דגל ישראל!
- dardasmiley
דגל ישראל!
לאור העובדה שאוהדי הבועל הניפו דגלי פלסטין בשבת האחרונה, ולאור העובדה שאנחנו נהיה הקבוצה הבאה שהם פוגשים, אני וחבריי מתכוונים להגיע עם דגל ישראל עלינו למשחק בבלומפילד. אין פה נסיון לחרחר מריבה אלא פשוט להביע ציונות ואהבת המדינה.
מוזמנים לאמץ ולהגיע גם עם דגלים.
מוזמנים לאמץ ולהגיע גם עם דגלים.
- The red one
Re: דגל ישראל!
לא אהבתי.
אתה אוהד הפועל באר שבע ולא נבחרת ישראל. למשחקי נבחרת ישראל תגיע עם דגל ישראל. למשחקי הפועל באר שבע תגיע עם צעיף ודגל של הפועל באר שבע.
אתה אוהד הפועל באר שבע ולא נבחרת ישראל. למשחקי נבחרת ישראל תגיע עם דגל ישראל. למשחקי הפועל באר שבע תגיע עם צעיף ודגל של הפועל באר שבע.
- dardasmiley
אל תדאג גם צעיף של הפועל ב"ש וחולצה אדומה יהיו שם. אבל לפני הכל אני ישראלי ולא יכול לסבול את זה שאוהדי קבוצה ישראלית - יהודית מניפים את דגל האויב כהתרסה.
אלה היו אוהדי סכנין שהסתננו ליציעי הפועל... חוץ מזה למה לדחוף את הראש למריבה לא לנו...(ביתר/סכנין/הפועל)dardasmiley כתב:אל תדאג גם צעיף של הפועל ב"ש וחולצה אדומה יהיו שם. אבל לפני הכל אני ישראלי ולא יכול לסבול את זה שאוהדי קבוצה ישראלית - יהודית מניפים את דגל האויב כהתרסה.
הכאב הוא זמני, הגאווה היא לנצח
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
מה הקשר? איפה הניגוד בין העובדה שאנחנו אוהדי הפועל באר שבע לעובדה שאנחנו אזרחי המדינה?אדום בלב בנשמהההה כתב:לא אהבתי.
צעיף וחולצה של הפועל עם דגל ישראל, אין מראה יותר יפה בעיני...
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
- המשוגע האדום
עד עכשיו ברוב משחקי החוץ(אפילו בכולם) ראיתי לפחות דגל ישראל אחד בקהל שלנו.זה לא מראה חדש עלינו
ובמשחקי בית יש יותר דגלי ישראל
ובמשחקי בית יש יותר דגלי ישראל
בעד!
אגב, דגל פלסטין שהונף ביציע של אוהדי הפ' ת"א - בוודאות מדובר באוהדי סכנין.
2 אוהדי בני סכנין נכנסו ליציע שלהם כדי לחלק בקלוואות וניצלו את זה כדי להניף את הדגל שהוסר מיד ע"י אוהדי הפ' ת"א שגם דרשו להוציא אותם.
בכל מצב, להביא דגל ישראל וצעיף של הפועל לבלומפילד זה יהיה מבורך!
אגב, דגל פלסטין שהונף ביציע של אוהדי הפ' ת"א - בוודאות מדובר באוהדי סכנין.
2 אוהדי בני סכנין נכנסו ליציע שלהם כדי לחלק בקלוואות וניצלו את זה כדי להניף את הדגל שהוסר מיד ע"י אוהדי הפ' ת"א שגם דרשו להוציא אותם.
בכל מצב, להביא דגל ישראל וצעיף של הפועל לבלומפילד זה יהיה מבורך!
נערך לאחרונה על ידי gate5 ב 22 דצמבר 2013, 12:12, נערך פעם 1 בסך הכל.
אני בגישה שכל אחד יעשה מה שהוא מרגיש.
אבל הייתי מתחיל בזה שלפחות האוהדים בשער חמש יבוא באדום לפני הכל...
הפועל אני כבר משתגע
- The red one
ויעמדו וישירו גם אם בדקה 15 לא בעטנו לשער ..8red כתב:אני בגישה שכל אחד יעשה מה שהוא מרגיש.
אנשים פה נוטים לתת יותר מדי כבוד לחברה מהמרכז מדובר בקהל מגעיל האם אתם יודעים שפעם אוהד שלהם הרים דגל ישראל ביציע ומיד הורידו אותו הקהל הזה הוא בושה אין להם מושג בכלל מה קורה במדינה שלנו ,זה שי !

- The red one
מה אתה מכליל. זה כמו שאני שומע על זה שחברים שלי הגיעו לוסרמיל 3-4 פעמים ותמיד חטפו אבנים עלייהם/לרכבים מאוהדים שלנו בסיום המשחק. זה אומר שהקהל שלנו אלים וברברי? לא. זה אומר שיש אנשים ספציפיים שמוציאים שם רע לקהלים.זה שי ! כתב:אנשים פה נוטים לתת יותר מדי כבוד לחברה מהמרכז מדובר בקהל מגעיל האם אתם יודעים שפעם אוהד שלהם הרים דגל ישראל ביציע ומיד הורידו אותו הקהל הזה הוא בושה אין להם מושג בכלל מה קורה במדינה שלנו ,זה שי !
רוב אוהדי הפועל תל אביב אפילו לא שמאלנים ובטח לא תומכים בשלטים של "מייצגים את הפועל ולא את ישראל", אבל האולטראס שלהם כן, ועם האולטראס שלהם אף אחד לא מדבר כמו שאף אחד לא מדבר עם לה פמיליה למרות שלא כל הקהל של בית"ר מזדהה עם הדעה הפוליטית שלהם.
תפסיק לבלבל במוח הקהל שלהם הם בושה וחרפה למדינה הגיע הזמן שיפסיקו להתייחס אליהם כקומץ בדיוק כמו שעושים לחברה מלה פמלייה זה לא קומץ זה יציע שלם ויותר
הרוב המוחלט של אוהדי הפועל תל אביב הם שמאלנים !!!! מתי יצא לך לבקר בכמה אתרים שלהם?
הם קהל מסריח שאני מקווה שירדו ליגה בדיוק כמו שאני מקווה שביתר ירדו ליגה יש הבדל בין יריבויות ספורטיביות לבין להיות גזען או לבגוד בלאום שלך לשנייהם אין מקום במגרש הכדורגל וזה מה שקבוצות האלה מיצגות תרצה או לא תרצה
זה שי !
הרוב המוחלט של אוהדי הפועל תל אביב הם שמאלנים !!!! מתי יצא לך לבקר בכמה אתרים שלהם?
הם קהל מסריח שאני מקווה שירדו ליגה בדיוק כמו שאני מקווה שביתר ירדו ליגה יש הבדל בין יריבויות ספורטיביות לבין להיות גזען או לבגוד בלאום שלך לשנייהם אין מקום במגרש הכדורגל וזה מה שקבוצות האלה מיצגות תרצה או לא תרצה
זה שי !