לא, זה לא אסי,ציפורה ,אלונה,רק אני.
ברצוני להתנצל בכל מי שפגעתי בו לאור התחממות העיניינים כאן,והנושאים שעלו והעלו את חמתי.
ברצוני לציין שהתבטאויות מהסוג שכתבתי כאן הם תוצר של תסכול,כאב לב עמוק ואהבת הפועל ב"ש.
ולכן אני מתנצל מעומק ליבי במי שפגעתי בו,אילו לא הערכים שבהם גדלתי וחונכתי כבאר שבעי גאה.
אהבת הפועל ב"ש היא לנגד עיניי והדברים שנכתבו כאן פשוט קרעו אותי כאוהד.
אני בטוח שנעשה עוול לרובכם,הפועל היא מעל הכל,שיהיה בהצלחה בשבת
התנצלות כנה
Re: התנצלות כנה
זה גדולה להתנצל
אני יעשה זאת רק אחרי שיספרו לנו את מה שכולם כבר יודעים
ויצהירו שפעם הבאה כל הקודם זוכה על כל כרטיס שמקצים לנו ואין לי בעיה לחכות בתור יום שלם אם אלו פני הדברים!!
למעט אולי 100 150 גג לאנשים הממש מקורבים!
מעבר לזה הכל שלנו!!
ויצהירו שפעם הבאה כל הקודם זוכה על כל כרטיס שמקצים לנו ואין לי בעיה לחכות בתור יום שלם אם אלו פני הדברים!!
מעבר לזה הכל שלנו!!
אלדר - למרות כל הוויכוחים אתמול אני חושב שמה שכתבת זו גדולה. אני גם מסכים עם המסכנה שלך - ישר כוחאלדר כתב:זה גדולה להתנצל
מעבר לזה הכל שלנו!!
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה
אחי - יצאת ענק.אדום זקן כתב:לא, זה לא אסי,ציפורה ,אלונה,רק אני.
ברצוני להתנצל בכל מי שפגעתי בו לאור התחממות העיניינים כאן,והנושאים שעלו והעלו את חמתי.
ברצוני לציין שהתבטאויות מהסוג שכתבתי כאן הם תוצר של תסכול,כאב לב עמוק ואהבת הפועל ב"ש.
ולכן אני מתנצל מעומק ליבי במי שפגעתי בו,אילו לא הערכים שבהם גדלתי וחונכתי כבאר שבעי גאה.
אהבת הפועל ב"ש היא לנגד עיניי והדברים שנכתבו כאן פשוט קרעו אותי כאוהד.
אני בטוח שנעשה עוול לרובכם,הפועל היא מעל הכל,שיהיה בהצלחה בשבת
מה שקרה היה ביזיון ואני גאה על מה שכתבת וגאה להיות יחד איתך אוהד של הפןעל באר שבע שרק בזכות הקהל שלה הפכה להיות מועדון יוצא דופן בנוף הישראלי.
עכשיו זה הזמן שגם הניהול וארגון יעלה כיתה - אולי מעז יצא מתוק.
אני בטוח שבמשחק העונה האמיתי בפלייאוף האוהדים האמיתיים יקבלו כרטיסים.
הבהרה - אני לא ראוי לכרטיס כי לא נסעתי לכל משחקי החוץ (הייתי רק פעמיים בלומפילד ורמת גן)
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה