הצוות התומך קרי: פיזיותרפיסטיים, מעסים וכמובן גם מערך הכושר צריך לעבור ניעור משמעותי, בעונה שצפויה להיות עונה עמוסה ביותר לא יהיה סביר לאבד כל כך הרבה שחקנים משמעותיים לתקופות כל כך ארוכות בפציעות שרירים.
שמישהו יפנצ'ר את הכדור שפאיוביץ' דרך עליו, נאחס.
דר אדום בנשמה כתב:זה בעיקר בגלל מאמן הכושר לדעתי האישית.
הפציעה של דוידזאדה ופאיוביץ׳ הן פציעות משקרות, אם יחזירו שחקן מפציעה כזאת מוקדם מדי הוא יחמיר את המצב זה מה שקרה לאופיר בדיוק- במקום לחכות עוד שבוע שבועיים הוא חזר מוקדם מדי ומתח שוב
גיא חניה כתב:
מחו"ל. אני זוכר בתקופה של גיא עזורי הביאו רופאים מגרמניה , לדעתי הכל תלוי בעניין של כסף.
אני זוכר שהוא הביא איזה יועץ מומחה כדורגל מגרמניה, מארק משהו אם אני לא טועה אבל לא זכור לי רופאים גרמנים, באופן כללי זה נראה לי גדול עלינו להביא צוות רפואי מחול
פליימיקר כתב:
אני זוכר שהוא הביא איזה יועץ מומחה כדורגל מגרמניה, מארק משהו אם אני לא טועה אבל לא זכור לי רופאים גרמנים, באופן כללי זה נראה לי גדול עלינו להביא צוות רפואי מחול
גיא עזורי מסכן תאמינו לי. העונה הכי טובה שלנו בקדנציה הנוכחית בליגת העל הייתה שלו (מלבד העונה הנוכחית כמובן) ופיספסנו את הפלייאוף העליון בשתי נקודות. הייתה מכת פציעות מטורפת באותה עונה בונפלד ומסיקה פרשו אפילו, חבל שהקהל נפל עליו סתם
OMERREMO כתב:דור הצלחת לשבור אפילו את השיא של עצמך בהודעות תמוהות...
עזורי מאמן???????? עזורי?????? מאמן כדורגל?????????
גג מורה ספורט ופרשן(גרוע)....
הוא מאמן גרוע בלי ספק אבל עובדתית העונה שלו הייתה הכי טובה. להזכירך סיימנו את העונה הסדירה במקום השביעי מרחק נגיעה מהשישי עם סגל זוועתי. וזה לא שוויקו חדד הביא שינוי