דף 1 מתוך 1

ההגנה הטובה בליגה

נשלח: 14 ינואר 2014, 07:08
על ידי zahipan
לאחר ההפסד הצורב של מכבי מול קריית שמונה הפכנו להיות הקבוצה שספגה הכי מעט שערים העונה - 12 שערים לעומת מכבי שספגה 13, עם כל זה שאנחנו סופגים כמעט בכל משחק גול שטותי כזה או אחר ההגנה שלנו היא היציבה בליגה, כל הכבוד!

כולם אומרים שיש לנו מזל וזה מקרי, אוקיי שיגידו רק שימשיך ככה! אין לי בעיה לקחת בטעות בטעות אליפות מקרית.

Re: ההגנה הטובה בליגה

נשלח: 14 ינואר 2014, 08:08
על ידי E26
גם אם המטרה היא לא אליפות חשוב להמשיך ולהסתכל על מכבי תל אביב רק בשביל להמשיך לשמור על רף גבוה ומטרה בשביל השחקנים. זה גם מפתח אופי - דבר שילדעתי חשוב הרבה יותר מאליפות מקרית שלאחר מכן תמיד גורמת למפולת בפן המקצועי שלבטח משפיע על הצד המנטלי.

בכל מקרה חשוב להתקדם ממשחק למשחק ועם הכניסה לפלייאוף במידה והפער יהיה מינמלי ממכבי תל אביב אפשר ללכת בכל הכח על כתר האליפות.

שימשיכו להספיד ולא לספור אותנו ואנחנו נתקדם משבוע לשבוע בעבודה קשה וצניעות. מי שמשקיע בסוף מקבל תשלום!
אופטימיות והמשכיות עם המון אמונה ומלחמה, יאללה הפועל!!!!!!!11

Re: ההגנה הטובה בליגה

נשלח: 14 ינואר 2014, 08:35
על ידי דר אדום בנשמה
דיי לפתוח פה צריך שגם אנחנו נהיה צנועים ולא רק השחקנים...

Re: ההגנה הטובה בליגה

נשלח: 14 ינואר 2014, 09:26
על ידי Tal_Hbs
וזה עוד כשפיוביץ היה פצוע תקופה, הרבה מהשערים ספגנו כשמרקוביץ שיחק.

Re: ההגנה הטובה בליגה

נשלח: 14 ינואר 2014, 09:34
על ידי red guy
רק אני שמתי לב שאת רוב הגולים קיבלנו שרביעיית ההגנה המקורית לא שיחקה? הגולים היו בתקופת מרקוביץ׳ או עכשיו כשתורג׳מן משחק.. או שצריך לעבוד על התיאום גם עם שחקני הספסל או שהארבעה הקבועים פשוט ממש טובים ביחד!

Re: ההגנה הטובה בליגה

נשלח: 14 ינואר 2014, 10:58
על ידי dor69
רביעיית ההגנה המקורית שכוללת את דודזאדה, אילוז, פאיו וסוארס ספגה רק 2 שערים כולל גול מהחלקה של סוארס שזה לא כתוצאה ממשחק ההגנה. 2 שערים ב8 וחצי משחקים שהם שיחקו ביחד!

Re: ההגנה הטובה בליגה

נשלח: 14 ינואר 2014, 11:15
על ידי אסי, דגים
בלי לשכוח כמובן את אג׳ידה, by far השוער הכי טוב בליגה.

Re: ההגנה הטובה בליגה

נשלח: 14 ינואר 2014, 16:41
על ידי gate5
לא לשכוח שאנחנו הקבוצה היחידה בליגה עם הפסד אחד.