אז אחריי המון מחשבה הגעתי למסקנה שחייבים להביא 7 שחקנים
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
אז אחריי המון מחשבה הגעתי למסקנה שחייבים להביא 7 שחקנים
אחריי המון מחשבה הגעתי למסקנה שאם הקבוצה רוצה להתחרות מול מכבי תל אביב גם עונה הבאה חייבים להחתים 7 שחקנים, כאשר 5 יהיו מועמדים לשחק בהרכב ושניים יהיו תחליפים טובים מהספסל לעת צרה, העמדות הדחופות שצריך לחזק הן:
קשר אגף איכותי להרכב, קשר 50/50 זר איכותי, קשר אחורי גרזן ישראלי, חלוץ, מגן ימני, בלם מחליף ושוער מחליף.
העמדות הללו קריטיות כי כרגע בסגל הנוכחי יש לנו שני קשרי אמצע וזה לא מספיק בשביל קבוצת צמרת, חסר לנו קשר אגף גם, חלוץ פחות קריטי אם כי לדעתי האישית חייבים להביא אחד כזה.
בסיטואציה מסוימת ייתכן ונצטרך להביא במקום פלט חלוץ נוסף, אבל תארו לעצמיכם 7 החתמות כאלו:
שוער מחליף, בלם מחליף, קשר 50/50 זר איכותי, ידין, מליקסון, ארבייטמן ושפונגין, כאשר ההרכב יהיה כזה:
אג'ידה
דוידזאדה, סוארס, פאיו, שפונגין
בוזי, ידין/אראל, קשר זר, מליקסון
ברדה/ארבייטמן ופלט
עם הרכב כזה אנחנו מועמדים לאליפות לא פחות ולא יותר...
בספסל השחקנים הבאים: נסאר, אראל/ידין, ז'ינו, בלם מחליף, שוער מחליף, דובב גבאי/אבולאבן ואילוז.
קשר אגף איכותי להרכב, קשר 50/50 זר איכותי, קשר אחורי גרזן ישראלי, חלוץ, מגן ימני, בלם מחליף ושוער מחליף.
העמדות הללו קריטיות כי כרגע בסגל הנוכחי יש לנו שני קשרי אמצע וזה לא מספיק בשביל קבוצת צמרת, חסר לנו קשר אגף גם, חלוץ פחות קריטי אם כי לדעתי האישית חייבים להביא אחד כזה.
בסיטואציה מסוימת ייתכן ונצטרך להביא במקום פלט חלוץ נוסף, אבל תארו לעצמיכם 7 החתמות כאלו:
שוער מחליף, בלם מחליף, קשר 50/50 זר איכותי, ידין, מליקסון, ארבייטמן ושפונגין, כאשר ההרכב יהיה כזה:
אג'ידה
דוידזאדה, סוארס, פאיו, שפונגין
בוזי, ידין/אראל, קשר זר, מליקסון
ברדה/ארבייטמן ופלט
עם הרכב כזה אנחנו מועמדים לאליפות לא פחות ולא יותר...
בספסל השחקנים הבאים: נסאר, אראל/ידין, ז'ינו, בלם מחליף, שוער מחליף, דובב גבאי/אבולאבן ואילוז.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
Re: אז אחריי המון מחשבה הגעתי למסקנה שחייבים להביא 7 שחקנים
6 זה מספר השחקנים שיעזבו אותנו בוודאות.
דג'אני
הובר
תורגמן
סוויסה
פלצ'וק
בן חמו
גם אני חושב שאנחנו צריכים 6-7 שחקנים.
דג'אני
הובר
תורגמן
סוויסה
פלצ'וק
בן חמו
- דר אדום בנשמה
אגב יש מגן שמאלי בנוער מוכשר וגם את אילוז ככה שלא חייבים להביא מגן שמאלי.שמעון א כתב:6 זה מספר השחקנים שיעזבו אותנו בוודאות.
דג'אני
הובר
תורגמן
סוויסה
פלצ'וק
בן חמו
ואני הייתי מעלה את המספר בין 7-8 שחקנים.
בכל מקרה זה הגיוני בגלל כמות השחקנים שמשתחררים.
4 שחקנים גג וגם כאן עפתי.
מגן ימני שני קשרים ואולי אולי עוד חלוץ

צריך גם עומק, אל תשכח שמשחררים בערך 6שי האדום כתב:4 שחקנים גג וגם כאן עפתי.
- המשוגע האדום
בשיא הכנות ז'ינו בכושר של היום ועם המוטבציה לשחק בשביל הסמל בתור באר שבעי ראוי להרכב לא פחות מאראל /ידין(שלא חושב בכלל שיגיע..)
שוער מחליף לא צריך?שי האדום כתב:4 שחקנים גג וגם כאן עפתי.
בלם נוסף לרוטציה לא צריך?
בשורה התחתונה,עם כל הכבוד לשמות שעפים פה באוויר ויש לי המון כבוד אליהם,בכדורגל המודרני של היום,על מנת לחפות על הבדלי התקציב הגדולים,צריך הגנה וקישור חזקים,קודם כל ככה בונים קבוצה חזקה ומאוזנת שתוכל להתחרות בחיפה ומכבי ת"א ותייצג אותנו בכבוד באירופה.
שחקנים פנטזיסטים זה טוב ויפה,אבל צריך מישהו שיעשה את העבודה השחורה ויאזן את הקבוצה.
שנה הבאה תקום ותיפול על הקשרים האחוריים שתביא הקבוצה עם כל הכבוד למליקסון וארבייטמן.
שחקנים פנטזיסטים זה טוב ויפה,אבל צריך מישהו שיעשה את העבודה השחורה ויאזן את הקבוצה.
שנה הבאה תקום ותיפול על הקשרים האחוריים שתביא הקבוצה עם כל הכבוד למליקסון וארבייטמן.
- דר אדום בנשמה
העניין הוא שההגנה שלנו חזקה, תוסיף להגנה שלנו מגן ימני בלם מחליף ושוער מחליף ויש לנו הגנה נהדרת.אדום זקן כתב:בשורה התחתונה,עם כל הכבוד לשמות שעפים פה באוויר ויש לי המון כבוד אליהם,בכדורגל המודרני של היום,על מנת לחפות על הבדלי התקציב הגדולים,צריך הגנה וקישור חזקים,קודם כל ככה בונים קבוצה חזקה ומאוזנת שתוכל להתחרות בחיפה ומכבי ת"א ותייצג אותנו בכבוד באירופה.
ועובדה שרוב התפקידים שרשמתי אותם הם בקישור ובהגנה, מליקסון = קשר, קשר אחורי כמו ידין=קשר, קשר זר 50/50, רק חלוץ אחד צריך או שניים במידה ומליקסון לא יבוא ונצטרך לבחור בין פלט לקשר איכותי באגף.
בקיצור אנחנו צריכים בתכל'ס 7-8 שחקנים חדשים שיחליפו את ה5-7 שחקנים שעוזבים ועוד 2-3 על מנת לעבות את הסגל.
ומי שטען שאנחנו צריכים 4 שחקנים הוא פשוט טועה, עוזבים אותנו 5 שחקנים ואם נביא רק 4 הסגל יהיה קצר מאוד וממש לא בריא לשמור על סגל קצר כל כך!
ולגביי ז'ינו אם הוא יהיה טוב מצידי שיפתח כל משחק בהרכב, אבל אם אנחנו במאת רוצים להיות בצמרת חייבים לשים בצד את הסנטימנטים ולשחק עם השחקנים הכי טובים, ומי שיהיה הכי טוב ומצידי שיהיה רשום בתעודת הלידה שלו באיראן ישחק, כל השאר יצטרכו להלחם על מקומם...
אם הקבוצה רוצה להאבק בצמרת 7 שחקנים זה חובה, ולמען האמת זה הרבה פחות ממה שהגיע אלינו לפניי שנה (סך הכל 11 שחקנים), 7 שחקנים חדשים העונה, עונה הבאה יגיעו 4 ולאט, לאט נבנה לעצמינו קבוצה שלא תעשה שינוים רציניים כל עונה.
איפה אתה חי? משחררים 6 אז להביא 4? אתה בליגה אירופית שנה הבאה.. צריך עומק. בלם, מגן ימני, שני קשרים, קשר כנף וחלוץ. בנוסף צריך עוד שחקן-שניים לספסל. משחררים 6 - מביאים 7-8.. לא אחד פחות.שי האדום כתב:4 שחקנים גג וגם כאן עפתי.
- דר אדום בנשמה
שער 5 אני עוד עלול להתאהב בך! חחח צודק במאה אחוז!gate5 כתב: איפה אתה חי? משחררים 6 אז להביא 4? אתה בליגה אירופית שנה הבאה.. צריך עומק. בלם, מגן ימני, שני קשרים, קשר כנף וחלוץ. בנוסף צריך עוד שחקן-שניים לספסל. משחררים 6 - מביאים 7-8.. לא אחד פחות.
חי כאן לידך עם שתי רגליים על הקרקע, בשיטה שלך לא תראה באר שבעיים בהרכב גם עוד 20 שנה.gate5 כתב: איפה אתה חי? משחררים 6 אז להביא 4? אתה בליגה אירופית שנה הבאה.. צריך עומק. בלם, מגן ימני, שני קשרים, קשר כנף וחלוץ. בנוסף צריך עוד שחקן-שניים לספסל. משחררים 6 - מביאים 7-8.. לא אחד פחות.
נכון שאנחנו באירופה אבל הרבה מהשחקני הרכב של העונה החולפת יכולים לשמש כספסל עמוק מאוד.
לא ייתכן שקבוצה שסיימה במקום השני תחליף חצי מהרכב פשוט לא הגיוני, צריך חיזוק נקודתי זה הכל.
בראייה שלך אתה מנטרל גם את אלגרבלי גם את זינו, אבו לאבן שיכול לפרוץ.
מסכים בהחלט עם הקו מחשבה שצריך חיזוק משמעותי מאחר ואנחנו הולכים לשחק בשתי מסגרות, אבל בגלל זה הרכש צריך להיות נקודתי ומשמעותי.
מגן ימני מהשורה הראשונה - חובה.
קשר התקפי מהשורה הראשונה - חובה.
קשר אחורי מהשורה הראשונה - חובה.
אין לי מושג עדיין מה עשו עם בן חמו אבל אם שוחרר גם שוער מחליף, כל השאר בונוס לדעתי.
בהנחה ומביאים יותר שחקנים ממה שציינתי משמע שאותו שחקן מיועד לספסל או לחליפין שחקן חיזוק אחר במקומו, בראייה שלי אני חושב שזה מיותר כשיש לך שחקנים מוכשרים שמחכים לפרוץ.

איזה צעירים מוכשרים יש לנו שעשויים לפרוץ? היחידים שעוד איכשהו מוכשרים הם אבירם אוחנה שהוא בלם ככה שדקות לא יקבל, תומר אוחנה חלוץ מוכשר אבל יש לנו חלוצים טובים בהרבה ,רק דודי טוויטו באמת מוכשר ואני מאמין שיקבל דקות.שי האדום כתב: חי כאן לידך עם שתי רגליים על הקרקע, בשיטה שלך לא תראה באר שבעיים בהרכב גם עוד 20 שנה.
נכון שאנחנו באירופה אבל הרבה מהשחקני הרכב של העונה החולפת יכולים לשמש כספסל עמוק מאוד.
לא ייתכן שקבוצה שסיימה במקום השני תחליף חצי מהרכב פשוט לא הגיוני, צריך חיזוק נקודתי זה הכל.
בראייה שלך אתה מנטרל גם את אלגרבלי גם את זינו, אבו לאבן שיכול לפרוץ.
מסכים בהחלט עם הקו מחשבה שצריך חיזוק משמעותי מאחר ואנחנו הולכים לשחק בשתי מסגרות, אבל בגלל זה הרכש צריך להיות נקודתי ומשמעותי.
מגן ימני מהשורה הראשונה - חובה.
קשר התקפי מהשורה הראשונה - חובה.
קשר אחורי מהשורה הראשונה - חובה.
אין לי מושג עדיין מה עשו עם בן חמו אבל אם שוחרר גם שוער מחליף, כל השאר בונוס לדעתי.
בהנחה ומביאים יותר שחקנים ממה שציינתי משמע שאותו שחקן מיועד לספסל או לחליפין שחקן חיזוק אחר במקומו, בראייה שלי אני חושב שזה מיותר כשיש לך שחקנים מוכשרים שמחכים לפרוץ.
- דר אדום בנשמה
איזה שחקנים מוכשרים שמחכים לפרוץ יש לנו?
קשר אחורי נורמלי חוץ מאראל אין לנו ואני מדבר על קשר אחורי הגנתי, וקשר 50/50 התקפי, מה אתה רוצה להגיד לי שחביביאן כזה מוכשר?
דיי כבר, הנוער שלנו עדיין לא מספיק טוב, היחידים שבאמת יש להם פוטנציאל זה אבירם אוחנה, בן אלגרבלי דודי טוויטו תומר אוחנה ורז רחמים, וכרגע הם עדיין לא מספיק טובים בשביל להיות בסגל, חוץ מדודי טוויטו ובן אלגרבלי שצריכים להיות בסגל הרחב.
ויודעים מה גם דרור טזזו יכול להיות בסגל הרחב, אבל עדיין צריך קשר אחורי, קשר 50/50 זר איכותי, קשר אגף, חלוץ שוער מחליף ובלם מחליף, תראו לדוגמא את מכבי תל אביב, היא משלבת שחקנים בהדרגה, מכבי חיפה למשל זאת דוגמא למה יקרה אם היה לנו נוער מוצלח, אבל הנוער שלנו כבר שנים נאבקים נגד הירידה או שהם משחקים בליגה השנייה והדוגמא הכי טובה לשחקני נוער כושלים זה בני יהודה שירדה ליגה גם עם הנוער וגם בבוגרת ששילבה לא מעט שחקנים צעירים בתוכה ומה קרה בפועל? ירידת ליגה...
אם אתה רוצה לרדת ליגה אז סבבה, אני מקווה באמת שיאמצו את הגישה שלך...
קריית שמונה גם לא דוגמא כי רוב השחקנים שלהם הם שחקנים מוכשרים מהליגה הלאומית, חלקם כמו עדן שמיר יואל צחנוביץ' מהנוער, אבל רוב השחקנים שלהם הם שחקנים מוכשרים ממקומות שונים בגלובוס ככה שחוץ ממכבי חיפה וגם פה זה לא ברור כל כך, לא ראיתי שום קבוצה שמתבססת על שחקנים צעירים ומצליחה, ולנו אין קשר אחורי נורמלי, חוץ מאור חביביאן שגם ממנו אני לא ממש מתלהב..
ברגע שיהיו לנו שחקני נוער שיהיו שווים סגל אני לא אעיז לפתוח את הפה ולצעוק להביא שחקנים מבחוץ, אבל כרגע זה לא המצב...
קשר אחורי נורמלי חוץ מאראל אין לנו ואני מדבר על קשר אחורי הגנתי, וקשר 50/50 התקפי, מה אתה רוצה להגיד לי שחביביאן כזה מוכשר?
דיי כבר, הנוער שלנו עדיין לא מספיק טוב, היחידים שבאמת יש להם פוטנציאל זה אבירם אוחנה, בן אלגרבלי דודי טוויטו תומר אוחנה ורז רחמים, וכרגע הם עדיין לא מספיק טובים בשביל להיות בסגל, חוץ מדודי טוויטו ובן אלגרבלי שצריכים להיות בסגל הרחב.
ויודעים מה גם דרור טזזו יכול להיות בסגל הרחב, אבל עדיין צריך קשר אחורי, קשר 50/50 זר איכותי, קשר אגף, חלוץ שוער מחליף ובלם מחליף, תראו לדוגמא את מכבי תל אביב, היא משלבת שחקנים בהדרגה, מכבי חיפה למשל זאת דוגמא למה יקרה אם היה לנו נוער מוצלח, אבל הנוער שלנו כבר שנים נאבקים נגד הירידה או שהם משחקים בליגה השנייה והדוגמא הכי טובה לשחקני נוער כושלים זה בני יהודה שירדה ליגה גם עם הנוער וגם בבוגרת ששילבה לא מעט שחקנים צעירים בתוכה ומה קרה בפועל? ירידת ליגה...
קריית שמונה גם לא דוגמא כי רוב השחקנים שלהם הם שחקנים מוכשרים מהליגה הלאומית, חלקם כמו עדן שמיר יואל צחנוביץ' מהנוער, אבל רוב השחקנים שלהם הם שחקנים מוכשרים ממקומות שונים בגלובוס ככה שחוץ ממכבי חיפה וגם פה זה לא ברור כל כך, לא ראיתי שום קבוצה שמתבססת על שחקנים צעירים ומצליחה, ולנו אין קשר אחורי נורמלי, חוץ מאור חביביאן שגם ממנו אני לא ממש מתלהב..
ברגע שיהיו לנו שחקני נוער שיהיו שווים סגל אני לא אעיז לפתוח את הפה ולצעוק להביא שחקנים מבחוץ, אבל כרגע זה לא המצב...
- dardasmiley
בוא נתחיל בזה שתקרא את התגובות שלך לפני שאתה שולח אותם. יהיה יותר קל לעקוב אחריך אם לא תתפתל ותחזור על דבריך כל משפט.דר אדום בנשמה כתב:איזה שחקנים מוכשרים שמחכים לפרוץ יש לנו?
בהתחשב בזה שאתה אומר שאין שחקנים בנוער ושניה אחרי זה מזכיר שישה (!!) שמות שראויים לקבל הזדמנות אתה די סותר את עצמך.
צאו כבר מהקשקוש הזה של אין נוער!!! כל עוד הם לא קיבלו את הצ'אנסים שלהם בבוגרת והוכיחו שהם לא ראויים, לאף אחד אין זכות לקבוע אם הם שווים או לא. גם לאלה שראו אותם משחקים בקבוצת הנוער. וכן, השיטה של להשתמש בהם כמחליפים וממלאי ספסל לרגע הנכון היא השיטה הראויה ועדיפה בהרבה על רכבת העגלות שהייתה לנו פה עד לפני שנה.