חוזהו של אג'ידה חודש, אלעד גבאי מועמד
חוזהו של אג'ידה חודש, אלעד גבאי מועמד
הבוקר מתברר שחוזהו של אוסטין אגידה הוארך עד לתום העונה הבאה וזאת בעקבות סעיף בחוזה שאומר שהחוזה יוארך אוטומטית במקרה והשוער ישחק למעלה מ70 % ממשחקי הקבוצה.
בנוסף , בקבוצה מחפשים מגן ימני לעונה הבאה כששמו של אלעד גבאי עלה כמועמד מוביל, אולם עדיין לא בוצעה פנייה רשמית בנושא.
בנוסף , בקבוצה מחפשים מגן ימני לעונה הבאה כששמו של אלעד גבאי עלה כמועמד מוביל, אולם עדיין לא בוצעה פנייה רשמית בנושא.
"...לא מחפש לשמוח, לא חושב על תארים,
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
Re: חוזהו של אג'ידה חודש, אלעד גבאי מועמד
למה צריך מגן ימני? יש את אילוז ובן ביטון, נשמע לי כמו ספין תקשורתי אחד גדול...
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
למה צריך מגן ימני?דר אדום בנשמה כתב:למה צריך מגן ימני? יש את אילוז ובן ביטון, נשמע לי כמו ספין תקשורתי אחד גדול...
התשובה בגוף השאלה
"...לא מחפש לשמוח, לא חושב על תארים,
בכל מקרה
עיתוי גרוע
העונה עוד לא נגמרה
אנחנו לא הפ תא או מכבי חיפה
יש עוד הרבה עבודה השנה ליגה וגביע
למה להכניס לשחקנים ביטון ואילוז לראש שהם לא נספרים בכלל
עיתוי גרוע
העונה עוד לא נגמרה
אנחנו לא הפ תא או מכבי חיפה
יש עוד הרבה עבודה השנה ליגה וגביע
למה להכניס לשחקנים ביטון ואילוז לראש שהם לא נספרים בכלל
אלעד גבאי? זה שיושב שנה בספסל של מכבי חיפה? לא אמרנו שמתחילים לחשוב כקבוצה גדולה ומפסיקים להביא שחקנים דרג ב' ?

- ForeverRed
אין טעם לדון יותר מידיי בספקולציות, אבל אם כבר העלית את הנושא, כמה מגנים ימניים טובים יש בישראל? או שהשאלה שצריכהmaor20094 כתב:אלעד גבאי? זה שיושב שנה בספסל של מכבי חיפה? לא אמרנו שמתחילים לחשוב כקבוצה גדולה ומפסיקים להביא שחקנים דרג ב' ?
להישאל היא האם בכלל קיימים כאלה? מספיק להסתכל על קבוצות הצמרת כדי להבין שלא ממש. לכן, בהשוואה לאופציות הקיימות בשוק,
אלעד גבאי יכול להיות רכש טוב, וזאת במידה ויצליח לשחזר את היכולות שלו מהעונות בקרית שמונה. בחיפה זה לא נדבק לו, קורה.
- דר אדום בנשמה
למה אבל לחפש איפה שלא צריך?
אנחנו צריכים לחשוב איך להשאיר את רוב הסגל, איך להביא שני קשרי אמצע טובים (הובר ודג'אני כנראה יעזבו) ובנוסף קשר התקפי במקום פלצ'וק שיהיה מסוגל להלחם באמת ובתמים על מקום בהרכב.
אנחנו צריכים לחשוב איך להשאיר את רוב הסגל, איך להביא שני קשרי אמצע טובים (הובר ודג'אני כנראה יעזבו) ובנוסף קשר התקפי במקום פלצ'וק שיהיה מסוגל להלחם באמת ובתמים על מקום בהרכב.
שנה הבאה נשחק בארבע מסגרות ( ליגה , אירופה , גביע טוטו , גביע המדינה) ככה שצריך ספסל עמוק יותר.דר אדום בנשמה כתב:למה אבל לחפש איפה שלא צריך?
2 שחקני אמצע , מליקסון אחד (

- דר אדום בנשמה
למה אנחנו צריכים 3 מגנים אבל?גיא חניה כתב: שנה הבאה נשחק בארבע מסגרות ( ליגה , אירופה , גביע טוטו , גביע המדינה) ככה שצריך ספסל עמוק יותר.
2 שחקני אמצע , מליקסון אחד () , חלוץ נוסף , בלם 3 ברמה גבוהה כמו שיר צדק , וגם מגן ימני בא בחשבון למרות עונה אדירה של אביה. ובכל אופן הכל ספוקלציות ואוהד אחד דיבר כבר עם אלעד גבאי וגבאי אמר לו שהוא לא שמע על זה כלום , ויש זמן עד הקיץ.
אגב אנחנו לדעתי צריכים מאמן כושר בנוסף למאירי סיני שייתן לקבוצה כושר לעמוד בכמה מסגרות.
אם נשיג מאמן כושר ונחזק את הקבוצה איפה שצריך אז רק ככה נשפר, לא צריך לחזק איפה שלא צריך ו3 מגנים ימניים זה לא דבר כל כך בריא לקבוצה, ולדעתי בן ביטון יכול להסתדר בליגה בעוד אילוז יכול להיות גם באירופה (הוא כבר שנתיים רצוף במגמת שיפור והנסיון משחק תפקיד לא קטן אצלו).
- סתיו רווח!.!
- Title: למסגרת במספרת הללויה!
- יצירת קשר:
צריך להשאיל את ביטון..ולהחתים את גבאי.
ברחובות, הולך שואל האם ישנם עוד מכורים להפועל 
לכל מקום הולך איתך הפסד או ניצחון אני נשאר שלך
תקראו לי מטומטם אוו אווו
תקראו לי משוגע אהה אההה
באר שבע גם בטוב אווו אווו
באר שבע גם ברע להלהלהלהלהל.....!
לכל מקום הולך איתך הפסד או ניצחון אני נשאר שלך
תקראו לי מטומטם אוו אווו
תקראו לי משוגע אהה אההה

באר שבע גם בטוב אווו אווו

באר שבע גם ברע להלהלהלהלהל.....!
בלי קשר לגבאי או לא גבאי,ובלי קשר לעובדה שיש עדיין משימות לקבוצה העונה,אני מאמין שבקבוצה כבר מתכוננים לעונה הבאה,שכל הנראה תתן לנו לשחק בשתי מסגרות,ולאור זאת ואם אלישע ימשיך,אני מאמין שכבר יש כמה מועמדים על הקנה,כמו שאני רואה עכשיו את הקבוצה,אז כן צריך חיזוק בעמדת המגן הימני,קשר אחורי,וקיצוני ואולי גם חלוץ נוסף,וכל זה על מנת להתמודד בכבוד בשתי המסגרות,אירופה וליגה.
- dardasmiley
עם כל האהבה לאילוז ויש כזו בשנתייפ האחרונות, לא רואה אותו מסתדר באירופה, יעשו ממנו פורפרה....
הייתי הולך על עופר ורטה, שחקן כישרוני מאוד, צעיר והיה בנבחרת הצעירה... לדעתי הולך להיות המגן הימני הבא של הנבחרת ! למה לא להביא אותו בזול ולמכור אותו בהרבה יותר לחול בעתיד הרחוק .

עם רוצים להמשיך ולנסות להתחרות במכבי תל אביב חייב להביט חיזוק רציני
מליקסון , ורמוט, שי אבוטבול - שחקנים שחייבים ללכת עליהם
מליקסון , ורמוט, שי אבוטבול - שחקנים שחייבים ללכת עליהם
שי אבוטבול? אפילו לא בצחוק!