ברק יצחקי

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
שלח תגובה
זה שי !

ברק יצחקי

שליחה על ידי זה שי ! »

שונא תשחקן הזה אידיוט חסר השכלה ,״אין להם על מה לבכות ״ לנו אין מה לבכות אבל לזיין תמוח סיבוב שלם שברדה היה בנבדל הוא יודע ,שער ראשון פאול ברור על ביטון גול שלישי נבדל ברור ,שמישהו יסביר ליצחקי המצחיק תחוקים ,זה שי !
תמונה

סמל אישי של משתמש
גיא חניה

Re: ברק יצחקי

שליחה על ידי גיא חניה »

זה שי ! כתב:שונא תשחקן הזה אידיוט חסר השכלה ,״אין להם על מה לבכות ״ לנו אין מה לבכות אבל לזיין תמוח סיבוב שלם שברדה היה בנבדל הוא יודע ,שער ראשון פאול ברור על ביטון גול שלישי נבדל ברור ,שמישהו יסביר ליצחקי המצחיק תחוקים ,זה שי !
לך תסביר לטיפש הזה שמשתתף במסיבות חשק עם אייל שהוא לא שחקן גדול , ושחקן בלוף שמאפיר כמו צבע אקרילי בגיל 29.

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

פח *** אחד גדול,פדופיל,ערס קטן ושחצן שהלוואי שייקרע לו איזה סחוס,ישבור ת'ברך,ועל הדרך גם את הקרסול.
דבר אחד בטוח,שאם לקהל שלנו יש כבוד,במשחק הבא נגד מכבי הוא יעזוב אותו בשקט לשנייה.
ואני אדאג להקפיץ את הנושא הזה לפני המשחק הבא! זבלן! יאללה לך תפוס לך איזה ילדה יא עלוב.

סמל אישי של משתמש
zivmay

שליחה על ידי zivmay »

כל מה שאמרתם עליו נכון, אבל תגידו מה שתגידו הוא שחקן מוכשר בטירוף שבא לעבוד כל המשחק שהוא משחק.
הלוואי ששחקנים חוץ מברדה יעשו את הקילומטרז שהוא עושה כל משחק.

זה שי !

שליחה על ידי זה שי ! »

מעדיף כל חלוץ שלנו בסגל על פניו בנאדם מגעיל ושחקן לא כזה גדול ,זה שי !
תמונה

סמל אישי של משתמש
ג'וני
Title: אלונה חייבת להישאר

שליחה על ידי ג'וני »

כל השבוע הם עובדים פסיכולוגית בכל האתרים וערוצי התקשורת.
לא פלא שהשופט שכח מספר חוקים כמו לא בועטים בשחקן בראש או יד או חוק הנבדל.
כולם טענו במשיח אוהד מכבי, אז איך באמת שלחו אותו לשפוט משחק עונה אחרי שטעה במחזור שעבר?

לגבי יצחקי... הכל חלול שם בפנים.

M.I.O.E
Title: זה יתכן זה אפשרי!!

שליחה על ידי M.I.O.E »

מה שבטוח, תחת של טוניסאית יש לו.

סמל אישי של משתמש
taltal

שליחה על ידי taltal »

הוא בתחרות עם ערן זהבי מי יותר מגעיל

סמל אישי של משתמש
dardasmiley

שליחה על ידי dardasmiley »

אני חושב שאם כבר השופט החליט שנפסיד לא משנה מה, וגם ככה בדקה 80 לא היה לנו סיכוי, היינו צריכים להקריב אחד מהבנים שישבור לזהבי את הרגל. היינו רק מרוויחים מזה, גם מכבי הייתה נחלשת משמעותית וגם התקשורת הייתה מפסיקה את האוננות המילולית על השחקן הזה לפחות לשלושה חודשים.

סמל אישי של משתמש
clark kent
Title: גם אני רוצה איצטדיון חדש!
יצירת קשר:

שליחה על ידי clark kent »

dardasmiley כתב:אני חושב שאם כבר השופט החליט שנפסיד לא משנה מה, וגם ככה בדקה 80 לא היה לנו סיכוי, היינו צריכים להקריב אחד מהבנים שישבור לזהבי את הרגל. היינו רק מרוויחים מזה, גם מכבי הייתה נחלשת משמעותית וגם התקשורת הייתה מפסיקה את האוננות המילולית על השחקן הזה לפחות לשלושה חודשים.
אתה יודע איזה דיוק צריך בבעיטה כדי לשבור רגל?! אני לא חושב שעם הניסיון של הבנים בליגת העל הם היו מצליחים בניסיון הראשון וסתם היו מורחקים על כמה סימנים כחולים

שלח תגובה