לכל הכפויי טובה - כן, זה בזכות אלישע!

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
gate5

לכל הכפויי טובה - כן, זה בזכות אלישע!

שליחה על ידי gate5 »

פשט מביך לקרוא כאן תגובות של אוהדים שאומרים שכל מה שקורה כאן זהלמרות אלישע ולא בזכות אלישע.
מי הביא את השחקנים שנמצאים במועדון ? מי מעביר להם אימונים ? מי קובע את ההרכב ? את השיטת משחק ? מי ? אתם ? לא, אלישע!!!!

ולקחת את בוזגלו ולעשות אותו שחקן אדיר זה לא למרות אלישע - זה בזכות אלישע. אלישע עשה את בוזגלו שחקן ענק.
להביא בלם כמו פיוביץ זה לא למרות אלישע - זה בזכות אלישע!
לעשות את ההגנה הטובה בארץ ואת ההתקפה השנייה הטובה בארץ שיש את מכבי ת"א הגדולה - זה בזכות אלישע ולא למרות!!!!

איפה שאנחנו נמצאים זה חד משמעי בזכות אלישע.
מעניין איפה אותם אוהדים שמתהפכים כמו חביתות היו עונה שעברה שצלבו את אלישע.. למה אז לא אמרתם שזה למרות אלישע ולא בזכות ? בושה.

אז נכון, לא הכל מושלם.. יש וצריכה להיות ביקורות שלא הכל הולך אבל מפה ולהגיד שלמרות אלישע אנחנו נמצאים איפה שאנחנו נמצאים זה להיות כפוי טובה.

אלישע אתה מאמן גדול, תודה רבה לך על סיבוב חלומי עד כה!
במקום אלונה אני מציע לך כבר עכשיו חוזה לעונה הבאה.

תודה אלישע!
נערך לאחרונה על ידי gate5 ב 15 דצמבר 2013, 13:09, נערך 2 פעמים בסך הכל.

סמל אישי של משתמש
OMERREMO

Re: לכל הכפויי טובה - כן, זה בזכות אלישע!

שליחה על ידי OMERREMO »

הוצאת לי את המילים.....
הכאב הוא זמני, הגאווה היא לנצח

זה שי !

שליחה על ידי זה שי ! »

אני אישית לא מוריד מאלישע אבל לפעמיים יש לו דברים לא מובנים שנובעים נטו מלחץ לזרוק את כל החלוצים שלך למגרש כמו אתמול זה לא מהלך של מאמן שפוי הוא התנהג אתמול כמו האוהד הממוצע בשער 2 לנו
להוציא את נאסר זה טעות במיוחד מול קבוצה שסוגרת ואם כל הכבוד הגיע הזמן שיוריד את הראל לספסל כי הוא מרגיש מנייה בטוחה בהרכב ולא מגיע לו גם דובב גבאי שקיבל ממני פידבק בלי הפסקה פה צריך לקבל משחק שתים על הספסל ,זה שי !
תמונה

סמל אישי של משתמש
nir767676

שליחה על ידי nir767676 »

אז אתה פותח דיון על מנת לצאת נגד אוהדים שמבקרים את אלישע, ובדיון אתה כותב שיש וצריכות להיות ביקורות נגד אלישע.......לא הבנתי.

סמל אישי של משתמש
gate5

שליחה על ידי gate5 »

nir767676 כתב:אז אתה פותח דיון על מנת לצאת נגד אוהדים שמבקרים את אלישע, ובדיון אתה כותב שיש וצריכות להיות ביקורות נגד אלישע.......לא הבנתי.
צריכה להיות ביקורת עניינית.
להגיד שאנחנו נמצאים איפה שאנחנו נמצאים למרות אלישע זה לא ענייני.

אין בעיה עם כל סוג של ביקורת.. דובב לא היה צריך לפתוח, ז'ינו לספסל, דג'אני להרכב וכו'.

אבל להגיד שזה למרות אלישע ולא בזכותו - זה פשוט שקר. זאת לא ביקורת.

סמל אישי של משתמש
אריק
Title: קרייזי-רד
יצירת קשר:

שליחה על ידי אריק »

זה בסדר להיות מסנוורים וללכת אחרי המאמן בעיניים עצומות, ככה זה שמסתכלים רק על התוצאות
ומנסים לטייח/להתעלם מבעיות קיימות. הקבוצה תימדד בסוף הסיבוב השני ואני אשמח לאכול את הכובע
ולהגיד שטעיתי. לדעתי הסטטיסטיקות מתיישרות ויש יותר מדי צירופי מקרים, פוקסים ומזל שעם הזמן
יתאזנו לכיוון השני. לשמחתנו תפסנו בסיבוב הזה את קבוצת הנוער של בית"ר מחוזקת, עכו שבקושי
העבירה שחקנים בבקרה, בני יהודה נפולה, מכבי חיפה בשיא השפל והפועל ת"א בכושר רע מאוד.
נכון, פעם לא ידענו לנצל דברים כאלה וזה יפה, אבל הקבוצה שלנו רחוקה מלהציג יכולת אדירה כמו
שרבים מנסים לצייר. לקבוצה יש מגבלות רבות כמו הנעת כדור איטית וחוסר יכולת להתמודד עם קבוצות
שמסתגרות (ע"ע רמה"ש, ק"ש ורעננה), בכל יתר המשחקים קבוצות פתחו את המשחק והיה לנו הרבה
יותר קל. הסיבוב השני זה כבר אופרה אחרת לגמרי ויהיה מעניין מאוד לראות את קצב צבירת הנקודות
ואת המקום שנסיים בו. לי קשה לראות את ברדה קשר אחורי חצי שעה בכל משחק, את גל אראל ממשיך
לקבל קרדיט אינסופי למרות יכולת חלשה ביותר, את אילוז לא יורד לספסל ואת גבאי שמקבל קרדיט לא
ברור עם מספרים רעים מאוד לחלוץ בקבוצה עם קישור טוב. בנוסף הכי קשה לי לראות את נאסר יורד
לספסל אחרי שהוכיח בלא מעט משחקים שהוא ג'וקר אמיתי.

לדעתי השינוי הגדול בקבוצה הוא אליניב ברדה. הוא האיש שמחבר את כולם וסוחף את כולם עם המנהיגות
שלו, עם היכולת שלו ועם זה שהוא הופך את אלו שלידו להרבה יותר טובים.

בואו רק נזכור שאלישע קיבל קרדיט העונה אחרי שעונה קודמת הוא לכל הדעות נכשל ורק ברגע
האחרון (אחרי ההתפוצצות בנתניה) הוחלט בכל זאת להשאירו. יש לו עוד זמן להוכיח את עצמו ולהוכיח
שמבקריו טועים, אני אהיה הראשון לאכול את הכובע, בינתיים לצערי אני לא רואה איזה חותם של אלישע
בקבוצה העונה.

סמל אישי של משתמש
zivmay

שליחה על ידי zivmay »

עם מאמן טיפה יותר מוכשר היינו מנצחים את רמת השרון ואת רעננה.
נכון שמגיע לאלישע המחמאות, אבל אני לא כלכך אוהב את דרכי האימון שלו גם בניצחנות וגם בהפסדים.

אתמול ההכנסה של דג'אני הייתה זועקת לשמיים, אבל אלישע מקובע והכניס במקומו את כל החלוצים.
היה אפשר לוותר אתמול על ההכנסה של פלט, ובמקומו להכניס את דג'אני.

מה שכן, לעומת המשחק מול רמת השרון, אתמול עמדנו הגנתית מצויין, רעננה בקושי יצאה להתקפות, וגם שהיינו עם 5חלוצים, אפשר להגיד ש"חנקנו" אותם די בסדר.
עדיין לא ברמה מספקת, אבל אין ספק שיש שיפור באספקט הזה.

סמל אישי של משתמש
bs war

שליחה על ידי bs war »

עד המשחק בסכנין זה באמת היה נראה כמו צירוף של יותר מדי מזל, אבל מאז הקבוצה נראית הרבה יותר מסודרת עם שיטה יותר ברורה. אני חושב שאלישע בנה קבוצה עם שיטה שיודעת לנצל עד תום את היתרונות שלה- מהירות וקטלניות בהתקפות מתפרצות ויכולת אישית גבוהה בכנפיים, זה עבד יפה ברוב הסיבוב, אבל מעכשיו כבר ילמדו אותנו והמבחן של אלישע יהיה במציאת פתרונות לבונקרים כמו שראינו אתמול.

סמל אישי של משתמש
yedidel

שליחה על ידי yedidel »

אריק כתב:זה בסדר להיות מסנוורים וללכת אחרי המאמן בעיניים עצומות, ככה זה שמסתכלים רק על התוצאות
ומנסים לטייח/להתעלם מבעיות קיימות. הקבוצה תימדד בסוף הסיבוב השני ואני אשמח לאכול את הכובע
ולהגיד שטעיתי. לדעתי הסטטיסטיקות מתיישרות ויש יותר מדי צירופי מקרים, פוקסים ומזל שעם הזמן
יתאזנו לכיוון השני. לשמחתנו תפסנו בסיבוב הזה את קבוצת הנוער של בית"ר מחוזקת, עכו שבקושי
העבירה שחקנים בבקרה, בני יהודה נפולה, מכבי חיפה בשיא השפל והפועל ת"א בכושר רע מאוד.
נכון, פעם לא ידענו לנצל דברים כאלה וזה יפה, אבל הקבוצה שלנו רחוקה מלהציג יכולת אדירה כמו
שרבים מנסים לצייר. לקבוצה יש מגבלות רבות כמו הנעת כדור איטית וחוסר יכולת להתמודד עם קבוצות
שמסתגרות (ע"ע רמה"ש, ק"ש ורעננה), בכל יתר המשחקים קבוצות פתחו את המשחק והיה לנו הרבה
יותר קל. הסיבוב השני זה כבר אופרה אחרת לגמרי ויהיה מעניין מאוד לראות את קצב צבירת הנקודות
ואת המקום שנסיים בו. לי קשה לראות את ברדה קשר אחורי חצי שעה בכל משחק, את גל אראל ממשיך
לקבל קרדיט אינסופי למרות יכולת חלשה ביותר, את אילוז לא יורד לספסל ואת גבאי שמקבל קרדיט לא
ברור עם מספרים רעים מאוד לחלוץ בקבוצה עם קישור טוב. בנוסף הכי קשה לי לראות את נאסר יורד

לדעתי השינוי הגדול בקבוצה הוא אליניב ברדה. הוא האיש שמחבר את כולם וסוחף את כולם עם המנהיגות

בואו רק נזכור שאלישע קיבל קרדיט העונה אחרי שעונה קודמת הוא לכל הדעות נכשל ורק ברגע
האחרון (אחרי ההתפוצצות בנתניה) הוחלט בכל זאת להשאירו. יש לו עוד זמן להוכיח את עצמו ולהוכיח
שמבקריו טועים, אני אהיה הראשון לאכול את הכובע, בינתיים לצערי אני לא רואה איזה חותם של אלישע
בקבוצה העונה.
אתה יכול להגיד א ת זה מחזור ראשון, שני, שלישי... עבר סיבוב שלם, שיחקת נגד כל היריבות. יותר מזה, מאז ה"משבר" מול ק"ש ואשדוד אתה עם ניצחון מול מכבי ת"א ועוד חמישה משחקים של שליטה מוחלטות. אז בשניים לא הבקענו, קורה.

כמו שאמרתי גם בעונה שעברה, מכל המאמנים הישראלים הפעילים כיום, אלישע האחרון שצריך להוכיח משהו.

* מוזמנים למסור ד"ש למאמן הדגול רן בן שמעון

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

אני חושב שיש צדק גם בטענות של מצדדי אלישע וגם בטענות של מתנגדי אלישע.
מצד אחד, קצב צבירת הנקודות הוא מעולה, היו כמה ניצחונות מאוד מהנים, ואפשר לראות התקדמות של הקבוצה בלא מעט פרמטרים.
מצד שני, אלישע הוא מאמן מקובע מאוד וזה עלה לנו באיבוד נקודות במשחקים מול רמת השרון ורעננה, לפחות בשני מקרים (קריית שמונה ורמת השרון) אלישע ושחקנים בקבוצה התבטאו ואמרו שהם לא היו מוכנים למשחק (בשני המקרים אחרי פגרה), ואסור לשכוח שהבאנו בקיץ בלא מעט כסף שניים מהישראלים היותר טובים שיש היום בשוק (בוזגלו וברדה) ככה שאי אפשר להתעלם מהעובדה שהשדרוג הכלכלי תרם לקבוצה בצורה משמעותית בקיץ (ברדה היה קודם כל רכש של אלונה).

מבחינתי, אלישע ימדד לאורך זמן. הסיבוב הראשון היה מצוין, אבל גם בשנה שעברה את הסיבוב הטוב (יחסית) שלנו עשינו בתחילת העונה.
בכל מקרה, חושב שהאוהדים שלנו צריכים לצאת מההגדרה של שחור או לבן, או שאלישע הוא המאמן הכי טוב בליגה או שאין לו מושג. יש גם אמצע, יש גם אפור, ובהחלט יכול להיות שלשם אלישע לוי משתייך.

סמל אישי של משתמש
gate5

שליחה על ידי gate5 »

אריק זה שאתה אומר שכל הקבוצות שנצחנו אותם היו עם בעיה כלשהי רק מעיד על זה שאתה מגיע עם מטען על אלישע ואתה לא שופט אותו על העונה הזאת.
אתה פאקינג מקום 2.. מקום 2. הגנה הטובה בליגה - התקפה השנייה הטובה בליגה, מה עוד אתה רוצה ?

תסתכל על מכבי חיפה והפ' תא עם תקציבים יותר גדולים..איפה הם ואיפה אנחנו.

"מאמן מוכשר יותר והיינו מנצחים את רעננה ורמה"ש" - וואלה ? איזה מאמן בדיוק אתה מכיר בארץ ? תן לי שם אחד.
אולי המאמן המוכשר הזה היה מפסיד לסכנין, מכבי ת"א והפ' ת"א..מה אז הייתה אומר ?

די לחפש יש מעין.. תיהנו מהרגע. תיהנו מהקבוצה כי יש ממה ליהנות.

נכון שאתמול היו חילופים לא משהו בלשון המעטה..אבל מפה ולהגיד שהשנה הזאת היא למרות אלישע ולא בזכותו זה פשוט עוול.

סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה
Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי

שליחה על ידי אורי אדום בנשמה »

אריק כתב:זה בסדר להיות מסנוורים וללכת אחרי המאמן בעיניים עצומות, ככה זה שמסתכלים רק על התוצאות

בקבוצה העונה.

השאלה אבל מה היא הרלוונטיות של הנק' שאתה מעלה, גם אם נצא מנק' הנחה שהכל אמת צרופה. האם יש מאמן אחד בעולם שבשלב זה או אחר בקריירה שלו לא עלו סימני שאלה לגבי התנהלותו? :roll:
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר

סמל אישי של משתמש
אריאל2
Title: דע מאין באת ולאן אתה הולך

שליחה על ידי אריאל2 »

אלישע הוא המאמן לטוב ולרע, בהצלחות ובכשלונות.
נכון לסוף הסיבוב הקבוצה חווה בעיקר בהצלחות (חמסה, חמסה) וזה בראש ובראשונה בזכותו.
יחד עם זאת חייבים להודות שהוא די מקובע בשיטת המשחק. היה ברור שרעננה יבואו לשחק על נקודה ויעשו בונקר שיכול לשמש מסתור לנסראללה, אז אפשר להפתיע, לשנות מערך, לשחק 4-3-3, לוותר על קשר אחורי אחד, לעשות כל כמה דקות לחץ קרוב לרחבת היריב, לעשות רוטציה בהתקפה וכו' וכו'.
אתמול, כמו נגד רמת השרון, שיחקנו לרגלי היריבה.

סמל אישי של משתמש
yossi

שליחה על ידי yossi »

הקיבעון (בנוגע למערך) של אלישע גם הביא לנו ניצחונות.
לזכותו ייאמר שבכל מגרש ומול כל קבוצה אנחנו עולים עם אותה שיטה ודרך משחק ומנסים לשחק את הכדורגל שלנו, דבר לא רגיל במושגים של הפועל ב״ש.
גידול של עמוד שדרה זה דבר חיוני לקבוצה ששואפת להתבסס בצמרת כדרך קבע.

הדבר היחידי שאני בא אליו בטענות לאלישע הם בנוגע לקיבעון לגבי זהות השחקנים בהרכב.
זה שניצחנו לא אומר ששחקנים צריכים לקבל חסינות.

סמל אישי של משתמש
פליימיקר

שליחה על ידי פליימיקר »

אי אפשר לנצח את כל המשחקים !!!!!!
לא קרה שום דבר נורא אז לא הצלחנו לפרוץ את הבונקר של רהמ"ש ורעננה,שלטנו בעטנו ניסינו בפעם הבאה זה ילך יותר טוב.
לכל אלה שמחכים לנפילה בסיבוב השני היא פשוט לא תגיע,אנחנו שווים את המקום שבו אנחנו נמצאים, יש לנו הגנת ברזל והתקפה טובה מאוד.
אין מאמן מושלם(בטח לא בארץ), לא קיים כזה אחד לא פוגע בחילופים אחד משחק הגנתי,לא משתף שחקני בית,אחר לא פוגע בזרים יש מליון ואחד מקומות שעליהם אפשר לבקר מאמן, אז אלישע מקובע...לא קרה שום דבר נורא הכי חשוב שאני נהנה מהקבוצה שבוע אחרי שבוע.
ודבר אחרון אתמול החילופים של אלישע שידרו פאניקה אבל בדיוק אותם החילופים הביאו את הניצחון מול בני יהודה שאחריו כולם אמרו איזה גאון אלישע ואיזה חילופים גאונים.

שלח תגובה