני, כשאחד מהם חוזר מפציעה של יותר מחודש דווקאred ultras כתב:הייתי פותח עם מרקוביץ ופאיוביץ בהגנה..
מול מכבי ת"א זה הימור לא קטן. מול קבוצות מהסוג הזה יש חשיבות עליונה לחלק האחורי ולתאום בהגנה. לא הייתי מקל בזה ראש.
מסכים בכל מילה ! זה שי !red ultras כתב:הייתי פותח עם מרקוביץ ופאיוביץ בהגנה..

במשחק כזה חייב קישור מעובה !
צריך שלישיה חזקה באמצע , אני הייתי מעביר חד פעמי את סוארז לשחק לצד אראל כשזינו הקדמי מבינהם ועוזר בניהול המשחק.
בחלק הקדמי הייתי פותח , עם בוזגלו ברדה ופלט
זה ההרכב :
אגידה
אילוז/ביטון מרקוביץ' פאיוביץ' דוד זאדה
אראל סוארז
זינו
בוזגלו
ברדה פלט
צריך שלישיה חזקה באמצע , אני הייתי מעביר חד פעמי את סוארז לשחק לצד אראל כשזינו הקדמי מבינהם ועוזר בניהול המשחק.
זה ההרכב :
אגידה
אראל סוארז
זינו
בוזגלו
ברדה פלט
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
להפך צריך לפתוח במערך שסוארז הוא האחורי וזינו ואראל 50-50, ככה בערך:גיא חניה כתב:במשחק כזה חייב קישור מעובה !
זה ההרכב :
אגידה
אראל סוארז
זינו
בוזגלו
ברדה פלט
אג'ידה
אילוז/ביטון, מרקוביץ' פאיוביץ' דוידזאדה
סוארז
פלצ'וק, אראל, זינו, נסאר
ברדה
ואסור לפתוח בלי קשרי אגף זה מתכון בטוח להפסד מול מכבי תל אביב, צריך לפתוח במשחק הזה דווקא עם פלצ'וק ונסאר שיעזרו למגנים ולמשחק ההגנה, ברדה בחוד כבר הוכיח את עצמו בגנק.
בוזגלו צריך דווקא במשחק הבא לחזור להרכב כי מול מכבי תל אביב הוא לא יהיה אפקטיבי לדעתי.
ולמי שדיבר על התאום בין פאיוביץ' למרקוביץ', שכחתם ששניהם מדברים את אותה השפה? התאום ביניהם יהיה טוב דווקא לדעתי האישית...
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
- dardasmiley
במשחק הספציפי הזה הייתי פותח עם נאסר בצד ימין כדי לעזור לאילוז בהגנה, בוזגלו באמצע במעין ראש חץ ודובב בשמאל שוב כדי לעזור לאופיר (אבל פחות מנאסר).
המערך שלי היה נראה ככה:
. אגידה
אופיר בויאן אלגרבלי/פאיוביץ אביה
. סוארז אראל
דובב בוזגלו נאסר
. ברדה
המערך שלי היה נראה ככה:
. אגידה
אופיר בויאן אלגרבלי/פאיוביץ אביה
. סוארז אראל
דובב בוזגלו נאסר
. ברדה