הפועל ב״ש-הפועל רעננה. שבת 17:00 בנתניה
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
Re: הפועל ב״ש-הפועל רעננה. שבת 17:00 בנתניה
שעה מעצבנת, לא ברור לי למה לא חושבים לעשות את המשחק יחד עם המשחק של מכבי תל אביב, התאחדות מטומטמת...
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
דר אדום בנשמה כתב:שעה מעצבנת, לא ברור לי למה לא חושבים לעשות את המשחק יחד עם המשחק של מכבי תל אביב, התאחדות מטומטמת...
איך בדיוק? כאילו לא היה ברור לך שהדרבי משחק מרכזי וישוחק בשני?
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
אז שיעשו את המשחק שלנו ביום שני, כל כך קשה להתאחדות לעשות שעה אחידה?אורי אדום בנשמה כתב: איך בדיוק? כאילו לא היה ברור לך שהדרבי משחק מרכזי וישוחק בשני?
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
אני לא מצליחה להבין למה אנחנו לא בשבת בערב/ראשון/שני (נגיד השבוע ברור שלא שני, אבל למה לא בראשון)
חמש זה מוקדם..
חמש זה מוקדם..
הקהל לא מקלל אני אוהב את הפועל
נגד אלימות, לא בשביל אלונה, בשביל עצמנו
"המתגדרים בבקעת הריאליזם, סופם לשקוע בה עד צוואר" (יגאל אלון)
נגד אלימות, לא בשביל אלונה, בשביל עצמנו
"המתגדרים בבקעת הריאליזם, סופם לשקוע בה עד צוואר" (יגאל אלון)
- The red one
למה שיעשו את זה יחד עם הדרבי?דר אדום בנשמה כתב:שעה מעצבנת, לא ברור לי למה לא חושבים לעשות את המשחק יחד עם המשחק של מכבי תל אביב, התאחדות מטומטמת...
אין שום קשר בין ההתאחדות לשעת משחק, הכל נקבע ע"י הטוטו ועל ידי ערוצי השידור, הדבר היחיד(ובצדק) שההתאחדות משריינת זה שהמחזור האחרון כל המשחקים ישחקו בשעה אחידה, אין שום דבר דבר מיוחד במחזור הבא שבגללו צריך שנשחק באותו ביום/שעה ככה היה לפני שהיינו מומעדים לאליפות וככה זה גם השנה.
אחלה שעה לא מבין על מה אתם מתלוננים , משחק באור יום , ולחזור הביתה בשעה סבירה כמו 9-10 ולא 1 בלילה.
אחלה שעה לא מבין על מה אתם מתלוננים , משחק באור יום , ולחזור הביתה בשעה סבירה כמו 9-10 ולא 2 בלילה כמו אם המשחק היה משחק מרכזי
נערך לאחרונה על ידי גיא חניה ב 09 מרץ 2014, 14:34, נערך פעם 1 בסך הכל.
שעה מצוינת לכול מי שמעוניין לבוא למשחק וזה הוכח בשבוע שעבר בפתח תקווה. יום שני, 9 בערב בנתניה זה לפחות 1,000 אוהדים פחות.
אחלה שעה
מעניין מה יהיו המחירים הפעם..
מעניין מה יהיו המחירים הפעם..
עדיף היה לשחק ביום שני ביחד עם מכבי.
אני מבין את שיקולי הטלוויזיה שמונעים מאינטרסים כלכליים נטו, מצד שני צריך להתחשב מדי פעם באוהדים הדתיים , גם השעה לא נוחה ובנוסף יש את קריאת המגילה במוצאי השבת , כל אחד יחיה לפי אמונתו , צריך לכבד אחד את השני , אני בשנה שעברה ויתרתי על המשחק נגד הפועל תל אביב בבית לטובת קריאת המגילה , כמות הקהל השבת תהיה קטנה בצורה משמעותית מאשר המשחק במושבה, לפחות אוירת החג תשתלב מצוין עם ניצחון.
אני מבין את שיקולי הטלוויזיה שמונעים מאינטרסים כלכליים נטו, מצד שני צריך להתחשב מדי פעם באוהדים הדתיים , גם השעה לא נוחה ובנוסף יש את קריאת המגילה במוצאי השבת , כל אחד יחיה לפי אמונתו , צריך לכבד אחד את השני , אני בשנה שעברה ויתרתי על המשחק נגד הפועל תל אביב בבית לטובת קריאת המגילה , כמות הקהל השבת תהיה קטנה בצורה משמעותית מאשר המשחק במושבה, לפחות אוירת החג תשתלב מצוין עם ניצחון.
אין,לא היה,ולא תהיה לעולם בשום מצב ודרך, שעה ויום שיתאימו לכולם...תמיד יש דתיים/חיילים/ילדים/מבוגרים עובדים/ וכו׳...
אפשר לחסוך את הדיון הזה כל פעם מחדש מה גם שאף פעם זה לא באמת שינה... ההחלטות תלויות ביותר מידי דברים וגופים שלא מעניין אותם רווחת האוהד(עד כמה שזה אבסורד כי אנחנו הלקוח) ועדיין הגופים השונים(התאחדות/טלויזיה) מתחשבים קודם בעצמם ואולי אפילו רק בעצמם...
אפשר לחסוך את הדיון הזה כל פעם מחדש מה גם שאף פעם זה לא באמת שינה... ההחלטות תלויות ביותר מידי דברים וגופים שלא מעניין אותם רווחת האוהד(עד כמה שזה אבסורד כי אנחנו הלקוח) ועדיין הגופים השונים(התאחדות/טלויזיה) מתחשבים קודם בעצמם ואולי אפילו רק בעצמם...
הכאב הוא זמני, הגאווה היא לנצח
במחזור הקודם (זה שיסתיים מחר) היה צריך להנהיג שעה אחידה.
למחזור הבא הכל סגור מבחינת פליאוף ואין בזה טעם.
7 הפסדים רצופים בבית לרעננה, הם בכללי מצויים בצניחה חופשית.
הזדמנות טובה לחזור ליכולת טובה, להפגין דומיננטיות ולהגדיל בשניים או שלושה שערים את המאזן.
למחזור הבא הכל סגור מבחינת פליאוף ואין בזה טעם.
7 הפסדים רצופים בבית לרעננה, הם בכללי מצויים בצניחה חופשית.
הזדמנות טובה לחזור ליכולת טובה, להפגין דומיננטיות ולהגדיל בשניים או שלושה שערים את המאזן.
באצטדיון בנתניה צריך לשים לב שקיים יציע עליון ותחתון. שנה שעבר לא אפשרו לעבור בין אחד לשני.
הייתי מצפה ממועדון האוהדים החדש להוציא הודעה בנושא שבה הוא יציין באיזה יציע הם מתכוונים להתמקם כך שמי שרוצה לעודד ולתמוך יתארגן בהתאם.
הייתי מצפה ממועדון האוהדים החדש להוציא הודעה בנושא שבה הוא יציין באיזה יציע הם מתכוונים להתמקם כך שמי שרוצה לעודד ולתמוך יתארגן בהתאם.
30/01 - היום שהבנו שהכל זה שקרים