הם לא מבינים

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
המשקיף
Title: קרייזי-רד

הם לא מבינים

שליחה על ידי המשקיף »

ארבעה ימים, וכאילו שום דבר לא קרה.

נחפש מכסה, הסערה תחלוף, ונמשיך הלאה...

נמרח אותם עם כמה מילים בשפה ציורית, נכתוב להם שאנחנו מתנצלים, הלקחים ייושמו, המסקנות יועברו, נלמד ונשתפר... כאילו שלא מדובר כאן
על עסק כלכלי שמגלגל מיליונים.

כאילו שלהביא מאות אנשים סתם ככה באמצע היום זה בסדר.

כאילו שלהיות הקבוצה האחרונה בעולם המערבי בלי מכירה באינטרנט זה בסדר.

כאילו שלהתעלם מבעלי מנויים ולא לתת שום סוג של עדיפות זה בסדר.

אפילו הבטיחו לכם - פעם הבאה זה יראה אותו דבר - רק שפעם הבאה, יש מצב שאולי יהיו כרטיסים בקופות. מי יוודא, מי יבדוק כמה, מי ואיך ועל מה יפקחו?
אפילו לדברים טריוויאלים כאלה הם לא מסוגלים לתת תשובות.

והם לא צריכים לתת תשובות - כי אנחנו מסכימים לקבל את זה.

טוב לכם לחיות בעולם השלישי? בבקשה.

לי גם אלף תארי אליפות לא שווים שיתייחסו אליי כמו מטרד ולא כמו לקוח.
בהשקעה של כאלפיים דולר (תקציב הגרביים של שחקן רכש) הם פותרים את הבעיה ובמהירות מעבירים אותנו מהעולם השלישי לעולם הראשון. אבל הם לא מבינים, וכנראה לא רוצים/מסוגלים להבין.

כשאני כותב הם, אני מתכוון לחברי ההנהלה: אלונה, אסי, ציפי, יורם, מיכל, אלעד (אלה השמות שאני מכיר):
אם אתם שואפים לכך שהמכירה הבאה תיראה "אותו דבר רק עם כרטיסים בקופות"
מקומכם הוא בעולם השלישי. אני לא מעוניין לקחת חלק בזה.

סמל אישי של משתמש
לירן

Re: הם לא מבינים

שליחה על ידי לירן »

מועדון כדורגל הוא גם גוף כלכלי...
למועדון הפועל ב"ש יש תקציב של כ-30 מיליון ש"ח וציבור לקוחות של כ-100,000 אוהדים (הערכה גסה...).

ככזה מערכת ניהול קשרי לקוחות (CRM) היא דבר הכרחי לניהול תקין ומתקדם.
גופים יותר קטנים, עם כמות לקוחות קטנה משמעותית משתמשים במערכות פשוטות ויעילות כאלה.

לצערנו אפילו מעקב באמצעות קבצי אקסל לא מתבצע שלא נדבר על עדיפות למנוים ומכירה אינטרנטית.

העיקר שבזמן הבחירות גב' דוברת ידעה להשתמש במאגר האוהדים שקיים במועדון לצרכיה האישיים.

הם לא מבינים בנושא?
שיפנו את מקומם לאנשים שכן מבינים או שיעסיקו אנשים נוספים שמבינים.

לא מצליח להבין איך אלונה שמקושרת להמון אנשים שיודעים דבר או שניים בנושאי ניהול/תרבות ארגונית לא מצליחה להכניס מעט מזה להפועל ב"ש.

נכון, תהליכים כאלה (במיוחד בכדורגל הישראלי) לוקחים זמן, אבל צריך להתחיל ממשהו לא?

סמל אישי של משתמש
OMERREMO

שליחה על ידי OMERREMO »

יש מיליון הודעות בנושא ״פארסת הכרטיסים״ ובכל זאת פתחת עוד אחד ולא חידשת כלום.....
כולנו(רובנו לפחות) מרגישים פגועים, כועסים ואפילו נבגדים... אבל מה עוד יש לעשות??? הפגנה/ ״לשרוף את המועדון״....
אגב כל החפירות שלך על מכירה באינטרנט, אם הייתה כזאת היא רק הייתה מסתירה טוב יותר את הקומבינה שכן לא היו לך מאות אנשים כהוכחה שראו מול העיניים את המחדל....
גם אני מאוכזב מאוד הן מהמקרה והן מתוצאות ״ החקירה״ שלו אבל נשאר רק לקוות שמרוב הרעש שנעשה זה כבר לא יחזור על עצמו
הכאב הוא זמני, הגאווה היא לנצח

סמל אישי של משתמש
גדי

שליחה על ידי גדי »

OMERREMO כתב:יש מיליון הודעות בנושא ״פארסת הכרטיסים״ ובכל זאת פתחת עוד אחד ולא חידשת כלום.....
כולנו(רובנו לפחות) מרגישים פגועים, כועסים ואפילו נבגדים... אבל מה עוד יש לעשות??? הפגנה/ ״לשרוף את המועדון״....
אגב כל החפירות שלך על מכירה באינטרנט, אם הייתה כזאת היא רק הייתה מסתירה טוב יותר את הקומבינה שכן לא היו לך מאות אנשים כהוכחה שראו מול העיניים את המחדל....
גם אני מאוכזב מאוד הן מהמקרה והן מתוצאות ״ החקירה״ שלו אבל נשאר רק לקוות שמרוב הרעש שנעשה זה כבר לא יחזור על עצמו
עומר - גם אם לא תמיד הסכמנו אני חושב שהתשובה שלך ממצה הכל.
המועדון התגלה במערומיו וללא ספק יבחן בפעם הבאה - בואו נקווה שבעוד מספר שבועות תהיה סיטואציה דומה ואז זה יהיה משחק אפילו עוד יותר מכריע.
בנתיים חייבים לתעל את כל האנרגיה בלתמוך גם בשחקנים אבל גם במועדון - מידיעה התחושות מאוד מאוד מאוד קשות בין מקבלי ההחלטות - הם יודעים שהם טעו בגדול (זה לא עוזר למקרה הזה אבל אני בטוח שיוסקו מסקנות אופרטיביות)
בסופו של יום אין לנו קבוצה אחרת וחייבים לייצב את המצב לפני שיהיה מאוחר מידי.
מי שחושב שהעליהום (מוצדק כל עוד שומר על מסגרת ודרך סבירה ) לא מחלחל לאלונה אז הוא טועה.
אם ימשיכו ללכת על הראש של אסי וציפורה (גם אם הם האחראיים הראשיים) כמו שהלכו על הראש של עזורי אז אפשר לנחש את ההשלכות.
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה

סמל אישי של משתמש
ערן
Title: אני חבר בקרייזי רד

שליחה על ידי ערן »

אני מיום חמישי מסתובב עם הרגשה רעה מאוד ולא מצליח להתמקד בשום דבר חוץ מהמחשבה ששיקרו אותנו, התייחסו אלינו בזלזול ולא הסיקו שום מסקנה אחת ראויה.

לצערי הרב מרבים האוהדים מסונוורים מההצלחה המקצועית ולכן אף אחד לא עושה ממש רעש. אבל ברגע שיגיע הכישלון כולם יתחילו להתעורר. אני יותר ממסכים עם דעתו של "המשקיף" ואנחנו חייבים בתור אוהדים לדרוש תשובות יותר ברורות ולהסכים על הדרך שבה ימכרו את הכרטיסים בפעמים הבאות.
30/01 - היום שהבנו שהכל זה שקרים

סמל אישי של משתמש
OMERREMO

שליחה על ידי OMERREMO »

ערן, כולנו דורשים תשובות ברורות והסקת מסקנות השאלה איך ומה עוד יש לנו האוהדים לעשות בנידון?

סמל אישי של משתמש
גדי

שליחה על ידי גדי »

ערן כתב:אני מיום חמישי מסתובב עם הרגשה רעה מאוד ולא מצליח להתמקד בשום דבר חוץ מהמחשבה ששיקרו אותנו, התייחסו אלינו בזלזול ולא הסיקו שום מסקנה אחת ראויה.

לצערי הרב מרבים האוהדים מסונוורים מההצלחה המקצועית ולכן אף אחד לא עושה ממש רעש. אבל ברגע שיגיע הכישלון כולם יתחילו להתעורר. אני יותר ממסכים עם דעתו של "המשקיף" ואנחנו חייבים בתור אוהדים לדרוש תשובות יותר ברורות ולהסכים על הדרך שבה ימכרו את הכרטיסים בפעמים הבאות.
ערן - אני מזדהה עם כל מה שכתבת. בגלל שלא יכולתי להגיע למכירה (לא יכולתי להשתחרר מעבודה) אני רק יכול לתאר את הזעם וההשפלה שעברת יחד עם אוהדים רבים אחרים.
אני מודה שאני מסונור - אחרי 40 שנה שאני אוהד את הקבוצה יש תחושה שאנחנו חזקים מספיק לעשות את הלא ייאמן.
אני לא חושב שמחאה כרגע תשפר את המצב - נהפוכו זה יכול לסכן הכל ולהכניס את כל המערכת למערבולת.
אני באמת רוצה להאמין שהלקחים נלמדו וייושמו בעתיד ומסכים שההודעות של המועדון החל מהראיונות של אסי ביום חמישי ועד ההודעה אתמול היו לא מספקים בלשון המעטה ומעידים יותר מהכל על פאניקה.
אני ממש מתחנן - בואו ניתן למערכת להרגע לטובת הקבוצה ולטובתנו האוהדים.
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה

סמל אישי של משתמש
פליימיקר

שליחה על ידי פליימיקר »

1. לא אוהב שהשם עזורי עולה כל פעם שמנסים להרגיע את הרוחות, מספיק להפחיד אנשים.
2. המועדון הרוויח ביושר את כל הביקורת שלו והתגובה שלו אתמול לאירועים לא הייתה מספקת הם הראו שהם לא באמת מבינים את גודל המחדל, תחושות קשות ? כשאני רואה ציטוט היום של ציפורה : "לונה טורס היא חברה אמינה ואני מכירה את האנשים טוב" יכול להוציא אותי מדעתי, חברה אמינה באמת ?!?!. או כשהיא אומרת "כשל אחד בהקצאה שניתנה לספונסרים ולמשפחות השחקנים שחרגה מהכמות שהייתה צריכה להיות" גורם לזה להראות חכם כאילו הם התבלבלו בנוסחה שהם השתמשו משהו מסובך ישבו ועשו חישובים כל הלילה ויצא להם תוצאה לא נכון.
3. עזבו דם, אבל דברים בסיסים כמו למה לעזעזל אין קדימות למנויים ? האם ימשיכו את ההתקשרות עם לונה טורס( התשובה צריכה להיות על אוטמות לא), התנצלות פיצוי משהו, התנצלות אישית של אסי על זה שדיווח פרטים לא נכונים בתקשורת וגם לנו להראות רע, האם מתכוונים לעשות מנויי חוץ (כל כך מתבקש) ואם לא אז למה לא, והאם בעונה הבאה או מתישו בעונה הזאת תהיה מכירת מקוונת. רוצים לשמוע איך דברים השתנו בצורה פרקטית כי זה נראה כאילו לא למדו כלום.
4. שוב הראשים של אסי וציפורה פחות חשובים כרגע אלא להמשיך לפמפם את הנושא כי בפליאוף העליון בכל משחק פחות או יותר הולכת להיות בעיית ביקוש ורוצים לדעת שיהיה שינוי, מגיע לנו יותר מזה, רוצים לראות פעולות בשטח.
5. גם לדעתי אפשר לשרשר את זה לאחד הנושאים הקיימים.

סמל אישי של משתמש
דורון כהן

שליחה על ידי דורון כהן »

מה שעצוב בכל הסיפור הזה שאנשים לא מבינים את גודל המחדל , אני אשתמש במילים קשות , זה היה ״יריקה לפרצוף״ של האוהדים לא פחות !! על דברים הרבה פחות חמורים אנשים משלמים , אבל זה נכון לאירגון מכובד שמכבד את לקוחותיו (אוהדים) , בהפועל באר שבע מטייחים כל שערוריה מתחת לשטיח , אחר כך מפרסמים פוסט עם מכבסת מילים יפה , לבסוף משחקים את "המסכן״ (בפייסבוק) וככה משייטים בהנאה ולא לומדים כלום , אני לא מופתע , בתוך עמי אני חי , כאן זה לא אירופה ואפילו לא מכבי תל אביב , כאן זה רפובליקת בננות.

סמל אישי של משתמש
אריק
יצירת קשר:

שליחה על ידי אריק »

גדי כתב:
ערן - אני מזדהה עם כל מה שכתבת. בגלל שלא יכולתי להגיע למכירה (לא יכולתי להשתחרר מעבודה) אני רק יכול לתאר את הזעם וההשפלה שעברת יחד עם אוהדים רבים אחרים.
אני מודה שאני מסונור - אחרי 40 שנה שאני אוהד את הקבוצה יש תחושה שאנחנו חזקים מספיק לעשות את הלא ייאמן.
אני לא חושב שמחאה כרגע תשפר את המצב - נהפוכו זה יכול לסכן הכל ולהכניס את כל המערכת למערבולת.
אני באמת רוצה להאמין שהלקחים נלמדו וייושמו בעתיד ומסכים שההודעות של המועדון החל מהראיונות של אסי ביום חמישי ועד ההודעה אתמול היו לא מספקים בלשון המעטה ומעידים יותר מהכל על פאניקה.
אני ממש מתחנן - בואו ניתן למערכת להרגע לטובת הקבוצה ולטובתנו האוהדים.
גדי כתב:
ערן - מבין אותך לחלוטין. אני מאמין שאם אלונה היית בארץ היא הייתה עורכת ברור עם מסקנות עוד לפני המשחק היום. המועדון מחוייב קודם כל לאוהדים כמוך שמחוייבים לקבוצה ופה נעשתה טעות ענקית.
אני רוצה להאמין שהטעות תיבדק ללא משוא פנים מחר אבל אני חושב שהיום צריכים להיות עם הקבוצה.
מידיעה אישית אסי לקח את הטעויות (הוא אחראי להן) באופן הקשה ביותר.
למרות מה שאני חושב עליו אני מקווה שאם ימצא שהוא היה חלק מהקנוניה שגרמה לכך שהכרטיסים נעלמו ביום חמישי אז הוא יהיה חייב להסיק מסקנות.
לכף הזכות שלו צריך לזכור שהוא לא היה במועדון ביום חמישי אלא בהגרלת הגביע.
גדי היקר,
ראשית אני שמח לראות אותך כותב בפורום ותורם לשיח הציבורי בנושא.
יחד עם זאת, קצת קשה לי לראות את תופעת ה-"חביתה" שבה בסופ"ש היית נגד מעשי מחאה (צירפתי את תגובתך)
בטענה שצריך לתת לאלונה קרדיט לתחקר את הנושא (לגיטימי ביותר) אך לאחר שהיא קיבלה
קרדיט ענק ואיכזבה בענק, שוב עמדת לצד המועדון ואין לך בעיה שידרכו על הנכס הגדול ביותר
של קבוצה, רק כדי "להרגיע את המערכת".
גם אני בתוך תוכי עדיין לא יודע מה הצעד שאנחנו כאוהדים צריכים לעשות, אבל דבר אחד אני בטוח
והוא שלעבור לסדר היום זה הדבר האחרון שצריך לקרות.

סמל אישי של משתמש
nir767676

שליחה על ידי nir767676 »

הבעיה היא באנשים שמוכנים להסכים לרמת הניהול הנוכחית.

בגלל זה מגיע לנו היחס הזה.

באיצטדיון החדש הכיסאות יהיו מסומנים. מישהו חושב שלכבוד המאורע נקבל מערכת אינטרנטית סטנדרטית שבה נוכל להזמין כרטיס או מנוי לפי מושב? כי אני יודע שעם ציפורה&לונה בשלטון נגיד תודה אם נוכל לקנות דרך הטלפון כרטיס שבטוח לא יהיה מסומן.

סמל אישי של משתמש
סניור

שליחה על ידי סניור »

nir767676 כתב:
באיצטדיון החדש הכיסאות יהיו מסומנים. מישהו חושב שלכבוד המאורע נקבל מערכת אינטרנטית סטנדרטית שבה נוכל להזמין כרטיס או מנוי לפי מושב? כי אני יודע שעם ציפורה&לונה בשלטון נגיד תודה אם נוכל לקנות דרך הטלפון כרטיס שבטוח לא יהיה מסומן.
וכול זה עוד לפני מסע השכנועים כדי לזכות בזכות לשבת בכיסא המסומן לנו :)

סמל אישי של משתמש
dardasmiley

שליחה על ידי dardasmiley »

בוא נתחיל בזה שיצבעו את הכסאות באדום. לפני שבכלל מסמנים אותם

סמל אישי של משתמש
OMERREMO

שליחה על ידי OMERREMO »

nir767676 כתב:הבעיה היא באנשים שמוכנים להסכים לרמת הניהול הנוכחית.

בגלל זה מגיע לנו היחס הזה.

כל עוד אלונה בשלטון????!?!!!???
סתום את הפה כפוי טובה!
בא לך פרוייקט ״הפועל אוסישקין״/״הפועל קטמון״???

סמל אישי של משתמש
אריאל2
Title: דע מאין באת ולאן אתה הולך

שליחה על ידי אריאל2 »

הוא כתב לונה לא אלונה

שלח תגובה