מאמנה של הפועל באר שבע, גיא לוי, ממשיך לבדוק אפשרויות לחיזוק התקפת הקבוצה. למרות שבהנהלה לא מתלהבים יותר מדי מהוצאת כספים נוספים, לוי קיבל אור ירוק להחתים חלוץ ישראלי. נכון לשלב זה, המאמן סימן שני מועמדים פוטנציאלים: רועי דיין ושרון גורמזנו.
קישור:
https://www.mynet.co.il/articles/0,7340 ... 72,00.html" onclick="window.open(this.href);return false;
גיא לוי רוצה לצרף חלוץ!
- אימפריה באדום
- Title: crazyred
גיא לוי רוצה לצרף חלוץ!
http://up201.נא להחליף שרת לתמונה- שרת זה מכיל וירוסים/up2/zjqnmkj2wrjy.gif" onclick="window.open(this.href);return false;
Re: גיא לוי רוצה לצרף חלוץ!
לדעתי מיותר
קדוסי, סמיוני, פדידה, אופיר וניסים נראה לי שזה מספיק
קדוסי, סמיוני, פדידה, אופיר וניסים נראה לי שזה מספיק
מנוי כבר יש לך?
http://www.facebook.com/events/371064749626148/" onclick="window.open(this.href);return false;
[pre]הקהל לא מקלל, אני אוהב את הפועל[/pre][font=Arial][/font]
http://www.facebook.com/events/371064749626148/" onclick="window.open(this.href);return false;
[pre]הקהל לא מקלל, אני אוהב את הפועל[/pre][font=Arial][/font]
שיחזק את ההגנה יותר חשוב לדעתי
חלוצים יש ובשפע סמיוני פדידה קדוסי ועכשיו אופיר חיים חזר לא חסר בהגנה יש בעיה רצינית
חלוצים יש ובשפע סמיוני פדידה קדוסי ועכשיו אופיר חיים חזר לא חסר בהגנה יש בעיה רצינית

- אורן האדום
- Title: כן..זה אני!
שלא יחזק כלום,להיפך שישחרר שחקנים אנחנ בכל מקרה
ככל הנראה נעלה ליגה..זה לא שיש מלחמה 2 עולות
ככל הנראה נעלה ליגה..זה לא שיש מלחמה 2 עולות
נראה לי ידיעה הזויה בהחלט.
לא בטוח לגביי אמינות המידע.
לא בטוח לגביי אמינות המידע.
"...לא מחפש לשמוח, לא חושב על תארים,
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."
מה, הוא לא אוה חורים בהגנה המחוררת שלנו ברוב המשחקים העונה? לא רואה חוסר תיאום בין השחקנים? בשביל מה חלוץ? אנחנו משופעים בחלוצים מוכשרים שיכולים להמשיך ולקרוע רשתות עד לסוף העונה.
וכמו שאמר כאן מישהו מעליי - השנה יש 5 עולות. אמנם זה לא נתון שצריך לזלזל בו אבל אם תשאלו כל אוהד כדורגל נורמלי - גם הוא יתקשה להאמין שהפועל ב"ש לא תהיה מביניהם.
וכמו שאמר כאן מישהו מעליי - השנה יש 5 עולות. אמנם זה לא נתון שצריך לזלזל בו אבל אם תשאלו כל אוהד כדורגל נורמלי - גם הוא יתקשה להאמין שהפועל ב"ש לא תהיה מביניהם.
- RedRock
- Title: רקקקקקק ברדה זה מרגש
- יצירת קשר:
9 שערים מתוך ה-20 שהבקיעה הקבוצה נכבשו ע"י החלוצים. פחות מ-50 אחוז. פדידה וקדוסי מובילים בסה"כ עם 3 שערים אחרי 15 משחקים!
זה נקרא לקרוע רשתות??
אני לא חושב שזה קריטי בשביל לעלות ליגה, אבל זה די חשוב אם רוצים להעלות ממקומות 1-2.
אף אחד לא יודע באיזה כושר חוזר אופיר חיים (אני כבר מזמן טוען שהוא גמור ומתפלל לאכול את הכובע), נסים לא שחקן טוב, קדוסי בעונה לא טובה, פדידה מספק את הסחורה ביחס לכמות משחקים ששיחק וסימיוני...עזבו.
אני מבין שיש המון חלוצים, פשוט חלקם לא טוב. ולכן אני חושב, כמו שטענתי לפני הפגרה, שצריך להביא חלוץ אבל לשחרר אחד גם כן (אהמ* סימיוני אהמ*).
אם אני המאמן הייתי משחרר את סימיוני, מביא חלוץ ישראלי שיכול לעזור לנו גם בליגת העל (רק אם הייתי מוצא כזה) ומחפש בלי סוף אחרי בלם אחורי זר איכותי שגם כן יעזור לנו בליגת העל.
זה נקרא לקרוע רשתות??
אני לא חושב שזה קריטי בשביל לעלות ליגה, אבל זה די חשוב אם רוצים להעלות ממקומות 1-2.
אף אחד לא יודע באיזה כושר חוזר אופיר חיים (אני כבר מזמן טוען שהוא גמור ומתפלל לאכול את הכובע), נסים לא שחקן טוב, קדוסי בעונה לא טובה, פדידה מספק את הסחורה ביחס לכמות משחקים ששיחק וסימיוני...עזבו.
אני מבין שיש המון חלוצים, פשוט חלקם לא טוב. ולכן אני חושב, כמו שטענתי לפני הפגרה, שצריך להביא חלוץ אבל לשחרר אחד גם כן (אהמ* סימיוני אהמ*).
אם אני המאמן הייתי משחרר את סימיוני, מביא חלוץ ישראלי שיכול לעזור לנו גם בליגת העל (רק אם הייתי מוצא כזה) ומחפש בלי סוף אחרי בלם אחורי זר איכותי שגם כן יעזור לנו בליגת העל.
אתה באמת חושב שהבעיה בהתקפה שלנו היא סימיוני ?!אליק כתב:9 שערים מתוך ה-20 שהבקיעה הקבוצה נכבשו ע"י החלוצים. פחות מ-50 אחוז. פדידה וקדוסי מובילים בסה"כ עם 3 שערים אחרי 15 משחקים!
זה נקרא לקרוע רשתות??
החלוץ ששיחק הכי קצת משחקים עם אני לא טועה (חוץ מאופיר חיים).
זה כמו שתאשים את דור דוידי על גולים שספגנו בליגה והוא ביכלל לא שיחק !
נכון סימיוני לא מבקיע העונה אותה כמות שערים כמו עונה שעברה (אני וחשב שזה בגלל שהוא בקושי שיחק), אבל הוא עדיין אחד החלוצים הכי מאיימים על השער בליגה הזאתי בכול אופן.
אל תשכח שהוא השחקן עם הבעיטה הכי חזקה בקבוצה שלנו, שלא נדבר על בעיטות חופשיות שזה מראה שהוא ברזילאי אמיתי.
בקיצור אני לא חושב שהוא הבעיה בהתקפה שלנו, יש חלוצים ששיחקו כמעט כול העונה ולא נתנו גולים אולי זה אשמתם ? (אהמ* קדוסי אהמ*).
אבל אני עדיין לא אומר שצריך לשחרר אותם לוקח זמן לשחקנים להיתחבר, גם עם זה עונה שלמה.
Youll never walk alone, Hapoel beer sheva
רק הפועל !
רק הפועל !
- RedRock
- Title: רקקקקקק ברדה זה מרגש
- יצירת קשר:
אני טוען שסימיוני שחקן פחות טוב ממה שהיה בעונה הקודמת. כשגם בעונה הקודמת הוא החמיץ המון.נאור סייס כתב: אתה באמת חושב שהבעיה בהתקפה שלנו היא סימיוני ?!
החלוץ ששיחק הכי קצת משחקים עם אני לא טועה (חוץ מאופיר חיים).
זה כמו שתאשים את דור דוידי על גולים שספגנו בליגה והוא ביכלל לא שיחק !
נכון סימיוני לא מבקיע העונה אותה כמות שערים כמו עונה שעברה (אני וחשב שזה בגלל שהוא בקושי שיחק), אבל הוא עדיין אחד החלוצים הכי מאיימים על השער בליגה הזאתי בכול אופן.
אל תשכח שהוא השחקן עם הבעיטה הכי חזקה בקבוצה שלנו, שלא נדבר על בעיטות חופשיות שזה מראה שהוא ברזילאי אמיתי.
בקיצור אני לא חושב שהוא הבעיה בהתקפה שלנו, יש חלוצים ששיחקו כמעט כול העונה ולא נתנו גולים אולי זה אשמתם ? (אהמ* קדוסי אהמ*).
אבל אני עדיין לא אומר שצריך לשחרר אותם לוקח זמן לשחקנים להיתחבר, גם עם זה עונה שלמה.
אבל, השיקול באם לשחרר את סימיוני הוא לא בהכרח קשור ליכולת על הדשא (אולי בעקיפין). הוא הסתכסך עם המאמן (ומבין שניהם ברור במי אני בוחר), הוא יצר למשך תקופה אווירה שלילית בין השחקנים ובין המאמן לקהל, והכי חשוב - הוא זר בן 34 שבוודאות לא ימשיך איתנו לליגת העל. אם אפשר לשדרג את עמדת החלוץ כבר מעכשיו, אז למה לא. קדוסי אולי מאכזב, אבל קדוסי עדיין צעיר ועם חוזה ל-5 שנים פה.
זה שהוא פחות טוב מהעונה הקודמת זה נכון, אולי באמת הגיל עושה את שלו.אליק כתב:
אני טוען שסימיוני שחקן פחות טוב ממה שהיה בעונה הקודמת. כשגם בעונה הקודמת הוא החמיץ המון.
אבל, השיקול באם לשחרר את סימיוני הוא לא בהכרח קשור ליכולת על הדשא (אולי בעקיפין). הוא הסתכסך עם המאמן (ומבין שניהם ברור במי אני בוחר), הוא יצר למשך תקופה אווירה שלילית בין השחקנים ובין המאמן לקהל, והכי חשוב - הוא זר בן 34 שבוודאות לא ימשיך איתנו לליגת העל. אם אפשר לשדרג את עמדת החלוץ כבר מעכשיו, אז למה לא. קדוסי אולי מאכזב, אבל קדוסי עדיין צעיר ועם חוזה ל-5 שנים פה.
לגבי הסיכסוך עם גיא לוי זה היה ועבר כבר הרבה שחקנים מיסתכסכים עם המאמן (וגם אני היית בצד של גיא

זה שהוא זר בן 34 אתה צודק הוא לא יתאים לנו לליגת על אבל לעונה הזאתי הוא מתאים ב-100% לדעתי, ואני לא רואה חלוץ יותר טוב ממנו שאפשר להביא עכשיו עם אפשר ? אז גם אני אומר למה לא.
Youll never walk alone, Hapoel beer sheva
רק הפועל !
רק הפועל !
הוא אולי פחות טוב, אבל הוא מקבל הרבה פחות הזדמנות וקרדיט .אליק כתב:
אני טוען שסימיוני שחקן פחות טוב ממה שהיה בעונה הקודמת. כשגם בעונה הקודמת הוא החמיץ המון.
לעומתו - קדוסי משחק כמעט כל משחק וכבש פחות או יותר כמו סימיוני.
קדוסי שחקן טוב , אבל העונה לא ממש כובש ..
אני לא חושבת שציך לשחרר שחקן, אם כבר צריך לשחרר את מסטולוב (קוסטורוב)
..
ולגבי הסכסוך עם גיא לוי - זה די עבר ניראלי, וסימיוני אמר לא פעם אחת ששמו אותו במרכז העיניינים, האוהדים השתמשו בסימיוני נגד גיא לוי, סימיוני לא רצה את זה ולא עודד את זה .
[font=Arial]עד מתי יוני 06 ?!
ג. שליט .[/font]
הקהל לא מקלל , אני אוהב את הפועל .
רוביק, הפועל = באר שבע, באר שבע = הפועל !!
גם כדורגל זו תרבות !!
ג. שליט .[/font]
הקהל לא מקלל , אני אוהב את הפועל .
רוביק, הפועל = באר שבע, באר שבע = הפועל !!
גם כדורגל זו תרבות !!