חזית חדשה - אבו לאבן נגד ההנהלה

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
The red one

חזית חדשה - אבו לאבן נגד ההנהלה

שליחה על ידי The red one »

יוסף אבו לאבן לא היה מרוצה מההספק שלו בחצי הראשון של העונה (0 דקות במשחקי הליגה ואם אני לא טועה הופעה אחת בסגל) וביקש מההנהלה לצאת לכמה ימי התרשמות ברמת השרון אלייהם הוא הוזמן.

הקבוצה סירבה בעקבות שחרורו של מרקוביץ׳ ושחרורו העתידי של פלצ׳וק. בפגישה עם יוסף, נמסר לו שכל עוד אין החתמות חדשות הוא לא ישוחרר לשום מקום בעקבות חוסר עומק בסגל. הובטח לו שאם לא יוחתמו שחקנים כמספר השחקים שישוחררו, הוא הראשון שייכנס לספסל.

בתגובה, הוא פירסם סטטוס בפייסבוק שבו אמר שהדקה האחרונה שלו בליגת העל הייתה לפני כמעט שנתיים. אגב, הוא שכח להזכיר שכמעט חצי מהזמן שעבר מאז הוא היה פצוע. בקבוצה לא ראו בעין חפה את הסטטוס וישקלו את תגובתם.

מה דעתכם? מצד אחד, אבו לאבן צודק. הוא היה נחשב הבטחה גדולה ואי אפשר להגיד שהוא איכזב - הוא פשוט לא קיבל מספיק קרדיו ושהוא כן קיבל הוא כן כבש.
מצד שני, למה להתנצח ככה מול הקבוצה בפייסבוק? לא מקצועי בעליל!

מה יהיה הסוף לדעתכם?

שמעון א
Title: CrazyRed

Re: חזית חדשה - אבו לאבן נגד ההנהלה

שליחה על ידי שמעון א »

יותר טוב מכל החלוצים שיש בסגל, פרט לברדה.
לא היה צריך לפרסם את הסטטוס בפייבוק, אבל אפשר להבין את התסכול.
אני לא הייתי מעניש אותו. שיחת הבהרה זה מספיק.

סמל אישי של משתמש
גיא חניה

שליחה על ידי גיא חניה »

לא צריך לעשות מזביב פיל , כמו ששמעון פה אמר שיחת " נו נו " תספיק.
לא היה צריך לכתוב את הסטטוס הזה , מיותר לחלוטין. בקבוצה לא רוצים להשאיל אותו מכיון שאת הדקות שניקולס קיבל יוסף אמור לקבל עכשיו.

סמל אישי של משתמש
taltal

שליחה על ידי taltal »

התנהלות טיפשית של סוכן.
שיחכה בשקט להזדמנות שלו...שיקח דוגמא מלוטם

זה שי !

שליחה על ידי זה שי ! »

לדעתי לשלוח אותו לרמת השרון הוא לא יקבל פה דקות העונה עדיף לו ולנו שהוא יתקדם העונה ככה הוא ישאר כמו שהוא ,זה שי !
תמונה

סמל אישי של משתמש
CrazyRed7
Title: קרייזי-רד7

שליחה על ידי CrazyRed7 »

זה שי ! כתב:לדעתי לשלוח אותו לרמת השרון הוא לא יקבל פה דקות העונה עדיף לו ולנו שהוא יתקדם העונה ככה הוא ישאר כמו שהוא ,זה שי !
גם ברמת השרון הוא לא יקבל דקות. שחקן שלא יודע להילחם על מקומו בהפועל ב"ש לא ידע לעשות את זה גם ברמת השרון.
שיעבוד קשה באימונים וכשההזדמנות שלו תגיע הוא יצטרך לקחת אותה ולא לפספס.

סמל אישי של משתמש
The red one

שליחה על ידי The red one »

CrazyRed7 כתב: גם ברמת השרון הוא לא יקבל דקות. שחקן שלא יודע להילחם על מקומו בהפועל ב"ש לא ידע לעשות את זה גם ברמת השרון.
שיעבוד קשה באימונים וכשההזדמנות שלו תגיע הוא יצטרך לקחת אותה ולא לפספס.
אני מכיר את יוסף אישית ואני בטוח באלף אחוז שהוא נותן את כל כולו באימונים, הבעיה היא שיש כאן העונה חלוצים יותר טובים ממנו

אני לא מכיר את הסגל של רמת השרון, אבל מאיפה הביטחון שהוא לא יקבל שם דקות? הם לא הזמינו אותו להתרשמות סתם.

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

שיעבוד קשה באימונים? לא יודע להילחם על מקומו? כמה דקות אבו לאבן קיבל השנה? כמה דקות הוא יקבל כשלפניו ברוטציה ברדה, גבאי, פלט וסוויסה?
אפשר להאשים אותו שהוא מאוכזב מכך שכניראה עוד עונה שלו הולכת להתבזבז? אתה ראית את יוסף באימונים שאתה יכול לקבוע שהוא לא נותן הכל? אולי דווקא בגלל שהוא נותן הכל הוא מאוכזב?

היינו צריכים להשאיר את פלצ'וק, שיכול לשחק גם כקשר אגף, ולתת ליוסף לצאת להשאלה בקבוצה שבה הוא יקבל דקות.

בקשר לפרסום של יוסף בפייסבוק, מה כבר יכולים לעשות לו? לשים אותו ביציע כמה משחקים? זה לא מה שקורה איתו מתחילת העונה?

סמל אישי של משתמש
CrazyRed7
Title: קרייזי-רד7

שליחה על ידי CrazyRed7 »

Sir Alex Ferguson כתב:שיעבוד קשה באימונים? לא יודע להילחם על מקומו? כמה דקות אבו לאבן קיבל השנה? כמה דקות הוא יקבל כשלפניו ברוטציה ברדה, גבאי, פלט וסוויסה?
אפשר להאשים אותו שהוא מאוכזב מכך שכניראה עוד עונה שלו הולכת להתבזבז? אתה ראית את יוסף באימונים שאתה יכול לקבוע שהוא לא נותן הכל? אולי דווקא בגלל שהוא נותן הכל הוא מאוכזב?

היינו צריכים להשאיר את פלצ'וק, שיכול לשחק גם כקשר אגף, ולתת ליוסף לצאת להשאלה בקבוצה שבה הוא יקבל דקות.

בקשר לפרסום של יוסף בפייסבוק, מה כבר יכולים לעשות לו? לשים אותו ביציע כמה משחקים? זה לא מה שקורה איתו מתחילת העונה?
מה לעשות?לא כולם יכולים לקבל דקות. הוא שחקן צעיר וצריך לחכות בסבלנות. כנראה שהוא פחות טוב מברדה, פלט, סוויסה וגבאי אם הוא לא מקבל דקות. עובדה שז'ינו מקבל דקות על חשבון דג'אני. גם אלגרבלי קיבל דקות כי הוא הוכיח את עצמו במעט דקות שקיבל ועכשיו הוא הבלם השלישי על חשבון מרקוביץ'.

להשאיר את פלצ'וק?ומאיפה יגיע הכסף לחיזוק?שיחרור של פלצ'וק חוסך כ75 אלף דולר לטובת רכש.

סמל אישי של משתמש
הראל
Title: אין

שליחה על ידי הראל »

קבוצה גדולה נמדדת גם ברגעים כאלה , כשאבו לאבן ראה שלא עושים כלום לסויסה שעזב לחדר הלבשה באמצע המשחק אז גם הוא הרשה לעצמו לרשום סטטוס בפייסבוק של מרמור.

כביסה מלוכלכת עושים בבית ובשקט עם כל הכעס והמרמור.

מישהו שומע את גולאסה מלכלך ? את עמאשה ? את חן עזריאל ? את מרקוביץ ?

אבל הדעה שלי שעם כמות שחקני ההתקפה שיש לנו אין לו מקום בסגל וכן נכון לשלוח אותו לעונת השאלה בקבוצה אחרת.
תמונה

סמל אישי של משתמש
dardasmiley

שליחה על ידי dardasmiley »

הראל כתב:קבוצה גדולה נמדדת גם ברגעים כאלה , כשאבו לאבן ראה שלא עושים כלום לסויסה שעזב לחדר הלבשה באמצע המשחק אז גם הוא הרשה לעצמו לרשום סטטוס בפייסבוק של מרמור.

כביסה מלוכלכת עושים בבית ובשקט עם כל הכעס והמרמור.

מישהו שומע את גולאסה מלכלך ? את עמאשה ? את חן עזריאל ? את מרקוביץ ?

אבל הדעה שלי שעם כמות שחקני ההתקפה שיש לנו אין לו מקום בסגל וכן נכון לשלוח אותו לעונת השאלה בקבוצה אחרת.
אתה רציני? לא שמעת את עמאשה מלכלך??? כנראה שלא היית בארץ בקיץ. ואת גולאסה? נסה לחזור קצת אחורה בכתבות. לכלך גם לכלך.
אין מה לעשות פייסבוק/טוויטר/אינסטגרם הן מקומות בהם אדם מוציא את שעל ליבו, בדיוק כמו שאם אני ארשום סטטוס ממורמר על היום שעבר עליי בעבודה הבוס שלי לא אמור לעלות אותי לועדת משמעת. זוהי הנחלה שלי ומותר לי לעשות בה כרצוני. נהיינו משטרת המחשבות??? זה שהתשקורת היום מחפשת את הצהוב והרפש ומחטט לכל שחקן בחשבונות האישיים לא אומר שאין לו זכות להתבטא. הוא לא רשם שום דבר כנגד המועדון או אדם ספציפי, אלא התמרמר על כמות הדקות שמקבל (בלי קשר לצודק לא צודק).

הבעיה במועדון הזה שבמקום לבדוק את מקור המרמור ולטפל בסיבה לזה מטפלים בסימפטום!

סמל אישי של משתמש
הראל

שליחה על ידי הראל »

לא לא שמעתי אותם מלכלכים לא בקיץ ולא עד היום , ואני נמצא בארץ.

ודבר שני יש די הבדלים בינך לבין שחקן כדורגל שאוהדים רואים מה הוא כותב וזה יכול להוביל להסתה נגד המאמן /הנהלה נכון שזה נשמע מופרח אבל זה גם יכול לקרות.

שחקן כדורגל לא צריך להתמרמר דרך הפיסבוק
תמונה

סמל אישי של משתמש
פליימיקר

שליחה על ידי פליימיקר »

אמנם עד עכשיו לא קיבל הזדמנויות אבל אחרי השחרור של פלצוק הוא הולך להיות מחליף זוטר, במידה ויהיו פציעות הולך לקפוץ למעלה בהיררכיה, הוא יקבל הזדמנות והלוואי וייקח אותה, כנראה כקיצוני באגף ולא חלוץ אבל זה מה יש, מעדיף שלא ישוחרר לרמה"ש בכל זאת צריך שחקני ספסל בקבוצה.
לגבי הפייסבוק לא קרה שום דבר נורא, נזיפה קלה ולהתקדם.

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

הראל כתב:לא לא שמעתי אותם מלכלכים לא בקיץ ולא עד היום , ואני נמצא בארץ.

ודבר שני יש די הבדלים בינך לבין שחקן כדורגל שאוהדים רואים מה הוא כותב וזה יכול להוביל להסתה נגד המאמן /הנהלה נכון שזה נשמע מופרח אבל זה גם יכול לקרות.

שחקן כדורגל לא צריך להתמרמר דרך הפיסבוק
שחקן כדורגל צעיר, שבדיוק חזר מפציעה קשה, צריך לשחק, נקודה סימן קריאה.
ואם הוא ביקש שישחררו אותו כדי לצאת להיבחן בקבוצה בליגת העל, שאולי תיתן לו את הדקות שאנחנו לא יכולים לתת, אז צריך לאפשר לו.
ברגע שהקבוצה מסרבת, ומכריחה אותו לשרוף עוד עונה בגיל שבו הוא חייב דקות כדי להתפתח כשחקן, בטח ובטח אחרי הפציעה שעבר, זכותו של השחקן לכתוב בפייסבוק כי עברו שנתיים מאז שקיבל דקות בליגת העל (מינוס הפציעה שעבר זה עדין כמעט שנה וחצי שהוא בריא ועדין לא קיבל בה דקת משחק בליגת העל).
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!

סמל אישי של משתמש
הראל

שליחה על ידי הראל »

תגיד לי אתה שומע את עצמך ? מה זה זכותו להתבטא בפייסבוק , מה זה השכונה הזו .

מבין מאוד את התסכול שלו ועוד יותר לא מבין למה לא משחררים אותו לעונה וחצי אפילו של השאלה .
אני אתך בנושא שצריך לשחרר אותו להשאלה אבל לא לשכונה הזו שלהתבטאות ככה בפייסבוק ולהסיט אוהדים נגד מאמן/הנהלה.
תמונה

שלח תגובה