זר אחרון?

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
sumsum

זר אחרון?

שליחה על ידי sumsum »

כולם מדברים על מליקסון יגיע או לא
אבל ההחלטה איזה סוג של שחקן זר (יש לנו רק עמדה אחת של זר לאייש) יגיע היא אולי האבן החשובה ביותר בפאזל.
סיטואציה אפשרית: מליקסון מחליט לא להגיע/בלתי אפשרי להביא.
בוזי נשאר (עם ים שמועות על הצעות לא מופרך שיעזוב)
משמע יותר הגיוני שיהיה רק אחד מהשניים האלה ולא שניהם יחד-
המאמן רוצה על פי העיתונים והאינטרנט קשר אמצע 50-50.
אני שואל מה קורה אם נפצע אחד מהטאלנטים שאמורים להיות אחראים על כ20 שערים (בישולים ושערים גם יחד)-נגיד משהו לא "אסון" אלא כמו מתיחה בשריר האחורי חודש וחצי-חודשיים?
מי יתן מספרים? מי ימשוך את הקבוצה באגף? נסאר? (הוכח שלא יכול) דובב? (שחקן של 4-5 משחקים בעונה)
הסיבה שאני שואל…היא אולי כדאי לחשוב על זר שיהיה 'גמיש' אמצע-אגף אחד שיכול לתת מענה לכמה עמדות ומסוגל לתת מספרים באם הוא מתופקד באגף ולא ללכת על קשר אמצע אמצע שמן הסתם יביא פחות מספרים.
מה דעתם?

סמל אישי של משתמש
dardasmiley

Re: זר אחרון?

שליחה על ידי dardasmiley »

לדעתי, העונה המקרה שלנו מיוחד. יש לנו מקום לזר אחד בלבד ואנחנו צריכים 5-7 החתמות. המצב כרגע שאין בשוק הישראלי מי יודע מה אופציות לשחקנים.
לכן, לדעתי, עדיף (כל עוד אין איזה הזדמנות משוגעת להחתמת זר) קודם כל לסגור את הסגל מבחינת הישראלים ולאחר מכן ובהתאם, להחתים את הזר שישלים את הפאזל. בהתאם למה שהצלחנו להחתים כבר וחמה שחסר.

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

לדעתי כדאי להפרד מפלט להביא במקומו קשר אגף איכותי ובנוסף להביא קשר 50/50 איכותי ובנוסף להביא במקום פלט את אחד מהשלוש הבאים: בן שהר ארביטמן או דודו ביטון.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

סמל אישי של משתמש
CrazyRed7
Title: קרייזי-רד7

שליחה על ידי CrazyRed7 »

גם אני חושב שעדיף לוותר על פלט ולהביא 2 חלוצים ישראלים(ארבייטמן וסהר/ביטון) ולפנות מקום ל2 זרים בקישור.
אם מליקסון יגיע אז זה פותר חלק מהבעיות..אבל מישהו יודע איך יראה ההרכב עם מליקסון, בוזגלו, ברדה, פלט, ארבייטמן ו2 קשרים באמצע?מישהו מברדה/ארבייטמן/פלט יצטרך לשבת על הספסל. וזה בלי להזכיר את גבאי ואבולאבן..
,

סמל אישי של משתמש
gate5

שליחה על ידי gate5 »

מי שאומר שצריך להיפרד מפלט לא מבין בשיט כדורגל. חלוץ שלא היה פה שנים. לא מוותר על פלט בחיים.

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

לוותר על פלט זה לוקסוס שהפועל ב"ש לא יכולה להרשות לעצמה.
לא זכור לי מקרה בכדורגל הישראלי ש4 זרים ממשיכים בעונה שלאחר מכן וכולם נחשבים לזרים הטובים ביותר בתפקידם.
צריך ללכת על ישראלים הטובים ביותר בשוק.
דהיינו מליקסון, קשר אחורי זר ועוד ישראלי טוב לידו, אין צורך לבזבז כספים ואמצעים על ביטול וכאילו.
אם נצליח להחתים את ארבייטמן שפונגין ומליקסון אז אין מה לחפש זרים בתפקידים שאין לנו מושג מה ייתנו לנו.

סמל אישי של משתמש
maor20094
Title: הדרום מתעורר לחיים

שליחה על ידי maor20094 »

למה זר אחד, לדעתי 2 .. תזכירו לי אם אני טועה :)
תמונה

סמל אישי של משתמש
סתיו אלימלך

שליחה על ידי סתיו אלימלך »

maor20094 כתב:למה זר אחד, לדעתי 2 .. תזכירו לי אם אני טועה :)
פאיוביץ,סוארז,אג'ידה,פלט.
צריך עוד אחד כי הובר הולך....

סמל אישי של משתמש
yossi
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי yossi »

אני מעריך מאוד את ארבייטמן, אבל כל עוד פלט פה אני באמת לא רואה בהחתמה שלו כמשהו קריטי. יש דברים דחופים יותר.
מליקסון\שחקן אגף, שפונגין, קשר מרכז ישראלי, קשר מרכז זר ועוד שניים-שלושה שחקנים לגיבוי (שוער, בלם), זה פחות או יותר הרשימה.
מליקסון הוא השחקן הקריטי ביותר. אין שחקן שיכול לשדרג אותנו כמוהו.

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

yossi כתב:אני מעריך מאוד את ארבייטמן, אבל כל עוד פלט פה אני באמת לא רואה בהחתמה שלו כמשהו קריטי. יש דברים דחופים יותר.
מליקסון\שחקן אגף, שפונגין, קשר מרכז ישראלי, קשר מרכז זר ועוד שניים-שלושה שחקנים לגיבוי (שוער, בלם), זה פחות או יותר הרשימה.
מליקסון הוא השחקן הקריטי ביותר. אין שחקן שיכול לשדרג אותנו כמוהו.
מסכים, אבל צריך לזכור שעדיין לא ברור האם פלט יישאר ועד מתי.
מבחינתי כל החתמה של שחקן בכיר בקבוצה מקרבת אותנו עוד צעד בדרך להפוך לקבוצה גדולה.

סמל אישי של משתמש
שלומי12

שליחה על ידי שלומי12 »

אם פלט ממשיך- ארבייטמן מיותר, מכיוון ששניהם עם אותו משבצת , שניהם באותו סגנון משחק(אגרסיבי ומשחק ראש) . אנחנו צריכים ללכת על שחקן התקפה שונה, כמו שבמכבי יש את החלוץ 9 שעושה את העבודה ( יצחקי) ויש את השחקן האגרסיבי( פריצה) גם לנו צריך להיות שחקן התקפה כזה, ולכן הייתי הולך על בן סהר, חלוץ מהיר שהוכיח את עצמו כאן בליגה, שחקן שונה מפלט, חלוץ מספר 9!
הוא בסגנון של דמארי..

שפונגין , בלם גיבוי, אלמוג כהן/ ראדי,מליקסון/ ורמוט,שחקן התקפי זר, ובן סהר- ואנחנו מסודרים

סמל אישי של משתמש
RedHell

שליחה על ידי RedHell »

הרבה כאן טוענים שאולי יש אפשרות לוותר על ארבייטמן והאמת שייתכן ואתם צודקים...

השאלה שלי היא אחרת חוץ מפלט איזה עוד חלוץ בכיר יש לנו בסגל ואל תענו לי ברדה כי אצל אלישע במקרה הטוב הוא ממוקם כבלם במקרה הרע שוער..

אז ככה שמה נשאר לנו דובב גבאי? באמת?

סמל אישי של משתמש
yossi

שליחה על ידי yossi »

RedHell כתב:הרבה כאן טוענים שאולי יש אפשרות לוותר על ארבייטמן והאמת שייתכן ואתם צודקים...

השאלה שלי היא אחרת חוץ מפלט איזה עוד חלוץ בכיר יש לנו בסגל ואל תענו לי ברדה כי אצל אלישע במקרה הטוב הוא ממוקם כבלם במקרה הרע שוער..

אז ככה שמה נשאר לנו דובב גבאי? באמת?
אלישע שיחק עם ברדה בקישור בעיקר כי הייתה חסרה שם איכות. לא היה שחקן שיכול להחזיק כדור, לא היה שחקן שיעבור את השחקן הראשון, יסחוט עבירה, יוציא קדימה במשחק לעומק וכו'.
ברדה ענה על הצרכים הללו בצורה טובה (בעיקר על לעבור שחקן ראשון, בבלומפילד במשחק שנגמר 3-1 הוא עשה את זה מצוין). עם אמצע טוב יותר, גם אם זה יחזור על עצמו זה יהיה לעיתים רחוקות יותר.

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

ברדה הוא עדיין לא חלוץ מספיק טוב ועם מספרים וחוץ מזה מי שאמר שלמכבי יש את יצחקי ואת פריצה אז הוא טועה למכבי יש את יצחקי פריצה וברק בדש~!
את מי לנו יש? את ברדה, את פלט ואת דובב גבאי..?
זה לא מספיק, אנחנו חייבים עוד חלוץ במקום תומר סוויסה, חלוץ כמו ארבייטמן משתלב בול, ואגב ארבייטמן שיחק עם דאבשווילי בתקופת האליפות של חיפה ככה שהוא יכול לשחק עם עוד חלוץ 9 לידו ואם אנחנו רוצים להאבק עם מכבי אנחנו חייבים שני חלוצי 9 טובים.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

סמל אישי של משתמש
CrazyRed7
Title: קרייזי-רד7

שליחה על ידי CrazyRed7 »

דר אדום בנשמה כתב:ברדה הוא עדיין לא חלוץ מספיק טוב ועם מספרים
כתבת את זה ברצינות? :דופק את הראש בקיר:
ברדה שם בכיס הקטן שלו כל חלוץ בליגת העל. גם את יצחקי, גם את פריצה וגם את דמארי.

שלח תגובה