שוב אני אחזור לנושא של מאמן הכושר

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

ההבדל ביננו לבין מכבי = כושר גופני

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

היום הוכח מעבר לכל ספק שההבדל ביננו לבין מכבי זה לא העומק שטוענים שיש להם (סך הכל יש להם סגל של 22 שחקנים ולנו של 23) ולא העובדה שהם עם שחקנים טובים משלנו אלא נטו הכושר הגופני שאם היה לנו מאמן כושר איכותי לצידו של מאירי סיני היינו היום במקום ראשון, ולא השתן לא עלה לי לראש אני ראיתי את זה מאמצע העונה, מכבי תל אביב גדולים מאיתנו בזכות הכושר הגופני בחצי רמה וזהו, אז חבר'ה אל תתבאסו ותאמינו בשחקנים, יאללה באר שבע!
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

סמל אישי של משתמש
yakar

Re: ההבדל ביננו לבין מכבי = כושר גופני

שליחה על ידי yakar »

לא מסכים.
הכושר הגופני הוא לא מה שהכריע את המשחק היום.
אלא, הפציעות הרבות בהגנה והאדום בהתחלה.

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה

הפציעות זה נטו עניין של כושר גופני...

סמל אישי של משתמש
yakar

שליחה על ידי yakar »

פאיוביץ דרך על הכדור ונפצע.
אופיר נפצע אחרי חודש שישב בחוץ.

סמל אישי של משתמש
Marin

שליחה על ידי Marin »

כושר גופני זה גם הבדל,אבל לא רק.

מכבי קבוצה טובה מאיתנו,לפחות ב2 רמות.

לא אומר שבוסרמיל בלתי אפשרי לנצח אותם,אבל פערי האיכות מורגשים.

סמל אישי של משתמש
zivmay

שליחה על ידי zivmay »

הלוואי שרק הכושר גופני היה ההבדל.
כל שחקן יודע איפה לעמוד, מתי לסגור ומתי לצאת ללחוץ. שעושים את זה ברמה כזאת גבוהה של תיאום, משלבים את זה בכושר גופני נהדר, אין מה לעשות נותר לנו רק ללמוד.

סמל אישי של משתמש
הראל
Title: אין

שליחה על ידי הראל »

ההבדל הוא ששמעון הרוש כבר יותר טוב מבן תורג'מן .

הרבה אקמול הוא צריך לקחת על מה שמיכה עשה לו שוב ושוב ושוב ושוב ושוב . מגן ברמה של ליגה א מצטער .
תמונה

סמל אישי של משתמש
dor69

שליחה על ידי dor69 »

הראל כתב:ההבדל הוא ששמעון הרוש כבר יותר טוב מבן תורג'מן .

הרבה אקמול הוא צריך לקחת על מה שמיכה עשה לו שוב ושוב ושוב ושוב ושוב . מגן ברמה של ליגה א מצטער .
הם שיחקו על זה ותורג׳מן עמד יפה בשטף, אני יכול לספור על כף יד אחת את כמות הפעמים שמיכה הוציא כדור רוחב או הרמה מתוך עשרות הפעמים שעמד מול בן

סמל אישי של משתמש
Marin

שליחה על ידי Marin »

dor69 כתב: הם שיחקו על זה ותורג׳מן עמד יפה בשטף, אני יכול לספור על כף יד אחת את כמות הפעמים שמיכה הוציא כדור רוחב או הרמה מתוך עשרות הפעמים שעמד מול בן
באמת?כי אני לא יכול לספור את כמות הפעמים שמיכה עבר את תורגמן גם אם היו לי עוד 5 ידיים.

סמל אישי של משתמש
dor69

שליחה על ידי dor69 »

KaduSimioni כתב:
באמת?כי אני לא יכול לספור את כמות הפעמים שמיכה עבר את תורגמן גם אם היו לי עוד 5 ידיים.
ומצב ממשי עדיין לא יצא מזה

סמל אישי של משתמש
avivgolan

שליחה על ידי avivgolan »

dor69 כתב: ומצב ממשי עדיין לא יצא מזה
וזה שמצב ממשי לא יצא מזה מעיד על תורג'מן או מעיד על השחקן שעבר אותו?
זה כמו שאם חלוץ יגיע ל-20 מצבים מול שוער ויחמיץ זה אומר שההגנה טובה כי החלוץ החמיץ, אבל איך הוא הגיע לזה מלכתחילה?
ואגב, תראה את המשחק בשידור חוזר, הגיעו לפחות 7-8 הגבהות מהצד שלו.
תורג'מן מגן חלש שמתאים במקרה הטוב להפועל כ"ס, אין לו אספקט אחד סביר שהיית מצפה לשחקן בתפקידו, לא מהירות, לא הגבהות, לא משחק הגנה ולא משחק התקפה ואפילו נוכחות אין לו למרות המבנה הגופני שלו, וזה למה הוא מגן מחליף שאיכשהו למזלו רוב המשחקים שלו עברו בשלום למרות ולא בגלל. למזלנו ברוב השנה יש לנו את אופיר, מגן נבחרת.

סמל אישי של משתמש
dor69

שליחה על ידי dor69 »

avivgolan כתב:
וזה שמצב ממשי לא יצא מזה מעיד על תורג'מן או מעיד על השחקן שעבר אותו?
זה כמו שאם חלוץ יגיע ל-20 מצבים מול שוער ויחמיץ זה אומר שההגנה טובה כי החלוץ החמיץ, אבל איך הוא הגיע לזה מלכתחילה?
ואגב, תראה את המשחק בשידור חוזר, הגיעו לפחות 7-8 הגבהות מהצד שלו.
תורג'מן מגן חלש שמתאים במקרה הטוב להפועל כ"ס, אין לו אספקט אחד סביר שהיית מצפה לשחקן בתפקידו, לא מהירות, לא הגבהות, לא משחק הגנה ולא משחק התקפה ואפילו נוכחות אין לו למרות המבנה הגופני שלו, וזה למה הוא מגן מחליף שאיכשהו למזלו רוב המשחקים שלו עברו בשלום למרות ולא בגלל. למזלנו ברוב השנה יש לנו את אופיר, מגן נבחרת.
מה שהורג אותי זה שמשווים אותו להרוש. וואלה בן שיחק אתמול כמו גבר ועמד יפה מאוד בשטף התרגלתם יותר מדי לדוידזאדה שכחתם שהרוש היה עושה קקי במכנסיים לפני משחקים כאלו

סמל אישי של משתמש
dardasmiley

שליחה על ידי dardasmiley »

תורגמן אתמול היה חושך, האיש פשוט לא מבין את התפקיד שלו, לא יכול להיות שפעם אחר פעם הוא עוזב את המקום שלו והולך לאמצע ואז באה ההגבהה לשחקם האגף של מכבי ויש לו שלושים מטר לרוץ כדי לסגור אותו. גם בהתקפה אין לו מה למכור. עדיף היה להשאיר את לוגסי, לפחות אם היה עושה טעויות זה היה שחקן בית ולא שכיר חרב.

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה

שוב אני אחזור לנושא של מאמן הכושר

שוב אני אחזור לנושא הזה ולא מעניין אותי מה אנשים נגדי חושבים (יש פה אחד ספציפי שחושב שאני חופר...), מאז העונה האחרונה בליגה הלאומית לא הייתה עונה אחת שלא היו כמות פציעות מוזרה שהרסה לנו את העונה, ובשתי העונות האחרונות זה בכלל מחריף וכל פעם מדובר במתיחה, אפילו הפציעה של פאיוביץ' הייתה בסוף מתיחה ולא בגלל שהוא עשה תנועה לא נכונה, אתם שמעתם בשנה וחצי האחרונות על שחקן של מכבי שבא לא טוב אל הכדור ונפצע?
ואל תגידו לי מזל רע כי אני לא מאמין בזה, זה נטו כושר גופני, תשימו את כל הצוות של מכבי תל אביב מבחינת כושר גופני בבאר שבע כולל כל הדברים הם משתמשים ואני בטוח במאה אחוז שכמות הפציעות במיוחד באמצע העונה הייתה נמוכה מאוד.

העונה למשל המצב בכלל מטורף, פאיוביץ' נפצע אחריי שבעטו בו ברגל במשחק ידידות, אחר כך פציעה של דוידזאדה ואז אז פציעה של ז'ינו ואילוז במקביל ועדיין הם לא חזרו, ואחר כך שוב פציעה של פאיוביץ' ושוב פעם מתיחה בשריר כלשהו, ועכשיו גם פציעה של אראל ויש לי תחושה שגם פה יהיה מדובר במתיחה, זה נראה לכם הגיוני?
באירופה שחקן גג שניים נפצעים וגם זה פציעות של שבר ברגל אחריי כניסות או שבר בראש לא עלינו, פה שחקנים נופלים מכלום...

אז תעשו לי טובה לא משנה מה אתם חושבים עליי תחשבו בהתאם להוכחות, כמות הפציעות שיש לנו היא הזויה פשוט וזה לא שיש לנו סגל קצר יותר מלמכבי תל אביב, הסגל של מכבי תל אביב מונה כיום 22 שחקנים ושלנו 23...
תגידו מה שתגידו כושר גופני זה אספקט חשוב מאוד במשחק והמאמן כושר הזה ממתי שעלינו לליגת העל מזייף...

סמל אישי של משתמש
Totti

Re: שוב אני אחזור לנושא של מאמן הכושר

שליחה על ידי Totti »

פציעות זה חלק מהמשחק. לא אומר שצוות אימון כמו של מכבי זה לא נכס, אבל לא הייתי מפיל כל מתיחה על מאמן הכושר.
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]

שלח תגובה