4 משחקי בית ב 5 מחזורים הקרובים!

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
שלח תגובה
שמעון א
Title: CrazyRed

שליחה על ידי שמעון א »

רמה"ש פ"ת הפועל חיפה(בחוץ) רעננה ובית"ר.

איזה לחץ!!!

סמל אישי של משתמש
אלדר

Re: 4 משחקי בית ב 5 מחזורים הקרובים!

שליחה על ידי אלדר »

כדי להיות קבוצה גדולה גם אנחנו נצטרך לשנות גישה..
לחץ? למה שיהיה לחץ? להפך!
משחק בית תבוא עם ביטחון ווסרמיל עם הדחיפה של הקהל עושה את העבודה! קבוצות מצופפות שקשה נגדם אבל אפשר לפרוץ את הבונקר רק עם דחיפה ביתית של הקהל!

סמל אישי של משתמש
דניב

שליחה על ידי דניב »

כרגע אנחנו באים לרוב המשחקים, במצב לא מוכר בשנים האחרונות, קבוצה יוזמת, מכתיבה קצב משחק, קבוצה שבאה לנצח בכל מגרש בארץ, ב"ש כבר אחרי הניצחון על מכבי נתנה הצהרת כונות לכל הליגה, ויצרה כוח הרתעה ששנים לא היה בב"ש, קבוצה באות לשחק סגור ולנסות לעקוץ.

כשהמומנטום טוב, כשמאמינים בך, כשהקהל העצום הזה מאחוריך, כשיש לך בהרכב שחקנים כמו ברדה, דוידזאדה, דג'אני, בוזגלו, גבאי אז המשחקים הללו הופכים לקלים על הנייר.

סמל אישי של משתמש
CrazyRed7
Title: קרייזי-רד7

שליחה על ידי CrazyRed7 »

משחקים מאוד בעייתים וקשים. ראינו כבר שיותר קשה לנו מול קבוצות שמתסגרות(עכו, בני יהודה). יותר קל לנו לשחק מול קבוצה שמשחקת פתוח ותוקפת.
בכל מקרה צריך להתקדם ממשחק למשחק ולהתאים את עצמנו ליריבה.

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

מול בית"ר אפשר להוציא ניצחון כי הם לא יסתגרו בצורה גדולה מדיי וינסו לחפש גם התקפות מולם אני לא דואג, את רמת השרון חייבים לנצח כי מדובר בקבוצה הכי חלשה בליגה, מכבי פתח תקווה ורעננה הן מוקש לא קטן עבור הקבוצה שלנו...

אגב אותי מה שיותר מטריד זה 3 משחקים בבלומפילד בסיבוב הבא...
בלומפילד הפך ממזמן לאצטדיון שנחשב לאצטדיון שחור עבור הקבוצה שלנו...
הניצחון האחרון שם על קבוצה כלשהי היה בעונהשל קלינגר על מכבי תל אביב האנמית של אותה עונה...

הניצחון האחרון שלנו בבלומפילד על הפועל תל אביב היה נראה לי איי שם ב2003 בעונת הגביע ההיא...
למעשה מאז ההפסד 3-1 מהטעות של עוז יפרח הפסדנו שם בעיקר...
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

סמל אישי של משתמש
המשוגע האדום

שליחה על ידי המשוגע האדום »

דר אדום בנשמה כתב:מול בית"ר אפשר להוציא ניצחון כי הם לא יסתגרו בצורה גדולה מדיי וינסו לחפש גם התקפות מולם אני לא דואג, את רמת השרון חייבים לנצח כי מדובר בקבוצה הכי חלשה בליגה, מכבי פתח תקווה ורעננה הן מוקש לא קטן עבור הקבוצה שלנו...

אגב אותי מה שיותר מטריד זה 3 משחקים בבלומפילד בסיבוב הבא...
בלומפילד הפך ממזמן לאצטדיון שנחשב לאצטדיון שחור עבור הקבוצה שלנו...
הניצחון האחרון שם על קבוצה כלשהי היה בעונהשל קלינגר על מכבי תל אביב האנמית של אותה עונה...

הניצחון האחרון שלנו בבלומפילד על הפועל תל אביב היה נראה לי איי שם ב2003 בעונת הגביע ההיא...
למעשה מאז ההפסד 3-1 מהטעות של עוז יפרח הפסדנו שם בעיקר...
לפני 3 עונות אני חושב ניצחנו שמה את מכבי 2-0 במשחק שקבע שנשחק בפליאוף אמצע

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה

המשוגע האדום כתב:
לפני 3 עונות אני חושב ניצחנו שמה את מכבי 2-0 במשחק שקבע שנשחק בפליאוף אמצע
על הניצחון הזה דיברתי, אבל חוץ ממנו אתה יכול להגיד לי כמה פעמים ניצחנו בבלומפילד בעשור וחצי האחרונים?
לדעתי אפשר לספור את כמות הניצחונות על כף יד אחת...

סמל אישי של משתמש
גיא חניה

שליחה על ידי גיא חניה »

דר אדום בנשמה כתב:על הניצחון הזה דיברתי, אבל חוץ ממנו אתה יכול להגיד לי כמה פעמים ניצחנו בבלומפילד בעשור וחצי האחרונים?
לדעתי אפשר לספור את כמות הניצחונות על כף יד אחת...
כמה פעמים ניצחנו בדוחא ? כמה פעמים ניצחנו ארבע פעמים ברצף ? כמה פעמים ניצחנו את הפועל תל אביב בשנים האחרונות ?
הכל שטוית .. העונה כל המנחוסים נשברים :) ..
בכל אופן 13/15 נקודות יספק אותי .
משחקים על הנייר די נוחים , אבל הקבוצות שאני די חושש מהם הם רעננה שידועה כקבוצה חביבה אבל בונקריסטית למופת , ומכבי פ"ת למרות שהיא קבוצה די חלשה אבל , יש להם קאדר התקפי די מרשים לקבוצת תחתית ( גלבאן , פרדה , עומר גולן , אלרואי כהן)..
צריך להמשיך לשחק כמו ששיחקנו מול מכבי וסכנין , ועם העוצמה של הקהל בבית , אני מאמין שיהיה בסדר .

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה

גיא חניה כתב: כמה פעמים ניצחנו בדוחא ? כמה פעמים ניצחנו ארבע פעמים ברצף ? כמה פעמים ניצחנו את הפועל תל אביב בשנים האחרונות ?
משחקים על הנייר די נוחים , אבל הקבוצות שאני די חושש מהם הם רעננה שידועה כקבוצה חביבה אבל בונקריסטית למופת , ומכבי פ"ת למרות שהיא קבוצה די חלשה אבל , יש להם קאדר התקפי די מרשים לקבוצת תחתית ( גלבאן , פרדה , עומר גולן , אלרואי כהן)..
צריך להמשיך לשחק כמו ששיחקנו מול מכבי וסכנין , ועם העוצמה של הקהל בבית , אני מאמין שיהיה בסדר .
רעננה הקבוצה היחידה שמטרידה אותי ושאשכרה מסוגלת לנצח אותנו כי הם קבוצה שיכולה לנצח כל משחק כי הם מאוד הגנתיים ויודעים לצאת למתפרצות מסוכנות.

סמל אישי של משתמש
izguy83

שליחה על ידי izguy83 »

גיא חניה כתב: כמה פעמים ניצחנו בדוחא ? כמה פעמים ניצחנו ארבע פעמים ברצף ? כמה פעמים ניצחנו את הפועל תל אביב בשנים האחרונות ?
באמת 15 נקודות יספקו אותך?

סמל אישי של משתמש
Chen

שליחה על ידי Chen »

יש לאלישע שבועיים שלמים להכין את הקבוצה להתמודד מול בונקר 90 דקות, כי זה המקסימום שרמת השרון תוכל לעשות כאן.
לא יודע, אני לא מאמן ואין לי פה פתרונות קסם, אבל אם צריך אז גם לעשות להרכב הראשון כל אימון משחקונים פנימיים רק על חצי מגרש.

זה שי !

שליחה על ידי זה שי ! »

לתקוף בחמת זעם מהתחלה ולנסות לשיים גול הכי מוקדם שאפשר אחרת הם יבזבזו זמן ויעשו הצגות ואנחנו לא טובים בלנצח משחקים כאלה ,זה שי !
תמונה

סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה
Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי

שליחה על ידי אורי אדום בנשמה »

סוג של פרשת דרכים.
יכול להיות קרש קפיצה לפסגה מחד, או להבהיר שכנראה עדיין אנחנו לא בנויים ללכת עד הסוף מאידך...
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר

שלח תגובה