הסעות לחצי הגמר ?
- The red one
הסעות לחצי הגמר ?
הבטיחו בפייסבוק פרטים בראשון בבוקר ובנתיים זה עבר.
מישהו יודע על רכב(ו)ת/אוטובוסים לרמת גן?
מישהו יודע על רכב(ו)ת/אוטובוסים לרמת גן?
- The red one
Re: הסעות לחצי הגמר ?
וסרמיליה מפרסמים שמחסני חשמל מממנים רכבת אדומה. תצא בשעה 16:00 מב״ש (לא כתוב מאיזו תחנה).
כדי לרכוש כרטיס צריך לעשות קנייה בכל סכום שהוא באחד מסניפי מחסני חשמל בעיר ואז לקנות כרטיס בעלות של 10₪.
מישהו יודע פרטים מדויקים? מאיפה היא יוצאת? לאן היא מגיעה? כי יציאה ב16:00 זה מוקדם מאוד.
כדי לרכוש כרטיס צריך לעשות קנייה בכל סכום שהוא באחד מסניפי מחסני חשמל בעיר ואז לקנות כרטיס בעלות של 10₪.
מישהו יודע פרטים מדויקים? מאיפה היא יוצאת? לאן היא מגיעה? כי יציאה ב16:00 זה מוקדם מאוד.
טימטום מוחלט!! למה אני צריך בשביל לבוא ברכבת עם כולם לקנות במחסני חשמל? המטרה של רכבת היא להביא עוד אוהדים ולהקל על הוצאות נסיעה. מה נסגר??אדום בלב בנשמהההה כתב:וסרמיליה מפרסמים שמחסני חשמל מממנים רכבת אדומה. תצא בשעה 16:00 מב״ש (לא כתוב מאיזו תחנה).
- The red one
זה מה שקורה שחברה מסחרית דואגת לרכבת ולא העירייה/המועדון/כיוונים.
- clark kent
- Title: גם אני רוצה איצטדיון חדש!
- יצירת קשר:
שעה מוקדמת מדי!!! קונה כרטיס במחסני חשמל. נוסע בהלוך ברכבת רגילה בשעה יותר מאוחרת ורק חוזר ברכבת האוהדים.
מקווה שיעשו עמדה מיוחדת במחסני חשמל למכירת הכרטיס כי סיוט לקנות שם (שוק אחד גדול)
מקווה שיעשו עמדה מיוחדת במחסני חשמל למכירת הכרטיס כי סיוט לקנות שם (שוק אחד גדול)
עכשיו מפרסמים שזה תקף לקנייה מעל 100 ש"ח...
אני כנראה אעדיף רכבת רגילה.
- The red one
אני מאמין שלא תהיה רכבת רגילה חזור ..yossi כתב:עכשיו מפרסמים שזה תקף לקנייה מעל 100 ש"ח...
מישהו רישמי אמר שזה בקנייה מעל 100 שקל? כי ראיתי את זה רק בתגובות מאוהדים..
שום 100 שקל,
בבוקר שמעתי ברדיו שבכל קנייה זכאים לקנות כרטיס לרכבת ב10 שקלים
בבוקר שמעתי ברדיו שבכל קנייה זכאים לקנות כרטיס לרכבת ב10 שקלים
אני בדרך כלל בעד ההנהלה ובעד ההתנהלות שלה.
אבל הפעם מעט התאכזבתי אני חושב שהנסיעה ברכבת למשחק היה צריך להיות בחינם לאוהדים שקנו כרטיס. זה צריך להיות אינטרס של ההנהלה שאיצטדיון רמת גן יהיה מלא. אוהדים זה לא דבר מובן מאליו..
אבל הפעם מעט התאכזבתי אני חושב שהנסיעה ברכבת למשחק היה צריך להיות בחינם לאוהדים שקנו כרטיס. זה צריך להיות אינטרס של ההנהלה שאיצטדיון רמת גן יהיה מלא. אוהדים זה לא דבר מובן מאליו..
- The red one
תשמע..לממן רכבת חינמית זה הרבה כסף. עצם זה שהרכבת עולה רק 10 שקל זה גם מפתיע מאוד ואומר שמי שעמד מאחורי המיזם הזה השקיע מכספו לא מעט.taltal כתב:אני בדרך כלל בעד ההנהלה ובעד ההתנהלות שלה.
מה שכן לא ברור לי התנהלות המועדון הוא היחס לרכבת הזו. למה לא פירסמו עד עכשיו הודעה שקוראת לאוהדים לרכוש כרטיס. נכון שהמועדון לא אחראי עלייה. אבל חשוב שכולם ידעו, לא ?
- clark kent
- יצירת קשר:
כרטיס אחד לקניה? אם אני רוצה לקנות לכל החברים?
תכלס צודק זה באמת יקר
אבל לדעתי זה צריך לבוא על חשבון מישהו אפילו העיריה
אבל לדעתי זה צריך לבוא על חשבון מישהו אפילו העיריה
- The red one
אני הבנתי שצריך לקנות בכל מחיר ומשם אתה רשאי לקנות כמה כרטיסים שבא לך בעלות של 10 ש״ח לכרטיס.clark kent כתב:כרטיס אחד לקניה? אם אני רוצה לקנות לכל החברים?
- clark kent
- יצירת קשר:
תודה מקווה שנכון.אדום בלב בנשמהההה כתב: אני הבנתי שצריך לקנות בכל מחיר ומשם אתה רשאי לקנות כמה כרטיסים שבא לך בעלות של 10 ש״ח לכרטיס.