הלוזונים מכים שנית-כרטיס למושבה 100 ש״ח
הלוזונים מכים שנית-כרטיס למושבה 100 ש״ח
מנצלים את העובדה לצפי קהל רב.
הכאב הוא זמני, הגאווה היא לנצח
Re: הלוזונים מכים שנית-כרטיס למושבה 100 ש״ח
זה מחובתם של אלונה/ אסי לפנות בנושא להנהלת מכבי פ"ת ולדרוש להשוות את מחיר הכרטיס לזה שנגבה במשחק בבאר שבע !
100 ש"ח כרטיס יימח שמם , נקווה שהמועדון ינסה לעשות משהו בנושא.
משפחת לוזון = משפחת פשע!
משפחת לוזון = משפחת פשע!
- The red one
אסי הגיב ואמר שביקשו אבל זה מה שהנהלת מכבי פ״ת החליטה ואי אפשר לשנות את זה.גיל שגיב כתב:זה מחובתם של אלונה/ אסי לפנות בנושא להנהלת מכבי פ"ת ולדרוש להשוות את מחיר הכרטיס לזה שנגבה במשחק בבאר שבע !
בזיון!! הייתי אומר צריך לפנות מיד להתאחדות אבל אז נזכרתי את מי יו״ר ההתאחדות אוהד...
מה הבעיה שנקנה כרטיסים ליציעים שלהם? נתערבב בין 300
האוהדים שלהם
האוהדים שלהם
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
מי שיכול לבדוק -
כמה האוהדים שלהם משלמים?
וכמה במשחקי בית בדר"כ עולה כרטיס ילד-בוגר?
כמה האוהדים שלהם משלמים?
וכמה במשחקי בית בדר"כ עולה כרטיס ילד-בוגר?
לזכותם יאמר שלפי לאן גם לעשרת האוהדים שלהם זה המחיר...
הם יחלקו הזמנות ל 130 אוהדים שלהם ככה שהכל חוקי...amichai כתב:לזכותם יאמר שלפי לאן גם לעשרת האוהדים שלהם זה המחיר...
הכאב הוא זמני, הגאווה היא לנצח
בדר״כ כרטיס לפ״ת עולה 50 ש״ח אחיד.
גם סטודנט ואישה יצטרכו לקנות בוגר. זה היה המחירים גם למשחק מול מכבי.
כרטיס באצטדיון יעלה לשער של פ״ת ושלנו אותו דבר.
הימור תוך כמה זמן נגמר הנוער?
גם סטודנט ואישה יצטרכו לקנות בוגר. זה היה המחירים גם למשחק מול מכבי.
כרטיס באצטדיון יעלה לשער של פ״ת ושלנו אותו דבר.
הימור תוך כמה זמן נגמר הנוער?
- dardasmiley
א. יהיו המון כרטיסים ליציע שלנו, תקנו בקופות, תחסכו את העמלה. (10% לכרטיס הופך למשמעותי אם צריכים כמה כרטיסים).
ב. שילכו להזדיין הלוזונים 20 שקלים לפה או לשם לא ימנעו מאיתנו לעשות להם בית ספר בבית שלהם. ושלא יתפלאו אחר כך שבמקום לעודד יציע שלם מקלל את כל הנצרים למשפחה הרקובה הזו
ג. הגיע הזמן ללמוד דבר או שניים מג'קי בן זקן. המחיר שלוקחים מהאוהדים שלנו בחוץ הוא המחיר שיקחו מהאוהדים שלהם כשנשחק בבית. עצה שלי, תוספת 50% למחיר כעונש. ולפני שקופצים עליי ואומרים שאסור, שמחיר הבית והאורחים חייב להיות זהה, יש כל כך הרבה דרכים לעקוף את השטות הזו, החל מהנחה לבעלי מנוי בגובה 50% מחיר, עבור לחלוקת הזמנות, חלוקת כרטיסים דרך גורם שלישי (גרנד קניון וכדומה) וכו וכו...
אההה ועוד משהו, אני לא יודע אם אלונה מחויבת לזה או לא, אבל אם היא לא מחויבת, כשישחקו אצלנו לא לאפשר כניסת מכבי פ"ת ליציע הכבוד. לא לוזון לא אח שלו, לא המשפחה שלו, אף אחד. שישבו מאחורי העמוד בשער שמונה. גם ככה במשחקי חוץ אלונה מרבה לשבת עם האוהדים, בנו זה לא יפגע..
בברכת: "יום שישי ערוץ חמש שעה 15:00", נקוה לא לראות את המושחתים האלה בעונה הבאה בליגה.
ב. שילכו להזדיין הלוזונים 20 שקלים לפה או לשם לא ימנעו מאיתנו לעשות להם בית ספר בבית שלהם. ושלא יתפלאו אחר כך שבמקום לעודד יציע שלם מקלל את כל הנצרים למשפחה הרקובה הזו
ג. הגיע הזמן ללמוד דבר או שניים מג'קי בן זקן. המחיר שלוקחים מהאוהדים שלנו בחוץ הוא המחיר שיקחו מהאוהדים שלהם כשנשחק בבית. עצה שלי, תוספת 50% למחיר כעונש. ולפני שקופצים עליי ואומרים שאסור, שמחיר הבית והאורחים חייב להיות זהה, יש כל כך הרבה דרכים לעקוף את השטות הזו, החל מהנחה לבעלי מנוי בגובה 50% מחיר, עבור לחלוקת הזמנות, חלוקת כרטיסים דרך גורם שלישי (גרנד קניון וכדומה) וכו וכו...
אההה ועוד משהו, אני לא יודע אם אלונה מחויבת לזה או לא, אבל אם היא לא מחויבת, כשישחקו אצלנו לא לאפשר כניסת מכבי פ"ת ליציע הכבוד. לא לוזון לא אח שלו, לא המשפחה שלו, אף אחד. שישבו מאחורי העמוד בשער שמונה. גם ככה במשחקי חוץ אלונה מרבה לשבת עם האוהדים, בנו זה לא יפגע..
בברכת: "יום שישי ערוץ חמש שעה 15:00", נקוה לא לראות את המושחתים האלה בעונה הבאה בליגה.
אפשר לעשות במשחקים שלהם נגדנו בפעמים הבאות מחיר 200 בוגר/100 ילד בכל האיצטדיון והנחה של 60% למי שבא בלבוש אדום
אם ירצו להיכנס בזול שיילבשו אדום!
הא רגע... הם לא יהיו בליגת העל שנה הבאה
אבל גם בגביע זה טוב 

הא רגע... הם לא יהיו בליגת העל שנה הבאה

https://www.one.co.il/Article/230027.html" onclick="window.open(this.href);return false;
לא מבין מדוע ההנהלה שלנו לא מתערבת אישית אני לא יסע וכך גם 6 חברים במחיר כזה זאת חוצפה ואני קורא מכן לאנשים לא ליסוע יזינו אותנו כל הזמן כי ידעו שניסע בכל מקרה ,זה שי !

אוהדי מכבי שילמו סכום דומה.
נערך לאחרונה על ידי AS1 ב 26 פברואר 2014, 12:17, נערך פעם 1 בסך הכל.
סיבה: לא יורשו מילים כאלה נגד משפחת לוזון או כל אחד אחר.
סיבה: לא יורשו מילים כאלה נגד משפחת לוזון או כל אחד אחר.
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
קשה לי להאמין שאוהדי מכבי פתח תקווה ישלמו גם כזה מחיר אבל בכל מקרה צריך לכפות עליהם כאוס מאורגן ע״י רכישת כרטיסים/הגעה ליציעים שלהם ושיאכלו אותה בהוצאות שיטור (סוג של פרובוקציה) . הם פשוט המועדון הכי רקוב בארץ שמנוהל ע״י אנשים אומללים