לראות משחק גדול משער 2 - מומלץ.

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
שלח תגובה
סמל אישי של משתמש
גיל שגיב

לראות משחק גדול משער 2 - מומלץ.

שליחה על ידי גיל שגיב »

ראשית אציין כי אני נוהג לשבת בשער 6 ולעיתים רחוקות ביציע העיתונאים כשמתאפשר.

ביום שני, בפעם הראשונה החלטתי לצפות במשחק מיציע שער 2.

למה ? גם כדי לשנות אוירה וגם כי החלטתי לשמוע לדבריו של חברי הטוב ולראות משחק בוסרמיל כאשר הוא מלא משער 2...

אז כן, זו חוויה שונה בתכלית.

אם בשער 6 במשחקים שכאלה אתה שומע כמעט אך ורק את קהל הקבוצה היריבה ומרגיש כאילו אתה במשחק חוץ....בשער 2 אתה מרגיש את עוצמת הקהל שלנו, השירה האדירה משער 5 מגיעה אליך ישירות בתוספת של המענה המידי משער 2, הדבר יוצר אוירה שונה ומיוחדת,בכלל לראות את שער 5 מולך מתפוצץ בשירה אדירה זו חוויה בפני עצמה, שלא לדבר על זה שאת קהל היריבה (שהפעם היו לפחות 2000 קופים) פשוט לא שמעו בכלל (!) בשער 2.

כנראה שבמהלך הפלי אוף העליון במשחק נגד מכבי ת"א אשב בשער 5 כדי לחוות הפעם את הדבר האמיתי, כלומר לא להיות רק מול הר הגעש האדום אלא לשבת בתוכו.....

שער 2 - אכן חוויה מהנה בטח במשחק שכזה.

סמל אישי של משתמש
דניב

Re: לראות משחק גדול משער 2 - מומלץ.

שליחה על ידי דניב »

בהחלט, עם אקוסטיקה זועתית כמו שרק יש בוסרמיל, לשבת מול שער 5 אתה בהחלט מרגיש במשחק ביתי, לי יש מנוי לשער 2, זאת הסיבה שלפעמים יושבי שער 6 אומרים שבקושי שומעים את הקהל שלנו ביחס לקהל האורח היושב מולם ומרעיש, זה פשוט שונה לחלוטין, קהל היריבות לא רואה ושומע מספיק את אוהדי בב"ש, מכורח המבנה הכ"כ מיושן, שיוקם לנו האיצטדיון המקורה החדש, זה ישדרג אותנו מכל הבחינות.

זה שי !

שליחה על ידי זה שי ! »

מבטיח פה איצטדיון חדש בין השלושה קהלים הכי רעשנים בארץ ,זה שי !
תמונה

סמל אישי של משתמש
zahipan

שליחה על ידי zahipan »

גם אני יושב בשער 2, הזווית שמה הכי נורמלית, אני רק מקווה שהאצטדיון החדש יהיה מוכן במרץ 2015 ולא יהיו עיכובים בגלל שאני כבר רוצה לראות איך הופכים את וסרמיל לפיתה :D

שלח תגובה