סיבוב נהדר עברנו ....מינימום אכזבות והרגשה שבכל משחק ומגרש אנחנו עדיפים על פני היריב.
ההגנה החזקה ביותר בליגה והתקפה השנייה בטיבה , פשוט תענוג.
אבל לפני שאנחנו רצים לסיבוב השני ו"שרק צריך קשר איכותי" , יש בעיה שהיא בשליטת אלישע ואני מצפה שיטפל בה במהרה. במיוחד שהוא מאמן שמבין כדורגל ועם המון ניסיון!
בעיית הכדורגלן הישראלי.
לפי דעתי , הקבוצה עם הסגל הקיים יכולה להוציא מעצמה לפחות פי 2 יכולת מאשר היא מציגה.
קחו לדוגמא את סיראג' נאסר , שחקן מעולה לכל הדעות שעשה קפיצת מדרגה משמעותית השנה..אז זהו שלא!! נכון שהמספרים שלו טובים יותר כי הבעיטות לשער פשוט הלכו לו אבל לא פעם או פעמיים השנה אמרתם איפה נעלם נאסר?!?...לא נגע בכדור כבר 20 דקות...וזו עבודה של מאמן.
צריך לדרוש יותר ויותר ככל שהעונה תתקדם , יותר תנועה , יותר תעוזה ויותר השפעה על המשחק (ראו ערך בוזגלו של המשחקים האחרונים).
אני חושב שבעיית "הדרישה" נמצאת בכל חלק בקבוצה...
מאופיר דוידזאדה שהוא לדעת רבים המגן הטוב ביותר בליגה אבל למה לעצור שם?!?...למה שלא יהיה מהמגנים הטובים ביותר בעשור האחרון??...לדרוש ממנו הרמות טובות יותר בעיטות לשער והשפעה יותר טובה על החלק ההתקפי!! בכדורגל המודרני מגן הוא ווינגר תוקף בכל קנה מידה..
מלוטם זינו שאת החלק ההגנתי ואגרסיבי הוא עושה מעולה אבל החלק שלו בקישור כל עוד הוא משחק עם גל אראל (שממנו קשה לצפות ממשהו) היא גם לתמוך בהתקפה..רק בישראל קשר הוא הגנתי או התקפי והגיע הזמן להפסיק עם זה..
אני יכול להמשיך ולתת דוגמאות אבל אני חושב שירדתם לסוף דעתי...
נכון שיש מקום לשדרוג הסגל אבל שקודם כל השדרוג יגיע מבפנים!!!
שבוע טוב לכולם!
השדרוג מבפנים!
השדרוג מבפנים!
[glow=red]United Road, take me home
To the place, I belong
To Old Trafford, to see United
Take me home, United road[/glow]
To the place, I belong
To Old Trafford, to see United
Take me home, United road[/glow]