בן תורג'מן
בן תורג'מן
סלחו לי.. אבל לא מדובר במגן מזהיר,מיכה עשה לו בית ספר,הוא עושה המון חורים בהגנה,גם במשחק היום היו חלקים במשחק שהתגעגעתי לדוידזאדה.
סלי לי בן,אבל אינך מתאים כרגע לסגל שרוצה לרוץ לאליפות..
Re: בן תורג'מן
תורג'מן טוב. אחלה מגן מחליף.
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
הפתיע אותי לטובה. לדעתי הוא וביטון מגנים טובים מאוד.
- ForeverRed
נראה לי שיש לך קצת נטייה לסמן שחקנים.שלומי12 כתב:סלחו לי.. אבל לא מדובר במגן מזהיר,מיכה עשה לו בית ספר,הוא עושה המון חורים בהגנה,גם במשחק היום היו חלקים במשחק שהתגעגעתי לדוידזאדה.
בן תורג'מן אכן לא מתאים להרכב של קבוצה כמו הפועל באר שבע, אבל צריך לזכור
שהוא בסך הכל מחליף לאופיר דודזאדה שבדרך כלל לא מרבה להיפצע, וככזה הוא בסדר גמור.
- dardasmiley
הפעם אני נוטה להסכים עם פותח הטופיק.
שחקן ליגה א' של כפר סבא עשה לו היום קרקס, כל פעם שהוא היה מולו ב1 על 1 הוא עבר אותו כמו קונוס. לא ברמה לליגת העל, מצטער.
מבחינה התקפית הוא בינוני פלוס ויודע לעבור שחקן או להרים כדור, אבל מבחינה הגנתית הוא לא ברמה ומכיוון שהוא מתופקד כמגן, אפשר להגיד עליו, לא מספיק טוב.
שחקן ליגה א' של כפר סבא עשה לו היום קרקס, כל פעם שהוא היה מולו ב1 על 1 הוא עבר אותו כמו קונוס. לא ברמה לליגת העל, מצטער.
מבחינה התקפית הוא בינוני פלוס ויודע לעבור שחקן או להרים כדור, אבל מבחינה הגנתית הוא לא ברמה ומכיוון שהוא מתופקד כמגן, אפשר להגיד עליו, לא מספיק טוב.
סביר התקפית, חלש הגנתית.
באמת לא ראיתי אותו פעם אחת עוצר שחקן באגף שלו.
באמת לא ראיתי אותו פעם אחת עוצר שחקן באגף שלו.
אין לי כלום נגדו.
אבל אם היה משחק היום עם כפר סבא לא היינו שמים לב.
חלש מאוד.
אבל אם היה משחק היום עם כפר סבא לא היינו שמים לב.
חלש מאוד.
ראו עליו את זה מלכתחילה , שחקן ברמה של ליגה א , לא יותר מזה .
לא ראוי גם בתור מחליף לקבוצת תחתית בליגת העל .
לא ראוי גם בתור מחליף לקבוצת תחתית בליגת העל .
דווקא היום הוא היה לא רע בכלל,היה מאוד פעיל באגף שמאל והרים כמה כדורים לא רעים בכלל.
זה שהיום הוא היה לא רע רק מוכיח לי שזאת הרמה שלו..הוא מגן נחמד ועוד חסר ניסיון, יש לו עוד כמה אלמנטים הגנתיים שהוא יהיה חייב לשפר כי הוא רך מדי ואז יהיה מחליף סבבה לא מעבר לקבוצה ששואפת לצמרת העליונה של הליגה
היה סבבה היום ועשה מהלך יפיפה עם בוזגלו באגף, אבל הוא חלש מידי הגנתית אפילו בשביל מחליף בליגת העל, אפשר לדעתי למצוא מחליף יותר טוב ממנו(למרות שהוא נראה לי אחלה גבר).
נראה כמו שחקן שהיה קשר שמאלי והסבו אותו בגלל נתון כזה או אחר, או חוסר מסויים בתפקיד הזה.
אחלה בהתקפה עם אחלה הרמות אבל בהגנה כל שחקן עושה לו בית ספר, ולמזלנו יש את סוארס שהוא תמיד השחקן שבא אחריו וצריך לחפות עליו. לצערנו אין מה לעשות ואי אפשר שבכל עמדה יהיו לך גם את המחליפים הכי טובים כי שחקנים כאלה רוצים הרכב ועד לא מזמן שחקנים טובים לא רצו לבוא לשחק אצלנו בהרכב אז שלא לדבר על הספסל. זה לא תפקיד ששופע בשחקנים ככה שבסה"כ בתור מחליף הוא סביר וזה תמיד יראה סביר כשיש לך את המגן השמאלי הכי טוב בליגה לדעתי.
אחלה בהתקפה עם אחלה הרמות אבל בהגנה כל שחקן עושה לו בית ספר, ולמזלנו יש את סוארס שהוא תמיד השחקן שבא אחריו וצריך לחפות עליו. לצערנו אין מה לעשות ואי אפשר שבכל עמדה יהיו לך גם את המחליפים הכי טובים כי שחקנים כאלה רוצים הרכב ועד לא מזמן שחקנים טובים לא רצו לבוא לשחק אצלנו בהרכב אז שלא לדבר על הספסל. זה לא תפקיד ששופע בשחקנים ככה שבסה"כ בתור מחליף הוא סביר וזה תמיד יראה סביר כשיש לך את המגן השמאלי הכי טוב בליגה לדעתי.
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
תבינו משהו מחליף טוב ממנו כרגע אין בנמצא זה לא קל למצוא אחד אולי היינו צריכים להשאיר את לוגסי ורק להביא את בן ביטון המוכשר אבל סך הכל יש לנו חילופים טובים ועובדה שחוץ מהמשחק מול מכבי לא ספגנו איתו יותר מדיי שערים.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!