חדשות טובות להפועל באר שבע: בלם הקבוצה, וויליאם סוארס, האריך את החוזה שלו בשלוש שנים נוספות, כך נמסר בהודעה רשמית מטעם המועדון. הברזילאי, שחזר היום לפעילות, נפגש עם הבעלים אלונה ברקת לפני האימון והשניים הגיעו להבנות. "אני שמח להישאר במקום כל כך טוב כמו הפועל באר שבע", אמר סוארס, "זה הבית שלי. אני אוהב מאוד את הקהל וחשוב לי להמשיך את הפרויקט שהתחלנו העונה". הבלם כאמור ערך היום אימון חלקי עם המסיכה החדשה, זכר לפציעתו במשחק הגביע מול הפועל ראשל"צ, שהשביתה אותו בחודש האחרון.
מחר צפויה ברקת להיפגש עם גליינור פלט, בתקווה שתוכל לסכם עם החלוץ לעונה נוספת במועדון. בבאר שבע מאמינים שהבעלים תצליח להגיע לעמק השווה עם ההולנדי, אותו מעריכים מאוד בקבוצה. עוד בגזרת הרכש: אחד היעדים הבולטים בבירת הנגב לעונה הבאה הוא מאור מליקסון, לו חוזה לעוד עונה בוולנסיין הצרפתית. בקבוצה מוכנים לשלם את סעיף היציאה של הקשר, ואם הכל יילך כשורה, הבן האובד יחזור לאדומים הקיץ. מקורבים למליקסון מסרו: "אם מאור יצטרך לבחור בין מכבי ת"א להפועל באר שבע, הוא יעדיף לחזור לקבוצה ממנה יצא לאירופה".
https://sport2.thepost.co.il/content/97224" onclick="window.open(this.href);return false;
מתחילים לעבוד : גליינור פלט יפגש מחר עם אלונה,מליקסון לב"ש?
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
Re: מתחילים לעבוד : גליינור פלט יפגש מחר עם אלונה,מליקסון לב"ש?
למרות שהאתר הזה לא שווה שקל ויריקה אם מה שכתוב כאן נכון זה חלום שמאור יחזור לפה.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!