דף 1 מתוך 3

פשוט בושה. הקבוצה עשתה תיקו אבל הקהל הפסיד

נשלח: 27 ינואר 2009, 18:21
על ידי אדומה דרומית
אתמול הוכיחו השחקנים שהם חבורה של גברים!
בפיגור מהדקה ה9, ב10 שחקנים מהדקה ה22 הם ידעו לחזור מפיגור, ואף לעשות מהפך ולעלות ליתרון אך לבסוף העייפות והשופט הכריעו וזה נגמר בתיקו.

עד כאן הכל טוב: אין ספור הזדמנויות, הפגנת נחישות וכוח סבל (סימיוני משך 15 דק עם שריר תפוס), העיקר לעשות צדק על המגרש.

והקהל? הקהל הבקיע גול עצמי. כל כך הרבה נאמר על "משחק השיבה הביתה", כולם חיכו לזה, כולם באו לתעד (לרגע היה נראה שיש יותר צלמים מכל דבר אחר באיצטדיון), באו לראות איך חוזרים לשגרה אחרי המלחמה... נו ואיך? עם קללות!

נכון, אין ספק שאם הייתי ביציע ולא על הדשא סביר להניח שהייתי מצטרפת לחלק מ"היחס החם" שקיבלו הערבים, השופט, הקוונים ושחקני לוד מהיציעים אבל, וזה אבל גדול - לקלל את השחקנים שלנו??? עד כאן!

עזבו את זה שכל הקללות והנהמות והשירה הגזענית נראים כל כך רע בתקשורת ועושים נזק תדמיתי נוראי למועדון ולעיר,
עזבו את זה שבמקום לדבר על הלחימה המדהימה של השחקנים כולם מתעסקים בנושא הקללות והגזענות מהיציעים,
עזבו את זה שזה היה בשידור חי והמון אנשים היו עדים למתרחש,
עזבו את זה שבאמת הגיע לשופט אותו "יחס חם",
עזבו את זה שהשחקנים שומעים את הקללות וזה פוגע להם בריכוז,
עזבו את זה שיש אוהדי באר שבע ערבים ביציע,
עזבו את זה שאם בלוד יתלוננו (בצדק), באר שבע תחטוף על הראש

לקלל ולשרוק בוז לשחקני באר שבע? לשחקני בית? השתגעתם? אנשים נפלו על כל הראש!
בשביל מי הם רצים? בשביל מי הם משקיעים? בשביל סבתא שלי? לא! בשביל כל אחד ואחת שקוראים לעצמם אוהדי באר שבע, בשביל אלו שמטריחים עצמם למשחקים. נכון, הם מקבלים על זה כסף אבל שחקן כדורגל הוא כמו שחקן תיאטרון - חי בשביל מחיאות הכפיים של הקהל, בשביל קריאות העידוד בשמם ומה אנחנו עושים? מעליבים ומלחיצים את פדלון בזמן משחק(חצי גמר טוטו), מקללים את קדוסי עוד לפני שהתחיל המשחק (אתמול), שורקים בוז לשחקן בית בחילוף. מה קרה? לא מזמן קיללו את המאמן כי הוא ייבש את אלעד, קראו בשמו כל המשחק, והנה, הוא מקבל חולצת הרכב, אז הוא לא הצטיין, אז לא היה הכי חרוץ על המגרש אז מה?! אל תשירו לו, אל תקראו לו לבוא ליציע אחרי החילוף אבל בוז? זה מה שמגיע לשחקן שגדל במועדון? לא מגיע לאף שחקן עם חולצה של הפועל. אז יצא לו מוניטין של עצלן, תסמכו על המאמן שינער אותו, לא סומכים על המאמן? תגידו לו להתעורר אבל לא עם בוז.

על המגרש שומעים כל מה שמגיע מהיציע ויש שחקנים עם סף רגישות נמוך לקהל והם נעלבים ולוקחים ללב דברים שנזרקים לאוויר מהיציעים.
אני שמחה בשביל קדוסי שהבקיע ורץ להשתיק את שער 2.

כל כך יפה נראה ונשמע מהצד הקהל כשהוא מעודד (אפילו שער 2 עודד לפרקים!), כל כך צורם לראות מהצד את הקללות :-( כל כך מרתיח היחס לשחקן מקומי שטיפה לא הולך לו.
יש לנו קהל מדהים שבא לכל מקום בכמויות שלא קיימות בארץ (אולי הפועל ת"א) שלעיתים סוטה לצדדים. אני רוצה להאמין שברגע האמת, הקהל שאני חלק ממנו יתמקד בעיקר ולא בשטויות מזיקות.

כתבתי ברבים, אני יודעת שלא כולם כאן קיללו.

Re: פשוט בושה. הקבוצה עשתה תיקו אבל הקהל הפסיד

נשלח: 27 ינואר 2009, 18:42
על ידי bs war
ראיתי את המשחק בטלויזיה לצערי, אז אני לא יודע כל כך מה קרה.

בשער 5 קיללו את השחקנים? כי אם זה בשער 2, אני לא כל כך מופתע, עם כל הצער שבדבר. אבל אם זה בשער 5, השער שיותר מתעסק בעידוד, אז באמת חבל שכך קרה. גם חבל שזה קורה בשער 2, אבל אני אישית כבר התרגלתי.

מנקודת המבט והשמיעה של הטלויזיה- הקהל היה מספר 1. כנראה שצריך להיות באיצטדיון בשביל להבין מה היה שם באמת.

Re: פשוט בושה. הקבוצה עשתה תיקו אבל הקהל הפסיד

נשלח: 27 ינואר 2009, 19:26
על ידי אהרוני
מה נסגר איתך???

הובילו עלינו הרחיקו לנו שחקן והקהל עודד כאילו אנחנו דורסים את לוד

אני לא הרגשתי כלום, לא בוז ובטח לא קללות

בשער שתיים אפילו מחאו כפים לשחקנים, אני חושב שהקהל יודע להעריך כשהקבוצה משחקת התקפי ומשתדלת

אתמול הם הוכיחו את זה

Re: פשוט בושה. הקבוצה עשתה תיקו אבל הקהל הפסיד

נשלח: 27 ינואר 2009, 19:37
על ידי אביאל
אהרוני זה לא נכון אחי.

אני גם הייתי אתמול על הדשא ושמעו טוב מאוד את הקללות משער 6 ומשער 2 לעבר קדוסי.
לגבי שחקנים אחרים לא שמעתי אבל אני לא לגמרי אתפלא אם אכן היו כאלה.

מעולם לא הייתי מודע לכך ששומעים כל כך טוב את כל השערים על הדשא.

במחצית הראשונה הייתי מאחורי השוער ליד שער 6 ומשם שמעו את הקללות של שער 2 ו-6 עד כדי כך שאפילו הצלחתי לזהות קולות מסויימים משער 2...

חשוב גם להגיד שאחרי הגול הראשון של קדוסי במשך כמה דקות(עד למחצית) היה עידוד מטריף וחשמל באוויר. במחצית השנייה שער 2 אפילו נרתם לשירה(אין סינכרון וזה חבל).

Re: פשוט בושה. הקבוצה עשתה תיקו אבל הקהל הפסיד

נשלח: 27 ינואר 2009, 19:41
על ידי הסניגור האדום
לפעמים יש לי תחושה שהייתי במשחק אחר.שרו קצת "מי שלא קופץ חמס"וגם"הערבים בשוק"
בפרקי זמן של חצי דקה לאורך כול המשחק.הנהמות של כמה אחדות מהאוהדים הושתקו עוד באיבן.
להפוך את זה לכול המשחק!!! אני מצטער רובו ככולו היה עידוד מדהים.אחד המשחקים
הכי טובים בעידוד השנה ואולי הטוב ביותר.
ודרך אגב וזה לא על מנת להצדיק.האם שמעת את הקללות שהמטירו אוהדי לוד וחברי ההנהלה
לעבר שחקניהם?
אבוי לאוזניים ששמעו. ואת זה מספר אחד השחקנים הבכירים בלוד.

Re: פשוט בושה. הקבוצה עשתה תיקו אבל הקהל הפסיד

נשלח: 27 ינואר 2009, 20:01
על ידי המאירי
אני פשוט חייב לחזק את אהרוני ומישל.... היה עידוד מצויין בעיקר כשקיבלנו את הגול הראשון ואת האדום של אוקונגו, היו רגעים שניסו לקלקל את העידוד אבל לא צלחו.
סליחה עדי אבל יש לי הרגשה כאילו מישהו כתב בעבורך את התמליל[למרות שאני סומך על כושר שיפוטך ויכולתך השיכלית], היו נהמות מגעילות אבל ממש במהירות הושתקו ע"י הרוב.

Re: פשוט בושה. הקבוצה עשתה תיקו אבל הקהל הפסיד

נשלח: 27 ינואר 2009, 20:06
על ידי ניב
למרות שכושר השיפוט שלי נפגע מכיוון שלא נכחתי במגרש אני יכול להעיד שעל פי מה שהצטייר מהטלוויזיה העידוד היה מצויין ואוהד, סוף סוף תומכים בקבוצה כשצריך, מעודדים בירידה למחצית.
דווקא אני חושב שהקהל היה מצויין אתמול.
אם אכן היו נהמות זה דוחה ומגעיל אבל סך הכל היה בסדר.

Re: פשוט בושה. הקבוצה עשתה תיקו אבל הקהל הפסיד

נשלח: 27 ינואר 2009, 20:23
על ידי אדום לוהט
מה נסגר איתך ..???
נהיית לי פתאום צדיקה ? צר לי לאכזב אותך קללות הם חלק לגיטימי ממשחק כדורגל (בתנאי שהם לא מוגזמות ) ולא מהיום או ממתי שהתחלת לראות כדורגל !!! ודווקא אתמול שלא קיללו את המאמן ובסוף המשחק עמדו ומחאו כפיים לשחקנים את כותבת את מה שאת כותבת ???
דיי הגזמת !!!!

Re: פשוט בושה. הקבוצה עשתה תיקו אבל הקהל הפסיד

נשלח: 27 ינואר 2009, 20:25
על ידי אימפריה באדום
צודקת בחלק מהדברים ובחלקם הגזמת..

Re: פשוט בושה. הקבוצה עשתה תיקו אבל הקהל הפסיד

נשלח: 27 ינואר 2009, 20:51
על ידי שלומי
הלו הלו להרגע.

אני ישבתי אתמול בשער 2 ולא שמעתי קללה אחת לעבר גיא לוי או השחקנים ולא שריקות בוז לעבר השחקנים.

ואפילו אם לא שמעתם אותנו אז גם עודדנו הרבה.

לקלל באותו רגע שחקן כזה או אחר זה לגיטימי וזה נורמלי מאוד.
זה קללות של אותו הרגע קללות של עצבים אבל זה לא שמהטעות של קידר פתחנו מקהלה נגדו בכלל לא.

אז לא להשמיץ את שער 2 שהתנהג למופת אתמול.


ואם דיברת על ערביי לוד אז כן מוות לערבים ללא ספק...
בעוד חיילים שלנו ותושבי הדרום ואזרחים חפים מפשע חוטפים פה בראש מטילים וערביי ישראל האפסים המגעילים האלה מעודדים את החמאס ומגנים את פעולות צה"ל אז כן מוות לערבים.

Re: פשוט בושה. הקבוצה עשתה תיקו אבל הקהל הפסיד

נשלח: 27 ינואר 2009, 22:01
על ידי אדומה דרומית
אוקי. סטופ רגע. תירגעו. כבר לא ידעתי איזה תגובה לצטט, אני רוצה לענות לכולם:
BS WAR, כן קיללו שחקנים, כן שרקו בוז לבונפלד, תוכלו לראות את זה בקליפ שאני מקווה שיעלה הלילה.
אהרוני - ציינתי שבשער 2 שרו (ממש את השירים של שער 5)
מישל - לא מעניין אותי מה עשו לוד, מעניין אותי מה אנחנו עושים, היינו באותו משחק.
מאירי - היו נהמות לא אחת ולא פעמיים, ואני לא יודעת מה ניסית לרמוז כאן אבל אף אחד לא אומר לי מה לחשוב ומה לכתוב, אני לא ילדה קטנה שמושפעת בקלות.
אדום לוהט - אני ממש לא צדיקה הרי אמרתי בפירוש שאם הייתי ביציע הייתי גם מצטרפת. יש לי הרגשה שאני אוהדת עוד מלפני שנולדת. ממש לא דיברתי על המאמן, דיברתי על השחקנים. תשים לב למה שאתה קורא. אין לי ספק שקללות הן חלק מהכדורגל (אתמול הן היו מוגזמות), לא מקובל עלי כשזה מופנה לשחקנים שלנו, מצטערת. אם בגלל זה אתה רוצה לקרוא לי מצתדקת, אין לי בעיה.
שלומי - שער 2 אכן הרשים אתמול בשיתוף הפעולה עם שער 5 אבל בכל זאת היו גם קללות, מאוד מצטערת אבל לי זה לא נראה "לגיטימי" לקלל שחקנים שלנו. אין הרבה ימנים קיצוניים כמוני כך שכל מה ששרתם בנושא הזה אני שרתי איתכם בלב, שוב אני אומרת - אני לא צדיקה אני הייתי מצטרפת. אני לא אומרת שאני בסדר ואתם הבעיה. אני אומרת שאנחנו נראים רע מהצד, וצריך לחשוב על זה ושלא מקובל עליי שמקללים ושורקים בוז לשחקנים שלנו, זה הכל. מעבר לזה אמרתי שהיה אחלה עידוד, כשהבמצב שבאר שבע היתה בכל מקום אחר בארץ היתה דממה ושבזכות התמיכה הזו הקבוצה שיחקה טוב.

זהו. אין לי זמן לכתוב עכשיו, אני עורכת לכם את הקליפ של המשחק עכשיו, כדי לא לבאס וכדי לשמור פה על שלום בית אני אוציא את הקללות. בסוף עוד יגרשו אותי משער 5

Re: פשוט בושה. הקבוצה עשתה תיקו אבל הקהל הפסיד

נשלח: 27 ינואר 2009, 22:22
על ידי oran
די כבר היה אתמול עידוד טוב מאוד

גם משער 2 נשארו בסוף למחוא כפיים

אם זה בושה בשבילך לצעות "צהל יזיין את החמאס" ומי שלא קופץ חמאס" אל תלכי לעודד קבוצה אחרת כי אני לא רואה פה שום דבר גזעני וגם אם כן אז מה קרה סעמאק? ערבי ישראל בדיוק כמו החברים שלהם מעזה.

היה עידוד טוב תפסיקו לחפש את הרע ונמשיך הלאה למשחק הבא ביום שישי

Re: פשוט בושה. הקבוצה עשתה תיקו אבל הקהל הפסיד

נשלח: 27 ינואר 2009, 22:45
על ידי אהרוני
אני יודע בודאות, אחרי השער שלהם ואחרי האדום היה עידוד מצוין

היו כמה אוהדים שקיללו או שרקו בוז לבונפלד? בסדר נעבור את זה

אדומה דרומית, נראה לי שלא ביקרת העונה הרבה בוסרמיל (אני לא אומר את זה בכדי להקניט או משהו) אבל מי שמסתכל אחורה העידוד (בטח למצב של פיגור) היה סאן סירו

Re: פשוט בושה. הקבוצה עשתה תיקו אבל הקהל הפסיד

נשלח: 28 ינואר 2009, 00:12
על ידי אדום לוהט
אדום לוהט - אני ממש לא צדיקה הרי אמרתי בפירוש שאם הייתי ביציע הייתי גם מצטרפת. יש לי הרגשה שאני אוהדת עוד מלפני שנולדת. ממש לא דיברתי על המאמן, דיברתי על השחקנים. תשים לב למה שאתה קורא. אין לי ספק שקללות הן חלק מהכדורגל (אתמול הן היו מוגזמות), לא מקובל עלי כשזה מופנה לשחקנים שלנו, מצטערת. אם בגלל זה אתה רוצה לקרוא לי מצתדקת, אין לי בעיה.

לפי התגובות פה אז כנראה שכולם היו במשחק אחר ..... וסתם לידיעה אני הולך למשחקים מגיל 4 ובחשבון פשוט 27 שנים !!!! סתם לידיעה

Re: פשוט בושה. הקבוצה עשתה תיקו אבל הקהל הפסיד

נשלח: 28 ינואר 2009, 02:25
על ידי אדומה דרומית
אהרוני כתב:אני יודע בודאות, אחרי השער שלהם ואחרי האדום היה עידוד מצוין

היו כמה אוהדים שקיללו או שרקו בוז לבונפלד? בסדר נעבור את זה

אדומה דרומית, נראה לי שלא ביקרת העונה הרבה בוסרמיל (אני לא אומר את זה בכדי להקניט או משהו) אבל מי שמסתכל אחורה העידוד (בטח למצב של פיגור) היה סאן סירו
ביקרתי ביקרתי סמוך עליי.


שוב, לי אישית לא היתה שום בעיה עם "צהל יחסל את החמאס וכדומה, ההיפך. מאוד אהבתי לשמוע את זה :-) אמרתי רק (בפעם הרביעית כאן) שהנהמות וההערות הגזעניות לא נשמעות טוב מהצד! קפיש? מה שלי אישית הפריע היה הקללות והבוז לשחקנים שלנו. מובן? יופי!

כולנו היינו באותו משחק, כולנו יכולים להיות גאים בקבוצה שלנו.

סיימתי לערוך אבל זה לא מוכן לעלות משום מה, אני אנסה בבוקר שוב.
הוצאתי את כל הקללות וגם את הבוז לאלעד כשהוא יוצא, יצא קליפ של 5 דק שרובו קהל שר. מקווה שמחר תוכלו להנות. העיקר ערכתי מהר מהר כדי שזה יעלה היום... לא נורא. תסלחו לי.

אדום לוהט, משום מה חשבתי שאתה נער טעות שלי. אני שנה מתחתיך...