אז למה ווסרמיל לא מלא כל שבת ? - התשובה בפנים.

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
שלח תגובה
סמל אישי של משתמש
גיל שגיב

אז למה ווסרמיל לא מלא כל שבת ? - התשובה בפנים.

שליחה על ידי גיל שגיב »

מוזר לא ?

קבוצה שרצה צמוד לאלופת המדינה מפתיחת הליגה....מנצחת ברוב משחקיה....הפסד אחד בלבד....מנצחת את מכבי והפועל תל אביב, כאשר מכבי חיפה בקושי מחלצת ממנה תיקו בחיפה....קבוצה שלמשחקי חוץ מביאה 2000 אוהדים ואף יותר....

איך זה שווסרמיל לא מלא בלפחות 10,000 אוהדים כל שבת ?

התשובה חברים מורכבת ממספר סיבות שרבות הוזכרו בעבר, אבל אני רוצה להתמקד בסיבה שלדעתי היא העיקרית :

99.9% מהאוהדים פשוט לא מאמינים שהקבוצה הנוכחית יכולה לעשות את זה באמת.
כלומר - לרוץ עד הסוף צמודה למכבי ואולי גם לקחת את האליפות.

אז נכון, יהיו שיגידו שגם להיות סתם קבוצת צמרת זו סיבה מספקת להביא עוד כמה אלפים בבית...רק שאני חושב שלא.
הקהל הישראלי התפנק בשנים האחרונות, יש שלם וצפה....יש את ווסרמיל האיום והנורא שפשוט מוציא את החשק לראות כדורגל...ויש עוד הרבה חלופות במקום כדורגל שלא היו בעבר בבאר שבע.

אז שאני אבוא לראות את הקבוצה אם היא לא מתאימה לדבר האמיתי (אליפות) ? שואל את עצמו האוהד המתלבט....ומחליט שלא להגיע.

סמל אישי של משתמש
אלדר

Re: אז למה ווסרמיל לא מלא כל שבת ? - התשובה בפנים.

שליחה על ידי אלדר »

הבעיה העיקרית שאין לנו זה תרבות.
באים כשמריחים דם ולא להנות מכדורגל.
אוהדי ב״ש כל כך מזוכיסטים שרק כשיש על מי להוציא תסכול הוא מגיע ומשמיע את קולו.

גם הקהל לא יודע להתמודד עם לחץ של צמרת
בגלל זה ברדה תמיד אומר:
לדבר על אליפות זה מסוכן, במיוחד לקבוצה כמו ב״ש שצריכה לייצר מסורת. משהו שחסר לה.

סמל אישי של משתמש
פליימיקר

שליחה על ידי פליימיקר »

נכון להגיד שהקבוצה מפסידה הכנסות כשהאצטדיון לא מלא, ונכון להגיד שאנחנו האוהדים מפסידים אווירה, אבל מי שבעיקר מפסיד כאן אלו אותם אוהדים שלא מגיעים שמפספסים קבוצה עם המון לב נשמה ויכולת.
במילה אחת פראיירים!!!!!!!

סמל אישי של משתמש
OMERREMO

שליחה על ידי OMERREMO »

פליימיקר כתב:נכון להגיד שהקבוצה מפסידה הכנסות כשהאצטדיון לא מלא, ונכון להגיד שאנחנו האוהדים מפסידים אווירה, אבל מי שבעיקר מפסיד כאן אלו אותם אוהדים שלא מגיעים שמפספסים קבוצה עם המון לב נשמה ויכולת.
במילה אחת פראיירים!!!!!!!
בול!!!!
רצו אטרקטיביות?... התקפה הכי טובה ושערים מגוונים ונפלאים.
רצו לעצור את התבוסות והבושות?... ההגנה הכי טובה...
נצחונות על הגדולות? יש גם יש..
שחקני בית עם זהות...? אוטוטו חצי הרכב ועוד בספסל....
אין שום הסבר לא ווסרמיל ולא מחיר (חוץ מ 40-80 לשער שלוש..)
אני חושב שזה נטו השידוריפ(מה שלא היה פעם בכלל כמעט)
ה פ ס ד (גדול) ש ל ה ם
הכאב הוא זמני, הגאווה היא לנצח

סמל אישי של משתמש
The red one

שליחה על ידי The red one »

אמרתי ואומר זאת שוב - אין לנו כזה גדול כמו שאנחנו חושבים. הממוצע שלנו לתקופות יפות כמו אלה הוא 6000.

שאני אומר תקוןפות יפות אני מדבר על צעידה בצמרת, ללא משחקים נגד קבוצות גדולות. כי שבסיבוב הבא תגיע לכאן מכבי חיפה ובית"ר ירושלים האצטדיון יהיה מלא באוהדים שלנו. ואם בסיבוב הבא נאבק על אליפוןת/אירופה האצטדיון יהיה מלא גם כן.

וגם שיגיע האצטדיון החדש אז תהיה עלייה משמעותית בכמות הצופים בהתחלה, אבל ברגע שנדשדש בתחתית נחזור לממוצע של 5-6 אלף.

אז כמו שהעונה אנחנו מתרגלים לקבוצה אטרקטיבית, בעלת אופי ועם נשמה אנחנו גם צריכים להתרגל לזה שכל מה שהאמנו בו היה שיקרי והקהל שלנו לא מצביע ברגליים.

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

אדום בלב בנשמהההה כתב:אמרתי ואומר זאת שוב - אין לנו כזה גדול כמו שאנחנו חושבים. הממוצע שלנו לתקופות יפות כמו אלה הוא 6000.

שאני אומר תקוןפות יפות אני מדבר על צעידה בצמרת, ללא משחקים נגד קבוצות גדולות. כי שבסיבוב הבא תגיע לכאן מכבי חיפה ובית"ר ירושלים האצטדיון יהיה מלא באוהדים שלנו. ואם בסיבוב הבא נאבק על אליפוןת/אירופה האצטדיון יהיה מלא גם כן.

וגם שיגיע האצטדיון החדש אז תהיה עלייה משמעותית בכמות הצופים בהתחלה, אבל ברגע שנדשדש בתחתית נחזור לממוצע של 5-6 אלף.

אז כמו שהעונה אנחנו מתרגלים לקבוצה אטרקטיבית, בעלת אופי ועם נשמה אנחנו גם צריכים להתרגל לזה שכל מה שהאמנו בו היה שיקרי והקהל שלנו לא מצביע ברגליים.
100% צודק! ועוד משהו,
מעבר לנוחות,פינוק,וכו', זה האווירה הכל כך מדכאת בוסרמיל,למה לדעתכם במשחקי החוץ באים כל כך הרבה קהל? בגלל האווירה,אז נכון שכשייבנה איצטדיון חדש אז העוצמות יהיו גדולות יותר,אבל כבר מעכשיו צריך לבנות את הגוש המעודד,להגדיל אותו ולעשות תפאורה שתוציא עיניים ואז אתה תראה שאנשים יבואו ויעזבו את הכורסא בשביל האווירה,אני זוכר תקופות לא כל כך רחוקות ששער 5 היה מביא לבד עוד 3000 בגלל האווירה שהוא ייצר במשחקים,ואני מדבר על התקופה שלופא אימן פה.
אין אווירת עידוד בווסרמיל וגם אין תרבות עידוד שתזכיר אפילו במאומה את אוהדי מכבי והפועל ומכבי חיפה,מעודדים קצת בהתחלה,באמצע המשחק תמיד יש את שתי המסכנים שמנסים להעיר את הקהל, ואליהם מצטרפים עוד 7,זו לא אווירה ביתית,ששווה בשבילה לעזוב את הכורסא ולוותר על השידור,כמובן שיש את עניין השיווק ויצירת דור חדש של אוהדים,אבל הקבוצה תיכנס ללהם ללב והם יהפכו להיות חלק מהגוש המעודד אך ורק אם הם יוקסמו מהאיכות והעוצמה.
אני כבר האמת לא בגיל של לעמוד ולקפוץ כל המשחק אבל החבר'ה הצעירים שנמצאים שם היום ועושים עבודת קודש,התפקיד שלהם זה לדאוג לאיכות,להגדלת הכמות בשער 5,ליצירת אווירה כזאת שתגיד לבן אדם שמתלבט,וואלה רק בשביל האווירה אני מגיע.

סמל אישי של משתמש
גיל שגיב

שליחה על ידי גיל שגיב »

אדום בלב בנשמהההה כתב:אמרתי ואומר זאת שוב - אין לנו כזה גדול כמו שאנחנו חושבים. הממוצע שלנו לתקופות יפות כמו אלה הוא 6000.

לא מסכים.
קח את עונת האליפות של קרית שמונה.....ועכשיו תחליף את אותה עונה כלומר את היכולת של כל הגדולות שתהיה כמו אז ותלביש אותה על העונה הזו כאשר באר שבע ביכולת הנוכחית, כלומר שכל המדינה ובכלל זה אוהדי באר שבע יבינו שיש מצב אמיתי ומוחשי לאליפות.....או אז ווסרמיל מתמלא כל משחק ב- 10,000 אוהדים ומול הגדולות מתפוצץ עד אפס מקום כאשר כל הכרטיסים נחטפים שבוע מראש..

סמל אישי של משתמש
The red one

שליחה על ידי The red one »

גיל שגיב כתב:
לא מסכים.
קח את עונת האליפות של קרית שמונה.....ועכשיו תחליף את אותה עונה כלומר את היכולת של כל הגדולות שתהיה כמו אז ותלביש אותה על העונה הזו כאשר באר שבע ביכולת הנוכחית, כלומר שכל המדינה ובכלל זה אוהדי באר שבע יבינו שיש מצב אמיתי ומוחשי לאליפות.....או אז ווסרמיל מתמלא כל משחק ב- 10,000 אוהדים ומול הגדולות מתפוצץ עד אפס מקום כאשר כל הכרטיסים נחטפים שבוע מראש..
נו בדיוק. זה מה שאני אומר. למה הקהל צריך להגיע רק שיהיה סיכוי ממשי לאליפות? למה מקום "רביעי" "פרווה" לא מספיק כדי להביא לוסרמיל 9000 כל משחק?

עבר הרבה זמן מאז שהקבוצה הצליחה, ותמיד בזמן הזה אמרו שברגע שהקבוצה תרוץ עם הסטרייק הכי קטן בצמרת ליגת העל יפוצצו את וסרמיל לפחות 9 אלף כל משחק.
והנה - אנחנו מקום 2 וכל הסטיסטיקות שתיארת, ועדיין אנחנו הבאנו ל2 משחקי בית רצוף 6500 בממוצע.

זה מתקשר בדיוק למה שכתבתי - אין לנו כזה קהל כ-זה גדול כדי למלא את וסרמיל שהקבוצה מצליחה ואין בקהל אמונה שתהיה אליפות.

סמל אישי של משתמש
gate5

שליחה על ידי gate5 »

למה לא מבינים דבר פשוט ? אי אפשר להאשים את האוהדים כי אין את מי להאשים. מה אני מתכוון ? יש לנו מעגל של 6,000 אוהדים. זו עובדה. ולמשחקים גדולים 8,000-10,000. רוצים להגדיל אץ המעגל ? איש שיווק במשרה מלאה . נקודה סוף. אפילו לי שאין זיקה לשיווק אני יכול לעלות אחלה רעיונות כדי שוב אמיל יתמלא. כי הרי מי שמפסיד כאן זאת רק הקבוצה עצמה. כרטיס לכלל השירים ( כולל 9 !!!!! ) 50 ש״ח. 30 ש״ח לשער 3. לעשות מיני מנוי לכל משחקי הבית בסיבוב השני - יש 10-12 משחקים כולל הפלייאוף? לעשות מנוי עם מחיר נורמאלי. שלטי חוצות, רדיו.. פשוט מבאס שדווקא בעונה כזאת לא ממנפים את ההצלחה ביציעים. עשור+ שאנשים כאן ראו רק סבל ואין מה לעשות.. כל עונה של סבל מורידה כמה מאות מהאוהדים הפוטנציאלים. בקיצור צריך להביא בכח ובמח את כל אותם האוהדים שמעבר לטווח של 6,000 האוהדים.

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

אני מאוד מקווה שאתם רואים את המשחק כדורסל באוסישקין ומבינים על מה אני מדבר,ככה בונים קהל,ככה יוצרים אוירה ומביאים עוד הרבה מאוד קהל לאוסף האוהדים,מדברים איתי פה על שיווק והופכים את זה לחזות הכל,ובכן זה ממש לא!!! גם לנו האוהדים יש חלק בזה,שהאווירה והאטמוספירה במגרש לוהטים,זה מה שמושך את הקהל למגרשים,גם אם זה וסרמיל.
כמה ממכם אמרו במהלך השנים שהם רוצים להיות באנפילד?? אני בטוח שרובכם, ולמה? הקבוצה מדשדשת כבר 20 שנה ולא לקחה אליפות. בגלל האוירה במגרש.
אז נכון שיווק יביא עוד 3 אלף ומה זה שווה אם הם באים לקונצרט.

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

אה כן... כדאי גם שתראו את המשחק בטדי,ושמישהו ממכם יעז להגיד שהוא לא היה רוצה להיות שם עכשיו.
שיווק חחחח

שלח תגובה