אלישע אתה מגעיל אותי!
- dardasmiley
אלישע אתה מגעיל אותי!
לא הולך לדבר על התיקו הזה שכולו הפסד, יעשו את זה בטופיקים אחרים, רק רוצה להביע שאט נפש מהפחדנות של אבו-קסדה. דקה 80 אתה מחליף את זינו שהוא אולי השחקן הכי טוב שלנו על המגרש ומשאיר את אראל שכל מסירה שלו היום הייתה חצי בישול ליריב?
למה??? כי הוא שחקן בית ואתה יכול להיות גיבור על חלשים? כי אתה מפחד מגל אראל?
איכס! פחדן! שפן!
מבחינתי המהלך הזה היום מראה את כל המהות של המאמן הפחדן הזה, יפגע במועדון, יפגע באוהדים, יפגע בקבוצה העיקר לבחור באפשרות הקלה והפחדנית.
ועוד מה עושה אחר כך? מוריד את ברדה (ברדה כן?) להיות קשר אחורי.
למה??? כי הוא שחקן בית ואתה יכול להיות גיבור על חלשים? כי אתה מפחד מגל אראל?
איכס! פחדן! שפן!
מבחינתי המהלך הזה היום מראה את כל המהות של המאמן הפחדן הזה, יפגע במועדון, יפגע באוהדים, יפגע בקבוצה העיקר לבחור באפשרות הקלה והפחדנית.
ועוד מה עושה אחר כך? מוריד את ברדה (ברדה כן?) להיות קשר אחורי.
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
Re: אלישע אתה מגעיל אותי!
אויש נו ושניצחנו את סכנין זה היה ואתה עיללת אותו ועכשיו הוא מאמן גרוע?
אתם סתם אוהבים להגזים...
אתם סתם אוהבים להגזים...
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
אוי נו באמתתתתתתתתתת! אני מאוד אוהב את ז'ינו ואני בטוח שהוא הוציא אותו כי אראל יותר הגנתי ממנו.
בקשר לברדה אני מסכים..הניסיונות האלה להוריד אותו לאמצע לנהל את המשחק לא עובדות ועדיף להפסיק עם זה כי ברדה פשוט מתבזבז שם.
בקשר לברדה אני מסכים..הניסיונות האלה להוריד אותו לאמצע לנהל את המשחק לא עובדות ועדיף להפסיק עם זה כי ברדה פשוט מתבזבז שם.
איך אפשר להגיד פחדן למאמן ששיחק עם בוזגלו ברדה פלט סוסיה ופלצוק...
הוא העדיף להשאיר את הראל שמנוסה יותר לבד בקישור מאשר ילד בלי ניסיון. זה היה חסר אחריות להשאיר את זינו לבד ולא משנה כמה טוב הוא היה(לדעתי הכי טוב)
הוא העדיף להשאיר את הראל שמנוסה יותר לבד בקישור מאשר ילד בלי ניסיון. זה היה חסר אחריות להשאיר את זינו לבד ולא משנה כמה טוב הוא היה(לדעתי הכי טוב)
את התיקו הוא חתם,ברגע שפלט נכנס
כמו לשחק עם 10 שחקנים
אפילו גרוע מזה-השחקן ה-12 של רהמ"ש
כמו לשחק עם 10 שחקנים
אפילו גרוע מזה-השחקן ה-12 של רהמ"ש
- dardasmiley
כשניצחנו את סכנין ראית טביעת עין של מאמן והגיע שאחמיא אז החמאתי. היום ראינו בדיוק את ההפך. את הפחדנות והלוזריות שמאפיינות אותו.
וחוצמזה שפתחתי ואמרתי שאני לא מדבר על המשחק אלא על החילוף. אני מדבר על הבחירה הפחדנית להוציא ילד כי אתה יודע שלא תצטרך להתאמץ אחר כך לתקן את זה. שהילד הזה היה כמה דרגות מעל גל אראל היום. הגנתי יותר או פחות, היה נראה כאילו אראל עושה הכל כדי שנפסיד.
זאת פחדנות. זה אלישע בשיא כיעורו.
בושה שיותר קל לו להוציא שחקן בית טוב נשחקן רכש רע
וחוצמזה שפתחתי ואמרתי שאני לא מדבר על המשחק אלא על החילוף. אני מדבר על הבחירה הפחדנית להוציא ילד כי אתה יודע שלא תצטרך להתאמץ אחר כך לתקן את זה. שהילד הזה היה כמה דרגות מעל גל אראל היום. הגנתי יותר או פחות, היה נראה כאילו אראל עושה הכל כדי שנפסיד.
- דר אדום בנשמה
מטרה פחדנית?dardasmiley כתב:כשניצחנו את סכנין ראית טביעת עין של מאמן והגיע שאחמיא אז החמאתי. היום ראינו בדיוק את ההפך. את הפחדנות והלוזריות שמאפיינות אותו.
מה רצית שהוא יעשה ישחק עם זינו בודד מה פחדני בזה?
זה שיקול מחושב תוך כדיי חילוף הכי התקפי שיש.
מה הקשר?אראל שחקן הגנתי יותר מז'ינו. כשאתה משאיר קשר אחד אז רצוי להשאיר את ההגנתי יותר.dardasmiley כתב:כשניצחנו את סכנין ראית טביעת עין של מאמן והגיע שאחמיא אז החמאתי. היום ראינו בדיוק את ההפך. את הפחדנות והלוזריות שמאפיינות אותו.
אתה סתם מגזים. החילוף נעשה בדקה ה80 ולא בדקה מוקדמת.
- דר אדום בנשמה
הגזמת, אקסבפח לפחות מצליח להכניס אחד מהמצבים...זה שי ! כתב:פלט הזה דומה לאקסברד בסרבול שלו ,זה שי !
גם אני לא אהבתי את החילוף אבל זה פחות הרתיח מהעובדה שחיה עד דקה 80 להכניס את פלצוק.
מהרגע שנכנס לקח אחריות בא אחורה לקבל כדורים ויצא קדימה, ב10 דק עשה יותר ממה שנאסר עשה ב60 דק.
מהרגע שנכנס לקח אחריות בא אחורה לקבל כדורים ויצא קדימה, ב10 דק עשה יותר ממה שנאסר עשה ב60 דק.

- ForeverRed
מסכים שהיה מקום להשאיר את זינו ולהוציא את אראל במקומו, אבל לא בגלל זה לא ניצחנו. אין פה קשר לפחדנות,
זכותו של המאמן לסמוך יותר או פחות על שחקנים מסוימים במצבים מסוימים. בשורה התחתונה לא באמת הייתה משמעות גדולה
אם אראל או זינו ייצאו החוצה, יותר עניין מי יכנס במקומם.
זכותו של המאמן לסמוך יותר או פחות על שחקנים מסוימים במצבים מסוימים. בשורה התחתונה לא באמת הייתה משמעות גדולה
ניהול גרוע של אלישע , פלט ? פלט ? תעיף את גבאי האפס ותכניס במקומו את תומר סויסה

- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
אין משמעות למי נכנס ולמי יוצא? בטח שיש, בטח ובטח כשאראל המשיך לאבד כדורים ולא שלח אפילו כדור אחד חכם קדימה בדקות האחרונות.ForeverRed כתב:מסכים שהיה מקום להשאיר את זינו ולהוציא את אראל במקומו, אבל לא בגלל זה לא ניצחנו. אין פה קשר לפחדנות,
אלישע לוי הוא מאמן מקובע עם חילופים מהבית, וזה בא לידי ביטוי גם היום.
אחרי הפגרה הקודמת אלישע אמר שלא היינו מוכנים, ובכן זה קרה גם הפעם, חבל מאוד.
- ForeverRed
בדר"כ יש משמעות גדולה למי שיוצא, אתמול זה לא היה האישיו. אראל לא שלח כדור אחד חכם? תזכיר לי בבקשה מסירה אחת מתוחכמת של זינו בדקות ששיחק..Sir Alex Ferguson כתב: אין משמעות למי נכנס ולמי יוצא? בטח שיש, בטח ובטח כשאראל המשיך לאבד כדורים ולא שלח אפילו כדור אחד חכם קדימה בדקות האחרונות.
אלישע לוי הוא מאמן מקובע עם חילופים מהבית, וזה בא לידי ביטוי גם היום.
אחרי הפגרה הקודמת אלישע אמר שלא היינו מוכנים, ובכן זה קרה גם הפעם, חבל מאוד.
אמרתי ואני חוזר, גל אראל היה חושך, אם זה תלוי בי אני מוריד אותו במשחק הבא לספסל וגם מוציא אותו אתמול, אבל לא בגלל החילוף הזה הפסדנו נקודות.