שאלת טריוויה למטיבי לכת

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
שלח תגובה
סמל אישי של משתמש
Guevara
Title: 4EVER BEER7

שאלת טריוויה למטיבי לכת

שליחה על ידי Guevara »

מתי היה הסיבוב האחרון שבו הפועל באר שבע לא הפסידה לשום קבוצה מארבעת הגדולות, ובנוסף גם ניצחה שלוש מהן (אחח רק פנדל קטן ) ? אחח איזה בוקר טוב.
יש לי אמונה במציאות אחרת, רק עליה אני חושב.

תמונה

סמל אישי של משתמש
משתמש חדש

Re: שאלת טריוויה למטיבי לכת

שליחה על ידי משתמש חדש »

נתת פה אתגר ובאמת שלא עשיתי גוגל , יתכן עונת 2002-2003 עם לופא ? ניצחון 1-0 על מכבי בבית -קאקו , 3-0 על חיפה בבית אבו לבן שבר את הקרסול,נתנו לביתר 4 בראש בטדי והפועל תל אביב ניצחנו בגביע בחוץ אבל בליגה אני לא זוכר כל כך ...
או שעשיתי פה סוג של מיקס מכל מיני עונות(:

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

משתמש חדש כתב:נתת פה אתגר ובאמת שלא עשיתי גוגל , יתכן עונת 2002-2003 עם לופא ? ניצחון 1-0 על מכבי בבית -קאקו , 3-0 על חיפה בבית אבו לבן שבר את הקרסול,נתנו לביתר 4 בראש בטדי והפועל תל אביב ניצחנו בגביע בחוץ אבל בליגה אני לא זוכר כל כך ...
לא עשית מיקס אבל את מכבי חיפה ניצחנו 2-0 וניצחנו אותם באותה עונה בגביע 3-0 באיכסטדיון רמת גן ואת הפועל תל אביב ניצחנו 1-0 בגביע בשלב מוקדם בחוץ

אבל נראה לי שהפסדנו באותו הסיבוב ככה שזה לא רלוונטי לשאלה שיש בפוסט.

לדעתי האישית זה נתון מדהים לכל הדעות אבל יש בעיה מול התל אביביות נשחק משחקי חוץ סיבוב הבא וזה יהיה קשה פי 2 מהמשחקים מולם בבית...
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

סמל אישי של משתמש
oran
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי oran »

משתמש חדש כתב:נתת פה אתגר ובאמת שלא עשיתי גוגל , יתכן עונת 2002-2003 עם לופא ? ניצחון 1-0 על מכבי בבית -קאקו , 3-0 על חיפה בבית אבו לבן שבר את הקרסול,נתנו לביתר 4 בראש בטדי והפועל תל אביב ניצחנו בגביע בחוץ אבל בליגה אני לא זוכר כל כך ...
בעונה הזאת אכן ניצחנו את מכבי 1-0 ואת חיפה 2-0 בסיבוב הראשון, אבל הפסדנו בסיבוב הראשון בבית להפועל ת"א 2-0.
תמונה

שלח תגובה