מוקש בירוק
גביע נגד כפר סבא -----לעלות עם ההרכב החזק ביותר
הדחה חלילה תהייה פדיחה ענקית ותפגע לנו קשה גם בליגה
חוץ מהפצועים לעלות עם ההרכב הכי חזק ולנסות להרוג את המשחק כמב שיותר מהר
מכבי ת''א הגדולה הודחה בשנים האחרונות דווקא מקבוצות ליגה א'
זכור לי בית''ר תא שמשון עם עידו אקסברד הפועל ירושליים
וגם לקבוצות נחותות ממנה בהרבה עכו סכנין ואפילו בית''ר החלשה של עונה שעברה
https://sports.walla.co.il/?w=//2714864" onclick="window.open(this.href);return false;
חוץ מהפצועים לעלות עם ההרכב הכי חזק ולנסות להרוג את המשחק כמב שיותר מהר
מכבי ת''א הגדולה הודחה בשנים האחרונות דווקא מקבוצות ליגה א'
זכור לי בית''ר תא שמשון עם עידו אקסברד הפועל ירושליים
וגם לקבוצות נחותות ממנה בהרבה עכו סכנין ואפילו בית''ר החלשה של עונה שעברה
https://sports.walla.co.il/?w=//2714864" onclick="window.open(this.href);return false;
Re: גביע נגד כפר סבא -----לעלות עם ההרכב החזק ביותר
https://doublepass.sport5.co.il/story.php?id=9593" onclick="window.open(this.href);return false;
מוקש בירוק
אני קורא פה על תגובות כמו "גל אראל ישחק אני סכנין? כפר סבא זה בקטנה, נריץ את הנוער" ואחרות ופשוט
לא רגוע.
גביע זה גביע והכל יכול לקרות בו, נראה שאנחנו עייפים וסובלים מנפילת מתח ואכזבה כתוצאה מההפסד בראשון,
רק שלא נופתע בכפר סבא, ראו הוזהרתם
לא רגוע.
גביע זה גביע והכל יכול לקרות בו, נראה שאנחנו עייפים וסובלים מנפילת מתח ואכזבה כתוצאה מההפסד בראשון,
רק שלא נופתע בכפר סבא, ראו הוזהרתם
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
Re: מוקש בירוק
צודק חייבים לעלות עם ההרכב הכי טוב שיש ואראל כשיר למשחק והוא חייב לפתוח.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
- אביאל
- Title: ברקת - היהלום של הנגב
- יצירת קשר:
מי שמתייחס בקלות דעת למשחק הזה פשוט לא מכיר את הפועל כ"ס.
הפועל כ"ס נבנתה העונה לליגה הלאומית וממש לא לתחתית שלה.
בגלל כל סאגת הירידה עם אום אל פאחם לבסוף נשארה בליגה א' אבל מקומה לא שם.
הקבוצה מוליכה את ליגה א' צפון ונמצאת שם בזכות שחקנים טובים, בטח לליגה א'.
שווה להתייחס לחוליית ההתקפה: מיכאל קורטובה(12 שערים בכל המסגרות), סהר לוי(8 שערים בכל המסגרות), עידן דוד(11 שערים בכל המסגרות), אורן ניסים(7 שערים בכל המסגרות).
מעבר לעובדה שאין להם מה להפסיד, הם משחקים בבית שלהם מתוך ידיעה שניצחון על ב"ש=סנסציה וכותרות בעיתונים.
מצפה משחק קשה!
הפועל כ"ס נבנתה העונה לליגה הלאומית וממש לא לתחתית שלה.
בגלל כל סאגת הירידה עם אום אל פאחם לבסוף נשארה בליגה א' אבל מקומה לא שם.
הקבוצה מוליכה את ליגה א' צפון ונמצאת שם בזכות שחקנים טובים, בטח לליגה א'.
שווה להתייחס לחוליית ההתקפה: מיכאל קורטובה(12 שערים בכל המסגרות), סהר לוי(8 שערים בכל המסגרות), עידן דוד(11 שערים בכל המסגרות), אורן ניסים(7 שערים בכל המסגרות).
מעבר לעובדה שאין להם מה להפסיד, הם משחקים בבית שלהם מתוך ידיעה שניצחון על ב"ש=סנסציה וכותרות בעיתונים.
מצפה משחק קשה!
- דר אדום בנשמה
אגב במשחק כזה חייבים לפתוח עם נסאר ופלט ולעלות את דובב במחצית במידה ויהיה צורך.
לא זלזלנו בשעריים לא נזלזל גם בכפס. במידה ונוביל יתרון של 2+ , יהיה אפשר להוריד לספסל את ברדה, סוארז ובוזי.
- dardasmiley
לפתוח עם פלצ'וק ונסאר.
לא כדי לזלזל חלילה, כי אני חושב שהם לא פחות טובים מההרכב הראשון, זה ייתן להם הזדמנות להוכיח את עצמם ןצוטיבציה להמשל, והכי חשוב יוריד קצת מהנטל על שחקני ההרכב הראשון, שלא חלילה יפצעו לנו.
לא כדי לזלזל חלילה, כי אני חושב שהם לא פחות טובים מההרכב הראשון, זה ייתן להם הזדמנות להוכיח את עצמם ןצוטיבציה להמשל, והכי חשוב יוריד קצת מהנטל על שחקני ההרכב הראשון, שלא חלילה יפצעו לנו.
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
אכן מוקש רציני - קבוצה עם מסורת וקהל, ושחקנים עם עבר בליגת העל...
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
כפ״ס בגביע - קיבלתי וואחד דה-ז׳ה-וו...
עונת 94-95, שמינית גמר גביע המדינה, הפועל ב״ש מצמרת הליגה הלאומית (הראשונה דאז) מארחת את הפועל כפ״ס מתחתית הליגה הארצית (השנייה דאז). אחרי מחצית מאופסת, אלון ריף במבצע אישי מעלה ל-0-1. אלא שאז, כשהיה נראה שהקבוצה הסימפטית מכפ״ס עשתה את שלה וגמרה את הסוס, התחוללה לה הסנסציה: בדקה ה-74 יעקב קורצקי השווה, ודקותיים לאחר מכן דודי סטולפר חתם מהפך, 1-2 תוצאת סיום, תוצאה שהיתה ה-סנסציה של משחקי הגביע בעונה ההיא...
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
dardasmiley כתב:לפתוח עם פלצ'וק ונסאר.
מסכים
גם עם סויסה. לוטם והוברט.
שחקני ספסל יורקים דם כשנותנים להם הזדמנות ולשחקני הרכב יש נטיה לזלזל בטח במשחק כזה ובטח אחרי המשחק נגד שעריים
- אביאל
- Title: ברקת - היהלום של הנגב
- יצירת קשר:
והדוגמא הכי טובה הגיעה היום בדמות מעלות תרשיחא. אסור לזלזל.
אתה משווה את הפועל פתח תקווה והכח שמתקשות במשחקי אמצע בלאומית לבאר שבע? טיול קליל בכפר סבא. במיוחד כשיש לך את פלט וגבאי הם לא יצליחו להתמודד עם זהאביאל כתב:והדוגמא הכי טובה הגיעה היום בדמות מעלות תרשיחא. אסור לזלזל.
- דר אדום בנשמה
אני לא אוהב את הזלזול הזה, לדעתי צריך לעלות עם ההרכב הכי טוב.dor69 כתב: אתה משווה את הפועל פתח תקווה והכח שמתקשות במשחקי אמצע בלאומית לבאר שבע? טיול קליל בכפר סבא. במיוחד כשיש לך את פלט וגבאי הם לא יצליחו להתמודד עם זה
מה שברור שאם אנחנו עולים עם ההרכב הכי חזק אנחנו חייבים לנצח, כל דבר חוץ מיצחון ייחשב לסנסציה...
גם אם נעלה בהרכב עם השחקנים השניים בהתקפה, מדובר בתומר סוויסה, סיראז׳ נאסר וניקולס פלצ׳וק. מנצחים בלי שאלה בכללדר אדום בנשמה כתב:אני לא אוהב את הזלזול הזה, לדעתי צריך לעלות עם ההרכב הכי טוב.
מה שברור שאם אנחנו עולים עם ההרכב הכי חזק אנחנו חייבים לנצח, כל דבר חוץ מיצחון ייחשב לסנסציה...