שאלת טריוויה למטיבי לכת
שאלת טריוויה למטיבי לכת
מתי היה הסיבוב האחרון שבו הפועל באר שבע לא הפסידה לשום קבוצה מארבעת הגדולות, ובנוסף גם ניצחה שלוש מהן (אחח רק פנדל קטן ) ? אחח איזה בוקר טוב.
יש לי אמונה במציאות אחרת, רק עליה אני חושב.

Re: שאלת טריוויה למטיבי לכת
נתת פה אתגר ובאמת שלא עשיתי גוגל , יתכן עונת 2002-2003 עם לופא ? ניצחון 1-0 על מכבי בבית -קאקו , 3-0 על חיפה בבית אבו לבן שבר את הקרסול,נתנו לביתר 4 בראש בטדי והפועל תל אביב ניצחנו בגביע בחוץ אבל בליגה אני לא זוכר כל כך ...
או שעשיתי פה סוג של מיקס מכל מיני עונות(:
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
לא עשית מיקס אבל את מכבי חיפה ניצחנו 2-0 וניצחנו אותם באותה עונה בגביע 3-0 באיכסטדיון רמת גן ואת הפועל תל אביב ניצחנו 1-0 בגביע בשלב מוקדם בחוץמשתמש חדש כתב:נתת פה אתגר ובאמת שלא עשיתי גוגל , יתכן עונת 2002-2003 עם לופא ? ניצחון 1-0 על מכבי בבית -קאקו , 3-0 על חיפה בבית אבו לבן שבר את הקרסול,נתנו לביתר 4 בראש בטדי והפועל תל אביב ניצחנו בגביע בחוץ אבל בליגה אני לא זוכר כל כך ...
אבל נראה לי שהפסדנו באותו הסיבוב ככה שזה לא רלוונטי לשאלה שיש בפוסט.
לדעתי האישית זה נתון מדהים לכל הדעות אבל יש בעיה מול התל אביביות נשחק משחקי חוץ סיבוב הבא וזה יהיה קשה פי 2 מהמשחקים מולם בבית...
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
בעונה הזאת אכן ניצחנו את מכבי 1-0 ואת חיפה 2-0 בסיבוב הראשון, אבל הפסדנו בסיבוב הראשון בבית להפועל ת"א 2-0.משתמש חדש כתב:נתת פה אתגר ובאמת שלא עשיתי גוגל , יתכן עונת 2002-2003 עם לופא ? ניצחון 1-0 על מכבי בבית -קאקו , 3-0 על חיפה בבית אבו לבן שבר את הקרסול,נתנו לביתר 4 בראש בטדי והפועל תל אביב ניצחנו בגביע בחוץ אבל בליגה אני לא זוכר כל כך ...