בהצלחה לגיבורים שלנו !! תייצגו בכבוד והכי חשוב יותר מהכל , תחזרו בריאים !
RedHell כתב:עזבו רגע פופליסטיות, אתם רואים בהרכב של גוטמן שחקן מוביל? שחקן של אופי מנהיג? כי אני לא.
אני באמת ובתמים מחזיק מברדה שחקן כ״כ חכם ואיכותי ומעבר לזה המנהיגות שלו זה לא דבר של מה בכך, באמת באמת שכדאי לגוטמן חמצוא לו מקום ב11.
אתה קצת מושפע מברקוביץ הפח אשפה הזה,קפטן נבחרת הוא צריך להיות מישהו שהוא אישיות,מישהו ששחקנים מעריצים אותו על העבר שלו ועל הצניעות שלו,בטח בנבחרת שמגיעה רוב הזמן כאנדרדוג ונתונה למתקפות בתקשורת.הראל כתב:
ערן זהבי . ווינר אמיתי , שחקן מוביל , עשה את זה בהפועל ומכבי ת"א אז אין שום סיבה שלא יעשה בנבחרת גם.
אני יודע לפרגן, ערן זהבי שחקן ענק, אבל בנבחרת הוא גרוע, אפס מאופס ששם ז** וחושב שהמקום שלו מובטח...שמעון א כתב:אתם לא יודעים לפרגן.
ערן זהבי שחקן ענק !! הישראלי הכי טוב שיש לנבחרת לדעתי.
את מה שאתה אומר על זהבי אפשר להגיד גם על שאר השחקנים. ביברס נאתכו יותר טוב?דר אדום בנשמה כתב:אני יודע לפרגן, ערן זהבי שחקן ענק, אבל בנבחרת הוא גרוע, אפס מאופס ששם ז** וחושב שהמקום שלו מובטח...
איפה השחקנים בתקופה של גרנט שלא היו מוכשרים מדיי אבל נתנו את התחת עבור הנבחרת איפה...
מה ערן זהבי נתן בתכל'ס לנבחרת?
זה טוב ויפה שהוא שחקן נהדר אבל כל עוד הוא לא יצליח לתת את היכולת שהוא נותן בקבוצות שבהן הוא משחק גם לנבחרת מצידי שישחק גם בברצלונה ויהיה כוכב גדול כמו מסי, לנבחרת צריך להביא שחקנים שמוכנים לטרוף את הדשא, לא שחקנים שחושבים שהם מינימום מסי...