אלונה ! אסי ! - מכירת כרטיסים למכבי בהצגת תעודת תושב ב"ש !
אלונה ! אסי ! - מכירת כרטיסים למכבי בהצגת תעודת תושב ב"ש !
נשמע לכם הזוי ? ממש לא.
עכשיו אני חוזר מחדר האוכל בעבודה....יש לנו עשרות אוהדי מכבי תל אביב וחלק מהם ללא מנויים, שניים נגשו אלי ושאלו אם אני יודע איך מגיעים ללונה טורס בבאר שבע....שניים אחרים ששמעו את השיחה בקשו מהשניים הראשונים לקנות גם להם כרטיס !
בשיחה שקיימנו בנושא, נאמר לי שהם מכירים עוד הרבה אוהדים שדיברו בניהם במשחק מול רמת השרון שהם חייבים להגיע לבאר שבע ולקנות כרטיסים...
אני אמנם אינני תושב באר שבע כיום (בקשתי מחבר באר שבעי לקנות לי כרטיס) , לדעתי חייבים להתנות קניית כרטיסים בהצגת ת"ז עם כתובת מגורים בבאר שבע.
עכשיו אני חוזר מחדר האוכל בעבודה....יש לנו עשרות אוהדי מכבי תל אביב וחלק מהם ללא מנויים, שניים נגשו אלי ושאלו אם אני יודע איך מגיעים ללונה טורס בבאר שבע....שניים אחרים ששמעו את השיחה בקשו מהשניים הראשונים לקנות גם להם כרטיס !
בשיחה שקיימנו בנושא, נאמר לי שהם מכירים עוד הרבה אוהדים שדיברו בניהם במשחק מול רמת השרון שהם חייבים להגיע לבאר שבע ולקנות כרטיסים...
אני אמנם אינני תושב באר שבע כיום (בקשתי מחבר באר שבעי לקנות לי כרטיס) , לדעתי חייבים להתנות קניית כרטיסים בהצגת ת"ז עם כתובת מגורים בבאר שבע.
נערך לאחרונה על ידי גיל שגיב ב 28 ינואר 2014, 13:51, נערך פעם 1 בסך הכל.
Re: אלונה ! אסי ! - מכירת כרטיסים למכבי בהצגת תעודת תושב ב"ש !
מנוי!
ככה עובדים בכל מקום נורמלי.
לא סגור על זה.... מנוי מפלה לרעה אוהדים באר שבעים שלא קנו מנוי מטעמים שונים אבל הם עדיין אוהדי הקבוצה...הצגת ת"ז עם כתובת בבאר שבע תקטין באופן משמעותי את האפשרות שאוהדי מכבי יקנו כרטיסים.yossi כתב:מנוי!
לא מדוייק.... גם ת.ז מפלה אוהדי ב״ש שלא גרים כאן. חוץ מזה שיש מספיק אוהדי מכבי שכן גרים כאן... בקיצור בלאגן.גיל שגיב כתב:
לא סגור על זה.... מנוי מפלה לרעה אוהדים באר שבעים שלא קנו מנוי מטעמים שונים אבל הם עדיין אוהדי הקבוצה...הצגת ת"ז עם כתובת בבאר שבע תקטין באופן משמעותי את האפשרות שאוהדי מכבי יקנו כרטיסים.
וכן היה צריך להגביל גג לשני כרטיסים.
אגב לא מקנא בליצנים שישבו עם אוהדי ב״ש ולא רק מטעמי אלימות (בטח לא מצידי) אלא לא מבין מה הכיף בלשבת עם היריבה כשהם שמחים אתה רוצה למות וכשאתה שמח אתה צריך לעשות זאת באיפוק
הכאב הוא זמני, הגאווה היא לנצח
- The red one
מעטים מאוד האנשים עם מנוי שיקנו כרטיסים לאוהדי מכבי תל אביב. מצד שני, מספר האוהדים השרופים של הקבוצה שלא גרים בעיר גדול יותר!גיל שגיב כתב:
לא סגור על זה.... מנוי מפלה לרעה אוהדים באר שבעים שלא קנו מנוי מטעמים שונים אבל הם עדיין אוהדי הקבוצה...הצגת ת"ז עם כתובת בבאר שבע תקטין באופן משמעותי את האפשרות שאוהדי מכבי יקנו כרטיסים.
רעיון רע גיל.
עומר - הם יעשו הכל כדי להנות מהקבוצה שלהם, גם במחיר כזה, בעיקר במשחק הזה.
אדום בלב ובנשמה, לא מדובר במשחק האליפות מה גם שלא בטוח שהם ישמחו עם קבוצתם...
אני עם מקרה הפוך (יכול ״לארגן״ הזמנה ליציעי מכבי) אבל אין מצב שאני מגיע אם אני לא מצליח לקנות כרטיס לשער חמש
אני עם מקרה הפוך (יכול ״לארגן״ הזמנה ליציעי מכבי) אבל אין מצב שאני מגיע אם אני לא מצליח לקנות כרטיס לשער חמש
אז אני דוגמא לאוהד שרוף, תושב אשדוד שמוכן שתהיה הגבלה של הצגת תעודת תושב ב"ש כי יש לי בני משפחה וחברים באר שבעים...אני בטוח שמרבית אוהדי באר שבע שאינם תושבי העיר מכירים אנשים או שיש להם משפחה מבאר שבע, לעומת זאת מעטים שכאלה הם אוהדי מכבי.אדום בלב בנשמהההה כתב: מעטים מאוד האנשים עם מנוי שיקנו כרטיסים לאוהדי מכבי תל אביב. מצד שני, מספר האוהדים השרופים של הקבוצה שלא גרים בעיר גדול יותר!
רעיון רע גיל.
על אותו עקרון אתה גם מכיר בעלי מנוי של באר שבע...גיל שגיב כתב:
אז אני דוגמא לאוהד שרוף, תושב אשדוד שמוכן שתהיה הגבלה של הצגת תעודת תושב ב"ש כי יש לי בני משפחה וחברים באר שבעים...אני בטוח שמרבית אוהדי באר שבע שאינם תושבי העיר מכירים אנשים או שיש להם משפחה מבאר שבע, לעומת זאת מעטים שכאלה הם אוהדי מכבי.
בקיצור עזבו... יש שעריים ואשדוד קודם....
מה גם שנראה שההחלטות התקבלו כבר(אופן ודרך המכירה)
יש המון אוהדים שרוצים לבוא, השאלה איזה סוג אתה רוצה להכניס.גיל שגיב כתב:
תכניס את אלה עם המנוי?
תשאיר בחוץ אוהדים נאמנים לקבוצה שבאו גם במצבים קשים, אך מצד שני כל ה-1,800 שיגיעו הם אוהדים מאותו הסוג.
תכניס חופשי?
תקבל מתוך ה-1,800 אולי 1,000 שבאמת באים להרבה משחקים ויגיעו גם ברגעים הקשים, השאר אלה אוהדים שמתעוררים רק בהצלחות, כאלה שבאים לראות הצגה, ותכניס גם אוהדי מכבי.
לי אין ספק איזה סוג של אוהדים אני רוצה בבלומפילד.
זה אולי לא הכי צודק, אך זה הכי נכון. לא סתם בסוג מהמשחקים הזה זו המדיניות שרווחת.
- The red one
אבל זה סתם להסתבך באם ואם.גיל שגיב כתב:
אז אני דוגמא לאוהד שרוף, תושב אשדוד שמוכן שתהיה הגבלה של הצגת תעודת תושב ב"ש כי יש לי בני משפחה וחברים באר שבעים...אני בטוח שמרבית אוהדי באר שבע שאינם תושבי העיר מכירים אנשים או שיש להם משפחה מבאר שבע, לעומת זאת מעטים שכאלה הם אוהדי מכבי.
תסכים איתי שכל מי שיש לו מנוי אוהד, נכון? וכמו שלכל מי שיש תעודת אזרח יש חברים באר שבעיים ככה לכל מנוי יש חברים אוהדים שרופים? מצד שני, יש מספיק תושבי באר שבע שלא שרופים או יותר גרוע - אוהדי מכבי תל אביב!! ומה אז?
איזה אוהדים ? אוהדי הפועל באר שבע.yossi כתב: יש המון אוהדים שרוצים לבוא, השאלה איזה סוג אתה רוצה להכניס.
תכניס את אלה עם המנוי?
תשאיר בחוץ אוהדים נאמנים לקבוצה שבאו גם במצבים קשים, אך מצד שני כל ה-1,800 שיגיעו הם אוהדים מאותו הסוג.
תכניס חופשי?
תקבל מתוך ה-1,800 אולי 1,000 שבאמת באים להרבה משחקים ויגיעו גם ברגעים הקשים, השאר אלה אוהדים שמתעוררים רק בהצלחות, כאלה שבאים לראות הצגה, ותכניס גם אוהדי מכבי.
לי אין ספק איזה סוג של אוהדים אני רוצה בבלומפילד.
זה אולי לא הכי צודק, אך זה הכי נכון. לא סתם בסוג מהמשחקים הזה זו המדיניות שרווחת.
ולא, לא רוצה לעשות הבחנות בין סוגי האוהדים בתוך המחנה הבאר שבעי...לא הוגן בעיני (ושוב לא מטעמים אישיים כי אני בכל מקרה ימצא דרך לקנות כרטיס).
המטרה שלי - למנוע מאוהדי מכבי לקנות כרטיסים וזה הדבר היותר חשוב מאשר לדאוג איזה אוהדים באר שבעים יזכו בכרטיס.
רוצה לומר, אני מבקש לדאוג לכל המחנה הבאר שבעי באשר הוא ולא לקבוצה או חלק מתוכו.
- The red one
בדיוק! אז הצגת מנוי, שמביעה אמון בקבוצה, זה הפיתרון, לא הצגת תעודת תושב.
מסכים.אדום בלב בנשמהההה כתב: אבל זה סתם להסתבך באם ואם.
תסכים איתי שכל מי שיש לו מנוי אוהד, נכון? וכמו שלכל מי שיש תעודת אזרח יש חברים באר שבעיים ככה לכל מנוי יש חברים אוהדים שרופים? מצד שני, יש מספיק תושבי באר שבע שלא שרופים או יותר גרוע - אוהדי מכבי תל אביב!! ומה אז?
רק שאתה שוכח פרט חשוב נוסף והוא שגם ככה הכמות של הכרטיסים מוגבלת ונמוכה מהביקוש.
כלומר, גם אם כל הכרטיסים ימכרו רק לאוהדי באר שבע עדיין יהיו לפחות 2000 אוהדים באר שבעים שלא יזכו לכרטיס...
לא יודע......עדיין מאמין בהצעה שלי.
אני גם לא אוהב לעשות הבחנות ולמדוד מי אוהד יותר, אך במקרים כאלה זה פשוט מתבקש.גיל שגיב כתב:
איזה אוהדים ? אוהדי הפועל באר שבע.
ולא, לא רוצה לעשות הבחנות בין סוגי האוהדים בתוך המחנה הבאר שבעי...לא הוגן בעיני (ושוב לא מטעמים אישיים כי אני בכל מקרה ימצא דרך לקנות כרטיס).
המטרה שלי - למנוע מאוהדי מכבי לקנות כרטיסים וזה הדבר היותר חשוב מאשר לדאוג איזה אוהדים באר שבעים יזכו בכרטיס.
רוצה לומר, אני מבקש לדאוג לכל המחנה הבאר שבעי באשר הוא ולא לקבוצה או חלק מתוכו.
המון אנשים שהם אוהדי הקבוצה כמו שאני אוהד בית"ר מתכוונים להגיע אל המשחק, זה באמת נראה לך הוגן שאחד שהקבוצה עניינה לו השערה ליד האוזן במשך כל השנים הללו פתאום יתעורר ויגיע על חשבון אחד שהגיע ונסע לכל חור ברגעים הקשים?
מודה שזה פשוט מרתיח אותי, אני אישית מתכוון להגיע שעה ואפילו יותר מזה לפני תחילת המכירה כדי להשיג כרטיס, אך עצם המחשבה שיגיעו אנשים שכל מטרתם היא לעשות תמונה בבלומפילד עם איזה סטטוס בפייסבוק על חשבון אנשים שהקבוצה באמת יקרה לליבם ובזבזו אלפי שקלים בכרטיסים ונסיעות אחריה פשוט מעוררת בחילה.
אם היית באר שבעי אולי היית מבין יותר מה המצב פה, אנשים שהקבוצה לא באמת מעניינת אותם (חלק מהם אפילו לא מתביישים לומר זאת) מתכוונים להגיע רק כי זה פופולרי והפך לשיחת היום בעיר.
תמונה לפייסבוק, פשוט הצלחת לתמצת את כול החששות של כולנו למשפט אחד!yossi כתב: אני גם לא אוהב לעשות הבחנות ולמדוד מי אוהד יותר, אך במקרים כאלה זה פשוט מתבקש.
המון אנשים שהם אוהדי הקבוצה כמו שאני אוהד בית"ר מתכוונים להגיע אל המשחק, זה באמת נראה לך הוגן שאחד שהקבוצה עניינה לו השערה ליד האוזן במשך כל השנים הללו פתאום יתעורר ויגיע על חשבון אחד שהגיע ונסע לכל חור ברגעים הקשים?
מודה שזה פשוט מרתיח אותי, אני אישית מתכוון להגיע שעה ואפילו יותר מזה לפני תחילת המכירה כדי להשיג כרטיס, אך עצם המחשבה שיגיעו אנשים שכל מטרתם היא לעשות תמונה בבלומפילד עם איזה סטטוס בפייסבוק על חשבון אנשים שהקבוצה באמת יקרה לליבם ובזבזו אלפי שקלים בכרטיסים ונסיעות אחריה פשוט מעוררת בחילה.
אם היית באר שבעי אולי היית מבין יותר מה המצב פה, אנשים שהקבוצה לא באמת מעניינת אותם (חלק מהם אפילו לא מתביישים לומר זאת) מתכוונים להגיע רק כי זה פופולרי והפך לשיחת היום בעיר.