אביתר אילוז ( כן, כן )
אביתר אילוז ( כן, כן )
כשמגיע אז מגיע. כמה חיכינו לרגע הזה שאביה, שחקן בית ותיק יציג יכולת טובה ביותר ממשחק אחד. זה התחיל נגד מכבי ונמשיך במשחק בדוחא נגד סכנין. כנראה התחרות על חולצת ההרכב עם בן ביטון עושה את שלה ואביה נותן מעצמו 200 אחוז. אני גם חושב ונראה לי שתסכימו איתי.. אביה נהיה הרבה יותר אחראי. וזה מתבטא בקטע ההגנתי שהיה לוקה בחסר אצלו. רק שימשיך ככה !!!!!
Re: אביתר אילוז ( כן, כן )
מאז שאלישע הגיע הוא השתפר משמעותית בחלק ההגנתי.
מבחינה ההתקפית הוא תורם פחות, נראה שבפן הזה ביטון עולה עליו.
מבחינה ההתקפית הוא תורם פחות, נראה שבפן הזה ביטון עולה עליו.
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
אם ישחק ככה=הרכב
יחזור לאביתר הישן=ספסל
יחזור לאביתר הישן=ספסל
אביתר תמיד הוכיח את עצמו כשסביבו היו שחקנים טובים.
גם בעונות של לופא וגם עכשיו הוא מוכיח שהוא שחקן שצריך ליידו שחקנים כמו ברדה ובוזגלו שהם מנהיגים, הוא לא יכול להיות שחקן מוביל לעולם.
במצב הנוכחי יש שיפור משמעותי מצידו והלוואי שרק ימשיך ככה ויחזור לימים הטובים שלו. יש לו מה לתת וטוב שהוא צובר ביטחון.
גם בעונות של לופא וגם עכשיו הוא מוכיח שהוא שחקן שצריך ליידו שחקנים כמו ברדה ובוזגלו שהם מנהיגים, הוא לא יכול להיות שחקן מוביל לעולם.
במצב הנוכחי יש שיפור משמעותי מצידו והלוואי שרק ימשיך ככה ויחזור לימים הטובים שלו. יש לו מה לתת וטוב שהוא צובר ביטחון.
הקהל התחיל להעריך את אביה הרבה יותר,ורואים שיש לו יותר ביטחון.
שימשיך ככה, אחלה אביתר.
שימשיך ככה, אחלה אביתר.
הוא פתח את המשחק בצורה גרועה כרגיל, שכבר בדקה השניה בפעם המי יודע כמה שחקן התקפה עובר אותו כמו מים, היכולות ההגנתיות של אביה זועתיות, כשהמשחק התפתח הוא הציג יכולת סבירה לצד הקבוצתיות הנהדרת, מה שכן אני זוכר לו את הגליץ' ההירואי נגד מכבי בניצחון היוקרתי.
- RedRock
- Title: רקקקקקק ברדה זה מרגש
- יצירת קשר:
אחלה אביה! (וזה בא ממני, כן כן...)
רק שימשיך להשתדרג וישמור על יציבות.
לא דני אלבס, אבל יופי של שיפור!
רק שימשיך להשתדרג וישמור על יציבות.
לא דני אלבס, אבל יופי של שיפור!