https://www.haaretz.co.il/sport/tapina/ ... -1.2242004" onclick="window.open(this.href);return false;
ממיטב המטעמים מצד אוהד בני יהודה (מסתבר, אולי זה מסביר כמה דברים) מנשה משיח :
1. "לא כל מספרת היא עבירה. מבחינתי, כדורגל זה משחק של גברים, במיוחד האירוע הזה. אין פה קונצנזוס, במיוחד שההחלטה היא גבולית שיכולה להשתמע לשני הצדדים. "
2. "אגיד לך מה הבעיה שלנו. מה המנטליות שלנו? כל מגע קטן זו שריקה. חבר'ה, לא כל מגע זו עבירה. הבעיה שלנו בארץ זה שאנחנו אוהבים לשרוק על כל מגע, אבל אני מהאסכולה של הליגה האנגלית."
3. "לפעמים שוער שמרים פתאום יד, יכול לערער את ביטחונו של שופט הקו. לזה התכוונתי. פה הסתכלתי, הכדור נכנס, הוא קם, הוציא את הכדור מהרשת. שמע, אין ספק ששחקן זר הוא יותר ג'נטלמן משחקן מקומי, בוא נהיה הכי אמיתיים."
4. "בורנשטיין לא אמר אופסייד. היה שער, רצתי כבר לאמצע, אורן התחיל לרוץ ושאל "מישהו ראה אם ראדי נגע בכדור?". עכשיו שתי שניות בכדורגל זה נצח. אנחנו כבר רצים לאמצע, אמרנו "לא".
5. " נכון להיום חוקת הכדורגל אומרת שזו הרחקה אם השחקן בדרך לשער כשמדובר בהזדמנות ודאית להבקעת שער. הרי פריצה היה לבד, היה מבקיע או לא, כמה הוא טכני – אני לא יודע."
6. "אני לא שופט את בני יהודה עד היום. לא חושב שזה אתי, גדלתי בשכונה, שיחקתי כדורגל במועדון עד גיל 17."
7. "...מנשה משיח שלא שפט עם שכל. זה לא מנשה משיח הרגוע של היום, שמשתמש בכל הכלים שעומדים לזכותו. אחרי המשחק הזה התחלתי לעבוד עם יועץ מנטלי, ד"ר רועי סמואל שעובד עם אלופים אולימפיים. הוא אמר לי "יכולות שיפוט יש לך, אבל אתה לא משתמש בעוד כלים". מאותו רגע כל הראייה שלי השתנתה, היום אני יודע להבדיל בין מחאה לתסכול."
8. "עליתי לשידור אצל ניב רסקין בגל"צ עם האמא של הילד (עמית משיח שהוטרד ע"י אוהד באר שבע). אמרתי לה שזה כואב לי באופן אישי. זה עוד משהו שצריך לשים אותו על הקיר."
בקיצור - שיבושם למנשה משיח, מסתבר שיש לו עוד הרבה עבודה עם עצמו כפי שהוא מתאר. היינו לפניו ונהיה גם אחריו. רק בבקשה - אל תשפוט אותנו יותר.
שבת שלום!
מנשה משיח פותח פה - "לא קל לשבץ את מנשה משיח" - ריאיון נוקב
Re: מנשה משיח פותח פה - "לא קל לשבץ את מנשה משיח" - ריאיון נוקב
גם אם הוא באמת אוהד בני יהודה.... יכול להיות שרצה לסגור חשבון עם הקבוצה ש״גנבה״ 6 נקודות לכתומים וסיבכה אותם...
בכל מקרה, לא יודע מה הוא ומי הוא ומאיפה הוא... אבל שופט, הוא לא!
בכל מקרה, לא יודע מה הוא ומי הוא ומאיפה הוא... אבל שופט, הוא לא!
הכאב הוא זמני, הגאווה היא לנצח
תפנו למאיר לוי בושה של שיבוץ ,זה שי !

אם אני זוכר נכון אותו משיח דפק לנו בהחלטות שיפוט מזוועיות את משחק העלייה הבייתי מול בית שאן לא ?
הוא חשב שהביקורת התלאביביות קשות כשהוא טועה נגדם
הוא עוד לא יודע מה זה כשהקהל של ב״ש נתפס על מישהו
גם ה׳ לא יעזור לו לצאת מזה.. אנחנו הקהל הכי מתנכל בארץ.
מחכה שישפוט נגדנו שוב בוסרמיל.. הוא לא ישכח את זה לעולם.
הוא עוד לא יודע מה זה כשהקהל של ב״ש נתפס על מישהו
גם ה׳ לא יעזור לו לצאת מזה.. אנחנו הקהל הכי מתנכל בארץ.
מחכה שישפוט נגדנו שוב בוסרמיל.. הוא לא ישכח את זה לעולם.
- ForeverRed
זה באמת יהיה מעניין...אלדר כתב: מחכה שישפוט נגדנו שוב בוסרמיל.. הוא לא ישכח את זה לעולם.

- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
הראל כתב:אם אני זוכר נכון אותו משיח דפק לנו בהחלטות שיפוט מזוועיות את משחק העלייה הבייתי מול בית שאן לא ?
אממ לא...
אבל בעונת 03/04, מול אותה מכבי ת"א בבלומפילד, הוא גמר לנו את המשחק עם אדום הזוי לאופיר חיים..
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר