חבריה אתמול הגיע לנו לפחות תיקו!

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

חבריה אתמול הגיע לנו לפחות תיקו!

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

מחצית ראשונה היינו יותר טובים ועד הדקה ה30 הם לא הגיעו ליותר מדיי מצבים ואז הם שמו שנים גולים באשמתו הבלעדית של שלומי בן חמו ומכאן זה הלך והדרדר ולשחקנים יצא הרוח מהמפרשים ומייד אחריי שגם דובב החמיץ מצב קורץ וגם בוזגלו הם גם נעלמו מהמשחק לחלוטין ברבע השעה האחרונה, קורה אבל וזה אבל גדול! פעם ראשונה שיום אחריי משחק אני מרגיש מעודד ולא מתוסכל כי זה ההפסד הכי לא הפסדי בעולם!
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

שמעון א
Title: CrazyRed

Re: חבריה אתמול הגיע לנו לפחות תיקו!

שליחה על ידי שמעון א »

ונגד הפועל ת"א הגיע לנו להפסיד - וניצחנו.

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

שמעון א כתב:ונגד הפועל ת"א הגיע לנו להפסיד - וניצחנו.
נגד הגועל הגיע לנו לנצח זה לא שהם הגיעו למצבים קורצים כמו שהיה לנו היום חוץ מזה שוב פעם 3 שערים באשמתו הישירה של השוער המחליף! כמה שהתגעגעתי אתמול לאגידה וגם מול מכבי חיפה הפסדנו בגללו במשחק טוב!
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

שמעון א
Title: CrazyRed

שליחה על ידי שמעון א »

שמע אחי, אל תעלב....אין לך מושג.

אם אתה אומר 3 שערים של השוער אז אתה לא מבין בכדורגל. מצטער.

סמל אישי של משתמש
דולב פרץ

שליחה על ידי דולב פרץ »

2 שערים של מרכז ההגנה אתמול,הרבה חורים היו..
בן חמו אשם בשער השני בלבד,היה חייב לקלוט את הכדור.
בכל אופן די מסכים הגענו להרבה מצבים היינו שווים תיקו אתמול .

סמל אישי של משתמש
dardasmiley

שליחה על ידי dardasmiley »

אי אפשר להפסיד 3-0 להראות כמו שנראינו אתמול ולהגיד היינו שווים תיקו. זה גניבת דעת של המאמן שאליו מצטרף כל מי שלא מבין בכדורגל. יכלנו בקלות כם לקבל 5 חתיכות. בכר עשה בית ספר לאלישע והראה אותו במערומיו!!!

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

dardasmiley כתב:אי אפשר להפסיד 3-0 להראות כמו שנראינו אתמול ולהגיד היינו שווים תיקו. זה גניבת דעת של המאמן שאליו מצטרף כל מי שלא מבין בכדורגל. יכלנו בקלות כם לקבל 5 חתיכות. בכר עשה בית ספר לאלישע והראה אותו במערומיו!!!
תשמע. אני באמת מכבד אותך,רואים שאתה כותב מתוך איכפתיות ואהבת הקבוצה,אבל אני חייב להגיד לך משהו ושלא תיעלב.
קיים הרושם שאתה רק מחכה לאיזושהי מעידה/נפילה/כשלון כדי לתת לאלישע בראש שאותו שמת לך למטרה.
הידיים יושבות ומחכות כמו סכינים שמחודדות היטב כדי להכניס עוד משהו,ולפעמים אפילו לפני שהמשחק הסתיים.
נכון שיש הרגשה קצת חמצמצה מהפלייאוף הזה,אבל אני בכל דבר בחיים בוחן עפ"י תוצאות.
ובתוצאות אנחנו בעונה הטובה ביותר מאז עונות האליפות,כן תתפלא! תסתכל על צבירת הנקודות,תסתכל על זה שזנבת במכבי ת"א שהיית 2 רמות מעל כל הליגה כמעט במשך עונה שלמה,זה לא קרה מאז אותם עונות אליפות.
במקרה לי גם יש מדד,וגם בעונה שלקחנו גביע,לא התקרבנו אפילו להתמודד על מאבק האליפות,כי בית"ר ברחה לכולם אחרי חצי עונה.
תסתכל על הדברים הטובים שקרו,על ההתקדמות מעונה שעברה,על פריצת המחסומים שעשינו,על שחיטת מיתוסים ישנים,ונכון לא הכל ורוד,אבל עתיד יש.
אתמול אני פותח את הפורום ושומו שמיים,איזה תגובות,אילו מילים,מי ישמע אנחנו בדרך לרדת ליגה.
אתם אוהדים מזוכיסטים,אוהבים להלקות את עצמכם,אין נושא שאתם לא מתלוננים עליו,מתוך תחושה מוזרה ולא מובנת שהפועל ב"ש היא איזו קבוצה גדולה.
אז זהו שהיא לא הייתה קבוצה גדולה,ואולי בעתיד היא תהיה,האגדה הזאת שאתם רוקמים לא קיימת,ולא הייתה קיימת,בכמות הקהל אולי אנחנו קרובים,אבל בטח לא באיכות,וגם אתה יודע מה? גם לגבי הכמות אני בספק,וזה הוכח העונה.
מזל אתמול שמנהלי המערכת קיבלו שכל ואיגדו את כל בליל השטויות לשטות אחת ולא מובנית.
מספיק! תיהנו ממה שעברתם העונה,לקחתם משחק לא משמעותי,שבאמת מעניין לי את הקולו והפכתם אותו לחזות הכל,הרי הייתם מדברים אחרת אם פלט היה מבקיע את 2 השערים,אבל עכשיו לא,גם אותו צריך לשלוח הביתה.
ואני כותב פה באמת מכאב,כי די ברור לי מה הולך לקרות פה בעונה הבאה,עם כל הרעל שאתם זורקים פה כבר עכשיו.
מספיק איזה שתי תוצאות תיקו או חלילה הפסד בשביל שתתחיל מנגינת הלחץ ביציעים המסריחים של וסרמיל.
ואתם מדברים לי פה על שיטה ודרך,אל תצחיקו אותי,אוהדי ב"ש לא בנויים לדרך,הם רוצים תוצאות כאן ועכשיו! הזכרון שלהם קצר.
אבל זוהי בעצם תמצית האוהד הממוצע בארץ,חסר סבלנות,בוגדני ואוהד הצלחות.
אז אני באמת מציע לכולם להירגע,תתנו את הזמן ואת השקט לאנשים לעשות את העבודה.
ותזכרו את המשפט "מחרבייך ומהרסייך ייצאו ממך"

סמל אישי של משתמש
dardasmiley

זה בדיוק העניין, אתה מסתכל על תוצאות אני מסתכל על דרך. להוציא 100 במבחן נקודתי גם הדפ'ר הגדול ביותר יכול, להוציא 100 לאורך שנה, פה כבר צריך יכולת.
עם המאמן הזה אין לנו יכולת או דרך. מה שמסנוור אתכם זה התוצאות, אני מסתכל ריאלית ואני מבוהל מאירופה שתשפיל אותנו ומעונה הבאה שהבלון של אלישע יתפוצץ.
אז לא נעלבתי, אבל זה רק כי התרגלתי לזה שברגע שאומרים פה משהו על סיינט אלישע ישר מתחילים המזמורים הקבועים של "תראו איזה עונה" ו"אתם רק טענות".
אז, אני חושב שהעונה הזו מוצלחת למרות אלישע ולא בזכותו, אני משוכנע שמאמן טוב יותר היה מוציא מהקבוצה הזו הרבה יותר ואני סמוך ובטוח שאלישע לא צריך להמשיך פה בעונה הבאה, כי פשוט אין לו יותר מה לתרום ולקדם את הפועל ב"ש.

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

dardasmiley כתב:זה בדיוק העניין, אתה מסתכל על תוצאות אני מסתכל על דרך. להוציא 100 במבחן נקודתי גם הדפ'ר הגדול ביותר יכול, להוציא 100 לאורך שנה, פה כבר צריך יכולת.
עם המאמן הזה אין לנו יכולת או דרך. מה שמסנוור אתכם זה התוצאות, אני מסתכל ריאלית ואני מבוהל מאירופה שתשפיל אותנו ומעונה הבאה שהבלון של אלישע יתפוצץ.
אז לא נעלבתי, אבל זה רק כי התרגלתי לזה שברגע שאומרים פה משהו על סיינט אלישע ישר מתחילים המזמורים הקבועים של "תראו איזה עונה" ו"אתם רק טענות".
אז, אני חושב שהעונה הזו מוצלחת למרות אלישע ולא בזכותו, אני משוכנע שמאמן טוב יותר היה מוציא מהקבוצה הזו הרבה יותר ואני סמוך ובטוח שאלישע לא צריך להמשיך פה בעונה הבאה, כי פשוט אין לו יותר מה לתרום ולקדם את הפועל ב"ש.
אף אחד לא מגן על אלישע,וכי מה הוא חבר שלי? דוד שלי? מה מעניין אותי? אני מסתכל תוצאות.
ובאמת עשה לי טובה אל תדבר איתי על הדרך,ואם כבר דרך אז הוא אני אזרום איתך.
בוא נניח רק נניח שאחד מאללילך בכר או רב"ש היו מאמנים והיו מתחילים את העונה בדיוק כפי שהתחילו אותה בקבוצות שלהם העונה,בצורה מקרטעת ומתסכלת.
עכשיו בוא תספר לי מה היה קורה פה?,או שבעצם אני אספר לך,לחץ ושריקות בוז ביציעים,קללות לך הביתה,"אין לו מושג", "לא יודע" "בושה" ועוד כהנה וכהנה,אין פה סבלנות,תבין את זה כבר!
ולכן שאתה לוקח את הנתונים הנ"ל אז מה עדיף? לפתוח עונה בצורה מצויינת ולתת שקט למערכת במשך עונה שלמה? ואז בסוף לרדת ביכולת קצת,או לפתוח עונה בצורה לא טובה ואז או אז יוצאים כולם מהחורים ומתחילים להשתגע,לקלל ולהלחיץ את המערכת.
מה אתה חושב? סתם יצא למועדון הזה שם נרדף ללחץ?
אני לא אומר שהעונה הזאת צריכה להיגמר כמו שהיא נגמרת,אבל דחילק קצת פרופורציות.
משך עונה שלמה,סתם שתדע זה בטח לא נקודתי,נקודתי זה שניצחת באיזה משחק גביע אחד ויחיד ותפסת יריבה יותר טובה ממך ביום חלש.

סמל אישי של משתמש
bs war

שליחה על ידי bs war »

dardasmiley כתב:זה בדיוק העניין, אתה מסתכל על תוצאות אני מסתכל על דרך. להוציא 100 במבחן נקודתי גם הדפ'ר הגדול ביותר יכול, להוציא 100 לאורך שנה, פה כבר צריך יכולת.
הוצאנו 100 לאורך כמעט שנה. זו באמת צביעות לשפוט את אלישע על חודשיים חלשים בפלייאוף ולא על שישה מעולים שבאו לפניהם.

סמל אישי של משתמש
dor69

שליחה על ידי dor69 »

תנו לי משחק אחד שבו שיחקנו כ-ד-ו-ר-ג-ל!! שהבקענו מהתקפות מסודרות באמת, ששלטנו בכדור כמו שצריך, שהכתבנו קצב, שראינו הכנה טקטית בהתאם ליריבה.
בקיצור, משחק שלא היה איזה נייח של בוזגלו שהציל לנו את התחת...

סמל אישי של משתמש
bs war

שליחה על ידי bs war »

dor69 כתב:תנו לי משחק אחד שבו שיחקנו כ-ד-ו-ר-ג-ל!! שהבקענו מהתקפות מסודרות באמת, ששלטנו בכדור כמו שצריך, שהכתבנו קצב, שראינו הכנה טקטית בהתאם ליריבה.
בקיצור, משחק שלא היה איזה נייח של בוזגלו שהציל לנו את התחת...
מכבי פ"ת 0-3, סכנין 0-4, רמת השרון, 0-4, אשדוד 0-2, סכנין 0-2, הפועל תל אביב 1-3. וזה סתם ממה שקפץ לי לראש

סמל אישי של משתמש
dardasmiley

bs war כתב:
מכבי פ"ת 0-3, סכנין 0-4, רמת השרון, 0-4, אשדוד 0-2, סכנין 0-2, הפועל תל אביב 1-3. וזה סתם ממה שקפץ לי לראש
רוב המשחקים האלה הבקעת רק מנייחים, או לפחות פתחת את המשחק בגולים מנייחים ואז כבר הרבה יותר קל. אני לא אומר שנייחים הם לא חלק מכדורגל אבל לא יכול להיות שהם העיקר במשחק שלך, אצלנו כל שחקן שמקבל כדןר אחרי החצי של היריב מחפש ליפול כדי לתת לבוזגלו חופשית. זה לא כדורגל, בטח לא לאורך זמן.
אדום זקן, אתה ממעיט פה במה שקרה, בחודשיים האחרונים זה לא שירדת קצת ביכולת ירדת לחלוטין ביכולת, אתה נראה כמו הקבוצה של שנה שעברה. גם בחודשים שקדמו להם לא ראינו כדורגל, ראינו התלהבות של ברדה ויכולת אישית של בוזגלו, לאורך זמן זה לא החזיק, כי קבוצות למדו אותנו וסוגרים את בוזגלו עם 2 בכל פעם, שופטים למדו אותנו ולא שורקים לברדה כל פעם שהוא צולל.
הבעיה עם אלישע נעוצה בדיוק פה, הוא לא מאמן את הקבוצה, אין שיפור, אין יכולת טקטית או תגובה ליריב שעומד מולו. יש כוח אנרציה, אתה נותן לי את בכר כדוגמא לפתיחת עונה רעה? אני נותן לך את בכר כדוגמא ליכולת של מאמן להפנים טעויות ולתקן. רק לחשןב מה היה קורה אם אלישע היה פותח רע את העונה, היית בוכה היום על ירידת ליגה, הוא לא מתקן, הוא לא משפר, הוא לא מגיב לליגה.
וזה, ידידי, סימפטום אצל אלישע לכל אורך הקריירה, הוא לא יודע להוציא קבוצות ממשבר ולקראת פברואר הוא הולך לים. תראה מה היה באליפות כוכבית של הפועל תל אביב, הוא כבר הוביל ב12 נקודות, והפסיד אותן. ולמרות הקיזוז הגיע למשחק אחרון כשהכל תלוי בן, הוא הפסיד אותו, לא כי בני יהודה שעמדה מולו הייתה מאריות הליגה, פשוט כי הוא לא מסןגל להוציא קבוצה ממשבר. תראה מה היה רצלנו שנה שעברה, כל הסיבוב הראשון היית מקום 6-7, הגיע פברואר ואיתו עונת הרחצה ומצאת את עצמך נלחם כנגד הירידה.

סמל אישי של משתמש
dor69

שליחה על ידי dor69 »

bs war כתב:
*מכבי פתח תקווה 3-0: מחצית ראשונה לא עשינו כלום פחות או יותר ואז בהברקה של המאור הבקענו והמשחק נפתח (וגם אז לא שלטנו) כנ״ל רמה״ש 4-0
*סכנין 4-0 תוצאה ענקית בשעתו אמנם אבל מה שהיה זה מתפרצות אם להגיד את האמת תראה את הגולים וחוץ מהשלישי שבא מקרן כל השלושה האחרים באו במתפרצת מהחצי שלנו
*סכנין 2-0 לא עשינו כלום! מה שטוב הוא שסכנין עשתה עוד פחות. גם אשדוד היה פרווה עד למהלך היומי של בוזגלו (עד היום אני מריץ את הגול הזה 9 פעמים כל פעם שאני רואה את התקציר)
*וגולת הכותרת שלך: ה3-1 בבלומפילד? גניבת דעת להגיד שזה משחק טוב שלנו. כמו שתגיד שדובב גבאי היה עם שלושער אדיר (שתי פנדלים להזכירך)

סמל אישי של משתמש
dor69

שליחה על ידי dor69 »

dardasmiley כתב:
רוב המשחקים האלה הבקעת רק מנייחים, או לפחות פתחת את המשחק בגולים מנייחים ואז כבר הרבה יותר קל. אני לא אומר שנייחים הם לא חלק מכדורגל אבל לא יכול להיות שהם העיקר במשחק שלך, אצלנו כל שחקן שמקבל כדןר אחרי החצי של היריב מחפש ליפול כדי לתת לבוזגלו חופשית. זה לא כדורגל, בטח לא לאורך זמן.
אדום זקן, אתה ממעיט פה במה שקרה, בחודשיים האחרונים זה לא שירדת קצת ביכולת ירדת לחלוטין ביכולת, אתה נראה כמו הקבוצה של שנה שעברה. גם בחודשים שקדמו להם לא ראינו כדורגל, ראינו התלהבות של ברדה ויכולת אישית של בוזגלו, לאורך זמן זה לא החזיק, כי קבוצות למדו אותנו וסוגרים את בוזגלו עם 2 בכל פעם, שופטים למדו אותנו ולא שורקים לברדה כל פעם שהוא צולל.
הבעיה עם אלישע נעוצה בדיוק פה, הוא לא מאמן את הקבוצה, אין שיפור, אין יכולת טקטית או תגובה ליריב שעומד מולו. יש כוח אנרציה, אתה נותן לי את בכר כדוגמא לפתיחת עונה רעה? אני נותן לך את בכר כדוגמא ליכולת של מאמן להפנים טעויות ולתקן. רק לחשןב מה היה קורה אם אלישע היה פותח רע את העונה, היית בוכה היום על ירידת ליגה, הוא לא מתקן, הוא לא משפר, הוא לא מגיב לליגה.
וזה, ידידי, סימפטום אצל אלישע לכל אורך הקריירה, הוא לא יודע להוציא קבוצות ממשבר ולקראת פברואר הוא הולך לים. תראה מה היה באליפות כוכבית של הפועל תל אביב, הוא כבר הוביל ב12 נקודות, והפסיד אותן. ולמרות הקיזוז הגיע למשחק אחרון כשהכל תלוי בן, הוא הפסיד אותו, לא כי בני יהודה שעמדה מולו הייתה מאריות הליגה, פשוט כי הוא לא מסןגל להוציא קבוצה ממשבר. תראה מה היה רצלנו שנה שעברה, כל הסיבוב הראשון היית מקום 6-7, הגיע פברואר ואיתו עונת הרחצה ומצאת את עצמך נלחם כנגד הירידה.
!!!
אהה והוא הוביל כבר ב18 על הפועל, הקיזוז העלים 3. לאן הלכו להם 15 נקודות עם קבוצה כמו שהייתה לו?

שלח תגובה