"אנחנו המועדון שהכי יודע לקבל ביקורות. אף אחד לא מאיים בטח לא על אוהדים. הגיע הזמו שתיבחנו את עצמכם."
"עושים ככ הרבה ובעבור טעות שהוטענו בעצמנו להשמיץ מועדון שלם לכם זה לא מוסיף כבוד!!"
"אני לא לקחתי שום ביקורת באופן אישי.. אוי ואבוי לי אם אתייחס לכל מה שכותבים עליי. אבל יש גם גבול לדברים שמותר לכם האוהדים לכתוב, בטח שמדובר בטעות מצד המועדון או דבר אחר."
"אנחנו דואגים לכם מעל ומעבר. ואתה צודק אין שיווק! יש לך רעיונות נשמח לשמוע וליישם. לא ראיתי שמועדונים אחרים עושים פעילויות כמו הפועל באר שבע בעניין הקהילה וגם בשיווק ...לרבות הגרלות. פעילות במחציות משחק. אז מה עוד אתם רוצים? שלט חוצות או תשדיר ברדיו זה מה שיראה לכם שי שיווק?"
"אני לא חושבת שהשיווק שקיים במועדון הפועל שכולם שותפים בו גם השחקנים כזה לוקה בחסר. אנחנו מישתדלים! אז במקום לשלם לשלט חוצות 2.700 ש"ח עדיף לתרום למחלקה האונקולוגית של הילדים חולי סרטן ציוד שיעזור להם לחיות יותר טוב! ברדיו ? אין יום שהפועל לא מתוקשרים בכל דרך! באינטרנט- אני משתדלת מידי יום לתת חומרים לכתבים ולעזור שיעלו כתבות על הפועל. ברשתות החברתיות- יש אותנו ואתכם! אז מה עוד ייתן לכם רוגע שתגידו יש שיווק???...שכחתי במשחק האחרון התחלנו מודעות בעיר, חלוקת כרטיסים לילדים שכבר קיימת חמש שנים לפחות מאז שאני הגעתי...מהעוד ?
"אז דור תבוא לקהל האוהדים! מה רצית שאלונה או אסי או השחקנים ילכו ויוציאו אנשים מהבית?!"

(הטעויות במקור, ההדגשות שלי).