גליינור פלט
לא רק פרימו צריך לאכול את הכובע
לכל המקטרגים, המצקצקים, אלו שקראו לו 'מסתנן' ושמות גנאי אחרים אתם יכולים רק לצחצח לו את הנעליים.
החלוץ הכי משפיע היום בארץ- גליינור פלט, היה מדהים לראות איך טיבי וגרסיה לא מסוגלים לקחת לו כדור ואת גל אלברמן קורס מולו והוא בקור רוח מלקט את הכדורים משחק עם הגב לשער, מוריד עומס מאחרים ומפזר לחץ, ורץ ללא הפסקה ולוחץ ללא הפסקה, ושום מילה על הגול האדיר, מוקדש לכל אלה ש'שחטו' אותו וחשבו שהליגה בהולנד קטנה לעומת הליגה 'האימתנית' מישראל, פרופורציות אנשים, ובעיקר-תנו כבוד כי אתם מביישים בעיקר את עצמכם.
החלוץ הכי משפיע היום בארץ- גליינור פלט, היה מדהים לראות איך טיבי וגרסיה לא מסוגלים לקחת לו כדור ואת גל אלברמן קורס מולו והוא בקור רוח מלקט את הכדורים משחק עם הגב לשער, מוריד עומס מאחרים ומפזר לחץ, ורץ ללא הפסקה ולוחץ ללא הפסקה, ושום מילה על הגול האדיר, מוקדש לכל אלה ש'שחטו' אותו וחשבו שהליגה בהולנד קטנה לעומת הליגה 'האימתנית' מישראל, פרופורציות אנשים, ובעיקר-תנו כבוד כי אתם מביישים בעיקר את עצמכם.
גליינור פלט
עשה פשוט בית ספר להגנה של מכבי.. משך שחקנים, נתן כדורים טובים. ביצועים יפים עם הכדור...,ושער ענק
נראה שסוף סוף הוא מתחיל לפרוע את השטרות, ואני בטוח שגם הצירוף של הובר שמכיר אותו- נתן לו ביטחון!
חברים אל תתבאסו כי מכבי באמת קבוצה הרבה יותר גדולה מאיתנו.. צריך לקוות שנסיים במקום השני עם גביע( שהסיכויים מאוד גבוהים)
כל הכבוד לשחקנים על עונה עד כה מאוד מוצלחת ומהנה.
ואתם? הקהל מספר אחד! להמשיך בעשייה
נראה שסוף סוף הוא מתחיל לפרוע את השטרות, ואני בטוח שגם הצירוף של הובר שמכיר אותו- נתן לו ביטחון!
חברים אל תתבאסו כי מכבי באמת קבוצה הרבה יותר גדולה מאיתנו.. צריך לקוות שנסיים במקום השני עם גביע( שהסיכויים מאוד גבוהים)
כל הכבוד לשחקנים על עונה עד כה מאוד מוצלחת ומהנה.
ואתם? הקהל מספר אחד! להמשיך בעשייה
Re: לא רק פרימו צריך לאכול את הכובע
!!!!!!!!sumsum כתב:לכל המקטרגים, המצקצקים, אלו שקראו לו 'מסתנן' ושמות גנאי אחרים אתם יכולים רק לצחצח לו את הנעליים.
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
גליינור פלט מאכיל אותי כובע בטעם משובח.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
כל עדת מקטרגיו לא ראויים אפילו להתייחסות עניינית.
רק בור וחצוף מרשה לעצמו לקטול שחקן שרק אשתקד כבש 10 בקבוצה שכמעט לקחה אליפות בליגה הבלגית...
רק בור וחצוף מרשה לעצמו לקטול שחקן שרק אשתקד כבש 10 בקבוצה שכמעט לקחה אליפות בליגה הבלגית...
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
פלט והובר מהזרים הכי טובים שנחתו אצלנו, וראו את זה מהשנייה הראשונה.
כל מילה סלע.
שאני אמרתי לפני חודשיים שהוא שחקן טוב מאוד שעוד יפרע תשטרות , אנשים הסתכלי עליי כאילו אני הסוכן שלו.
שחקן ענק ואם הזמן שעובר אני אוהב אותו יותר!
שאני אמרתי לפני חודשיים שהוא שחקן טוב מאוד שעוד יפרע תשטרות , אנשים הסתכלי עליי כאילו אני הסוכן שלו.
שחקן ענק ואם הזמן שעובר אני אוהב אותו יותר!
כל מילה בסלע!!!!!!!!!!!
- המשוגע האדום
פלט עשה בית ספר לכל שחקני מכבי.הראה להם מזה חלוץ ברמה אירופאית אמיתי
שיאכלו את הכובע האפסים האלה
שיאכלו את הכובע האפסים האלה
אין מה להוסיף. מההתחלה האמנתי בו וידעתי שהוא יהיה החלוץ הכי טוב בארץ.
טוב שהוא מתחיל לפרוח ולהראות את זה. חשוב מאוד שהוא יהיה בשיא שלו בפלייאוף.
חלוץ ברמה שלו זה שובר שיוויון.
טוב שהוא מתחיל לפרוח ולהראות את זה. חשוב מאוד שהוא יהיה בשיא שלו בפלייאוף.
חלוץ ברמה שלו זה שובר שיוויון.
- red ultras
ועדיין צריך להגיד את האמת,
כפי שטענתי בטופיק אחר.. הדרך היחידה להכניס את פלט לעניינים היא לפתוח איתו בהרכב הראשון.. ומשם באמת הגיע השינוי.
מאז שאלישע התחיל לפתוח איתו בהרכב הוא מתחיל לפרוע שטרות. גם השחקנים למדו לשחק עליו וגם הוא למד את השחקנים.
חלוץ ענק
כפי שטענתי בטופיק אחר.. הדרך היחידה להכניס את פלט לעניינים היא לפתוח איתו בהרכב הראשון.. ומשם באמת הגיע השינוי.
מאז שאלישע התחיל לפתוח איתו בהרכב הוא מתחיל לפרוע שטרות. גם השחקנים למדו לשחק עליו וגם הוא למד את השחקנים.
חלוץ ענק
בכלל השנה בלי עין הרע פגיעות בול בזרים. פאיוביץ׳ בלם גדול, פלט מתחיל לפרוע שטרות חופשי והובר נראה טוב לפי המשחק הראשון ואין לי ספק שיצליח
שחקן מעולה, עשה לנו הרבה צרות.
Re: גליינור פלט
גם אקסברד אם היה מקבל ככה משחקים רצופים בהרכב היה נראה ככה!
חחח סתם צוחק..
חחח סתם צוחק..