היי,
הפעם ניתוח מעמיק של סוגיית המצבים הנייחים.
https://wp.me/s49dbc-28228" onclick="window.open(this.href);return false;
ניתוח טקטי (ובעיקר ססטיסטי) של הנצחון בק"ש ב"נבדל"
- dardasmiley
Re: ניתוח טקטי (ובעיקר ססטיסטי) של הנצחון בק"ש ב"נבדל"
טור מעולה. סוף סוף מישהו מגבה את עניין ה"ב"ש כובשת רק ממצבים נייחים" במספרים ומוכיח שלא כך הדבר. בכלל תענוג לקרוא עיתונות ספורט אמיתית בארץ, שלא מתעסקת בצהוב, אלא במה שחשוב באמת, כדורגל!
תודה.
אבל שים לב שהנתונים נוגעים לסיבוב הראשון. בסיבוב השני ב"ש כובשת כבר 9 שערים במצבים נייחים/קרנות/פנדלים מתוך 12 שערים...
אבל שים לב שהנתונים נוגעים לסיבוב הראשון. בסיבוב השני ב"ש כובשת כבר 9 שערים במצבים נייחים/קרנות/פנדלים מתוך 12 שערים...
יר"פ- כרגיל מעניין ומאיר עיניים.
תודה על הנתונים וכול הכבוד על השקדנות שכרוכה בהצגתם.
לעניין- קשר שיודע למסור כמו דג'אני ולחלץ כדורים כמו אראל ( שבדרך כלל טוב מאתמול) יהיה פגיעה מוצלחת במיוחד, אבל קשה במיוחד בשלב הזה של השנה. נראה לי שבמשחק שבו אראל מציג את היכולת הרגילה שלו, כלומר מחלץ יותר ומאבד פחות, השילוב עם דגאני יהיה מוצלח.
תודה על הנתונים וכול הכבוד על השקדנות שכרוכה בהצגתם.
לעניין- קשר שיודע למסור כמו דג'אני ולחלץ כדורים כמו אראל ( שבדרך כלל טוב מאתמול) יהיה פגיעה מוצלחת במיוחד, אבל קשה במיוחד בשלב הזה של השנה. נראה לי שבמשחק שבו אראל מציג את היכולת הרגילה שלו, כלומר מחלץ יותר ומאבד פחות, השילוב עם דגאני יהיה מוצלח.
yrp אני חוזר שוב על מה שכתבתי לך בעבר,הפועל ב"ש צריכה נכון להיום לחזק את הנקודות החזקות שלה,ופחות לחפש שינויי סגנון בדמוי קישור מעובה,וזאת לאור ההנחה שהיריבה העיקרית שלנו זו מכבי ת"א,לבוא ולהתמודד מול מכבי בסגנון שלה זה מבוא להפסד נקודתי נגדם ולאובדן נקודות בהמשך,ואת זה אני אומר מכיוון שלב"ש יש סגנון מסויים שהוא הפוך ממכבי ת"א ועד היום עוד אף קבוצה לא מצאה לה פתרון,מעבר כל כך מבריק להתקפות מעבר כל כך מהירות ויעילות זו תוצאה של אימונים רבים,הרי המצבים הנייחים לא מגיעים כך סתם,הנשק העיקרי של ב"ש זו המהיאות של הרביעייה הקדמית ביציאה למתפרצות מה שגורם ליריבה לבצע עבירות.
עכשיו לצורך העניין תביא שחקן בסגנון של בוזגלו שים אותו בצד שמאל או ימין ותראה שב"ש הופכת קטלנית יותר.
שליטה במרכז השדה שכוללת בתוכה הנעת כדור וחפיפה בין הרביעייה הקדמית דורשת אימון ומיומנות רבים,מה שאי אפשר לעשות בשלב זה של העונה.
לכן הפועל ב"ש צריכה להמשיך ולחזק את האגפים,והשחקן הבא שיבוא חייב להיות שחקן קו שיודע לפרוץ דרך האמצע,ככה גם לא כל הנטל נופל על בוזגלו.
לגבי הקישור האחורי אלישע חייב לבצע שם רוטציה בהתאם ליריבות
עכשיו לצורך העניין תביא שחקן בסגנון של בוזגלו שים אותו בצד שמאל או ימין ותראה שב"ש הופכת קטלנית יותר.
שליטה במרכז השדה שכוללת בתוכה הנעת כדור וחפיפה בין הרביעייה הקדמית דורשת אימון ומיומנות רבים,מה שאי אפשר לעשות בשלב זה של העונה.
לכן הפועל ב"ש צריכה להמשיך ולחזק את האגפים,והשחקן הבא שיבוא חייב להיות שחקן קו שיודע לפרוץ דרך האמצע,ככה גם לא כל הנטל נופל על בוזגלו.
לגבי הקישור האחורי אלישע חייב לבצע שם רוטציה בהתאם ליריבות
עד היום שקבוצות ישראליות יידעו להתמודד עם מצבים נייחים... בקיצור אחלה שיטה!
מחזק ומוכיח שאראל צריך לנוח קצת , איבודי כדור אתמול לפעמים די קריטים ומפחידים במיוחד כש4 ההתקפיים של קקרית שמונה תפקו את ארבעת המגנים שלנו