פלט ----------------------למרות הגול עדיין לא ראוי להיכלל ב 11 הפותחים
כל החילופים של היום לא עזרו והקבוצה לא שיפרה את המשחק
דקה וחצי לסיום 2 טעיות פטאליות
דקה 91 מוסרים ארוך לגבאי (במקום לשחק לרוחב ובזבז עוד דקה)שנמצא בנבדל והכדור עובר לעכו להתקפה הקריטית
דקה 92 לפני השיוויון דגאני במקום לבעוט בום טראח למעלה מרחיק חלש ומשם ליובאנוביץ ואורמוש
ברדה ----ענקק אליל אבל הוא לא גולר מגיע להמון הזדמנויות ושם רק 4- גולים כל העוונה כנראה שהוא יסיים עם 10 פלוס מינוס
קשר עושה משחק-חסר מאוד והיום ראינו -עוד שחקן שיידע להחזיק כדור היה עוזר מאוד
סיראז נאסר-נסיגה גדולה מאוד בחודש האחרון האם בגלל שאלישע מספסל אותו או מחליף אותו ראשון כשהוא עולה
חבל על התיקו -זה היה צ'אנס אדיר לברוח מהדולקות סכנין---ק-שמונה--- אחרינו ולהתבסס במקום בשני חזק מאוד
מקווה שמכבי חיפה מפסידה או תיקו -לא הייתי רוצה שהם ייכנסו למומנטום יחד עם הפ תל אביב ויסכנו לנו את המקום ה 2
שבוע הבא בני יהודה-קשה מאוד -גם נגד מכבי ת''א וגם היום הם שיחקו כמו קבוצת אמצע טבלה ולא כמו האחרונה בליגה
שבוע טוב לכולם
מסקנות אחרי עכו
Re: מסקנות אחרי עכו
המסקנות שלי אחרות
בשום מצב לא מוציאים את בוזגלו
בוזגלו הוא שחקן ווינר,יודע להחזיק בכדור מהווה איום תמידי
כלל ברזל לאלישע-בוזגלו וברדה אתה מוציא רק שהם נפצעים או שאנו מובילים 5-0
הם שחקנים ווינרים במושגים ישראלים,אני מאמין שאם בוזגלו היה משחק הוא היה מניע את הכדור ומפיג את הלחץ
בשום מצב לא מוציאים את בוזגלו
בוזגלו הוא שחקן ווינר,יודע להחזיק בכדור מהווה איום תמידי
כלל ברזל לאלישע-בוזגלו וברדה אתה מוציא רק שהם נפצעים או שאנו מובילים 5-0
הם שחקנים ווינרים במושגים ישראלים,אני מאמין שאם בוזגלו היה משחק הוא היה מניע את הכדור ומפיג את הלחץ
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
קודם כל לברדה יש 5 שערים עד כה (צמד מול בני סכנין, שער מול הפועל תל אביב מול מכבי תל אביב ומול אשדוד).
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
המסקנה העיקרית שלי: להמשיך לעודד בכל הכח. לכל קבוצה יש תקופות קצת פחות טובות ואם נאמין בקבוצה ובמאמן שהביא אותנו לאיפה שאנחנו נמצאים אז גם נצא מהתקופה מחוזקים!!!
לא מבין למה הטענות לברדה שהוא לא גולר? קודם כל כאחד שעוקב אחרי אליניב בכל משחק שלו בקריירה, גולר הוא כן.
ברדה עשה שינוי מאוד גדול בסגנון שלו. כששיחק בכל קבוצה אחרת הרבה פעמים ראה את הטובה העצמית שלו, עכשיו שהוא משחק בהפועל הוא דואג קודם כל לקבוצה ואח״כ לעצמו.
אם תוסיף את שתי הפנדלים של דובב שאליניב בצניעותו נתן לו לבעוט זה כבר 7 שערים, ומה עוד שגורש נתן חתיכת הצלה בבעיטה של אליניב.
המסקנה הגדולה ביותר היא שכל ההתקפות שלנו הגיעו דרך אליניב וכשאלישע הוריד אותו לשחק בקישור אז כל המומנטום נעצר. אתם יכולים לחזור איזה 5 מחזורים אחורה ותראו שאני הראשון שכתב שהחילוף שאלישע עושה כל משחק הוא חילוף טיפשי.
*המסקנה הכי גדולה שלי מהמשחק הוא לקחת בפרופורציות את היעדים שלנו העונה ולהתמקד באירופה. מכבי תל אביב לא מעניינת אותנו ואנחנו צריכים להשתמש בה אך ורק כדי להגדיל את הפער משאר הקבוצות הגדולות וגם ולהשתמש בה כמו בארנבת בריצה שמכתיבה את הקצב ואנחנו רודפים אחריהם במטרה לשפר את השיא האישי לנו.
ברדה עשה שינוי מאוד גדול בסגנון שלו. כששיחק בכל קבוצה אחרת הרבה פעמים ראה את הטובה העצמית שלו, עכשיו שהוא משחק בהפועל הוא דואג קודם כל לקבוצה ואח״כ לעצמו.
אם תוסיף את שתי הפנדלים של דובב שאליניב בצניעותו נתן לו לבעוט זה כבר 7 שערים, ומה עוד שגורש נתן חתיכת הצלה בבעיטה של אליניב.
המסקנה הגדולה ביותר היא שכל ההתקפות שלנו הגיעו דרך אליניב וכשאלישע הוריד אותו לשחק בקישור אז כל המומנטום נעצר. אתם יכולים לחזור איזה 5 מחזורים אחורה ותראו שאני הראשון שכתב שהחילוף שאלישע עושה כל משחק הוא חילוף טיפשי.
*המסקנה הכי גדולה שלי מהמשחק הוא לקחת בפרופורציות את היעדים שלנו העונה ולהתמקד באירופה. מכבי תל אביב לא מעניינת אותנו ואנחנו צריכים להשתמש בה אך ורק כדי להגדיל את הפער משאר הקבוצות הגדולות וגם ולהשתמש בה כמו בארנבת בריצה שמכתיבה את הקצב ואנחנו רודפים אחריהם במטרה לשפר את השיא האישי לנו.
פלט שחקן איכותי, ורזומה לא משקר, הוא יכול להיות גולר לא קטן.
אם נשכיל לדעת לשלב אותו בהתקפות המעבר ולשדרג את יכולת יצירת המצבים בהתקפות מסודרות וארוכות יותר (פה נכנס לעניין שחקן מרכז מגרש שאמור להגיע ולשדרג אותנו), נרוויח חלוץ אמיתי שנותן תפוקה לאורך זמן.
ואם כבר גבאי, התנגדתי לא פעם להצבה שלו באגף אך יכול להיות מעניין לראות איך הוא מתפקד כשחקן קו, שעושה תנועה אלכסונית ומצטרף כחלוץ שני עם מהירות והפנים לעבר השער, בערך כמו השימוש של גוטמן בבן בסט בנבחרת.
אם הוא נתקע באגף כמו מול בית״ר, אז זה בהחלט לא בא בחשבון.
באמצע הוא לא מספק מספרים של חלוץ חוד ומפסיד כמעט בכל מאבק פיזי על כדור. לדעתי פשוט לא מספיק טוב.
אם נשכיל לדעת לשלב אותו בהתקפות המעבר ולשדרג את יכולת יצירת המצבים בהתקפות מסודרות וארוכות יותר (פה נכנס לעניין שחקן מרכז מגרש שאמור להגיע ולשדרג אותנו), נרוויח חלוץ אמיתי שנותן תפוקה לאורך זמן.
ואם כבר גבאי, התנגדתי לא פעם להצבה שלו באגף אך יכול להיות מעניין לראות איך הוא מתפקד כשחקן קו, שעושה תנועה אלכסונית ומצטרף כחלוץ שני עם מהירות והפנים לעבר השער, בערך כמו השימוש של גוטמן בבן בסט בנבחרת.
אם הוא נתקע באגף כמו מול בית״ר, אז זה בהחלט לא בא בחשבון.
באמצע הוא לא מספק מספרים של חלוץ חוד ומפסיד כמעט בכל מאבק פיזי על כדור. לדעתי פשוט לא מספיק טוב.
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
פלט חייב להמשיך ולפתוח. רואים שהביטחון והכושר חוזרים אליו בהדרגתיות.
חוץ מזה, שימי - מאיפה היהירות הזו לקטול בכזו נחרצות חלוץ שרק אשתקד כבש עשירייה בקבוצת צמרת בליגה הבלגית?!..
וכן - הספסול של נאסר תמוה. חייב לפתוח מדי משחק!!
חוץ מזה, שימי - מאיפה היהירות הזו לקטול בכזו נחרצות חלוץ שרק אשתקד כבש עשירייה בקבוצת צמרת בליגה הבלגית?!..
וכן - הספסול של נאסר תמוה. חייב לפתוח מדי משחק!!
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
החילופים הם פחות קריטים.
המסקנה היחידה היא פשוט לשחק עם אינטסיביות הרבה יותר גבוהה.
זאת אומרת, לעלות את קו ההגנה ולא לתת לשחקני היריבה לנשום לדוגמא המשחק מול ביתר.
המסקנה היחידה היא פשוט לשחק עם אינטסיביות הרבה יותר גבוהה.
זאת אומרת, לעלות את קו ההגנה ולא לתת לשחקני היריבה לנשום לדוגמא המשחק מול ביתר.